mixtri Δημ. 9 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου 2 ώρες πριν, paokara4594 said: Πάντως βρίσκομαι από χθες στον Λαύκο Πηλίου και μπορώ να πω πως υπάρχει μεγάλη βελτίωση στο δίκτυο. Τα προηγούμενα χρόνια σε εσωτερικό χώρο σε παλιό πέτρινο σπίτι του χωριού με το ζόρι έπιανε και φέτος κάνω για πλάκα streaming με hotspot στο tvbox eon χωρίς κανένα κόλλημα. Σε εξωτερικούς χώρους βλέπεις για πλάκα 200αρι και σε ένα σημείο στο καφέ του χωριού που είναι πιο κοντά στην κεραία είδα και 400αρι στο download με το χωριό να είναι αρκετά γεμάτο από κόσμο όπως είδα. Τα προηγούμενα χρόνια σε εξωτερικό χώρο παρόμοια περίοδο με το ζόρι έβλεπα στο ίδιο σημείο 40 με 50 Mbps και μόνο στο καφέ έπιανες κοντά στα 150 περίπου. Μήπως δεν αναφέρεσαι στην ΚΟΣΜΟΤΕ; Ποτέ δεν είχα θέμα στο Λαύκο 🙂 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokara4594 Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου (edited) 1 hour ago, mixtri said: Μήπως δεν αναφέρεσαι στην ΚΟΣΜΟΤΕ; Ποτέ δεν είχα θέμα στο Λαύκο 🙂 Δεν θα πω ότι είχα θέμα ακριβώς απλά το σπίτι μου βρίσκεται σχετικά χαμηλά στο χωριό οπότε το σήμα ήταν πιο δύσκολο να φτάσει και σε συνδυασμό με την πέτρα στο σπίτι ειδικά εντός του σπιτιού ήταν χαμηλή η ταχύτητα. Αλλά φέτος βλέπω πολύ μεγάλη βελτίωση. Χαρακτηριστικό το speedtest που έτρεξα κοντά στην είσοδο του χωριού. Edited 9 Αυγούστου by paokara4594 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 9 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου 5 minutes ago, paokara4594 said: Δεν θα πω ότι είχα θέμα ακριβώς απλά το σπίτι μου βρίσκεται σχετικά χαμηλά στο χωριό οπότε το σήμα ήταν πιο δύσκολο να φτάσει και σε συνδυασμό με την πέτρα στο σπίτι ειδικά εντός του σπιτιού ήταν χαμηλή η ταχύτητα. Αλλά φέτος βλέπω πολύ μεγάλη βελτίωση. Χαρακτηριστικό το speedtest που έτρεξα κοντά στην είσοδο του χωριού. Οκ κατάλαβα. Είσαι από την πλευρά που βλέπει Παγασητικό ή από την πίσω πλευρά του λόφου; Αν είσαι από την πλευρά του Παγασητικού περιμένω βελτίωση από Αργαλαστή λόγω Ν28 που χτυπά Λαύκο (και περνάει σε εσωτερικό χώρο. Γενικά η κεραία του Λαύκου ανάσανε μετά την κεραία στην Αργαλαστή… το μόνο που μας λείπει είναι μια Ν78 όπως σωστά έπραξαν Nova k Vodafone. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου Κάθε πέρσι και καλύτερα πάντως εδώ που είμαι εγώ. (Μαραθιάς Φωκίδας). Φορτωμένη φουλ η COSMOTE , μας σώζει πάλι το on-off. Του SA . Βέβαια το 17pro, τους πάει όλους εμπλοκή και βγάζει κίνηση με B20 primary που δεν βγάζει κανείς άλλος εντυπωσιακό. Ενώ ποιο φορτωμένο το δίκτυο από πέρυσι, έχω καλύτερη εμπειρία λόγο κινητού. Ναυπακτος κέντρο SA 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου (edited) Χθες το βράδυ στη παραλία της Χαλκίδας, γονατισε η Cosmote. Κάτι έχει κάνει τον τελευταίο μήνα με τη κεραία στον Χτυπά. Εμφανίστηκε N78 με νεο PCI 254 (τα προηγούμενα άφαντα με Ν78), ανέβηκε η κάλυψη αλλά παίζει μονο με αυτό. Σέρνεται. Χίλιες φορές να έκανε ENDC με τον ΟΤΕ όπως πριν μερικούς μήνες. Επίσης η Ν78 που εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό στη Γλύφα, εξαφανίστηκε εντελώς. Αν και δεν έκανε κάλυψη στη παραλία. Το iPhone 16pm σε καλύτερη μοίρα, έμεινε n1 από την καμινάδα απέναντι στα ~10Mbps. Τα έχουν κάνει μαντάρα. Edited 9 Αυγούστου by elkons 7 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου 2 ώρες πριν, georgebad said: Κάθε πέρσι και καλύτερα πάντως εδώ που είμαι εγώ. (Μαραθιάς Φωκίδας). Φορτωμένη φουλ η COSMOTE , μας σώζει πάλι το on-off. Του SA . Βέβαια το 17pro, τους πάει όλους εμπλοκή και βγάζει κίνηση με B20 primary που δεν βγάζει κανείς άλλος εντυπωσιακό. Ενώ ποιο φορτωμένο το δίκτυο από πέρυσι, έχω καλύτερη εμπειρία λόγο κινητού. Ναυπακτος κέντρο SA Όταν λες on-off SA, παίζει καλύτερα με SA και το κάνεις on-off για να το κρατήσεις με το ζόρι σε SA? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου 24 minutes ago, georgemv said: Όταν λες on-off SA, παίζει καλύτερα με SA και το κάνεις on-off για να το κρατήσεις με το ζόρι σε SA? Ακριβώς . Το SA παίζει μπάλα ακόμα και με μηδαμινό σημα 6 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου (edited) Ακριβώς, 😉 Όσοι έχουν την τύχη να κλειδώνουν σε 5G+ αντι για 5G ( SA vs NSA ) έχουν ενα δίκτυο με τελείως διαφορετικές παραμέτρους ( Thresholds/ counters και πολλά άλλα καλά που έφερε το 5G+ σε σχέση με το πολύπαθο Carrier Aggregated power splitted 5G 😉 βασικά, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ειναι η Band N28 στα 700 MHz για την Ελλάδα και βέβαια το " πολυ περισσότερο " ευαίσθητο " και με " ακρίβεια " Handover που κάνει μια συσκευή με 5G+ απο Κυψέλη σε Κυψέλη. 10 φορές περισσότερα κριτήρια για να " φύγει " μια συσκευή απο κεραία σε κεραία. Αν βρεθείτε με κλειδωμένο 5G+ σε ελικόπτερο / πλοίο/ τραίνο or whatever ειδικά.... No tcp/udp jittery ! no mercy! Edited 9 Αυγούστου by HORGRAP 10 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0 Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 11 ώρες πριν, georgebad said: Κάθε πέρσι και καλύτερα πάντως εδώ που είμαι εγώ. (Μαραθιάς Φωκίδας). Φορτωμένη φουλ η COSMOTE , μας σώζει πάλι το on-off. Του SA . Βέβαια το 17pro, τους πάει όλους εμπλοκή και βγάζει κίνηση με B20 primary που δεν βγάζει κανείς άλλος εντυπωσιακό. Ενώ ποιο φορτωμένο το δίκτυο από πέρυσι, έχω καλύτερη εμπειρία λόγο κινητού. Ναυπακτος κέντρο SA Προχθές στο τέλος της παραλίας στο Μαραθιά: Ήμουν περαστικός, έκανα μόνο αυτό το τεστ και έφυγα. Έχεις ιδέα ποια κεραία καλύπτει την περιοχή; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokara4594 Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 12 ώρες πριν, mixtri said: Οκ κατάλαβα. Είσαι από την πλευρά που βλέπει Παγασητικό ή από την πίσω πλευρά του λόφου; Αν είσαι από την πλευρά του Παγασητικού περιμένω βελτίωση από Αργαλαστή λόγω Ν28 που χτυπά Λαύκο (και περνάει σε εσωτερικό χώρο. Γενικά η κεραία του Λαύκου ανάσανε μετά την κεραία στην Αργαλαστή… το μόνο που μας λείπει είναι μια Ν78 όπως σωστά έπραξαν Nova k Vodafone. Βλέπει Παγασητικό αλλά είναι σχετικά στη λακούβα του χωριού οπότε παλαιότερα είχαμε δυσκολίες. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 10 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 18 minutes ago, paokara4594 said: Βλέπει Παγασητικό αλλά είναι σχετικά στη λακούβα του χωριού οπότε παλαιότερα είχαμε δυσκολίες. οκ πιθανότατα σας πιάνει ο νέος σταθμός από Αργαλαστή 🙂 Ν28 λογικά σε εσωτερικό χώρο. Κατάλαβα που είσαι. Εκεί έχει κεραία η ΝΟΒΑ - στη λακούβα. Πολύ καλά που βελτιώθηκε η ΚΟΣΜΟΤΕ εκεί. 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου (edited) 1 hour ago, nikos0 said: Προχθές στο τέλος της παραλίας στο Μαραθιά: Ήμουν περαστικός, έκανα μόνο αυτό το τεστ και έφυγα. Έχεις ιδέα ποια κεραία καλύπτει την περιοχή; Από απέναντι απο την 105089. Ποιο σπάνια από 102060 , αυτή κυρίως απέναντι στέλνει. Πολυ κάτω πάντως φέτος , πέρυσι έπιανε και 500+ Edited 10 Αυγούστου by georgebad 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 12 ώρες πριν, georgebad said: Ακριβώς . Το SA παίζει μπάλα ακόμα και με μηδαμινό σημα Οκ, αυτό βλέπω και εγώ όταν έρχομαι στην Ελλάδα. Στο iPhone θέλει off/on. Στο Android το βάζω NR-only και είναι πολύ καλό. Πιθανόν πιο αργό σε μερικά σημεία, αφού έχει λιγότερο bandwidth, αλλά πολύ αξιόπιστο. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 1 hour ago, georgemv said: Οκ, αυτό βλέπω και εγώ όταν έρχομαι στην Ελλάδα. Στο iPhone θέλει off/on. Στο Android το βάζω NR-only και είναι πολύ καλό. Πιθανόν πιο αργό σε μερικά σημεία, αφού έχει λιγότερο bandwidth, αλλά πολύ αξιόπιστο. Θα μας ευνοήσει και εμάς επιτέλους αυτό το SA ? Πάει όντως πολύ καλύτερα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου 2η N78 βλπεω οι απέναντι (Χαλκούτσι)! Με μια πολύ καλύτερη συσκευή θα είχε NR CA 100+50MHz. Η Εύβοια παίζει στα 100+30MHz (Κεντρική και Βόρεια σίγουρα). 10 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου (edited) Τα Motorola έχουν υποστήριξη SA στο εξωτερικό ή είναι ακόμη νωρίς; Πότε αναμένεται να έχει πιστοποίηση από την Cosmote; Edited 10 Αυγούστου by rob21 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου Με καμία συσκευή SA στο roaming ακόμα, υπομονή 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hameleon Δημ. 11 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 11 Αυγούστου Χτες ανακάλυψα μια νέα εφαρμογή, Cellinfo, για τις πληροφορίες δικτύου σε Android συσκευή: https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.fasttech.cellinfo&hl=el . Έχει διαφημίσεις αλλά το κόστος αγοράς για την πλήρη έκδοση είναι σχετικά μικρό, περίπου 7€. Δοκιμάζω την ελεύθερη έκδοση και έχει μια διαφήμιση κάθε φορά που ανοίγει, το οποίο θεωρώ ότι δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Μου άρεσε πολύ η σελίδα για το αυτοκίνητο, δυστυχώς δεν έχει widget για την αρχική οθόνη. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 11 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 11 Αυγούστου 4 ώρες πριν, Hameleon said: Χτες ανακάλυψα μια νέα εφαρμογή, Cellinfo, για τις πληροφορίες δικτύου σε Android συσκευή: https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.fasttech.cellinfo&hl=el . Έχει διαφημίσεις αλλά το κόστος αγοράς για την πλήρη έκδοση είναι σχετικά μικρό, περίπου 7€. Δοκιμάζω την ελεύθερη έκδοση και έχει μια διαφήμιση κάθε φορά που ανοίγει, το οποίο θεωρώ ότι δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Μου άρεσε πολύ η σελίδα για το αυτοκίνητο, δυστυχώς δεν έχει widget για την αρχική οθόνη. καλησπέρα από το βροχερό Τόκιο ωραία εφαρμογή και άρκτο κοντά τα στοιχεία που δίνει αναγνωρίζει κανονικά το 5g + advance αλλά δεν μου εμφανίζει της πάντες λέει ότι είμαι στην ν3 η β3 συνέχεια ενώ τα αλλά που έχω λέει ότι είμαι 20+100 μήπως παίζει ρόλο το περίεργο κινητό μου ? galaxy a25 mediatek 6100+ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 11 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 11 Αυγούστου (edited) Μέτρηση πρωινή και μέτρηση σε ώρα αιχμής. Μπουκώνει πάντως. Edited 11 Αυγούστου by katsiletra 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 11 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 11 Αυγούστου Με Ν1 και Ν78 στα Ποτιστικά. Μη γελιέστε. Το υψηλότερο είναι Ν1… 12 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 11 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 11 Αυγούστου 14 minutes ago, mixtri said: Με Ν1 και Ν78 στα Ποτιστικά. Μη γελιέστε. Το υψηλότερο είναι Ν1… Νομίζω πως βγάζει νόημα, γιατί ο τοπικός σταθμός δεν έχει n78, οπότε σε βάζει κάπου απέναντι. 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 11 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 11 Αυγούστου 1 hour ago, marios239 said: Νομίζω πως βγάζει νόημα, γιατί ο τοπικός σταθμός δεν έχει n78, οπότε σε βάζει κάπου απέναντι. Ναι κάπου από Σκιάθο ή σκόπελο. Δεν το έψαξα. Φοβερή απόδοση το FDD εκεί. Οι συνεργάτιδες πάντως μέχρι 200 βγάζουν. Δεν κοίταξα band combo though άρα δε μπορεί να γίνει σύγκριση. 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 11 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 11 Αυγούστου 16 minutes ago, mixtri said: Ναι κάπου από Σκιάθο ή σκόπελο. Δεν το έψαξα. Φοβερή απόδοση το FDD εκεί. Οι συνεργάτιδες πάντως μέχρι 200 βγάζουν. Δεν κοίταξα band combo though άρα δε μπορεί να γίνει σύγκριση. Ναι οι n78 της κοτε δουλεύουν σε απίστευτες αποστάσεις (σε αντίθεση με των συνεργάτιδων🙂). Όταν είχα πάει η voda μου έδωσε 230-250 με peak τα 280. Δε ξέρω τι γίνεται ανάλογα με τον κόσμο βέβαια. 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hameleon Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου 15 ώρες πριν, Harry636 said: καλησπέρα από το βροχερό Τόκιο ωραία εφαρμογή και άρκτο κοντά τα στοιχεία που δίνει αναγνωρίζει κανονικά το 5g + advance αλλά δεν μου εμφανίζει της πάντες λέει ότι είμαι στην ν3 η β3 συνέχεια ενώ τα αλλά που έχω λέει ότι είμαι 20+100 μήπως παίζει ρόλο το περίεργο κινητό μου ? galaxy a25 mediatek 6100+ Καλημέρα, στο Poco M8 (Snapdragon) και στο Oppo Find x6 (Mediatek) που έχω δείχνει να συμφωνεί στις ενδείξεις με τα υπόλοιπα που έχω (Cellmapper, NetMonster). Εάν θέλεις μπορείς να στείλεις μέσα από την εφαμρογή email, εγώ που έστειλα χτες μου απάντησαν σχεδόν αμέσως και τις δύο φορές. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts