George6633 Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 (edited) 15 minutes ago, elkons said: Τώρα που πήρες και το καινούριο κινητό οταν βάλεις τη Cosmote στείλε παλι το SMS 1333 5G και WIFICALL για να καταλάβει κατευθείαν ότι συνδέθηκε σε άλλη συσκευή, μπορεί να δεις SA πιο γρήγορα (λέω εγω τώρα γιατί κάθε βράδυ γίνεται) Σωστα,Ευχαριστώ!!Αν κάνω την αίτηση Δευτέρα πρωί για Cosmote θεωρητικά προλαβαίνω εντός της ημέρας(για την προσφορά) να μεταφερθώ σωστά;Δυστυχώς δεν βλέπω κάποια αλλαγή με VF πάλι παίρνει από απέναντι σήμα και είμαι στα 30-40mbps στη δουλειά και έχω αρκετό κόσμο για να προλάβω να μιλήσω μαζι τους. Edited June 28, 2025 by George6633 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 9 minutes ago, George6633 said: Σωστα,Ευχαριστώ!!Αν κάνω την αίτηση Δευτέρα πρωί για Cosmote θεωρητικά προλαβαίνω εντός της ημέρας(για την προσφορά) να μεταφερθώ σωστά;Δυστυχώς δεν βλέπω κάποια αλλαγή με VF πάλι παίρνει από απέναντι σήμα και είμαι στα 30-40mbps στη δουλειά και έχω αρκετό κόσμο για να προλάβω να μιλήσω μαζι τους. Η προσφορά ισχύει για online ενεργοποιήσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι και 30/6/2025. Αμα δεν έχεις τη νέα σιμ μέχρι τότε και απλα κάνεις δήλωση δεν θα πάρεις τη προσφορά μόνο εαν γίνει η ενεργοποίηση μέχρι τη Δευτέρα. Με S24U δεν πάει παραπάνω ε; ούτε με 5G; Κρίμα. Αν και για την απόσταση θα μπορούσε και χειρότερα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 26 minutes ago, elkons said: Η προσφορά ισχύει για online ενεργοποιήσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι και 30/6/2025. Αμα δεν έχεις τη νέα σιμ μέχρι τότε και απλα κάνεις δήλωση δεν θα πάρεις τη προσφορά μόνο εαν γίνει η ενεργοποίηση μέχρι τη Δευτέρα. Με S24U δεν πάει παραπάνω ε; ούτε με 5G; Κρίμα. Αν και για την απόσταση θα μπορούσε και χειρότερα. Η sim είναι στα ΕΛΤΑ κουριερ,δεν έχω προλάβει ακόμα να πάω... Αν την πάρω Δευτέρα πρωί και κάνω την διαδικασία λογικά θα προλαβω; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 8 minutes ago, George6633 said: Η sim είναι στα ΕΛΤΑ κουριερ,δεν έχω προλάβει ακόμα να πάω... Αν την πάρω Δευτέρα πρωί και κάνω την διαδικασία λογικά θα προλαβω; Δεν είμαι σίγουρος αλλα για να λένε μέχρι τη Δευτέρα θα πρέπει να είναι μέχρι τέλος της ημέρας και όχι μόλις πάει Δευτέρα να την εξαφανίσει. @vslk καμία ιδέα; Όταν σου ερθει πίσω στο αυτοκόλλητο λέει SA συνήθως στις καινούργιες αμα πας σε Apple στο μέλλον και είσαι Cosmote θα είσαι έτοιμος. Προς τις εταιρείες κινητής, βάλτε box now να τελειώνει το πανηγύρι με τις courier 🙏 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 14 minutes ago, elkons said: Δεν είμαι σίγουρος αλλα για να λένε μέχρι τη Δευτέρα θα πρέπει να είναι μέχρι τέλος της ημέρας και όχι μόλις πάει Δευτέρα να την εξαφανίσει. @vslk καμία ιδέα; Όταν σου ερθει πίσω στο αυτοκόλλητο λέει SA συνήθως στις καινούργιες αμα πας σε Apple στο μέλλον και είσαι Cosmote θα είσαι έτοιμος. Προς τις εταιρείες κινητής, βάλτε box now να τελειώνει το πανηγύρι με τις courier 🙏 Νομίζω ότι η Cosmote το αφήνει καμία μέρα παραπάνω ανεπίσημα... Όσο για το box now,μακάρι! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 Άρα από Δευτέρα καπουτ Vodafone μετρήσεις, θα έχουμε Cosmote/Nova. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 26 minutes ago, George6633 said: Η sim είναι στα ΕΛΤΑ κουριερ,δεν έχω προλάβει ακόμα να πάω... Αν την πάρω Δευτέρα πρωί και κάνω την διαδικασία λογικά θα προλαβω; 16 minutes ago, elkons said: Δεν είμαι σίγουρος αλλα για να λένε μέχρι τη Δευτέρα θα πρέπει να είναι μέχρι τέλος της ημέρας και όχι μόλις πάει Δευτέρα να την εξαφανίσει. @vslk καμία ιδέα; Όταν σου ερθει πίσω στο αυτοκόλλητο λέει SA συνήθως στις καινούργιες αμα πας σε Apple στο μέλλον και είσαι Cosmote θα είσαι έτοιμος. Προς τις εταιρείες κινητής, βάλτε box now να τελειώνει το πανηγύρι με τις courier 🙏 Ναι, μπορείς και τη Δευτέρα να το ενεργοποιήσεις. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 9 minutes ago, elkons said: Άρα από Δευτέρα καπουτ Vodafone μετρήσεις, θα έχουμε Cosmote/Nova. Θα δείξει αλλά μάλλον ναι,δεν είναι καιρός για πειράματα,τίμια η VF και άψογη εξυπηρέτηση αλλά με τη δουλειά δεν μπορώ να παίζω με τα δίκτυα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 Έξω απο τον Μασούτη Grand Ορέστη Μακρή 6 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10965100421 Σκλαβενίτης στα φανάρια διασταύρωση Ληλαντίων-Ορέστη Μακρή απέναντι απο τον ΚΑΥΚΑ Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10965101874 BW φαίνεται λάθος. 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 το cellmapper γιατι δεν καταγραφει sa δικτυα; δικαρτο κινητο. 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 4 ώρες πριν, doganos said: το cellmapper γιατι δεν καταγραφει sa δικτυα; δικαρτο κινητο. Τι εννοείς δεν καταγράφει? Γενικά αργούν υπερβολικά να ανέβουν το τελευταίο διάστημα μπορεί και πάνω από 2 μέρες. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 Είμαι στη 3η μερα εγω που δεν ανέβασε καταγραφή ενώ τις ανεβάζει μετα δεν φαίνονται 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 Εμένα αργεί να εμφανίσει της βοντα, οπότε μάλλον δεν το πάει παράλληλα γιατί από την ίδια συσκευή και λογαριασμό μετράει με της κοσμοτε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 Παραλιακά κοντά στα Λιμενάρια Θάσου 11 1 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 2 ώρες πριν, VasilisSam said: Τι εννοείς δεν καταγράφει? Γενικά αργούν υπερβολικά να ανέβουν το τελευταίο διάστημα μπορεί και πάνω από 2 μέρες. Εννοώ πως έχει 3 βδομάδες και ενώ ξέρω πως έχει SA η κεραία και όλα είναι πράσινα στο πρόγραμμα και ανεβαίνουν, στον χάρτη δεν βλέπω κάποια διαφορά. 5 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 Εμένα ανέβασε καταγραφή SA οκ αλλα δεν ξέρω με τι κλίμακα πάει τα χρώματα. Τα πάντα τα έκανε πράσινα ένα κόκκινο έκανε στα -130dBm. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 28, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 58 minutes ago, marios239 said: Παραλιακά κοντά στα Λιμενάρια Θάσου 50.9km N78? Ποιο pattern χρησιμοποιείται εκεί άραγε; Εκτός αν λέει βλακείες το netmonster και απλά είναι Low band and mid band… 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 1 minute ago, mixtri said: 50.9km N78? Ποιο pattern χρησιμοποιείται εκεί άραγε; Εκτός αν λέει βλακείες το netmonster και απλά είναι Low band and mid band… Το 4g μόνο είναι απ'το Άγιο Όρος. Η n78 είναι απ'την τοπική κεραία στα Λιμενάρια. Το γιατί προτιμάει όμως 4g από τόσο μακριά δεν καταλαβαίνω. 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 1 minute ago, mixtri said: 50.9km N78? Ποιο pattern χρησιμοποιείται εκεί άραγε; Εκτός αν λέει βλακείες το netmonster και απλά είναι Low band and mid band… Άλλο PCI μαν απο κοντινή Ν78 αλλα LTE Παίρνει απο αυτή με το πιο καλό σημα. Αμα έχει μια κεραία φαντάσου Ν1 φουλ και πιο μακρινή-χαμηλή N78 θα πάει με EN-DC N78. Το Netmonster τι περνάει και λεει στη Ν1 100+50MHz πάλι ξεκίνησε τις βλακείες 1 minute ago, marios239 said: Το 4g μόνο είναι απ'το Άγιο Όρος. Η n78 είναι απ'την τοπική κεραία στα Λιμενάρια. Το γιατί προτιμάει όμως 4g από τόσο μακριά δεν καταλαβαίνω. Αμα βρεί απο εκει Β3 -109 γιατί να επιλέξει τη τοπική Β3 στα -110 😉 Έτσι το πάει βάση RSRP και υψηλότερης band. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 28, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 3 minutes ago, marios239 said: Το 4g μόνο είναι απ'το Άγιο Όρος. Η n78 είναι απ'την τοπική κεραία στα Λιμενάρια. Το γιατί προτιμάει όμως 4g από τόσο μακριά δεν καταλαβαίνω. Load balancing. 3 minutes ago, elkons said: Άλλο PCI μαν απο κοντινή Ν78 αλλα LTE Παίρνει απο αυτή με το πιο καλό σημα. Αμα έχει μια κεραία φαντάσου Ν1 φουλ και πιο μακρινή-χαμηλή N78 θα πάει με EN-DC N78. Το Netmonster τι περνάει και λεει στη Ν1 100+50MHz πάλι ξεκίνησε τις βλακείες Makes sense. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 Παραλία καρύδι στο δεύτερο πόδι Χαλκιδικής https://www.speedtest.net/result/i/6650312584 Νικητή κέντρο ο σταθμός στον ΟΤΕ δεν έχει n78 https://www.speedtest.net/result/i/6650277209 Λίγο ποιο πίσω στην νικητη με N78 από μακριά https://www.speedtest.net/result/i/6650274523 Στην διαδρομή όλες οι κεραίες σχεδόν είχαν PASSIVE n78 και μερικά μόνο air 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 6 minutes ago, georgebad said: Νικητή κέντρο ο σταθμός στον ΟΤΕ δεν έχει n78 https://www.speedtest.net/result/i/6650277209 Όπα άλλαξαν κάτι 100% εκει πέρυσι με πέταγε 4G B3 only ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ 9 minutes ago, georgebad said: Λίγο ποιο πίσω στην νικητη με N78 από μακριά https://www.speedtest.net/result/i/6650274523 Στην διαδρομή όλες οι κεραίες σχεδόν είχαν PASSIVE n78 και μερικά μόνο air Από 103063 πρέπει να ήταν, της περιοχής είναι σε ύψωμα δε τη λες μακριά. Σίγουρα έχει δύο massive /// Air 3227. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 26 minutes ago, elkons said: Όπα άλλαξαν κάτι 100% εκει πέρυσι με πέταγε 4G B3 only ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ Από 103063 πρέπει να ήταν, της περιοχής είναι σε ύψωμα δε τη λες μακριά. Σίγουρα έχει δύο massive /// Air 3227. Ναι άλλαξαν έχω και φωτό τον σταθμό . (Ήμουν κολλημένος στην κίνηση💀💀💀💀) Δεν έχω χώρο να την ανεβάσω εδώ θα ανέβει κατευθείαν στο cellmapper 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 21 minutes ago, georgebad said: Ναι άλλαξαν έχω και φωτό τον σταθμό . (Ήμουν κολλημένος στην κίνηση💀💀💀💀) Δεν έχω χώρο να την ανεβάσω εδώ θα ανέβει κατευθείαν στο cellmapper Επιτέλους. Πρέπει να είναι απο τα τελευταία 4ψηφια eNb νομίζω δεν υπάρχει άλλο σε Χαλκιδική, εκτός και αμα μου έχει ξεφύγει κάποιο. 24 minutes ago, georgebad said: Δεν έχω χώρο να την ανεβάσω εδώ Γενικά εαν χρειάζεται κάποια φωτογραφία να ανεβάσεις εδω και δεν αφήνει λόγω χώρου υπάρχον μερικά site φιλοξενίας εικόνων μέσω link εαν σε βολέψει έτσι, δεν υπάρχει κάποιο όριο σε φωτογραφίες. https://imgbb.com/ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 3 ώρες πριν, doganos said: Εννοώ πως έχει 3 βδομάδες και ενώ ξέρω πως έχει SA η κεραία και όλα είναι πράσινα στο πρόγραμμα και ανεβαίνουν, στον χάρτη δεν βλέπω κάποια διαφορά. Για ποιο gNb? Σε 4g στα κάνει κανονικά? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts