Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 minutes ago, elkons said:

Ναι λογικά όλο τον Αύγουστο ή πήγαινε έλα μερικές φορές εάν χρειάζεται κάτι. Δεν είναι πολυ μακριά. 

Πολύ αξιόλογη η Cosmote βρήκα και άλλες Ν78 έχει βγάλει αδεια Ν78 μετά τον Μωλό σε μια pipe με κωδική ονομασία Γυρίσματα Σκύρου.Σε Γνωμάτευση του 03-2025!! Με COMMSCOPE 3X-KVVS4- 65B-R12 η 3500αρα (3,4 έχει). Έχει και άλλη μια πιο κάτω η Vodafone/Nova με Β1,Β3,Β20,Β28/Β3,Β20,Β28.

Εγώ θα μείνω Λιναριά στο Λιμάνι έχει στάνταρ Ν78 και δημόσιο δημοτικό WiFi μέσω 5G γύρω γύρω, είχε συνεργασία ο Δήμος με τη Cosmote. Ευτυχώς είναι υπερ των κεραιών έχει αρκετές περιμετρικά η πράσινη. Θα τεστάρω και απο κοντά.

Μια χαρά, ωραίος. Καλά να περάσεις μαν! 

1 minute ago, johnny_htc said:

Μια χαρά, ωραίος. Καλά να περάσεις μαν! 

Thx!

Πως τα καταφέραμε από Κέρκυρα να καταλήξουμε Σκύρο ενας θεος ξέρει. Τον χειμώνα υπολογίζω για Πήλιο .. θα δείξει να πάνε ολα καλα μέχρι τότε. 

6 ώρες πριν, elkons said:

Ναι γιαυτό έβγαλε και άδεια σταθμού για Επανομή

Δε μπορώ όμως να καταλάβω τι έχει κάνει σχεδόν στα ίδια σημεία εχει κεραίες με τις άλλες 2 εκτός απο μια αλλά στο CellMapper έχει καταγραφεί ότι έχει απορώ παλι τι έκαναν. (Εκτός αμα ξεκίνησαν πριν μπει η νέα κεραία τον σχεδιασμό να μη γεμίσουν μαζί θόρυβο και καλύψουν μαζί αλλά είναι νωρίς αμα δεν εχει μπει.)

Άλλη μια ερώτηση 5G ενεργό το έχεις ή αυτόματο; στο αυτόματο ρίχνει Ε στα -115dBm πολλές φορές ανάλογα τη μπάντα.

Το έχω 5G Ενεργό οχι αυτόματο. Το θέμα είναι ότι δεν είχε καν 4G

6 minutes ago, AlexM2 said:

Το έχω 5G Ενεργό οχι αυτόματο. Το θέμα είναι ότι δεν είχε καν 4G

Σε ποια ακριβώς περιοχή φίλε;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Καλησπέρα σας

Πώς ενεργοποιείς το VoNR ή όπως αλλιώς λέγεται Voice over 5g ; 

Στέλνεις κάπου μήνυμα;

Είδα ότι το ενεργοποίησε στα iphone, εγώ έχω Samsung που επίσης το υποστηρίζει αλλά βλέπω ότι είναι με VoLTE προς το παρόν.

24 minutes ago, p_k said:

Σε ποια ακριβώς περιοχή φίλε;

Μετά την Επανομή. Πχ λίγο πιο έξω από το χωριό Μεσημέρι που κοίταξα. Στην κατασκήνωση της Επανομής επίσης εκεί στον χώρο που κάνουν kite surfing

1 minute ago, AlexM2 said:

Μετά την Επανομή. Πχ λίγο πιο έξω από το χωριό Μεσημέρι που κοίταξα. Στην κατασκήνωση της Επανομής επίσης εκεί στον χώρο που κάνουν kite surfing

Έχουν κεραία με Ν78 στον ΟΤΕ στο Μεσημέρι αν δε κανω λάθος και καινούργια. Τι φάση 

Κατάλαβα, η περιοχή είναι ιδιαιτέρως προβληματική.

Το Ε ζει και βασιλεύει.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Θα μπει κεραία ούτως η άλλως με Ν78 έχει άδεια. Στο CellMapper και Nperf δε φαίνεται EDGE. 

@zurabi_97 Έχεις περάσει εκεί τελευταία;

21 minutes ago, elkons said:

Θα μπει κεραία ούτως η άλλως με Ν78 έχει άδεια. Στο CellMapper και Nperf δε φαίνεται EDGE. 

@zurabi_97 Έχεις περάσει εκεί τελευταία;

Δεν έτυχε να περάσω από εκεί. Κάποια στιγμή θα περάσω. Μπορείς να μου πεις ποια κεραία είναι για να ξέρω που ακριβώς να πάω;

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Πήρα στο 13788 η κεραία στο Λάκκωμα έχει βλάβη. Επειδή δε ξέρω καλα τη περιοχή είναι αυτή δίπλα με Vf nova;

3 minutes ago, zurabi_97 said:

Δεν έτυχε να περάσω από εκεί. Κάποια στιγμή θα περάσω. Μπορείς να μου πεις ποια κεραία είναι για να ξέρω που ακριβώς να πάω;

Πέριξ της περιοχής Μεσημέρι, Κάτω Σχολάρι και Λάκκωμα στον δρόμο και Επανομή. Στο Μεσημέρι στον ΟΤΕ έχω βρει τη καινούργια Ν78 η μικρή που είχαμε πει τις προάλλες. 

Η COSMOTE είναι κακή στην ανανατολικη Θεσσαλονίκη . Σίγουρα κλείνει η τρύπα της Επανωμής  με το τέρας που θα βάλουν εκεί . Απο εκεί πέρα θέλει κεραία σίγουρα στο Ρύσιο και στο σχολάρι καθώς και να φτιάξουν τα sector που κοιτάνε Ραιδεστο. Αναρωτιέμαι πως γίνεται εν ετης 2025 στο κομμάτι περαια αεροδρόμιο να μην έχει λειτουργικό 5G , με τόσες επιχειρήσεις εκεί . Η victus έχει σταθμό που μπορεί να πατήσει . Επισης για Χαλκιδική τώρα από ολυμπιάδα μέχρι και τουλάχιστον Στρατωνι είσαι με 1 μπάρα edge ή ακόμα και χωρίσεις υπηρεσία σε τεράστιο  μέρος της διαδρομής . Χρονικό μπορεί να είναι και κάνα 45 με ώρα . Ενδεικτικά 5G δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ στην διατομή . Μπορεί να φταει και ότι το κινητό ήταν στο charging pad του αυτοκινήτου που είναι κάπως κριμένο , αλλά και πάλι με οριακή b20 η κατάσταση δεν θα ήταν διαφορετική . 

Edited by georgebad

10 minutes ago, elkons said:

Πήρα στο 13788 η κεραία στο Λάκκωμα έχει βλάβη. Επειδή δε ξέρω καλα τη περιοχή είναι αυτή δίπλα με Vf nova;

Πέριξ της περιοχής Μεσημέρι, Κάτω Σχολάρι και Λάκκωμα στον δρόμο και Επανομή. Στο Μεσημέρι στον ΟΤΕ έχω βρει τη καινούργια Ν78 η μικρή που είχαμε πει τις προάλλες. 

Στο Λάκκωμα έχει όντως ζήτημα, πέφτει τελείως η γραμμή. Έτυχε να μιλάω με FaceTime και έπεσε η κλήση.

13 minutes ago, zurabi_97 said:

Στο Λάκκωμα έχει όντως ζήτημα, πέφτει τελείως η γραμμή. Έτυχε να μιλάω με FaceTime και έπεσε η κλήση.

@p_k Η διπλανή κεραία λειτουργεί; Σχολάρι καλύπτει η Nova μέσω Λάκκωμα μαζι με Vodafone .

17 minutes ago, georgebad said:

Η COSMOTE είναι κακή στην ανανατολικη Θεσσαλονίκη . Σίγουρα κλείνει η τρύπα της Επανωμής  με το τέρας που θα βάλουν εκεί . Απο εκεί πέρα θέλει κεραία σίγουρα στο Ρύσιο και στο σχολάρι καθώς και να φτιάξουν τα sector που κοιτάνε Ραιδεστο. Αναρωτιέμαι πως γίνεται εν ετης 2025 στο κομμάτι περαια αεροδρόμιο να μην έχει λειτουργικό 5G , με τόσες επιχειρήσεις εκεί . Η victus έχει σταθμό που μπορεί να πατήσει . Επισης για Χαλκιδική τώρα από ολυμπιάδα μέχρι και τουλάχιστον Στρατωνι είσαι με 1 μπάρα edge ή ακόμα και χωρίσεις υπηρεσία σε τεράστιο  μέρος της διαδρομής . Χρονικό μπορεί να είναι και κάνα 45 με ώρα . Ενδεικτικά 5G δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ στην διατομή . Μπορεί να φταει και ότι το κινητό ήταν στο charging pad του αυτοκινήτου που είναι κάπως κριμένο , αλλά και πάλι με οριακή b20 η κατάσταση δεν θα ήταν διαφορετική . 

Κάτω Σχολάρι πως γίνεται η Cosmote να μη φτάνει το σήμα από Λάκκωμα ενώ η Nova στον διπλανό ιστό να φτάνει εκει με φουλ σημα ; Από Λάκκωμα παλι εννοώ. Έχουν περιμετρικά σεκτορ 

1 hour ago, georgebad said:

Ωχ μωρέ Γιώργο, άντε βάλε Vodafone.

Nova να βάλει. Ως γνωστόν είναι η αγαπημένη του μετά την εμπειρία στη Ρόδο 😅

1 hour ago, elkons said:

Άρα έχει κεραία οφφ εκεί; 

8 minutes ago, johnny_htc said:

Άρα έχει κεραία οφφ εκεί; 

Έτσι λένε. Αλλα δε καλύπτει πολύ καλά όταν ειχα πάει πέρυσι ενώ οι άλλες 2 π ειχαν ακριβώς δίπλα κεραία ειχαν οκ κάλυψη. Δε ξέρω τι εχει κάνει, λίγο σαλάτα. Όταν μπει η καινούργια θα ξανα γίνει σχεδιασμός πιστεύω θα στρώσει μετα. Έχει κ άλλη μια σε ύψωμα πριν την Επανομή μπορεί αυτη να τη βάλουν να καλύψει για να μη χτυπάει μαζί με τη καινούργια, δε γίνεται. 

Edited by elkons

1 ώρα πριν, elkons said:

Εννοώ ποιο cell (και 4G να είναι, γιατί έχει αρκετά τριγύρω.456333548_Screenshot2025-06-22at22_09.41(2).thumb.png.2b0d120fd40d1e9851b4674224088f09.png

Just now, zurabi_97 said:

Εννοώ ποιο cell (και 4G να είναι, γιατί έχει αρκετά τριγύρω.456333548_Screenshot2025-06-22at22_09.41(2).thumb.png.2b0d120fd40d1e9851b4674224088f09.png

Είπαν Λάκκωμα εγώ κατάλαβα την 201071.

Πέθανα με τη φωτογραφία, πόσοι γάτοι υπάρχουν εδω μεσα 😋

2 minutes ago, elkons said:

Ε 2 γάτες μέσα, ας μπει και 3ος είπα χαχαχαχαχ

6 minutes ago, zurabi_97 said:

Ε 2 γάτες μέσα, ας μπει και 3ος είπα χαχαχαχαχ

Υπάρχει κ άλλος, αλλα είναι γάτος της καρτοκινητής.

@HEO

7 minutes ago, elkons said:

Λογικά ένα από τους 2 θα είναι. Που βλέπω από την ΕΕΤΤ, είναι το δεξί.

image.thumb.png.8b4b7dcbed92aee307e82d7c80c0da7c.png

Just now, zurabi_97 said:

Λογικά ένα από τους 2 θα είναι. Που βλέπω από την ΕΕΤΤ, είναι το δεξί.

image.thumb.png.8b4b7dcbed92aee307e82d7c80c0da7c.png

Ακριβώς. Η Cosmote έχει το τύμπανο. Αμα πας στην εικόνα του 2013 λένε και απο πάνω ποια είναι της Cosmote. 

ΥΓ Το Site της ΕΕΑΕ σέρνεται. Ευτυχώς εχω εφαρμογή.

3 minutes ago, elkons said:

Ακριβώς. Η Cosmote έχει το τύμπανο. Αμα πας στην εικόνα του 2013 λένε και απο πάνω ποια είναι της Cosmote. 

ΥΓ Το Site της ΕΕΑΕ σέρνεται. Ευτυχώς εχω εφαρμογή.

Ναι, είδα τις φωτογραφίες, από την πέτρινη εποχή λήψεις. Θα πάω να κάνω εκεί λήψεις μάλλον την άλλη εβδομάδα κάτι λιβάδια με λεβάντες, και που θα περάσω εκεί θα βγάλω και της μαύρης και της πρασινοματζέντας 

Edited by zurabi_97