georgemv Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 Το DSS με το SA δεν κάνουν και το καλύτερο ζευγάρι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 (edited) 4 ώρες πριν, HORGRAP said: Πρεβεζα Upload ρεκορ με 5G SA και N78 + N78 Only . Γιατί η δεύτερη N78 ειναι 30 MHz εδω και 50 MHz στην Αθηνα? 100 + 30 . Motorola Razr Plus 2024 Flip Φωτο : Δες και αυτό το Upload συνφορουμίτη με NSA και μια πολύ απλή συσκευή που παίζει να είχε 130MHz (10+20+100MHz) https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7300512 ________________________________________________ Λάκκωμα προς Κάτω Σχολάρι Για το σήμα μια χαρά απορώ πόσο θα πήγαινε με καλό σήμα. Για να μη γίνεται το άσπρο μαύρο .. Έγινε και Refarm. Mediterranean Cosmos εσωτερικός χώρος (La pasteria) Είναι γλύκα είναι μέλι η νόβα του Παντελή..🐌 Άλλη μια απόπειρα αλλά δεν ήθελε να μείνει στο 600 😢 Περίμενα κάποιο Micro είναι η αλήθεια αλλά καλύπτει καλά και από αυτή. Edited August 19, 2025 by elkons 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 5 ώρες πριν, elkons said: Mediterranean Cosmos εσωτερικός χώρος Θέλει micro, σε κάποια καταστήματα βγαίνει εκτός κυρίως στο ισόγειο. Στους διαδρόμους έχει παντού νταξει. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 Βρίσκομαι Λευκάδα αυτές τις ημέρες. Αυτή την στιγμή η Cosmote παίζει μόνο με 4G δεν ξέρω αν κάνουν κάτι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 1 hour ago, VasilisSam said: Θέλει micro, σε κάποια καταστήματα βγαίνει εκτός κυρίως στο ισόγειο. Στους διαδρόμους έχει παντού νταξει. Δεν έχω ιδέα. Πάντως βλεπω το έχουν σε δεύτερη μοίρα από την Αθήνα, κακώς.. Στο The mall έχουν micro και στο parking σήμα καμπάνα. Εκτός και αμα δεν θέλει η διοίκηση στο med. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 19, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 23 minutes ago, AlexM2 said: Βρίσκομαι Λευκάδα αυτές τις ημέρες. Αυτή την στιγμή η Cosmote παίζει μόνο με 4G δεν ξέρω αν κάνουν κάτι Refarm. Κορώπη δεν έχει γίνει ακόμα το N78 integration. Αργαλαστή τίποτα. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 5 minutes ago, mixtri said: Refarm. Σίγουρα; στη περιοχή μου έγινε το Refarm σε 5 λεπτά ταυτόχρονα σε όλες τις κεραίες που με καλύπτουν (μαζικά τμήματα δηλαδή) και είχα 5G. 6 minutes ago, mixtri said: Κορώπη δεν έχει γίνει ακόμα το N78 integration. Έχω μπερδευτεί. Κορόπη ή Κορώπη και Άφυσσος ή Άφησσος; Γιατί καθυστερούν έτσι 😢 6 minutes ago, mixtri said: Αργαλαστή τίποτα. Φαίνεται έτοιμη πως τη βλέπεις στημένη; 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 19, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 Κάλαμος Πηλίου χωρις να μπει ο σταθμός. 40 minutes ago, elkons said: Σίγουρα; στη περιοχή μου έγινε το Refarm σε 5 λεπτά ταυτόχρονα σε όλες τις κεραίες που με καλύπτουν (μαζικά τμήματα δηλαδή) και είχα 5G. Έχω μπερδευτεί. Κορόπη ή Κορώπη και Άφυσσος ή Άφησσος; Γιατί καθυστερούν έτσι 😢 Φαίνεται έτοιμη πως τη βλέπεις στημένη; Άφησσος, Κορώπη. Η Αργαλαστή θέλει κανένα μήνα. 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 7 minutes ago, mixtri said: Κάλαμος Πηλίου χωρις να μπει ο σταθμός. Κ κει περιμένετε σταθμό; 7 minutes ago, mixtri said: Άφησσος, Κορώπη. Η Αργαλαστή θέλει κανένα μήνα. Τα έχω σκοτώσει στα ποστ μου. Δε φταίω εγω όμως 😂 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 18 minutes ago, elkons said: Κ κει περιμένετε σταθμό; Τα έχω σκοτώσει στα ποστ μου. Δε φταίω εγω όμως 😂 Ρε και γω Αφυσσος και Κοροπη το ήξερα από τους χάρτες 😂. Παίζει να είναι και οι δύο ονομασίες όπως τις είπε ο @mixtriσωστές για κάποιο λόγο. Το Αφυσσος το έχω δει και με η και γω. Οπότε διαλέγεις και παίρνεις 😅 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 19, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2025 Μη ανησυχείτε. Είναι debatable. Υπήρχαν πολλοί αγράμματοι χωροφύλακες στην περιοχή μετά τον εμφύλιο και ακόμα και οι κάτοικοι έχουν λάθος ονόματα. Η δεξιά άφησε το στίγμα της για πάντα. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 Ταβέρνα "Το Αλώνι", Μηλιές Πηλίου 5G SA. 9 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 (edited) Καρδία, εν κινήσει. Καλά πάει για Ν1 θεωρώ, καθώς τα γραφόμενα άλλων έλεγαν πως η Cosmote είναι η χειρότερη εκεί σε ταχύτητες ενώ φαίνεται ισάξια. Βενιζέλου Edited August 20, 2025 by elkons 9 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 (edited) 32 minutes ago, elkons said: Καρδία, εν κινήσει. Καλά πάει για Ν1 θεωρώ, καθώς τα γραφόμενα άλλων έλεγαν πως η Cosmote είναι η χειρότερη εκεί σε ταχύτητες ενώ φαίνεται ισάξια. Βενιζέλου Είναι ισάξια χωρίς Ν78 κιόλας... Με Ν78 σε αυτήν στο Λάκκωμα, σκέψου τι θα γίνει Edited August 20, 2025 by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 4 minutes ago, johnny_htc said: Είναι ισάξια χωρίς Ν78 κιόλας... Με Ν78 σε αυτήν στο Λάκκωμα, σκέψου τι θα γίνει Δεν έχει καμία Ν78. Έχουν δίπλα τις κεραίες πάνω απο ενα παλιό συνεργείο. Μέτρησα και κατέληξε με κακό σήμα, εξού Upload. Δε νομίζω είναι μακρια να φτάσει μέχρι εκεί. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 Just now, elkons said: Δεν έχει καμία Ν78. Έχουν δίπλα τις κεραίες πάνω απο ενα παλιό συνεργείο. Μέτρησα και κατέληξε με κακό σήμα, εξού Upload. Δε νομίζω είναι μακρια να φτάσει μέχρι εκεί. Α οκ, κατάλαβα. Άρα θα καλύπτει αλλά σημεία αυτή στο Λάκκωμα, δε θα φτάνει σήμα εκεί εύκολα. Η Καρδίας έχουν βγάλει αναβάθμιση, έχεις δει τίποτα; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 (edited) 12 minutes ago, johnny_htc said: Α οκ, κατάλαβα. Άρα θα καλύπτει αλλά σημεία αυτή στο Λάκκωμα, δε θα φτάνει σήμα εκεί εύκολα. Η Καρδίας έχουν βγάλει αναβάθμιση, έχεις δει τίποτα; Έχει 2 κεραίες. Είσοδος Καρδίας, και στην έξοδο μια Pipe! Η IN είναι δίπλα στη συνεγκατασταση Nova /Vodafone. Δε βρήκα κάτι για Ν78 αλλά υπάρχει καλή απόδοση για Ν1. Αμα δεις CellMapper έχει τελικά τη καλύτερη κάλυψη εκεί η Cosmote λόγω 2 σταθμών. Ούτε καν μέτρησα κάτω από τη κεραία να δείξω φουλ... Edited August 20, 2025 by elkons 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 23 minutes ago, elkons said: Έχει 2 κεραίες. Είσοδος Καρδίας, και στην έξοδο μια Pipe! Η IN είναι δίπλα στη συνεγκατασταση Nova /Vodafone. Δε βρήκα κάτι για Ν78 αλλά υπάρχει καλή απόδοση για Ν1. Αμα δεις CellMapper έχει τελικά τη καλύτερη κάλυψη εκεί η Cosmote λόγω 2 σταθμών. Ούτε καν μέτρησα κάτω από τη κεραία να δείξω φουλ... Όντως ρε συ, φαίνεται καλή θέση διάλεξαν τελικά και σωστό σχεδιασμό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 1 minute ago, johnny_htc said: Όντως ρε συ, φαίνεται καλή θέση διάλεξαν τελικά και σωστό σχεδιασμό. Ναι γιατί έχει στην αρχή και τέλος. Οχι μια και ότι γίνει. Δεν νομίζω να έχει ανάγκη Ν78 ακόμα. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 (edited) 3 minutes ago, elkons said: Ναι γιατί έχει στην αρχή και τέλος. Οχι μια και ότι γίνει. Δεν νομίζω να έχει ανάγκη Ν78 ακόμα. Στην ώρα τους όλα σιγά σιγά λοιπόν, μια χαρά για τώρα Edited August 20, 2025 by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 Mediterranean Cosmos κοντά στο Fridays 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 1 hour ago, elkons said: Mediterranean Cosmos κοντά στο Fridays 1000 περίμενα εκεί! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 (edited) Δεν μπορω να καταλάβω πως δουλεύει το SA στο iphone . αν δεν ανοιγοκλείσω το διακόπτη του sa στις ρυθμίσεις δεν μπαίνει ποτέ μόνο του . και το ανοίγω μετά από λίγο πέφτει σε nsa ακόμα και με τέλεια κάλυψη Edited August 20, 2025 by Ninjis 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 9 minutes ago, Chrischal1908 said: 1000 περίμενα εκεί! Θα μπορούσε. Έχουν καταφέρει άλλοι, δεν με πειράζει μια χαρά είναι και αυτο αφού μόνο αυτή έχει Ν78 εσωτερικά αν δε κάνω λάθος. 3 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 η εξυπηρετηση πελατων λεει πως το 5g ενεργοποιειται σε γραμμη μονο με sms στο 1333 και δεν υπαρχει αλλος τροπος. ισχυει; 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts