elkons Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 1 ώρα πριν, georgebad said: Σίγουρα δεν έχει n78 αυτός ο σταθμός δεν βγάζει νόημα !! Περνάω συνέχεια από εκεί με 3,20 είναι στο LTE και N1,N28 . Ο φίλος νμζ είχε πει στο παρελθόν ότι πιάνει από ΟΤΕ Κιλκίς n78 Έχει στο Κιλκίς στον ΟΤΕ Ν78 2 ή 3 massive από πάνω. Κάποιος άλλος ιστός αναβαθμίστηκε στη περιοχή μάλλον αμα βλέπεις 1η φορά Ν78 εκει. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 6 minutes ago, elkons said: Έχει στο Κιλκίς στον ΟΤΕ Ν78 2 ή 3 massive από πάνω. Κάποιος άλλος ιστός αναβαθμίστηκε στη περιοχή μάλλον αμα βλέπεις 1η φορά Ν78 εκει. Mεχρι τωρα Ν78 εβλεπα μονο απ'το Κιλκις που μαλλον δεν ειναι απο εκει αρα μαλλον καπου αλλου μπηκε 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 Το PCI στη πιο κοντινή αντιστοιχεί με Καρτερές. Καθόλου περίεργο αφού είναι τεράστιος ο ιστός. Cell 95 ,ίδιο PCI και ARFCN σίγουρα αυτή είναι. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 (edited) 52 minutes ago, johnny_htc said: Χωρίς οπτική επαφή, χαμηλός σχετικά ιστός, δύσκολο τόσα χλμ. Πιο ψηλά ιστός νομίζω πιο πιθανό Το 347 είναι PCI της 3436 , η n28 έρχεται από αυτή και με EN DC Ca από Κιλκίς n78. Δεν έχουμε PCI για την N78 Edited August 12, 2025 by georgebad 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 2 minutes ago, georgebad said: Το 347 είναι PCI της 3436 , η n28 έρχεται από αυτή και με EN DC Ca από Κιλκίς n78. Δεν έχουμε PCI για την N78 Κάνει EN-DC στο NR? Δε θα έπρεπε το nm να τα δείχνει τότε ξεχωριστά αφού αυτές οι 2 κεραίες έχουν άλλο PCI δεν θα έπρεπε να το δείξει στο ίδιο όλα μαζι. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 11 minutes ago, georgebad said: Το 347 είναι PCI της 3436 , η n28 έρχεται από αυτή και με EN DC Ca από Κιλκίς n78. Δεν έχουμε PCI για την N78 PCI 367 για την 3500 στο Κιλκίς 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 12 minutes ago, empeiros said: PCI 367 για την 3500 στο Κιλκίς Έχει κ άλλα PCI η συγκεκριμένη για τα γύρω γύρω cells, αλλά αυτό που βρήκες εσύ, δεν το βρήκα πάνω της (από cellmapper που έχουν μαζέψει). Ίσως να ισχύει αυτό που λέει ο georgebad βέβαια που έχει περάσει από την περιοχή, αλλά εγώ το βλέπω για καινούργια N78 το πιο πιθανό όπως λες για τέτοια απόσταση 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 12, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 Αργαλαστή indoors κοντά στον ΟΤΕ 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 (edited) Μετά το αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας στην Αρεθούσης προς 28ης. Coffee lab δίπλα από τη παλιά γέφυρα Yacht Seaside Tales παραλία Χαλκίδας Και μια φωτογραφία από τη περιοχή🙂 "Φυσάει" εντός πόλης. Πίσω από τα public στα δικαστήρια στο πεζοδρόμιο πριν τη πλατεία. Έχει πέσει πολύ συνήθως βλέπω 600+. Στάση Κριεζώτου στο φαρμακείο έξω. Αν και φαίνεται η κεραία, δε περίμενα τόσο. Edited August 12, 2025 by elkons 10 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 13, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 To upload της cosmote απίστευτο... Είναι πραγματικά γρήγορο. Χθες ανέβασα backup 85GB. 90Mbps σταθερό. Με LTE παρακαλώ (LTE router έχω στο σπίτι, αναμένεται αναβάθμιση του χρόνου). Στο NR πλέον πάω 100mbps άνετα σε αρκετές περιοχές με καλό σήμα. 10 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 Άλλαξα χθες την παλιά eSIM σε νέα για να μπορώ να έχω πρόσβαση στο 5G SA. Για τις ταχύτητες από πιο παλιά θυμάμαι ότι θα ήταν μικρότερες από το NSA. Εντάξει με αυτό αλλά το latency γιατί είναι υψηλότερο; με SA https://www.speedtest.net/result/i/6711269414 με NSA https://www.speedtest.net/result/i/6711272248 γενικά είναι 5-10 ms πιο αργό ενώ θα έπρεπε να είναι <10 ms κτλ. (Η κεραία που είναι συνδεδεμένο το κινητό είναι μέσω οπτικής ίνας). 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 @waeoείσαι Αλεξανδρούπολη αν θυμάμαι καλά; Εχουμε όντως SA; Έχω φύγει από κοσμοτε και δεν έχω εικόνα πλέον για το τι επικρατεί εδώ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 (edited) 19 minutes ago, paanos said: @waeoείσαι Αλεξανδρούπολη αν θυμάμαι καλά; Εχουμε όντως SA; Έχω φύγει από κοσμοτε και δεν έχω εικόνα πλέον για το τι επικρατεί εδώ. Σωστά, έχει πλέον σχεδόν παντού! Εσωτερικός χώρος Edited August 13, 2025 by waeo 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 Από την οικογένεια που μου λένε έχουν αρκετά θέματα. Εχω δρομολογήσει αλλαγή της κάρτας στη μαμά μου με iPhone 16e, μήπως με SA βελτιωθεί η κατάσταση. Τα κενά που έχεις αναφέρει ωστόσο είναι ίδια εδώ και χρόνια, παρά τις αναβαθμίσεις αν δεν προστεθούν σταθμοί δε θα φανεί βελτίωση. 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 8 minutes ago, paanos said: Από την οικογένεια που μου λένε έχουν αρκετά θέματα. Εχω δρομολογήσει αλλαγή της κάρτας στη μαμά μου με iPhone 16e, μήπως με SA βελτιωθεί η κατάσταση. Τα κενά που έχεις αναφέρει ωστόσο είναι ίδια εδώ και χρόνια, παρά τις αναβαθμίσεις αν δεν προστεθούν σταθμοί δε θα φανεί βελτίωση. Όντως, έχει ακόμα πολλά θέματα. Εδώ στα Μέθανα είχαμε φωτιά, έχουμε και σε κοντινά χωριά επίσης, πέφτει συνέχεια το ρεύμα και η κατάσταση δυστυχώς είναι δύσκολη. Εύχομαι να κοπάσει ο αέρας και να σβήσουν όλες οι πυρκαγιές. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 (edited) Παραλία Σκάλωμα Φωκίδας SA 28+78 https://www.speedtest.net/result/i/6711461394 και 78 σκέτη εν ώρα κλήσης https://www.speedtest.net/result/i/6711460153 Edited August 13, 2025 by georgebad 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 8 minutes ago, georgebad said: Παραλία Σκάλωμα Φωκίδας SA 28+78 https://www.speedtest.net/result/i/6711461394 και 78 σκέτη εν ώρα κλήσης https://www.speedtest.net/result/i/6711460153 Με NSA? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 Just now, Gv2008 said: Με NSA? SA , με NSA σε γυρνάει σε B20 για κλήσεις Παντως έχω εκπλαγεί με το πόσο έχουν αλλάξει το LOAD Balance τους . Είμαι σε ένα σημείο μέσα στο σπίτι , που πέρυσι πρακτικά έκανα χαρακηρι κολλημένο σε Β20 από το PCI 35 απλά και μόνο επδ είχε καλύτερη κάλυψη . Τωρα με γυρνάει είτε στην B3 από αυτό το pci που οκέι και αυτή είναι πίτα είτε σε μια χειρότερη Β20 από άποψη ισχυρής PCI235 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 (edited) Ενώ μέχρι τώρα είχα απογοητευτεί με το 5g sa εδώ και μία εβδομάδα στο χωριό μου το 5g sa με Ν1 και Ν28 έχει καλύτερο snr και ping σε σχέση με το nsa. Είναι πιο ''ποιοτικο'' το σήμα Edited August 13, 2025 by empeiros 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 3 ώρες πριν, empeiros said: Ενώ μέχρι τώρα είχα απογοητευτεί με το 5g sa εδώ και μία εβδομάδα στο χωριό μου το 5g sa με Ν1 και Ν28 έχει καλύτερο snr και ping σε σχέση με το nsa. Είναι πιο ''ποιοτικο'' το σήμα Ωραίος! (αλλά πες μας και την ευρύτερη περιοχή να ξέρουμε που βρίσκεται η κεραία) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 6 ώρες πριν, opmgls said: Ωραίος! (αλλά πες μας και την ευρύτερη περιοχή να ξέρουμε που βρίσκεται η κεραία) Είναι η κεραία με enb 103436. Δεν ανέφερα κεραία γιατί απλά ήθελα να τονίσω ότι για πρώτη φορά το sa φάνηκε χρήσιμο 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 14, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 1 hour ago, empeiros said: Είναι η κεραία με enb 103436. Δεν ανέφερα κεραία γιατί απλά ήθελα να τονίσω ότι για πρώτη φορά το sa φάνηκε χρήσιμο Θεωρητικά σε περιοχές που υπάρχει υπερβολικη κίνηση στο signalling το SA αποδίδει πολύ καλύτερα. Επιπλέον όσο εξελίσσονται οι συσκευές και υπάρχει καλύτερο carrier aggregation θα βελτιώνεται. Και οι πάροχοι θα δίνουν όλο και περισσότερο φάσμα στο NR... 5 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 Σαρσ το micro? 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 Νέα Μηχανιώνα και εδώ βλέπω ολική ανακαίνιση!! 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 14, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 Ξυνόβρυση Πηλίου (με περίθλαση το σήμα από το σταθμό της Καλλιθέας). Είναι εξαιρετικά λόγω των συνθηκών. 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts