Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

15 minutes ago, elkons said:

Τώρα που πήρες και το καινούριο κινητό οταν βάλεις τη Cosmote στείλε παλι το SMS 1333 5G και WIFICALL για να καταλάβει κατευθείαν ότι συνδέθηκε σε άλλη συσκευή, μπορεί να δεις SA πιο γρήγορα (λέω εγω τώρα γιατί κάθε βράδυ γίνεται)

Σωστα,Ευχαριστώ!!Αν κάνω την αίτηση Δευτέρα πρωί για Cosmote θεωρητικά προλαβαίνω εντός της ημέρας(για την προσφορά) να μεταφερθώ σωστά;Δυστυχώς δεν βλέπω κάποια αλλαγή με VF πάλι παίρνει από απέναντι σήμα και είμαι στα 30-40mbps στη δουλειά και έχω αρκετό κόσμο για να προλάβω να μιλήσω μαζι τους. 

Edited by George6633

9 minutes ago, George6633 said:

Σωστα,Ευχαριστώ!!Αν κάνω την αίτηση Δευτέρα πρωί για Cosmote θεωρητικά προλαβαίνω εντός της ημέρας(για την προσφορά) να μεταφερθώ σωστά;Δυστυχώς δεν βλέπω κάποια αλλαγή με VF πάλι παίρνει από απέναντι σήμα και είμαι στα 30-40mbps στη δουλειά και έχω αρκετό κόσμο για να προλάβω να μιλήσω μαζι τους. 

Η προσφορά ισχύει για online ενεργοποιήσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι και 30/6/2025. Αμα δεν έχεις τη νέα σιμ μέχρι τότε και απλα κάνεις δήλωση δεν θα πάρεις τη προσφορά μόνο εαν γίνει η ενεργοποίηση μέχρι τη Δευτέρα.

Με S24U δεν πάει παραπάνω ε; ούτε με 5G; Κρίμα. Αν και για την απόσταση θα μπορούσε και χειρότερα.

26 minutes ago, elkons said:

Η προσφορά ισχύει για online ενεργοποιήσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι και 30/6/2025. Αμα δεν έχεις τη νέα σιμ μέχρι τότε και απλα κάνεις δήλωση δεν θα πάρεις τη προσφορά μόνο εαν γίνει η ενεργοποίηση μέχρι τη Δευτέρα.

Με S24U δεν πάει παραπάνω ε; ούτε με 5G; Κρίμα. Αν και για την απόσταση θα μπορούσε και χειρότερα.

Η sim είναι στα ΕΛΤΑ κουριερ,δεν έχω προλάβει ακόμα να πάω... Αν την πάρω Δευτέρα πρωί και κάνω την διαδικασία λογικά θα προλαβω;

8 minutes ago, George6633 said:

Η sim είναι στα ΕΛΤΑ κουριερ,δεν έχω προλάβει ακόμα να πάω... Αν την πάρω Δευτέρα πρωί και κάνω την διαδικασία λογικά θα προλαβω;

Δεν είμαι σίγουρος αλλα για να λένε μέχρι τη Δευτέρα θα πρέπει να είναι μέχρι τέλος της ημέρας και όχι μόλις πάει Δευτέρα να την εξαφανίσει. @vslk καμία ιδέα;

Όταν σου ερθει πίσω στο αυτοκόλλητο λέει SA συνήθως στις καινούργιες αμα πας σε Apple στο μέλλον και είσαι Cosmote θα είσαι έτοιμος.

Προς τις εταιρείες κινητής, βάλτε box now να τελειώνει το πανηγύρι με τις courier 🙏

14 minutes ago, elkons said:

Δεν είμαι σίγουρος αλλα για να λένε μέχρι τη Δευτέρα θα πρέπει να είναι μέχρι τέλος της ημέρας και όχι μόλις πάει Δευτέρα να την εξαφανίσει. @vslk καμία ιδέα;

Όταν σου ερθει πίσω στο αυτοκόλλητο λέει SA συνήθως στις καινούργιες αμα πας σε Apple στο μέλλον και είσαι Cosmote θα είσαι έτοιμος.

Προς τις εταιρείες κινητής, βάλτε box now να τελειώνει το πανηγύρι με τις courier 🙏

Νομίζω ότι η Cosmote το αφήνει καμία μέρα παραπάνω ανεπίσημα... Όσο για το box now,μακάρι! 

26 minutes ago, George6633 said:

16 minutes ago, elkons said:

Ναι, μπορείς και τη Δευτέρα να το ενεργοποιήσεις. 

9 minutes ago, elkons said:

Άρα από Δευτέρα καπουτ Vodafone μετρήσεις, θα έχουμε Cosmote/Nova.

Θα δείξει αλλά μάλλον ναι,δεν είναι καιρός για πειράματα,τίμια η VF και άψογη εξυπηρέτηση αλλά με τη δουλειά δεν μπορώ να παίζω με τα δίκτυα.

Έξω απο τον Μασούτη Grand Ορέστη Μακρή 6

IMG_20250628_142848_033.thumb.jpg.817b50180ef6ecc0f54cab3c9d6fe24f.jpg

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10965100421

Σκλαβενίτης στα φανάρια διασταύρωση Ληλαντίων-Ορέστη Μακρή απέναντι απο τον ΚΑΥΚΑ

IMG_20250628_142850_165.thumb.jpg.e7f8dcf710bb33402cff1b482b822078.jpg

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10965101874

BW φαίνεται λάθος.

4 ώρες πριν, doganos said:

το cellmapper γιατι δεν καταγραφει sa δικτυα; δικαρτο κινητο. 

Τι εννοείς δεν καταγράφει? Γενικά αργούν υπερβολικά να ανέβουν το τελευταίο διάστημα μπορεί και πάνω από 2 μέρες.

Είμαι στη 3η μερα εγω που δεν ανέβασε καταγραφή ενώ τις ανεβάζει μετα δεν φαίνονται 

Εμένα αργεί να εμφανίσει της βοντα, οπότε μάλλον δεν το πάει παράλληλα γιατί από την ίδια συσκευή και λογαριασμό μετράει με της κοσμοτε.

Παραλιακά κοντά στα Λιμενάρια Θάσου 

Screenshot_2025-06-28-21-59-25-324_org.zwanoo.android.speedtest-edit.thumb.jpg.ec99251eb95975ca07170f4daa355ac9.jpgScreenshot_2025-06-28-21-58-54-439_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.7bbbcbdd6a04cf00f3a931a453468eda.jpg

Screenshot_2025-06-28-22-00-54-461_org.zwanoo.android.speedtest-edit.thumb.jpg.e47779f1c054b6bc59b9d70d9acb6b8c.jpgScreenshot_2025-06-28-22-00-40-543_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.3abc8d5c9bbf35aac3ae090eea0b7159.jpg

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

2 ώρες πριν, VasilisSam said:

Τι εννοείς δεν καταγράφει? Γενικά αργούν υπερβολικά να ανέβουν το τελευταίο διάστημα μπορεί και πάνω από 2 μέρες.

Εννοώ πως έχει 3 βδομάδες και ενώ ξέρω πως έχει SA η κεραία και όλα είναι πράσινα στο πρόγραμμα και ανεβαίνουν, στον χάρτη δεν βλέπω κάποια διαφορά. 

Samsung S21 Ultra

Εμένα ανέβασε καταγραφή SA οκ αλλα δεν ξέρω με τι κλίμακα πάει τα χρώματα. Τα πάντα τα έκανε πράσινα ένα κόκκινο έκανε στα -130dBm.

58 minutes ago, marios239 said:

Παραλιακά κοντά στα Λιμενάρια Θάσου 

Screenshot_2025-06-28-21-59-25-324_org.zwanoo.android.speedtest-edit.thumb.jpg.ec99251eb95975ca07170f4daa355ac9.jpgScreenshot_2025-06-28-21-58-54-439_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.7bbbcbdd6a04cf00f3a931a453468eda.jpg

Screenshot_2025-06-28-22-00-54-461_org.zwanoo.android.speedtest-edit.thumb.jpg.e47779f1c054b6bc59b9d70d9acb6b8c.jpgScreenshot_2025-06-28-22-00-40-543_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.3abc8d5c9bbf35aac3ae090eea0b7159.jpg

50.9km N78? Ποιο pattern χρησιμοποιείται εκεί άραγε; Εκτός αν λέει βλακείες το netmonster και απλά είναι Low band and mid band…

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 minute ago, mixtri said:

50.9km N78? Ποιο pattern χρησιμοποιείται εκεί άραγε; Εκτός αν λέει βλακείες το netmonster και απλά είναι Low band and mid band…

Το 4g μόνο είναι απ'το Άγιο Όρος. Η n78 είναι απ'την τοπική κεραία στα Λιμενάρια. Το γιατί προτιμάει όμως 4g από τόσο μακριά δεν καταλαβαίνω. 

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

1 minute ago, mixtri said:

Άλλο PCI μαν απο κοντινή Ν78 αλλα LTE Παίρνει απο αυτή με το πιο καλό σημα.

Αμα έχει μια κεραία φαντάσου Ν1 φουλ και πιο μακρινή-χαμηλή N78 θα πάει με EN-DC N78.

Το Netmonster τι περνάει και λεει στη Ν1 100+50MHz πάλι ξεκίνησε τις βλακείες 

1 minute ago, marios239 said:

Το 4g μόνο είναι απ'το Άγιο Όρος. Η n78 είναι απ'την τοπική κεραία στα Λιμενάρια. Το γιατί προτιμάει όμως 4g από τόσο μακριά δεν καταλαβαίνω. 

Αμα βρεί απο εκει Β3 -109 γιατί να επιλέξει τη τοπική Β3 στα -110 😉 Έτσι το πάει βάση RSRP και υψηλότερης band.

3 minutes ago, marios239 said:

Load balancing.

3 minutes ago, elkons said:

Άλλο PCI μαν απο κοντινή Ν78 αλλα LTE Παίρνει απο αυτή με το πιο καλό σημα.

Αμα έχει μια κεραία φαντάσου Ν1 φουλ και πιο μακρινή-χαμηλή N78 θα πάει με EN-DC N78.

Το Netmonster τι περνάει και λεει στη Ν1 100+50MHz πάλι ξεκίνησε τις βλακείες 

Makes sense.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παραλία καρύδι στο δεύτερο πόδι Χαλκιδικής 

https://www.speedtest.net/result/i/6650312584

Νικητή κέντρο ο σταθμός στον ΟΤΕ δεν έχει n78

https://www.speedtest.net/result/i/6650277209

Λίγο ποιο πίσω στην νικητη  με N78 από μακριά 

https://www.speedtest.net/result/i/6650274523

Στην διαδρομή όλες οι κεραίες σχεδόν είχαν PASSIVE n78 και μερικά μόνο air 

6 minutes ago, georgebad said:

Νικητή κέντρο ο σταθμός στον ΟΤΕ δεν έχει n78

https://www.speedtest.net/result/i/6650277209

Όπα άλλαξαν κάτι 100% εκει πέρυσι με πέταγε 4G B3 only ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ 

9 minutes ago, georgebad said:

Λίγο ποιο πίσω στην νικητη  με N78 από μακριά 

https://www.speedtest.net/result/i/6650274523

Στην διαδρομή όλες οι κεραίες σχεδόν είχαν PASSIVE n78 και μερικά μόνο air 

Από 103063 πρέπει να ήταν,  της περιοχής είναι σε ύψωμα δε τη λες μακριά. Σίγουρα έχει δύο massive /// Air 3227.

26 minutes ago, elkons said:

Όπα άλλαξαν κάτι 100% εκει πέρυσι με πέταγε 4G B3 only ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ 

Από 103063 πρέπει να ήταν,  της περιοχής είναι σε ύψωμα δε τη λες μακριά. Σίγουρα έχει δύο massive /// Air 3227.

Ναι άλλαξαν έχω και φωτό τον σταθμό . (Ήμουν κολλημένος στην κίνηση💀💀💀💀) Δεν έχω χώρο να την ανεβάσω εδώ θα ανέβει κατευθείαν στο cellmapper

21 minutes ago, georgebad said:

Ναι άλλαξαν έχω και φωτό τον σταθμό . (Ήμουν κολλημένος στην κίνηση💀💀💀💀) Δεν έχω χώρο να την ανεβάσω εδώ θα ανέβει κατευθείαν στο cellmapper

Επιτέλους. Πρέπει να είναι απο τα τελευταία 4ψηφια eNb νομίζω δεν υπάρχει άλλο σε Χαλκιδική, εκτός και αμα μου έχει ξεφύγει κάποιο. 

24 minutes ago, georgebad said:

Δεν έχω χώρο να την ανεβάσω εδώ 

Γενικά εαν χρειάζεται κάποια φωτογραφία να ανεβάσεις εδω και δεν αφήνει λόγω χώρου υπάρχον μερικά site φιλοξενίας εικόνων μέσω link εαν σε βολέψει έτσι, δεν υπάρχει κάποιο όριο σε φωτογραφίες.

https://imgbb.com/

3 ώρες πριν, doganos said:

Εννοώ πως έχει 3 βδομάδες και ενώ ξέρω πως έχει SA η κεραία και όλα είναι πράσινα στο πρόγραμμα και ανεβαίνουν, στον χάρτη δεν βλέπω κάποια διαφορά. 

Για ποιο gNb? Σε 4g στα κάνει κανονικά?