Gv2008 Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 Just now, elkons said: Έκαψε φλάντζα 😨 Το κινητό δουλεύει δεν δουλεύει. Το 5G WiFi με την καμία 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 Just now, Gv2008 said: Το κινητό δουλεύει δεν δουλεύει. Το 5G WiFi με την καμία Εσύ με τη NOVA εγώ με την VDSL. Πάλι δεν λειτουργεί σε εσένα; Βέβαια κάτι γινόταν τελευταία ήδη ξεκίνησε χτες νερά στο WiFi calling στον George6633 τώρα σαν να γίνεται και εκτεταμένα, οχι σε όλους όμως. Εγώ δεν έχω δεδομένα, η σύζυγος κανονοικά 💀. Ίσως κάτι γίνεται είχαν κλείσει το SMS πριν λίγες ημέρες για wifi calling άρα κάτι κάνουν. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 Just now, elkons said: Εσύ με τη NOVA εγώ με την VDSL. Πάλι δεν λειτουργεί σε εσένα; Βέβαια κάτι γινόταν τελευταία ήδη ξεκίνησε χτες νερά στο WiFi calling στον George6633 τώρα σαν να γίνεται και εκτεταμένα, οχι σε όλους όμως. Εγώ δεν έχω δεδομένα, η σύζυγος κανονοικά 💀. Ίσως κάτι γίνεται είχαν κλείσει το SMS πριν λίγες ημέρες για wifi calling άρα κάτι κάνουν. Η κοσμοτε μας εγκατέλειψε σε σταθερά και κινητά. Ευτυχώς έχω τη Νοβάρα και με έσωσε. Νόβα θα λέμε και θα κλαίμε😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 4 minutes ago, Gv2008 said: Τα έπαιξε η πράσινη 3 minutes ago, elkons said: Έκαψε φλάντζα 😨 Δεν έμεινε τίποτα όρθιο 😅😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 Αλήθεια τώρα;; Εμένα παίζει κανονικά.. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 Μάλλον δεν τους επηρεάζει όλους. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 1 minute ago, Gv2008 said: Μάλλον δεν τους επηρεάζει όλους. Το ξέρω εμένα δεν λειτουργούν τα δεδομένα ενώ σε άλλα 2 άτομα δίπλα μια χαρά. Τι φταίω εγω 😅 Α ρε VDSL βράχος σε λέω 🕳 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 1 minute ago, elkons said: Το ξέρω εμένα δεν λειτουργούν τα δεδομένα ενώ σε άλλα 2 άτομα δίπλα μια χαρά. Τι φταίω εγω 😅 Α ρε VDSL βράχος σε λέω 🕳 Κι εμένα σε έναν φίλο που είμαστε μαζί λειτουργούν όλα μια χαρά 5G γιόκ 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 1 minute ago, Gv2008 said: Κι εμένα σε έναν φίλο που είμαστε μαζί λειτουργούν όλα μια χαρά Δλδ στο διπλανό κινητό μπορεί να μην παίζει και σε εσένα να παίζει;; Πρωτάκουστο το σημερινό.. 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 1 minute ago, Gv2008 said: Κι εμένα σε έναν φίλο που είμαστε μαζί λειτουργούν όλα μια χαρά 5G γιόκ Εγώ βλέπω 5G αλλά δεν φορτώνει τίποτα. Σαν ετζ ενα πράγμα 🤣🤣🤣 Καλά δε με νοιάζει έχω σπίτι ίντερνετ 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 Just now, cu2goup said: Δλδ στο διπλανό κινητό μπορεί να μην παίζει και σε εσένα να παίζει;; Πρωτάκουστο το σημερινό.. Πράγματι. Τώρα παίζει μόνο 4G Just now, elkons said: Εγώ βλέπω 5G αλλά δεν φορτώνει τίποτα. Σαν ετζ ενα πράγμα 🤣🤣🤣 Καλά δε με νοιάζει έχω σπίτι ίντερνετ Εμένα δεν δουλεύει το ίντερνετ του σπιτιού 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 1 minute ago, cu2goup said: Δλδ στο διπλανό κινητό μπορεί να μην παίζει και σε εσένα να παίζει;; Πρωτάκουστο το σημερινό.. Μάλλον θα λένε, ο Ηλίας κάνει μεγάλη χρήση ας κόψουμε τη πρόσβαση, Α και ο Γιώργος το ίδιο! Αφήνουμε τις κυρίες (και τους κύριους) που κάνουν μικρή χρήση 😋 Πλάκα κάνω δεν έχω ιδέα τι κάνουν οχι οτι δε το περίμενα. 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 Θεσσαλονίκη χάλια, μία δουλεύει μία όχι, ανοιγοκλείνουν τα data μόνα τους 4g/5g . Μόλις είδα εντομεταξυ Ν78 στη 101082 στη Νεάπολη και ενθουσιάστηκα! Αλλά ούτε speedtest ούτε τίποτα προς το παρόν. 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 1 minute ago, Gv2008 said: Πράγματι. Τώρα παίζει μόνο 4G Εμένα δεν δουλεύει το ίντερνετ του σπιτιού Μακάρι να είχα και εγω τέτοιο 4G+ .. Γιατί το μόντεμ δεν σε συνδέει LTE; Just now, VasilisSam said: Θεσσαλονίκη χάλια, μία δουλεύει μία όχι, ανοιγοκλείνουν τα data μόνα τους 4g/5g . Μόλις είδα εντομεταξυ Ν78 στη 101082 στη Νεάπολη και ενθουσιάστηκα! Αλλά ούτε speedtest ούτε τίποτα προς το παρόν. Έτσι να σε βασανίσουν μη μετρήσεις 🗿 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 Just now, elkons said: Μακάρι να είχα και εγω τέτοιο 4G+ .. Γιατί το μόντεμ δεν σε συνδέει LTE; Τι εννοείς δεν με συνδέει LTE? Με έκοψε εκεί που έβλεπα ένα σίριαλ εντωμεταξύ. Γύρισα ο άνθρωπος κουρασμένος από τη δουλειά και δεν με αφήνουν να χαλαρώσω 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 7 minutes ago, Gv2008 said: Τι εννοείς δεν με συνδέει LTE? Με έκοψε εκεί που έβλεπα ένα σίριαλ εντωμεταξύ. Γύρισα ο άνθρωπος κουρασμένος από τη δουλειά και δεν με αφήνουν να χαλαρώσω Το μόντεμ μετά απο επανεκκίνηση δεν μπαίνει 4G μιας και είναι διαθέσιμο; Hotspot,αφού έχεις και το unlimited all στη Nova 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 4 minutes ago, elkons said: Το μόντεμ μετά απο επανεκκίνηση δεν μπαίνει 4G μιας και είναι διαθέσιμο; Hotspot,αφού έχεις και το unlimited all στη Nova Έκανα επανεκκίνηση και δεν μπαίνει σε 5G, αλλά σε 4G 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 Εδώ μιλούσα βίντεο κλήση με την κοπέλα μου και ξαφνικά ενώ μου έδειχνε 5G κόπηκε η κλήση στο Viber. Άντε να εξηγήσεις τώρα σε αυτή που έχει συμβόλαιο Vodafone τι παίχτηκε. Έπειτα επανήλθε και μετά από κάνα δεκάλεπτο έφυγε η ένδειξη Voice Over LTE για να έρθει δύο λεπτά μετά ακριβώς με το ρολόι. Ευτυχώς επειδή ήμουν σε εξωτερικό χώρο είχα δεδομένα από την vf 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 Αυτά γατάκια τα είχα εγώ χθες στο νησί και σας τα έστειλα σήμερα.... Novaρα μόνο,δεν μας κρεμάει!!! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 Καλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου Εμένα επανήλθε έχω και volte. 1 minute ago, George6633 said: Αυτά γατάκια τα είχα εγώ χθες στο νησί και σας τα έστειλα σήμερα.... https://youtu.be/fqay9ic41z4?si=1pfNjeH1axQDq_us 2 minutes ago, George6633 said: Novaρα μόνο,δεν μας κρεμάει!!! Όλες κρεμάνε αμα πάει κάτι λάθος και το πειράζουν εν ωρα χρήσης του δικτύου. Ευτυχώς δεν έχουμε δει φέτος ολική πτώση κάποιου δικτύου πανελλαδικά όπως τα προηγούμενα χρόνια. (Φτου φτου σήμερα γιορτάζει ο Κυριάκος) 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 3 minutes ago, elkons said: Καλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου Εμένα επανήλθε έχω και volte. https://youtu.be/fqay9ic41z4?si=1pfNjeH1axQDq_us Η μαντάμ Cosmote και ο Ινδός Κατακουζηνος που ρυθμίζει το δίκτυο σήμερα 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 (edited) 1 minute ago, George6633 said: Η μαντάμ Cosmote και ο Ινδός Κατακουζηνος που ρυθμίζει το δίκτυο σήμερα Έκλαψα 😂 Σαν τον Μήτσο της κιου κανείς!! Ξέρετε εσείς στα νήματα των καρτοκινητών τι εννοώ. Edited July 7, 2025 by elkons 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 2 minutes ago, elkons said: Έκλαψα 😂 Σαν τον Μήτσο της κιου κανείς!! Ξέρετε εσείς στα νήματα των καρτοκινητών τι εννοώ. Ο Μήτσος είναι χρονια εγγύηση,εκτός αν πάρει άδεια,δεν υπάρχει άλλος 😅 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 Έστρωσε εδώ και 5' 👏🏼 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 (edited) Κάνουν κάτι στο 5G και είναι πάτος απο ταχύτητες αλλά και η Ν78 σαν να χαμήλωσε την ισχύ λιγο. Σε κοντινή απόσταση απο την τοπική κεραία (αυτή έχουμε αλλιώς θα πήγαινα και αλλού). Στο ίδιο σημείο χτες έπιανα 800Mbps με καλύτερο σήμα Ν78 αλλα και πάλι με τόσο πάτος είναι. Τώρα π πηγα σπίτι σχεδόν 600.. καλά είναι. Θα στρώσει σιγά σιγά. Edited July 7, 2025 by elkons 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts