Gv2008 Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 2 minutes ago, Harry636 said: Φαίνεται το νούμερο σου Επεξεργασου αν μπορείς και εσύ το μήνυμα για να σβηστεί 5G στην παραλία των Κεχριών λίγο πριν τα λουτρά της ωραίας Ελένης, εν κινήσει Λουτρά Παραλία Ψηφτα 14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 Βασιλικό Χαλκίδας πριν τη Vodafone https://ibb.co/pr5DCGqY https://ibb.co/spx5by88 Πρίν τα κεντρικα της COSMOTE στο Μαρούσι https://ibb.co/C5R29DRG https://ibb.co/Xr6W4v56 Μέσα στον Βενέτη στο Smart Park στα Σπάτα https://ibb.co/WNRw4Gm2 https://ibb.co/qF3PCPgY Κάνα καλό σημείο έχει; είτε μεριά Smart Park είτε Mc Arthur απέναντι 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 Ολυμπιάδα , Χαλκιδική https://www.speedtest.net/result/i/6641018477 Νέα βρασνα https://www.speedtest.net/result/i/6640968644 Εδω βλέπω B3 15mhz παντού 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 (edited) Κλειδώνοντας σε 5G SA είδα πώς εξωτερικά επιλέγει κατευθείαν Ν78 μέχρι και τα -119dBm. Εσωτερικά του σπιτιού πέφτει Ν1 και πάω στο παράθυρο πάει Ν78 αλλά θέλει λίγη πίεση και οχι κατευθείαν όπως στο NSA αλλά γενικά μένει στη Ν1 περισσότερο. Για να μπει Ν28 πρέπει η Ν1 να έχει πάει τουλάχιστον -130 με 135dBm και κρατάει το σήμα εως τα -140dBm χωρίς να σε βγάλει εκτός δικτύου. Το τέσταρα σε πολλά σημεία του σπιτιού (μέχρι και το υπόγειο που είδα Ν28) αλλά μόνο μια φορά επέλεξε Ν28. Όλες οι κεραίες που με καλύπτουν έχουν ανοιχτό SA αλλά είμαι πιο μακριά δεν έχω και το καλύτερο σήμα. Για τις καταλήξεις: .Ν35= Ν78 3500MHz .N7=N28 700MHz .N21=N1 2100MHz Edited June 21, 2025 by elkons 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 7 ώρες πριν, elkons said: Κλειδώνοντας σε 5G SA είδα πώς εξωτερικά επιλέγει κατευθείαν Ν78 μέχρι και τα -119dBm. Εσωτερικά του σπιτιού πέφτει Ν1 και πάω στο παράθυρο πάει Ν78 αλλά θέλει λίγη πίεση και οχι κατευθείαν όπως στο NSA αλλά γενικά μένει στη Ν1 περισσότερο. Για να μπει Ν28 πρέπει η Ν1 να έχει πάει τουλάχιστον -130 με 135dBm και κρατάει το σήμα εως τα -140dBm χωρίς να σε βγάλει εκτός δικτύου. Το τέσταρα σε πολλά σημεία του σπιτιού (μέχρι και το υπόγειο που είδα Ν28) αλλά μόνο μια φορά επέλεξε Ν28. Όλες οι κεραίες που με καλύπτουν έχουν ανοιχτό SA αλλά είμαι πιο μακριά δεν έχω και το καλύτερο σήμα. Για τις καταλήξεις: .Ν35= Ν78 3500MHz .N7=N28 700MHz .N21=N1 2100MHz Δεν έχεις ανοιχτό PDP session, δεν εφαρμόζει πολιτική διαχείρισης το δίκτυο πάνω σου. Το modem σου αποφασίζει μόνο του που να κάνει camp. 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 (edited) 11 minutes ago, georgemv said: Δεν έχεις ανοιχτό PDP session, δεν εφαρμόζει πολιτική διαχείρισης το δίκτυο πάνω σου. Το modem σου αποφασίζει μόνο του που να κάνει camp. Άρα και να χτυπιέμαι δεν θα συνδεθεί σε 5GSA θα πρέπει να πιστοποιηθεί (και αν) ή υπάρχει τρόπος; Πήγα και προς τα μέρη σου έκανα περατζάδα με S24U φίλου στη Δροσιά. Έχει όλη η περιοχή 5G SA εξωτερικά αρκετή Ν78 από Δροσιά και Χτυπά. Μόνο προς τον ΟΤΕ Δροσιάς γυρνάει NSA γιατί η κεραία έχει μόνο Ν1 χωρίς SA. Και οι 2 κεραίες που καλύπτουν SA είναι 100+30MHz. ΟΤΕ Χαλκίδας πάλι πειραματίζονται μια έχει 100+50MHz μια 100+30MHz αυτές τις ημέρες.. Edited June 21, 2025 by elkons 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 13 minutes ago, elkons said: Άρα και να χτυπιέμαι δεν θα συνδεθεί σε 5GSA θα πρέπει να πιστοποιηθεί (και αν) ή υπάρχει τρόπος; Πήγα και προς τα μέρη σου έκανα περατζάδα με S24U φίλου στη Δροσιά. Έχει όλη η περιοχή 5G SA εξωτερικά αρκετή Ν78 από Δροσιά και Χτυπά. Μόνο προς τον ΟΤΕ Δροσιάς γυρνάει NSA γιατί η κεραία έχει μόνο Ν1 χωρίς SA. Και οι 2 κεραίες που καλύπτουν SA είναι 100+30MHz. ΟΤΕ Χαλκίδας πάλι πειραματίζονται μια έχει 100+50MHz μια 100+30MHz αυτές τις ημέρες.. To 100+30 ειναι Ν78+Ν1? 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 39 minutes ago, elkons said: Άρα και να χτυπιέμαι δεν θα συνδεθεί σε 5GSA θα πρέπει να πιστοποιηθεί (και αν) ή υπάρχει τρόπος; Πήγα και προς τα μέρη σου έκανα περατζάδα με S24U φίλου στη Δροσιά. Έχει όλη η περιοχή 5G SA εξωτερικά αρκετή Ν78 από Δροσιά και Χτυπά. Μόνο προς τον ΟΤΕ Δροσιάς γυρνάει NSA γιατί η κεραία έχει μόνο Ν1 χωρίς SA. Και οι 2 κεραίες που καλύπτουν SA είναι 100+30MHz. ΟΤΕ Χαλκίδας πάλι πειραματίζονται μια έχει 100+50MHz μια 100+30MHz αυτές τις ημέρες.. Η Samsung δεν εχει ενεργοποιήσει SA για Cosmote στη συσκευή σου, αν δεν αλλάξει αυτό δεν θα συνδεθείς ποτέ σε SA. Just now, georgemv said: Η Samsung δεν εχει ενεργοποιήσει SA για Cosmote στη συσκευή σου, αν δεν αλλάξει αυτό δεν θα συνδεθείς ποτέ σε SA. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, γιατί σε αφήνει να κάνεις camp. Χμμμ. Αν βάλεις την κάρτα σου στο iphone της γυναίκας, συνδέεται σε SA? 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 3 minutes ago, georgemv said: Η Samsung δεν εχει ενεργοποιήσει SA για Cosmote στη συσκευή σου, αν δεν αλλάξει αυτό δεν θα συνδεθείς ποτέ σε SA. Ε εντάξει ίσως δώσει αλλα δε νομίζω σε Α (Α34,Α15 5G) αλλά από Σεπτέμβριο θα πάω σε S24 ή S25 εκτός και αμα μου περισσεύουν και πάω σε iPhone μια και καλή.. Είχα παραγγείλει S24 FE αλλά δεν ήρθε και έγινε επιστροφή χρημάτων (καλύτερα γιατί δεν θα ειχα SA και τελικά τα αφήνω για να μείνω Σκύρο) 10 minutes ago, georgemv said: Αν και τώρα που το σκέφτομαι, γιατί σε αφήνει να κάνεις camp. Χμμμ. Αν βάλεις την κάρτα σου στο iphone της γυναίκας, συνδέεται σε SA? Όχι εγώ την εχω χρόνια, μόνο εκείνη έχει την καινούργια έχει συνδεθεί κιόλας SA. Στο Xiaomi όμως χειροκίνητα με τη κάρτα μου συνδέεται. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 Καλά Νερά Πηλίου κοντά στο κτήριο ΟΤΕ Καφετέρια Naftilos, σε εσωτερικό χώρο 13 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 11 minutes ago, marios239 said: Καλά Νερά Πηλίου κοντά στο κτήριο ΟΤΕ Καφετέρια Naftilos, σε εσωτερικό χώρο Ότι θα ειχε Gbps στα Καλά Νερά κανένας δε το περίμενε 😂 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 43 minutes ago, marios239 said: Καλά Νερά Πηλίου κοντά στο κτήριο ΟΤΕ Καφετέρια Naftilos, σε εσωτερικό χώρο Καφετέρια Naftilos σε εξωτερικό χώρο 14 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 1 hour ago, marios239 said: Καφετέρια Naftilos σε εξωτερικό χώρο Μεγάλη η διαφορά Β7 Ν78. Εάν περάσουν για Optimization λογικά θα στρώσει και εσωτερικά 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 Καλά Νερά Πηλίου, έξω απ' την εκκλησία 14 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 5 ώρες πριν, elkons said: ΟΤΕ Χαλκίδας πάλι πειραματίζονται μια έχει 100+50MHz μια 100+30MHz αυτές τις ημέρες.. Τα 20mhz από τα 150mhz είναι μόνο για συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές. Ίσως να άλλαξαν τα απαιτούμενα για να εκπέμπει η cosmote και σε αυτά τα 20mhz στην περιοχή σου. 5 ώρες πριν, elkons said: μόνο εκείνη έχει την καινούργια έχει συνδεθεί κιόλας SA Αν βάλεις την κάρτα της στη συσκευή σου συνδέεται σε SA; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 (edited) 5 minutes ago, dasnowy said: Αν βάλεις την κάρτα της στη συσκευή σου συνδέεται σε SA; Με νέα σιμ δοκίμασα παλι.Μόνο στο Xiaomi παλι χειροκίνητα γιατί δεν είναι πιστοποιημένο,αλλά δε λειτουργεί μόνο με NR Only πρέπει να ανοίξω τον διακόπτη SA μετα το *#*#726633#*#*. Δηλαδή τα ίδια. Δε μπορώ με δική της έχει eSIΜ. Edited June 22, 2025 by elkons 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 Το εξής που παρατήρησα με SA σε iPhone 15 pro max. Το κινητό ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό και η θερμοκρασία του είναι αισθητά πιο ζεστή. Μερικές φορές γίνεται εναλλαγή σε 4G και πρέπει να μπει σε λειτουργία πτήσης για να ξεκολλήσει. Επίσης δεν ξέρω αν οφείλεται στο iPhone αλλά η Cosmote υστερεί σε κάλυψη εκτός Θεσσαλονίκης. Ήμουν Επανομή και γύρω και είχα Edge για πλάκα. Ενώ η vf έπιανε σχεδόν παντού αν και με χαμηλές ταχύτητες 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 Υπάρχει πολύ Ε στην περιοχή. 1 1 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 9 minutes ago, p_k said: Υπάρχει πολύ Ε στην περιοχή. Ναι το ίδιο ήταν και πέρυσι 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 Στο λιμάνι της Ύδρας. 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 2 ώρες πριν, AlexM2 said: Το εξής που παρατήρησα με SA σε iPhone 15 pro max. Το κινητό ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό και η θερμοκρασία του είναι αισθητά πιο ζεστή. Μερικές φορές γίνεται εναλλαγή σε 4G και πρέπει να μπει σε λειτουργία πτήσης για να ξεκολλήσει. Επίσης δεν ξέρω αν οφείλεται στο iPhone αλλά η Cosmote υστερεί σε κάλυψη εκτός Θεσσαλονίκης. Ήμουν Επανομή και γύρω και είχα Edge για πλάκα. Ενώ η vf έπιανε σχεδόν παντού αν και με χαμηλές ταχύτητες Ναι γιαυτό έβγαλε και άδεια σταθμού για Επανομή Δε μπορώ όμως να καταλάβω τι έχει κάνει σχεδόν στα ίδια σημεία εχει κεραίες με τις άλλες 2 εκτός απο μια αλλά στο CellMapper έχει καταγραφεί ότι έχει απορώ παλι τι έκαναν. (Εκτός αμα ξεκίνησαν πριν μπει η νέα κεραία τον σχεδιασμό να μη γεμίσουν μαζί θόρυβο και καλύψουν μαζί αλλά είναι νωρίς αμα δεν εχει μπει.) Άλλη μια ερώτηση 5G ενεργό το έχεις ή αυτόματο; στο αυτόματο ρίχνει Ε στα -115dBm πολλές φορές ανάλογα τη μπάντα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 13 minutes ago, elkons said: Ναι γιαυτό έβγαλε και άδεια σταθμού για Επανομή Δε μπορώ όμως να καταλάβω τι έχει κάνει σχεδόν στα ίδια σημεία εχει κεραίες με τις άλλες 2 εκτός απο μια αλλά στο CellMapper έχει καταγραφεί ότι έχει απορώ παλι τι έκαναν. (Εκτός αμα ξεκίνησαν πριν μπει η νέα κεραία τον σχεδιασμό να μη γεμίσουν μαζί θόρυβο και καλύψουν μαζί αλλά είναι νωρίς αμα δεν εχει μπει.) Άλλη μια ερώτηση 5G ενεργό το έχεις ή αυτόματο; στο αυτόματο ρίχνει Ε στα -115dBm πολλές φορές ανάλογα τη μπάντα. Αρα περιμένουν και νέα κεραία εκεί στην Επανομή εννοείς; Να ξέρεις η Cosmote σχεδιάζει με βάση τι σταθμούς ετοιμάζει να βάλει στην περιοχή, τουλάχιστον έτσι μου είχαν πει κάποια στιγμή από το τεχνικό τμήμα θυμάμαι για κάτι που τους ρώτησα. Τώρα τι παίζει ακριβώς, μόνο αυτοί ξέρουν. Στα - 115 db είναι ένα "πολύ γρήγορο" κατέβασμα σε edge. Μάλλον κάτι τέτοιο θα παίζει, αφού με αυτά τα όρια εκπομπής, σε δύσκολα σημεία, δεν είναι τίποτα το δύσκολο να τον ρίξει σε edge με τέτοια ρύθμιση. Πάμπολλα σημεία τέτοια η Cosmote που η 1800αρα με με μια 2100 στο ταπεινό 4G μπορεί να σου δώσει πάνω από 100 Mbps χαλαρά. Αυτό φαίνεται να γίνεται. Επίσης αυτό γίνεται μάλλον επειδή ίσως δεν προλαβαίνει πιθανότατα να τον γυρίσει σε band 20 κιόλας. Περίεργη ρύθμιση αυτή στα iphone, δε ξέρω τι εξυπηρετεί ακριβώς να σου πω την αλήθεια. Εξοικονόμηση μπαταρίας και καλά; Ισως. Αλλά και πάλι δε νομίζω πως προσφέρει κάτι. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Αρα περιμένουν και νέα κεραία εκεί στην Επανομή εννοείς; Να ξέρεις η Cosmote σχεδιάζει με βάση τι σταθμούς ετοιμάζει να βάλει στην περιοχή, τουλάχιστον έτσι μου είχαν πει κάποια στιγμή από το τεχνικό τμήμα θυμάμαι για κάτι που τους ρώτησα. Τώρα τι παίζει ακριβώς, μόνο αυτοί ξέρουν. Στα - 115 db είναι ένα "πολύ γρήγορο" κατέβασμα σε edge. Μάλλον κάτι τέτοιο θα παίζει, αφού με αυτά τα όρια εκπομπής, σε δύσκολα σημεία, δεν είναι τίποτα το δύσκολο να τον ρίξει σε edge με τέτοια ρύθμιση. Πάμπολλα σημεία τέτοια η Cosmote που η 1800αρα με με μια 2100 στο ταπεινό 4G μπορεί να σου δώσει πάνω από 100 Mbps χαλαρά. Αυτό φαίνεται να γίνεται. Επίσης αυτό γίνεται μάλλον επειδή ίσως δεν προλαβαίνει πιθανότατα να τον γυρίσει σε band 20 κιόλας. Περίεργη ρύθμιση αυτή στα iphone, δε ξέρω τι εξυπηρετεί ακριβώς να σου πω την αλήθεια. Εξοικονόμηση μπαταρίας και καλά; Ισως. Αλλά και πάλι δε νομίζω πως προσφέρει κάτι. Ναι πριν 1-5 με 2 μήνες έβγαλε άδεια Αμα πέσει EDGE το iPhone όταν αλλάξει κεραία λογικά θα γυρίσει σε 5G. Είναι πιο δύσκολο, ή Airplane mode. Αυτόματο προφανώς για εξοικονόμηση το λέει κιόλας. On 25/8/2021 at 8:03 ΠΜ, mixtri said: ΑΚόμη ένα. Πρίν 4 χρόνια και Ν78 😋 την έχω εξασφαλίσει. Έχει και στο κέντρο εκπομπής επίσης Ν78 δε νμζ στο λιμάνι να είχε EN-DC Έχει ήδη αλλα είναι περασμένες οι φωτογραφίες λάθος στο CellMapper θα τα φτιάξω. Θα πέσει πολύ CellMapper Λιναριά-Αεροδρόμιο (Εθνικό) Σκύρου και χώρα 😄 Στα Βόρεια του νησιού θυμάσαι αμα έχει σήμα; μόνο μια κεραία Cosmote βρήκα. Αν και οι περισσότεροι Cosmote έχουν. Έχει πάντως δημόσιο WiFi στη Λιναριά με Cosmote 5G θυμάμαι. Edited June 22, 2025 by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 2 ώρες πριν, elkons said: Ναι πριν 1-5 με 2 μήνες έβγαλε άδεια Αμα πέσει EDGE το iPhone όταν αλλάξει κεραία λογικά θα γυρίσει σε 5G. Είναι πιο δύσκολο, ή Airplane mode. Αυτόματο προφανώς για εξοικονόμηση το λέει κιόλας. Πρίν 4 χρόνια και Ν78 😋 την έχω εξασφαλίσει. Έχει και στο κέντρο εκπομπής επίσης Ν78 δε νμζ στο λιμάνι να είχε EN-DC Έχει ήδη αλλα είναι περασμένες οι φωτογραφίες λάθος στο CellMapper θα τα φτιάξω. Θα πέσει πολύ CellMapper Λιναριά-Αεροδρόμιο (Εθνικό) Σκύρου και χώρα 😄 Στα Βόρεια του νησιού θυμάσαι αμα έχει σήμα; μόνο μια κεραία Cosmote βρήκα. Αν και οι περισσότεροι Cosmote έχουν. Έχει πάντως δημόσιο WiFi στη Λιναριά με Cosmote 5G θυμάμαι. Θα πας Σκύρο μαν μου; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 10 minutes ago, johnny_htc said: Θα πας Σκύρο μαν μου; Ναι λογικά όλο τον Αύγουστο ή πήγαινε έλα μερικές φορές εάν χρειάζεται κάτι. Δεν είναι πολυ μακριά. Πολύ αξιόλογη η Cosmote βρήκα και άλλες Ν78 έχει βγάλει αδεια Ν78 μετά τον Μωλό σε μια pipe με κωδική ονομασία Γυρίσματα Σκύρου.Σε Γνωμάτευση του 03-2025!! Με COMMSCOPE 3X-KVVS4- 65B-R12 η 3500αρα (3,4 έχει). Έχει και άλλη μια πιο κάτω η Vodafone/Nova με Β1,Β3,Β20,Β28/Β3,Β20,Β28. Εγώ θα μείνω Λιναριά στο Λιμάνι έχει στάνταρ Ν78 και δημόσιο δημοτικό WiFi μέσω 5G γύρω γύρω, είχε συνεργασία ο Δήμος με τη Cosmote. Ευτυχώς είναι υπερ των κεραιών έχει αρκετές περιμετρικά η πράσινη. Θα τεστάρω και απο κοντά. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts