Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

13 ώρες πριν, georgemv said:

Για όσους τρέχουν iOS27 beta: παει τσουρούλια σε SA το iOS27, ή είναι ιδέα μου; στο iPhone 17 Pro βλέπω μεγάλες διαφορές...

Δεν μπορούν να δώσουν ένα carrier update και στο iOS 26? κρίμα που πρέπει να περιμένουμε το νέο OS

5 ώρες πριν, bezoss said:

Δεν μπορούν να δώσουν ένα carrier update και στο iOS 26? κρίμα που πρέπει να περιμένουμε το νέο OS

Σύντομα έρχεται το 27, δεν έχει νόημα νομίζω να δώσουν carrier update τώρα όταν νέα ενημέρωση είναι προ των πυλών.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

5 ώρες πριν, silverag said:

Τι έχουν δώσει δηλαδή στο iOS 27 που κάνει το SA καλύτερο;

Άγνωστο, μόνο αυτοί ξέρουν. Βλέπω προσωπικά πολύ πιο αξιόπιστο SA και VoNR, μεγαλύτερες ταχύτητες και πολύ σπάνια να πέφτει σε LTE/NSA

7 ώρες πριν, bezoss said:

Θα απαιτούσε κατ' ελάχιστον το modem firmware version του iOS27, δεν το έχουν κάνει ποτέ, σιγά μην το κάνουν τώρα.

2 ώρες πριν, silverag said:

Μας βάζεις σε πειρασμό να βάλουμε beta έκδοση 😛

Υπομονή εώς τις 9/9 για την RC, ή για τη Public έκδοση στις 14/9

Edited by zurabi_97
Ανακοινώθηκε το Apple Event, 9/9, η RC βγαίνει μετά το event.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

1 minute ago, johnny_htc said:

Shopping House Άλιμος 

Screenshot_20260828_104600_Speedtest.jpg

👌👌

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

3 minutes ago, Nickchris36 said:

👌👌

Ναι, επιτέλους αναβάθμισαν το σαπάκι εκεί δίπλα μέσα στο καλοκαίρι και θερίζει τώρα 

Edited by johnny_htc

1 ώρα πριν, johnny_htc said:

Ναι, επιτέλους αναβάθμισαν το σαπάκι εκεί δίπλα μέσα στο καλοκαίρι και θερίζει τώρα 

Το σαπακι ι εν μπι 102131 αγια τριαδα τοπ ποτε εχουν σκοπο να του κανουν ολικη αναβαθμιση δε ντρεπονται λιγο αφηνουν την επαρχια με μια κεραια στα βουνα πανω και υποφερει ο κοσμος δεν εχει σημα

Τραγικο

Αλλα ειπαμε λοττο η κατασταση. Σιγα μην ασχοληθουν με τα χωρια

24 minutes ago, Nickchris36 said:

Το σαπακι ι εν μπι 102131 αγια τριαδα τοπ ποτε εχουν σκοπο να του κανουν ολικη αναβαθμιση δε ντρεπονται λιγο αφηνουν την επαρχια με μια κεραια στα βουνα πανω και υποφερει ο κοσμος δεν εχει σημα

Τραγικο

Όπως φαίνεται όμως οι ανταγωνιστές έχουν πολύ καλό σήμα στην περιοχή. Επομένως κανείς δεν υποφέρει, κι όποιος δεν έχει σήμα κάλλιστα μπορεί να αλλάξει εταιρεία.

Δε γίνεται να είναι παντού όλες τέλειες. Αφού εξυπηρετούν οι ανταγωνιστές, και μάλιστα εξαιρετικά, δεν τίθεται κάποιο θέμα. 

39 minutes ago, Nickchris36 said:

Τραγικο

Η 102131 πρέπει να αναβαθμίστηκε (δεν ξέρω αν έχει ν78 απ την αρχή), αλλα προφανώς κάλυψη γίνεται στην Αγία Τριάδα οχι στον Άγιο Γεώργιο. Πατάνε και οι άλλες εκεί αλλά είναι Β20 (και Β3 αν θυμάμαι καλά). Δε μπορώ όμως να φέρω αντίρρηση, έχεις δίκιο, δεν γίνεται με μια κεραία όλα.

Μαρεσει έχουν κτήριο ΟΤΕ στον Άγιο Γεώργιο και δεν φαίνεται προς ενοικίαση απο OTE estate, τι το χουν αντι να βάλουν καμιά κεραία..

16 minutes ago, evang.t said:

Όπως φαίνεται όμως οι ανταγωνιστές έχουν πολύ καλό σήμα στην περιοχή. Επομένως κανείς δεν υποφέρει, κι όποιος δεν έχει σήμα κάλλιστα μπορεί να αλλάξει εταιρεία.

Δε γίνεται να είναι παντού όλες τέλειες. Αφού εξυπηρετούν οι ανταγωνιστές, και μάλιστα εξαιρετικά, δεν τίθεται κάποιο θέμα. 

Βασικά στη συγκεκριμένη περιοχή η Nova έχει το πιο σωστό δίκτυο, έχει ολο το σετ συχνοτήτων εκτός n78. Η Vodafone Β1,Β28 και Ν1..

Hlias.

Γεια σας έχω το pixel 10. Αν ενεργοποιήσω το voNR με το pixel ims υπάρχει περίπτωση με ενεργοποιηθεί το 5g sa;

Παλιά είχα την κάρτα sim στο xiaomi 14 που είναι πιστοποιημένο από την COSMOTE. 

Edited by empeiros

12 ώρες πριν, evang.t said:

Υποφερουν οσοι εχουν. Τελεκομ και ειναι κριμα..εγω δεν εχω πια για τον υπολοιπο κοσμο αναφερομαι ..

Εγω με.βικτους μια χαρα ειμαι.

12 ώρες πριν, elkons said:

Η 102131 πρέπει να αναβαθμίστηκε (δεν ξέρω αν έχει ν78 απ την αρχή), αλλα προφανώς κάλυψη γίνεται στην Αγία Τριάδα οχι στον Άγιο Γεώργιο. Πατάνε και οι άλλες εκεί αλλά είναι Β20 (και Β3 αν θυμάμαι καλά). Δε μπορώ όμως να φέρω αντίρρηση, έχεις δίκιο, δεν γίνεται με μια κεραία όλα.

Μαρεσει έχουν κτήριο ΟΤΕ στον Άγιο Γεώργιο και δεν φαίνεται προς ενοικίαση απο OTE estate, τι το χουν αντι να βάλουν καμιά κεραία..

Βασικά στη συγκεκριμένη περιοχή η Nova έχει το πιο σωστό δίκτυο, έχει ολο το σετ συχνοτήτων εκτός n78. Η Vodafone Β1,Β28 και Ν1..

Σιγα μην εχει ν78..🤣🤣🤣🤣