elkons Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 2 ώρες πριν, elkons said: Ότι μπορούσα γιατί δεν είχα οπτική επαφή ούτε φουλ να τεστάρω σε καλό σημείο. Το προτιμώ σε αυτό το σημείο από..10 Εαν δεν οδηγούσα θα είχα πιο καλή εικόνα και χρόνο να τεστάρω αλλά δεν ήταν εφικτό. 9 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 (edited) Ένας αχταρμάς έχει γίνει στο cellmapper, όσα είχε κάνει ο .... σβήστηκαν, και είναι όλες κόκκινες οι κεραίες, ενώ ήταν σωστά οι θέσεις. Τον έκαναν κάνα ban ίσως; Πάντως έγινε χειρότερα Edited July 4, 2025 by cocu 6 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 14 minutes ago, cocu said: Ένας αχταρμάς έχει γίνει στο cellmapper, όσα είχε κάνει ο .... σβήστηκαν, και είναι όλες κόκκινες οι κεραίες, ενώ ήταν σωστά οι θέσεις. Τον έκαναν κάνα ban ίσως; Πάντως έγινε χειρότερα Ναι αυτο έγινε αλλά αντί να επαναφέρουν τις σβησμένες μπάντες ήρθαν όλες οι παλιές κεραίες με τα eNb και οι θέσεις που ειχε πειράξει ο συγκεκριμένος χάθηκαν και είναι όπως να ναι. Άνοιξε και εσύ Ticket μήπως το φτιάξουν όπως ήταν, τις μπάντες τις βρίσκουμε με τις καταγραφές ούτως ή άλλως.. Ε και αυτός μια χρήσιμος ήταν μια ζαβό.. 5 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 16 minutes ago, cocu said: Ένας αχταρμάς έχει γίνει στο cellmapper, όσα είχε κάνει ο .... σβήστηκαν, και είναι όλες κόκκινες οι κεραίες, ενώ ήταν σωστά οι θέσεις. Τον έκαναν κάνα ban ίσως; Πάντως έγινε χειρότερα Ο καθένας λίγο να βάλει στη περιοχή του αυτές που ξέρει σίγουρα και αν του αρέσει φυσικά και θα στρώσει με τον καιρό. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 1 minute ago, VasilisSam said: Ο καθένας λίγο να βάλει στη περιοχή του αυτές που ξέρει σίγουρα και αν του αρέσει φυσικά και θα στρώσει με τον καιρό. Το θέμα είναι θελει τουλάχιστον 50.000 πόντους για να αφήσει επεξεργασία. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 Έχω 1632388 πόντους μπορώ να σου δώσω? Χαχαχα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 (edited) 8545560 εδώ. Τι γράψατε στο ticket, για να επανέλθουν όλα όπως ήταν; Γενικά σχεδόν η μπάντα 1 στην cosmote στο 4G στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας έκλεισε. Απλά "βιάστηκε" να τις κάνει όλες.. Edited July 4, 2025 by cocu 8 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 3 minutes ago, cocu said: 8545560 εδώ. Τι γράψατε στο ticket, για να επανέλθουν όλα όπως ήταν; Γενικά σχεδόν η μπάντα 1 στην cosmote στο 4G στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας έκλεισε. Απλά βιάστηκε να τις κάνει όλες.. Δεν το εχω ετοιμάσει ακόμα, πάντως να το πεις στα αγγλικά γιατί θα σε γράψουν λογικά. Όχι ότι με τα αγγλικά θα αλλάξουν πολλά κορώνα γράμματα αμα απαντήσουν. https://cellmapper.freshdesk.com/support/tickets/new 7 minutes ago, VasilisSam said: Έχω 1632388 πόντους μπορώ να σου δώσω? Χαχαχα 4 minutes ago, cocu said: 8545560 εδώ. Θέλετε το account μου μήπως; 😂😅 2 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 5, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 9 ώρες πριν, hercoulis said: Δουλεύει με γερμανικό σέρβερ, ακόμα.. Περιμένουμε και το τηλέφωνο με δορυφορικό ίντερνετ, και γεια σας… Καλή τύχη με την μπαταρία. Ήρθε ο Ελον και έμαθε ασύρματες επικοινωνίες. Προφανώς όλα θα γίνουν και από πλευράς 3gpp με satellite. Όπως πρέπει με ανοιχτά πρότυπα και για όλους τους κατασκευαστές. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 12 minutes ago, mixtri said: Καλή τύχη με την μπαταρία. Ήρθε ο Ελον και έμαθε ασύρματες επικοινωνίες. Προφανώς όλα θα γίνουν και από πλευράς 3gpp με satellite. Όπως πρέπει με ανοιχτά πρότυπα και για όλους τους κατασκευαστές. Μα αυτό γίνεται Β1 LTE Και η Κινέζοι έχουν Ναι μπαταρία τραβάει Οπως και δεν είναι σαν το κανονικό σήμα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 10 ώρες πριν, VasilisSam said: Έχω 1632388 πόντους μπορώ να σου δώσω? Χαχαχα Ε φιλαράκι, έχεις 1000 πόντους να μου δώσεις, να τοποθετήσω μια κεραία στο cellmapper? 😜😂😂😂 1 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 Έχει κλείσει το eNb 102359 στα Μεσοχώρια (Ν Εύβοια). Ή κάηκε ή δεν έχει ρεύμα. Το ίδιο ισχύει και για Nova/Vodafone απ'όσο έμαθα. Ο κόσμος να είναι καλα βέβαια.. 6 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Ε φιλαράκι, έχεις 1000 πόντους να μου δώσεις, να τοποθετήσω μια κεραία στο cellmapper? 😜😂😂😂 Θέλω και εγώ χαχα Να βάλω μια mmwave 5g SA της Νόβα στο Τόκιο Χαχαχ μιλάμε ποσό μπροστά 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 1 minute ago, Harry636 said: Θέλω και εγώ χαχα Να βάλω μια mmwave 5g SA της Νόβα στο Τόκιο Χαχαχ μιλάμε ποσό μπροστά ノヴァ 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 Just now, elkons said: ノヴァ 🤣🤣🤣🤣 🙇 Βρήκα και το θύμα Σας παρουσιάζω 5g SA mmwave by nova Θα πάρω android μόνο και μόνο για να το κάνω Χαχαχχαᕦ(ò_óˇ)ᕤ(*^o^*) 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 Τώρα μάλιστα..Ζάκυνθος,παραλία Μπανάνα! Αν καταφέρω και πάρω και τη σωστη προσφορά,όλα καλά 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 1 minute ago, George6633 said: Τώρα μάλιστα..Ζάκυνθος,παραλία Μπανάνα! Αν καταφέρω και πάρω και τη σωστη προσφορά,όλα καλά Packet Loss 0,0 👌 Άρχοντας 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony9999 Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 On 3/7/2025 at 1:19 ΜΜ, marios239 said: Λιμενάρια Θάσου Πευκάρι Θάσου Ποτός Θάσου Ρωσογκρεμός Θάσου Ψιλή Άμμος Θάσου Αστρίδα Θάσου Κοντά στην Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ, Θάσος Αλυκή Θάσου Λιμενάρια έπιανες παντού με n78? 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 https://www.speedtest.net/result/i/6659542885 SAHARA beach bar 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony9999 Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 Νέα Πέραμος Καβάλας πρώτη αμμόλοφοι 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 Castillo View παραλία Μπούρτζι. (Άγιος Νικόλαος). Η αλήθεια είναι δεν είναι τουριστικό σημείο εκεί πιάνει τίμια απο απέναντι ουτε η θάλασσα κάνει. Λευκαντί και Ερέτρια γινόταν χαμος απο κόσμο. Κατάφερα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μωρέ μπράβο το A34 , 4CC και δε το λες πολύ καινούργιο μοντέλο πλέον και είναι σειρά A. 11 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 Θάσος στο λιμάνι. Πρέπει να είναι τέρμα πίτα το δίκτυο. Λιμένας - Κεραμωτή στο πλοίο 11 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 Δεν φαινεται να ειναι τερμα πιτα παντως... 5 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 23 minutes ago, doganos said: Δεν φαινεται να ειναι τερμα πιτα παντως... Την προηγούμενη φορά που είχα περάσει έδινε 600+, γι' αυτό το έγραψα. Διόδια Μουσθένης, Εγνατία οδός. Διόδια Ασπροβάλτας Διόδια Ανάληψης Ανάμεσα από Λαγυνά και Ανθούπολη στην Εγνατία οδό Περισσότερο μου έκανε εντύπωση το ping! Με server Cosmote Θεσσαλονίκης. Ακριβώς στα διόδια Μαλγάρων Λίγο μετά τα διόδια (προς Αθήνα) ήταν μη λειτουργική για 20-30 δευτερόλεπτα. @elkons Η 1001 είναι εντελώς off. Σε κάποια σημεία κοντά στα Μάλγαρα έπεσε και στα -127 dbm. Ελπίζω να μπει σύντομα η συνεγκατάσταση γιατί, ειδικά τώρα, η κατάσταση είναι τραγική. Διόδια Αιγινίου 9 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 Η 201071 στο Λάκκωμα που πριν κάτι εβδομάδες ήτανε off, δουλεύει κανονικά. Βέβαια έχω άλλη μέσω dslr η οποία θα μπει στο Cellmapper. Της COSMOTE είναι στα αριστερά (μάλλον θα έπρεπε να το έβγαζα από την άλλη πλευρά αλλά δεν βαριέσαι τώρα; 😂 ) 10 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts