hercoulis Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, mixtri said: Από σήμα είδες βελτίωση; Λογικό δεν είναι; Εσύ θα άφηνες λάμπα ανοιχτή σε χώρο χωρίς κόσμο; Δηλαδή προχθές στη Λάρισα που μου απάντησες πως ήταν σε μίκρο γιατί δεν είχε 5G, το είχαν κλειστό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) Μιχάλη ...τωρα δεν το σώνεις με τίποτα 😉 Να σε δω τι θα του απαντήσεις 🙂 1) Ολα τέλεια στην Cosmote με τα Band Combos ( B bands για N78 combo) με βαση τα Device capabilities και τα .... Signaling congestions 😉 2) Ολα τέλεια με τα " αυτόματα " Artificial Intelligence .... κλεισίματα σε συγκεκριμένες Bands ..... Για να σε δω 🙂 Edited 1 Φεβρουαρίου by HORGRAP Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing will always be there 🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου χαχα εγώ δεν θα απαντούσα 🙂 δεν είναι υποχρεωμένος άλλωστε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 1 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) 24 minutes ago, hercoulis said: Δηλαδή προχθές στη Λάρισα που μου απάντησες πως ήταν σε μίκρο γιατί δεν είχε 5G, το είχαν κλειστό? Όχι, απλά δεν είχε αναβαθμιστεί. Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο. Συνδέθηκες σε κεραία που δεν υποστηρίζει 5G. Edited 1 Φεβρουαρίου by mixtri 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) 🙂 Αρα η απάντηση στην ΠΡΩΤΗ ΕΡΏΤΗΣΗ ειναι οτι η Λάρισα στο ΚΕΝΤΡΟ στην ΠΛΑΤΕΊΑ ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ 5G . ( παντού) Αντε το πολυ πολύ να εχει Flag για να δείχνει το σημα 5G στη συσκευή με ...5G disconnected στο συγκεκριμένο Micro Cell;) Όπως και η ..... αναβαθμισμένη Θεσσαλονίκη... Edited 1 Φεβρουαρίου by HORGRAP 4 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing will always be there 🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 1 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Προφανώς έχει κάλυψη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) Στην κεντρική Πλατεία Λάρισας έχει καλυψη 5G και με μπαντα 78 και με πάρα πολύ καλές ταχύτητες, σίγουρα θα συνδεδηκες στο micro που έχει στην Κύπρου και το οποίο δεν έχει αναβαθμιστεί, και εμφανίζει 4G φυσικά στο κινητό. Edited 1 Φεβρουαρίου by cocu 4 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 2 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) 6 ώρες πριν, cocu said: Στην κεντρική Πλατεία Λάρισας έχει καλυψη 5G και με μπαντα 78 και με πάρα πολύ καλές ταχύτητες, σίγουρα θα συνδεδηκες στο micro που έχει στην Κύπρου και το οποίο δεν έχει αναβαθμιστεί, και εμφανίζει 4G φυσικά στο κινητό. Έχουμε πληροφόρηση και κόντρα παραπληροφόρηση σε αυτό το φόρουμ. Edited 2 Φεβρουαρίου by mixtri 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου Χτες έγινε διακοπη ρεύματος σε 3 οικοδομικά τετράγωνα γειτονιές. Η Cosmote παρα την διακοπή κράτησε με μπαταρίες καθ' όλη την διάρκεια της διακοπής ολα τα Neighbor Cells και τα κύρια Cells . Η πληροφορία της ημέρας έχει ως εξής: Οταν γίνεται διακοπή ρεύματος στην Ελλάδα ολοι ανοίγουν Mobile Data και τα RSRQ απο -6 πηγαίνουν κολλημένα -13 -14 -15 -16 Τα -16 της Cosmote δίνουν 60+ Mbps με νεο εξοπλισμό ΚΑΙ νεες κεραίες. Με νεο εξοπλισμό και ΠΑΛΙΕΣ κεραίες ... τραγωδία. Με παλιο εξοπλισμό και κεραίες ...μη λειτουργικό. Συμπέρασμα: ολοι έχουν DSL και Fiber στο σπίτι. ( ακόμα ) 5 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing will always be there 🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) Πτολεμαιδα κέντρο από χθες με την αναβάθμιση είναι εδώ από ότι βλέπω σταθερά 2 ημερες Έκανα κάνα 2 με 3 τεστ και δεν ήξερα ότι ενώ είναι σε server της cosmote καταναλώνει 1gb που τα αφερει από αυτά που έχεις στο πρόγραμμα του συμβολαίου. Edited 2 Φεβρουαρίου by GreekMu 9 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 1 minute ago, GreekMu said: Πτολεμαιδα κέντρο από χθες με την αναβάθμιση είναι εδώ από ότι βλέπω σταθερά 2 ημερες Τελειο 4 Παράθεση Pocophone F3 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου Εμαθα πως θασο θα μπει νεος σταθμος βασης ... 6 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) 4 ώρες πριν, GreekMu said: Πτολεμαιδα κέντρο από χθες με την αναβάθμιση είναι εδώ από ότι βλέπω σταθερά 2 ημερες Έκανα κάνα 2 με 3 τεστ και δεν ήξερα ότι ενώ είναι σε server της cosmote καταναλώνει 1gb που τα αφερει από αυτά που έχεις στο πρόγραμμα του συμβολαίου. Respect. Edited 2 Φεβρουαρίου by memoriesradio Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου Εμαθα πως θασο θα μπει νεος σταθμος βασης ... Πτολεμαΐδα? Δράμα? Που εννοείς?Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, VasilisSam said: Πτολεμαΐδα? Δράμα? Που εννοείς? Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το γραφω νομιζω 🙂 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) Ενα ακόμα νεο της ημέρας ! Απο Βερολίνο μεχρι Αθήνα. Ομως πανω απο τα Βαλκάνια τα 15 MBps έγιναν Out of Service. Πάντως το προσπαθούν αρκετά. Καλή αρχή ( 15 Mbps παντού εκτός απο Βαλκάνια) Ο ΟΤΕ σκίζει στους αιθέρες 😉 Edited 2 Φεβρουαρίου by HORGRAP 5 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing will always be there 🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου Η Vodafone Ιταλίας πάει πολύ καλά.. Συνδέθηκα σε wifi λεωφορείου στα 5ghz που πάει από Ρώμη αεροδρόμιο.. 300-400-500 σταθερά παντού. Επίσης το WiFi του αεροπλάνου καλή φάση, το είδα το έγραψε πριν ένας φίλος. Εγώ προσωπικά παίρνω το 1.5mbps, απλά για να έχω να στέλνω κανένα μήνυμα και καμιά κλήση. Ακόμα και απροβλημάτιστη video call έχω κάνει.. Καλή φάση για πτήση.. Sent from my SM-G998B using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου Παντως να ξανα παινεψω το ZTE 5001 τη σημα εχει το διαολακι. Ειμαι υπογειο 2 οροφοι κατω και πιανω φουλ σημα με το κινητο. Δηλαδη το βλεπεις λες τωρα αυτο θα κανει δουλεια? Και ομως. Περα απο τη θερμοκρασια που λυνετε τερματιζει 5G συνδεση πιανει φουλ σημα μεσα στο σπιτι και αψογη εμβελεια με 2.4GHZ και 5GHZ ολα τα κινητα tablet τερματιζουν τη συνδεση. Δηλαδη απλα μπραβο στη ZTE. Και εχει και πολλα κολπα αυτοματη επανεκκινηση κοφτη στα δεδομενα οπως και οτι απλα βγαζεις βαζεις sim και παιζει αμεσα κανει ενα restart και σε 2 λεπτα εχεις φουλ ιντερνετ. Και το καλυτερο θες να το παρεις μαζι σου οπου πας να εχεις ιντερνετ. Το βγαζεις απο το usb το βαζεις τσεπη και εφυγες και εχεις φουλ σημα στο κινητο για πολλες ωρες. Αυτο ειναι το μελλον πιστευω η ολη ευκολια που προσφερει ειναι απιστευτη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 11 minutes ago, DjTony said: Η Vodafone Ιταλίας πάει πολύ καλά.. Συνδέθηκα σε wifi λεωφορείου στα 5ghz που πάει από Ρώμη αεροδρόμιο.. 300-400-500 σταθερά παντού. Επίσης το WiFi του αεροπλάνου καλή φάση, το είδα το έγραψε πριν ένας φίλος. Εγώ προσωπικά παίρνω το 1.5mbps, απλά για να έχω να στέλνω κανένα μήνυμα και καμιά κλήση. Ακόμα και απροβλημάτιστη video call έχω κάνει.. Καλή φάση για πτήση.. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Λόγο του Genairation , έχω τζάμπα το 1.5mbps πακέτο . Streaming για Spotify δεν σε αφήνουν έτσι ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου Λόγο του Genairation , έχω τζάμπα το 1.5mbps πακέτο . Streaming για Spotify δεν σε αφήνουν έτσι ; Δώσε κάνα κωδικό να το δώσω στη γυναίκα μην αγοράζω δύο πακέτα Netflix πάντως έπαιξε στο Έλα. Τώρα στο γύρνα θα δοκιμάσω Spotify και θα σου πω Sent from my SM-G998B using Tapatalk Λόγο του Genairation , έχω τζάμπα το 1.5mbps πακέτο . Streaming για Spotify δεν σε αφήνουν έτσι ; Αν για τον οποιοδήποτε λόγο θέλεις να στείλεις κωδικό στείλε στο email, δε βλέπω τα Pm επειδή δε μπορώ να κάνω restore password, δε με αφήνει να μπω, είμαι μέσω Tapatalk. antonishockey@gmail.comSent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) Παμε στο θέμα μας. @mixtri @Notus Γιατι σε πολλές περιοχές ... με 5G έχουμε 10 Mbps και με 4G 200 MBps ??? Τι συμβαίνει εδω παλι? ( 700 Mhz με τοσο χαμηλή ισχύ σε συνδιασμό με το χάος στο non agressive LEG SWITCH counter ? ) ΠΑΛΙ ? Τοσο καιρό ? Την ιδια στιγμή με διάφορα λίγων δευτερολέπτων δείτε πως παιζει : το 5G και πως το 4G με ΙΔΙΟ primry cell frequency! Edited 2 Φεβρουαρίου by HORGRAP 3 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing will always be there 🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 48 minutes ago, HORGRAP said: Παμε στο θέμα μας. @mixtri @Notus Γιατι σε πολλές περιοχές ... με 5G έχουμε 10 Mbps και με 4G 200 MBps ??? Τι συμβαίνει εδω παλι? ( 700 Mhz με τοσο χαμηλή ισχύ σε συνδιασμό με το χάος στο non agressive LEG SWITCH counter ? ) ΠΑΛΙ ? Τοσο καιρό ? Την ιδια στιγμή με διάφορα λίγων δευτερολέπτων δείτε πως παιζει : το 5G και πως το 4G με ΙΔΙΟ primry cell frequency! Έχω δει κι εγώ κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, με 4g+ να βγάζει περίπου 250 Mbps και με 5g έως 110-120. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 57 minutes ago, HORGRAP said: Παμε στο θέμα μας. @mixtri @Notus Γιατι σε πολλές περιοχές ... με 5G έχουμε 10 Mbps και με 4G 200 MBps ??? Τι συμβαίνει εδω παλι? ( 700 Mhz με τοσο χαμηλή ισχύ σε συνδιασμό με το χάος στο non agressive LEG SWITCH counter ? ) ΠΑΛΙ ? Τοσο καιρό ? Την ιδια στιγμή με διάφορα λίγων δευτερολέπτων δείτε πως παιζει : το 5G και πως το 4G με ΙΔΙΟ primry cell frequency! Το παρατηρώ και εγώ με DSS, εχω ίδιες ή πιο συχνά χαμηλότερες ταχύτητες σε 5G από ότι 4G. Στο download βασικά. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 11 minutes ago, Arinos said: Έχω δει κι εγώ κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, με 4g+ να βγάζει περίπου 250 Mbps και με 5g έως 110-120. Τα 110 Mbps είναι τέλεια . Κανείς την εργασία σου στο Laptop ή και στο κινητό. Τα 2 Mbps ομως? 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing will always be there 🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου Έφτιαξε η Cosmote το πρόβλημα να μην ανοίγει σελίδες; μετά από 5 ημέρες απροβλημάτιστης χρήσης στην Ιταλία δε θα ήθελα να μη μπορώ να ανοίξω ούτε σελίδα Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts