firedragon Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 3 minutes ago, elkons said: Δώσε FTM εαν λέει NSA+SA είσαι σε NSA Άρα υπάρχει καλύτερη υποστήριξη Roaming από China Mobile με Cosmote και Vodafone. Η Nova κλασικά θα φαίνεται WIND GR μη χαθεί η παράδοση. Όλα καλά. Το Edge καλά κρατεί ! Απλά για κάποιο λόγο δεν με κρατάει στο SA, μετά από λίγο με πετάει στο NSA 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 Αυτό θα πει Ελληνική πατέντα. Και φως και κεραία, οχι πάνελ αλλά το άλλο είδος https://ibb.co/cPM0tZy https://ibb.co/LXSDqXdS Πρίν τη Νέα Κίο είναι enb 105808 5 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 (edited) Γεια σας συνδέονται σε sa αλλά ακόμα και με -90dB δείχνει στη status bar ότι έχω χαμηλό σήμα. Δηλαδή πόσα db θέλει για full μπάρες; Συνδεομαι σε sa με Motorola edge 60 pro (παλιά είχα Xiaomi 14) κανονικά με την ίδια κάρτα Edited June 24, 2025 by empeiros 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 2 ώρες πριν, elkons said: Αυτό θα πει Ελληνική πατέντα. Και φως και κεραία, οχι πάνελ αλλά το άλλο είδος https://ibb.co/cPM0tZy https://ibb.co/LXSDqXdS Πρίν τη Νέα Κίο είναι enb 105808 Δες και enb 101424, γενικά ότι πρέπει θα ήταν αυτή η λύση! 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 3 minutes ago, VasilisSam said: Δες και enb 101424, γενικά ότι πρέπει θα ήταν αυτή η λύση! Δίνει ταχύτητες αυτό το πράγμα; ιδια είναι. Έτσι κολώνα φωτισμού εκει ή ήταν σημείο με κτήριο ΟΤΕ δίπλα; Άνω Εύοσμος, καλή φαίνεται πάντως έχει ενα τέρας με Ν78 βλέπω πιο πάνω από αυτη που λες. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 Δεν δίνει κάτι τρελό σε ταχύτητες, δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι οικόπεδο είναι έχει χωράφια γενικά εκεί και κάποιες οικοδομές σκόρπιες. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 18 minutes ago, VasilisSam said: Δεν δίνει κάτι τρελό σε ταχύτητες, δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι οικόπεδο είναι έχει χωράφια γενικά εκεί και κάποιες οικοδομές σκόρπιες. Είναι το ίδιο, λολ και αυτή στον Εύοσμο αν θυμάμαι καλά, έχει άδεια για Ν78, δεν θυμάμαι όμως αν είναι pipe ή αλλαγή με πάνελς. Μάλλον pipe τύπου Gamma NU που βάζουν πολύ τελευταία 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 Για όσους έχουν iPhone , με την έκδοση ios26 beta 2, επανήλθε το 5g sa. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 1 minute ago, johnny_htc said: Είναι το ίδιο, λολ και αυτή στον Εύοσμο αν θυμάμαι καλά, έχει άδεια για Ν78, δεν θυμάμαι όμως αν είναι pipe ή αλλαγή με πάνελς. Μάλλον pipe τύπου Gamma NU που βάζουν πολύ τελευταία Εύοσμο ειχε στη καινούργια άδεια Ν78 αλλα δεν εχει βάλει ή δεν εχει ανοίξει, είναι το καμουφλάζ και δε φαίνεται. Κάνε το NU , ΜΕ και κανε spelling στα Ελληνικά. 🤣🤣 2 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 1 minute ago, elkons said: Εύοσμο ειχε στη καινούργια άδεια Ν78 αλλα δεν εχει βάλει ή δεν εχει ανοίξει, είναι το καμουφλάζ και δε φαίνεται. Κάνε το NU , ΜΕ και κανε spelling στα Ελληνικά. 🤣🤣 Αχαχαχαχα, που το σκέφτηκες 😂😂😂🤣🤣🤣 3 ώρες πριν, elkons said: Αυτό θα πει Ελληνική πατέντα. Και φως και κεραία, οχι πάνελ αλλά το άλλο είδος https://ibb.co/cPM0tZy https://ibb.co/LXSDqXdS Πρίν τη Νέα Κίο είναι enb 105808 Καλά αυτό τώρα βέβαια εξωτερικό, μπορεί να παίζει και πολύ να ξέρεις πλάκα πλάκα. Επίσης Δράμα νομίζω έχουν κάποια micros που είναι χαμηλά στο δρόμο αν δεν κάνω λάθος και Νιάρχο έχουν βάλει σταθμό δίπλα ουσιαστικά στον κόσμο που περπατά αν δεν κάνω λάθος 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 15 minutes ago, tsigo21 said: Για όσους έχουν iPhone , με την έκδοση ios26 beta 2, επανήλθε το 5g sa. Μόλις το είδα, έρχονται μετρήσεις 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 Νιάρχο είχα ακριβώς δίπλα μου τη κεραία και δεν πήρα καν χαμπάρι οτι είναι κεραία, μπέρδεψα τα μεγάφωνα αμα θυμάσαι 😂 Κάργα Ν78 όμως και μέσα προς το κοσμηματοπωλείο φουλ σήμα πάνω από 800Mbps λες και έχει dots όπως στο αερδρομιο, αλλά δεν ειδα κάτι. Παρόμοια και προς το ασανσέρ να ανέβεις ειδικά 4G+ σφαίρα. Just now, Gv2008 said: Μόλις το είδα, έρχονται μετρήσεις Σε συνδέει ή φεύγει; Δε θα έπρεπε να έρθει Carrier Update; 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 50 minutes ago, tsigo21 said: Για όσους έχουν iPhone , με την έκδοση ios26 beta 2, επανήλθε το 5g sa. αντε επιτέλους κάνω ξανά update 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 5G SA μπαλκόνι 5G NSA μπαλκόνι Εδώ ακόμα δεν έχει φύγει η B1, υπάρχει ακόμα. Σε εσωτερικούς χώρους το ping με SA αυξάνεται. 5G SA σε δωμάτιο του σπιτιού και με 5G NSA Να και η μέτρηση που αποδεικνύει πως όντως δεν έχει γίνει μετάβαση της B1 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 B1 υπάρχει γιατί δεν έχει γίνει Refarm. Υπομονή. Πουθενά στην Αττική μάλλον δεν έχει γίνει ούτε στα Κεντρικά τους στο Μαρούσι. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 3 minutes ago, elkons said: B1 υπάρχει γιατί δεν έχει γίνει Refarm. Υπομονή. Πουθενά στην Αττική μάλλον δεν έχει γίνει ούτε στα Κεντρικά τους στο Μαρούσι. Πώς και δεν ξεκίνησαν από Αττική αλλά από επαρχία; Καλά έκαναν πάντως, εγώ είμαι υπέρ του να δίνεται προτεραιότητα στην επαρχία. Πάντως πολύ κακό ping προς το παρόν το SA 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 42 minutes ago, Gv2008 said: Πώς και δεν ξεκίνησαν από Αττική αλλά από επαρχία; Καλά έκαναν πάντως, εγώ είμαι υπέρ του να δίνεται προτεραιότητα στην επαρχία. Πάντως πολύ κακό ping προς το παρόν το SA Δεν ξέρω. Σταδιακά πάει κάποια στιγμή θα γίνει εκτός και αμα φοβούνται ακομα να κλείσουν μια LTE band και μια GSM. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 Έχω προσέξει πως η μπαταρία του 16 που έχω, έχει καλύτερη μπαταρία με SA φάση. Ενδιαφέρον. Ή θα φταίει το iOS 18.6 beta 1 που κάνει πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας και θερμοκρασίας… 10 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 Υποτίθεται είναι από τα βασικά πλεονεκτήματα του SA 10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 (edited) Νέες άδειες/τροποποιήσεις για Cosmote (0 ανακλήσεις σε αυτό το κύμα). https://diavgeia.gov.gr/search?query=q:"Cosmote"&page=0&advanced&fq=decisionType:"ΛΟΙΠΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ"&fq=thematicCategory:["ΠΑΡΑΓΩΓΗ"," ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ"]&fq=organizationUid:"7726"&fq=submissionTimestamp:[DT(2025-05-27T00:00:00) TO DT(2025-06-25T23:59:59)]&sort=recent Edited June 24, 2025 by elkons 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 Εγώ μόλις είδα αυτό.. ανάκληση για αυτή στους Αμπελόκηπους δυστυχώς και εκεί είναι τρύπα, από τα σχολικά μου χρόνια ακόμα τότε ούτε κλήσεις δεν έβγαινε εντός κτιρίων σε εκείνο το σημείο. https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6ΣΙ3639-ΦΓΖ 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LewnidasKara Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 (edited) Αλλαγή κάρτας sim χθες και σε 16 pro max κλειδώνει n78 και κάποιες φορές n1 5g SA Περιοχή δράμα λίγο εκτός κέντρου Edited June 25, 2025 by LewnidasKara 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 @LewnidasKaraφαίνεται ο αριθμός σου κάνε ένα edit. επίσης σε χρέωσαν για την αλλαγή της SIM? 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 13 ώρες πριν, zurabi_97 said: Έχω προσέξει πως η μπαταρία του 16 που έχω, έχει καλύτερη μπαταρία με SA φάση. Ενδιαφέρον. Ή θα φταίει το iOS 18.6 beta 1 που κάνει πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας και θερμοκρασίας… Στο sa Το μόντεμ μπαίνει σε αναμονή 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LewnidasKara Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 1 hour ago, CaptainNickGR said: @LewnidasKaraφαίνεται ο αριθμός σου κάνε ένα edit. επίσης σε χρέωσαν για την αλλαγή της SIM? Ας με κάνουν φάρσες😂 thanks btw 7,90 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts