Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 minutes ago, zurabi_97 said:

Η 201071 στο Λάκκωμα που πριν κάτι εβδομάδες ήτανε off, δουλεύει κανονικά. Βέβαια έχω άλλη μέσω dslr η οποία θα μπει στο Cellmapper. Της COSMOTE είναι στα αριστερά (μάλλον θα έπρεπε να το έβγαζα από την άλλη πλευρά αλλά δεν βαριέσαι τώρα; 😂 )

IMG_2677.jpeg

Κάνε αντιστροφή της εικόνας και θα πάει δεξιά της Cosmote 😅

Έβγαλαν τη ζεύξη πάνω πάνω βλπεω. Ν78 έχει ή μονο Vodafone/Nova σύμφωνα με τα λεγόμενα εδώ; (εαν τσέκαρες φυσικά).

Πολλά Sector η Cosmote βλέπω αλλά για κάποιο λόγο καλύπτει λιγότερο απο τη διπλανή.

Μέχρι 4MB αφήνει νομίζω το Cellmapper να βάλεις εικόνα. 

17 minutes ago, elkons said:

Κάνε αντιστροφή της εικόνας και θα πάει δεξιά της Cosmote 😅

Έβγαλαν τη ζεύξη πάνω πάνω βλπεω. Ν78 έχει ή μονο Vodafone/Nova σύμφωνα με τα λεγόμενα εδώ; (εαν τσέκαρες φυσικά).

Πολλά Sector η Cosmote βλέπω αλλά για κάποιο λόγο καλύπτει λιγότερο απο τη διπλανή.

Μέχρι 4MB αφήνει νομίζω το Cellmapper να βάλεις εικόνα. 

No worries, θέλω να κάνω λίγο edit στο Lightroom για να την ανεβάσω μετά στο cellmapper, της φωτογραφικής κάμερας έβγαλε ποιο καλύτερες, και θα ανεβάσω εκείνες προς το βράδυ ή αύριο. 

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

5 minutes ago, zurabi_97 said:

No worries, θέλω να κάνω λίγο edit στο Lightroom για να την ανεβάσω μετά στο cellmapper, της φωτογραφικής κάμερας έβγαλε ποιο καλύτερες, και θα ανεβάσω εκείνες προς το βράδυ ή αύριο. 

Τέλεια! Μακάρι και στην ΕΕΑΕ να έκαναν τόση καλή δουλειά με τις φωτογραφίες. (Βασικά εκει μπερδεύουν κεραίες κινητής με τηλεοπτικής μετάδοσης..)

Εσύ έκανες περατζάδα χτες στο CellMapper βλεπω 5/7; 😅 μόνο Λάκκωμα δεν έχει καταγραφεί βλέπω ίσως θέλει ωρα όποιος και να πέρασε. 

Δοκίμασες κάποια μέτρηση; (ταχύτητας)

3 minutes ago, elkons said:

Τέλεια! Μακάρι και στην ΕΕΑΕ να έκαναν τόση καλή δουλειά με τις φωτογραφίες. (Βασικά εκει μπερδεύουν κεραίες κινητής με τηλεοπτικής μετάδοσης..)

Εσύ έκανες περατζάδα χτες στο CellMapper βλεπω 5/7; 😅 μόνο Λάκκωμα δεν έχει καταγραφεί βλέπω ίσως θέλει ωρα όποιος και να πέρασε. 

Δοκίμασες κάποια μέτρηση; (ταχύτητας)

Έχω iPhone, οπότε δεν… (στου πατέρα μου το έχω και όταν γενικά περνάω, όταν θυμηθώ βέβαια χαχα, μπορεί να κάνω καμιά καταγραφή). Από ταχύτητες δίπλα δοκίμασα, αλλά το κινητό από τη ζέστη και το gps, ζεματουσε 😂 (κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι μπήκε η καλοκαιρινή περίοδος, όταν το iPhone γίνεται μάτι κουζίνας χαχα). Με NSA έβγαλα ~278Mbps DN. UL δεν είδα, το έκοψα γιατί απλά δεν άντεχα τη ζέστη, ήμουν και στο αμάξι μέσα.

4 minutes ago, zurabi_97 said:

Έχω iPhone, οπότε δεν… (στου πατέρα μου το έχω και όταν γενικά περνάω, όταν θυμηθώ βέβαια χαχα, μπορεί να κάνω καμιά καταγραφή). Από ταχύτητες δίπλα δοκίμασα, αλλά το κινητό από τη ζέστη και το gps, ζεματουσε 😂 (κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι μπήκε η καλοκαιρινή περίοδος, όταν το iPhone γίνεται μάτι κουζίνας χαχα). Με NSA έβγαλα ~278Mbps DN. UL δεν είδα, το έκοψα γιατί απλά δεν άντεχα τη ζέστη, ήμουν και στο αμάξι μέσα.

Τζίφος, δε θα είχε Ν78 μάλλον με αυτές τις ταχύτητες. Δε πειράζει not bad. 

Εσυ είσαι άρχοντας ούτε που σε έριξε 5G Disconnected και δε σου εμφάνισε "Το iPhone πρέπει να κρυώσει για να το χρησιμοποιήσετε". 

Στην διαδρομή γενικά στη περιοχή σε έριχνε EDGE παλι ή όχι; (εαν είδες)

5 minutes ago, elkons said:

Τζίφος, δε θα είχε Ν78 μάλλον με αυτές τις ταχύτητες. Δε πειράζει not bad. 

Εσυ είσαι άρχοντας ούτε που σε έριξε 5G Disconnected και δε σου εμφάνισε "Το iPhone πρέπει να κρυώσει για να το χρησιμοποιήσετε". 

Στην διαδρομή γενικά στη περιοχή σε έριχνε EDGE παλι ή όχι; (εαν είδες)

Όχι, δεν έριξε σε Ε, συνήθως πριν, όταν είχε θέμα, δεν έπιανε καν, ούτε Ε για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρις ότου πιάσει η συσκευή αλλού σήμα, ίσως στο Μεσημέρι ή ποιο πέρα.

Πριν τον Πισσώνα (Δάσος Αφρατίου- Αλωνάκι)

7λ τουλάχιστον η Cosmote εκτός 3-4λ οι άλλες 2.

spacer.png

spacer.png

Πιο πίσω, Αφράτι πάλι 0 γραμμές δεν βγάζει κλήση μόνο Vodafone και Nova έχουν σήμα καλούτσικο 2 γραμμές.

Εδω και 10 Χρόνια έτσι είναι όλο εκτός ήταν η Cosmote στο σημείο.

Αγία Κυριακή Καμπιά Ευβοίας 

https://maps.app.goo.gl/sdQTKDVswxFybqz16?g_st=ac

Δεν έχω ιδέα ποια κεραία είναι 

spacer.png

spacer.png

Για όσους ξέρουν, είναι πριν τη Στενή Δίρφυος

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10982202960

Ασπροβάλτα με Ulefone Armor 26 ultra

2 ώρες πριν, cocu said:

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10982202960

Ασπροβάλτα με Ulefone Armor 26 ultra

Μωρέ μπράβο 

8 minutes ago, Gv2008 said:

Μωρέ μπράβο 

Μαλλον δεν έχεις δει αυτό, πάλι Ασπροβάλτα 😂

https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7370721

Γρήγορη μέτρηση Θησέως 17 Καλλιθέα. 

Screenshot_20250707_122357_Speedtest.jpg

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

Παιδιά, για τους Θεσσαλονικείς κυρίως, η άδεια για τους Αμπελόκηπους μεταφέρθηκε απ΄ό,τι κατάλαβα στο διάυγεια που το είδα, απλά σε άλλο σημείο, γι αυτό έγινε ανάκληση της προηγούμενης. Επίσης νέα κεραία βλέπω πλησίον της Ολυμπιακής Ακτής, Πιερία

Edited by johnny_htc

5 minutes ago, Gv2008 said:

Υπάρχει πρόβλημα με τα δεδομένα σε κανέναν;

Μπα, όλα καλά εδώ 

1 minute ago, johnny_htc said:

Πειραίας;

Ναι. Ακόμα ιστοσελίδες δεν φορτώνουν. Βίντεο όμως παίζε κανονικά. Το ίδιο και με δεδομένα το ίδιο και με 5G WIFI

1 minute ago, elkons said:

Ούτε σε εμένα φορτώνει κάτι 

spacer.png

Άρα παίζει μπλακ αουτ

Έχω πρόβλημα και με τις κλήσεις νεκρό VoLTE και όταν κλείσω το Wi-Fi μένει λίγο WiFi calling χωρίς λόγο. Μιλούσα με τον πατέρα μου και μόλις γυρνάει η κλήση για VoLTE τερματίζει αλλιώς με Wi-Fi Calling. 

1 minute ago, elkons said:

Με κλειστό Wi-Fi δια μαγείας έχω Wi-Fi Calling 🫣

spacer.png

Τα έπαιξε η πράσινη