georgemv Δημ. Δευτέρα στις 07:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:37 πμ 24 minutes ago, elkons said: Δίκελλα Αν και 5λ πιο πίσω EDGE και καμιά υπηρεσία. Αν σε βγάλει ο δρόμος για μεγάλο Δέρειο, δες αν υπάρχει ακόμα η κεραία πάνω στον ΟΤΕ. Στην θητεία μου, επί εποχής 3G και με 3G modem 10.2 Mbps, έπιανα 9.8-9.9. Εγώ και οι αρκούδες πάνω στο σέκτορ. 3 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Δευτέρα στις 07:40 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:40 πμ 2 minutes ago, georgemv said: Αν σε βγάλει ο δρόμος για μεγάλο Δέρειο, δες αν υπάρχει ακόμα η κεραία πάνω στον ΟΤΕ. Στην θητεία μου, επί εποχής 3G και με 3G modem 10.2 Mbps, έπιανα 9.8-9.9. Εγώ και οι αρκούδες πάνω στο σέκτορ. Έκανε απόσβεση το sector. 7 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Δευτέρα στις 07:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:40 πμ 9 minutes ago, mixtri said: Δεν είδα κάτι μόλις που πέρασα. Περίεργο! Εμφανίστηκε και cellmapper, τόσο σε lte όσο και nr: Ίσως κάνουν ακόμα κάποιες εργασίες; Δεν έχω ιδέα. 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. Δευτέρα στις 07:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:40 πμ Just now, mixtri said: Έκανε απόσβεση το sector. IoF, internet of Fantaria. Κάπως έπρεπε να περάσει η ώρα μεταξύ των υπηρεσιών. Ερχόντουσαν οι ταινίες μαρούλι. 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Δευτέρα στις 07:54 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:54 πμ 11 minutes ago, georgemv said: IoF, internet of Fantaria. Κάπως έπρεπε να περάσει η ώρα μεταξύ των υπηρεσιών. Ερχόντουσαν οι ταινίες μαρούλι. Εγώ με το Νοκια Ν8 στο τάγμα πεζοναυτών με HSPA+ by Tim/Wind το 2011. Κατέβαζα ταινίες, τσατ και όλα τα συναφή. Ταχύτητα στο στρατόπεδο γύρω στα 3mbps από Πανθεσσαλικό και ΒΊΠΕ. Νομίζω με Ericsson 3G back then. 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. Δευτέρα στις 07:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:57 πμ (edited) 2 ώρες πριν, mixtri said: Εγώ με το Νοκια Ν8 στο τάγμα πεζοναυτών με HSPA+ by Tim/Wind το 2011. Κατέβαζα ταινίες, τσατ και όλα τα συναφή. Ταχύτητα στο στρατόπεδο γύρω στα 3mbps από Πανθεσσαλικό και ΒΊΠΕ. Νομίζω με Ericsson 3G back then. Nokia E55 tethered με Linux laptop over USB2. Η ησυχία του να υπηρετείς σε φυλάκιο παντα μετράει. Edited Δευτέρα στις 10:44 πμ by georgemv 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Δευτέρα στις 08:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:44 πμ 1 ώρα πριν, elkons said: Δίκελλα Αν και 5λ πιο πίσω EDGE και καμιά υπηρεσία. Τραγικό, είναι αρκετά μακριά από τα σύνορα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Δευτέρα στις 09:01 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:01 πμ (edited) ΒΙΠΕ Λαμίας Cosmote θέση Καστρο Λίμνη Υλίκη Edited Δευτέρα στις 10:35 πμ by mixtri 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 10:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:40 πμ 3 ώρες πριν, georgemv said: Αν σε βγάλει ο δρόμος για μεγάλο Δέρειο, δες αν υπάρχει ακόμα η κεραία πάνω στον ΟΤΕ. Στην θητεία μου, επί εποχής 3G και με 3G modem 10.2 Mbps, έπιανα 9.8-9.9. Εγώ και οι αρκούδες πάνω στο σέκτορ. Εχω αποχωρήσει, ανέλαβε άλλος τις μετρήσεις σήμερα 🙃 Επιστροφή αν ανέβω θα τσεκαρω. 3 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Δευτέρα στις 10:40 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:40 πμ Και άλλη μια από Υλική στην εθνική προς Θηβα 11 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Δευτέρα στις 12:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:04 μμ Ιωάννινα, πέραμα. 7 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Δευτέρα στις 03:22 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:22 μμ Ελευθέριος Βενιζέλος 11 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 03:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:23 μμ (edited) 7 ώρες πριν, georgemv said: Αν σε βγάλει ο δρόμος για μεγάλο Δέρειο, δες αν υπάρχει ακόμα η κεραία πάνω στον ΟΤΕ. Στην θητεία μου, επί εποχής 3G και με 3G modem 10.2 Mbps, έπιανα 9.8-9.9. Εγώ και οι αρκούδες πάνω στο σέκτορ. Στην θητεία μου, επί εποχής 2G και sms αρχικά των 80 και έπειτα των 160 χαρακτήρων, ήμουν φαντάρος στα Άνω Πορόια, και έπιανα σήμα από Χορτιάτη και μόνο. Τα δεδομένα δεν είχαν ανακαλυφθεί ακόμα. Μικροί μεγάλοι στα καφενεία... 1 minute ago, mixtri said: Ελευθέριος Βενιζέλος Πάει ο καφές.... Edited Δευτέρα στις 03:23 μμ by memoriesradio 1 1 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Δευτέρα στις 03:35 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:35 μμ 11 minutes ago, memoriesradio said: Στην θητεία μου, επί εποχής 2G και sms αρχικά των 80 και έπειτα των 160 χαρακτήρων, ήμουν φαντάρος στα Άνω Πορόια, και έπιανα σήμα από Χορτιάτη και μόνο. Τα δεδομένα δεν είχαν ανακαλυφθεί ακόμα. Μικροί μεγάλοι στα καφενεία... Πάει ο καφές.... Είχες σήμα στα Άνω Ποροια από Χορτιατη; Πως γίνεται αυτό; Εν τω μεταξύ όντως είδα ότι πήγες Πηλιο αλλά δυστυχώς έπρεπε να φύγω… 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 03:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:36 μμ 13 minutes ago, mixtri said: Ελευθέριος Βενιζέλος Καλό ταξίδι! 🙂 Με το καλό να ξαναέρθεις! 5 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 03:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:37 μμ (edited) 9 minutes ago, mixtri said: Είχες σήμα στα Άνω Ποροια από Χορτιατη; Πως γίνεται αυτό; Εν τω μεταξύ όντως είδα ότι πήγες Πηλιο αλλά δυστυχώς έπρεπε να φύγω… Το 94-95. Σε συγκεκριμένο σημείο μέσα στο στρατόπεδο. 75χλμ είναι σε απόσταση. Εντελώς οριακή ζεύξη ήταν και με πολλά προβλήματα στην ομιλία. Όπως και στην τηλεόραση που τους περνούσα κεραίες κάργα για Χορτιάτη. Edited Δευτέρα στις 03:44 μμ by memoriesradio 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Δευτέρα στις 03:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:41 μμ 15 minutes ago, memoriesradio said: Στην θητεία μου, επί εποχής 2G και sms αρχικά των 80 και έπειτα των 160 χαρακτήρων, ήμουν φαντάρος στα Άνω Πορόια, και έπιανα σήμα από Χορτιάτη και μόνο. Τα δεδομένα δεν είχαν ανακαλυφθεί ακόμα. Μικροί μεγάλοι στα καφενεία... Πάει ο καφές.... αυτά τα θυμάμαι σαν μικρό παιδί ! δούλευε η μάνα μου τότε στο νοσοκομείο και είχε κινητό με της γιγάντιες σιμ σαν τηλεκάρτα ! την είχα βουτήξει και έτρεχα γύρο γύρο στο σπίτι χαχαχαχ δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ξύλο έφαγα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 7 ώρες πριν, georgemv said: Nokia E55 tethered με Linux laptop over USB2. Η ησυχία του να υπηρετείς σε φυλάκιο παντα μετράει. lg ks 20 nokia n800 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. Δευτέρα στις 08:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:20 μμ 4 ώρες πριν, memoriesradio said: Στην θητεία μου, επί εποχής 2G και sms αρχικά των 80 και έπειτα των 160 χαρακτήρων, ήμουν φαντάρος στα Άνω Πορόια, και έπιανα σήμα από Χορτιάτη και μόνο. Τα δεδομένα δεν είχαν ανακαλυφθεί ακόμα. Μικροί μεγάλοι στα καφενεία... Πάει ο καφές.... Είχα πάει κάποτε διακοπές στην περιοχή και έμεινα και Άνω Πορόια. Γύρισε το τηλ μόνο του σε Σκοπιανά δίκτυα και μετά πάλι πίσω. Μάλλον ακόμα από Χορτιάτη πρέπει να έπιανε. Εποχές 2010-2011. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 08:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:38 μμ (edited) Error 507 Edited Δευτέρα στις 08:51 μμ by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. Δευτέρα στις 08:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:48 μμ Είσαι net loss για τη Vodafone, δε συμφέρει να σε έχει πελάτη 🤑 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Δευτέρα στις 09:22 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:22 μμ 5 ώρες πριν, memoriesradio said: Το 94-95. Σε συγκεκριμένο σημείο μέσα στο στρατόπεδο. 75χλμ είναι σε απόσταση. Εντελώς οριακή ζεύξη ήταν και με πολλά προβλήματα στην ομιλία. Όπως και στην τηλεόραση που τους περνούσα κεραίες κάργα για Χορτιάτη. Το ότι είχαν extended cell το 94-95 είναι όντως φοβερό. Η Telestet είχε το τυπικό 35κμ. Δεν ήξερα ότι η Panafon ήταν τόσο advanced. 5 ώρες πριν, elkons said: Καλό ταξίδι! 🙂 Με το καλό να ξαναέρθεις! Χριστουγεννιάτικα πρώτα ο θεός… 1 hour ago, georgemv said: Είχα πάει κάποτε διακοπές στην περιοχή και έμεινα και Άνω Πορόια. Γύρισε το τηλ μόνο του σε Σκοπιανά δίκτυα και μετά πάλι πίσω. Μάλλον ακόμα από Χορτιάτη πρέπει να έπιανε. Εποχές 2010-2011. Κοσμοτε κάλυψη από το 2001. Οι άλλες άργησαν λίγο. Τώρα όλες είναι τέρμα ❤️ 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Τρίτη στις 12:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:05 πμ 2 ώρες πριν, mixtri said: Το ότι είχαν extended cell το 94-95 είναι όντως φοβερό. Η Telestet είχε το τυπικό 35κμ. Δεν ήξερα ότι η Panafon ήταν τόσο advanced. Χριστουγεννιάτικα πρώτα ο θεός… Κοσμοτε κάλυψη από το 2001. Οι άλλες άργησαν λίγο. Τώρα όλες είναι τέρμα ❤️ Να κάνω λάθος, και τότε να υπήρχε σταθμός εκεί κοντά (Σιδηρόκαστρο, Σέρρες, Κιλκίς); Δύσκολα, γιατί το σήμα έβγαινε ψηλά και σε συγκεκριμένο σημεία που κοιτούσαν Χορτιάτη. Και πάλι ίσως να κάνω λάθος. 3 ώρες πριν, georgemv said: Είχα πάει κάποτε διακοπές στην περιοχή και έμεινα και Άνω Πορόια. Γύρισε το τηλ μόνο του σε Σκοπιανά δίκτυα και μετά πάλι πίσω. Μάλλον ακόμα από Χορτιάτη πρέπει να έπιανε. Εποχές 2010-2011. Υπερβάλλεις. 2010-2011 υπήρχαν σταθμοί περιμετρικά. Απλά των Σκοπίων είχαν περισσότερη κάλυψη κοντά στα σύνορα. Εδώ το 2026 και λίγο μέσα στη γειτονική χώρα (Σκόπια & Βουλγαρία) η σκίαση (από τα δικά μας δίκτυα) πάει σύννεφο, ενώ θα μπορούσαν να το κοιτάξουν λίγο καλύτερα το tilt... 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. Τρίτη στις 03:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:34 μμ Σέρρες παρκαρισμένος στους ακανέδες «ΡΟΥΜΠΟΥ» 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Τρίτη στις 04:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:30 μμ Ζαγορά Πηλίου Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Έξω απ'το κέντρο υγείας 9 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 04:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:46 μμ 13 minutes ago, marios239 said: Ζαγορά Πηλίου Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Έξω απ'το κέντρο υγείας Από πότε έχει n78 στη Ζαγορά η 4133, φέτος αναβαθμίστηκε; θα μπορούσε και πολύ καλύτερα. Ισχύει ότι έχει φωτιά κοντά στις κεραίες στον Σωρό; 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts