Notus Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 15 minutes ago, teo__ said: Όχι δεν εχω μετρήσει. Πρώτη φορά ακούω αυτόν τον όρο. Αν πάρω ως σημείο αναφοράς την είσοδο στην πολη (απ όταν βγαίνεις από την Εγνατία) μένω στην άλλη άκρη, δηλαδή βόρεια. Sent from my iPhone using Tapatalk Κάπου μέσα στον κύκλο είμαι και γω Sent from my iPhone using Tapatalk Υπάρχουν αρκετοί Σ/Β εκεί, και έχει και κάλυψη και απο λιγκιάδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Αν το κλειδώσεις σε 4G πώς πάει;Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo__ Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Αν το κλειδώσεις σε 4G πώς πάει;Poco X3 Pro via TapatalkSent from my iPhone using TapatalkSent from my iPhone using TapatalkΕίναι πρόβλημα των 3 οικοδομικών τετραγώνων στην περιοχή. Στα υπόλοιπα δεν υπάρχει θέμα. Με τον ανταγωνισμό δεν συγκρίνεται αλλά χρησιμοποιείται. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 (edited) Τώρα σπίτι. https://i.imgur.com/ACvvbZ9.jpg Περφεξιον Edited September 18, 2022 by Nickchris36 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 19, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 14 ώρες πριν, teo__ said: Sent from my iPhone using Tapatalk Είναι πρόβλημα των 3 οικοδομικών τετραγώνων στην περιοχή. Στα υπόλοιπα δεν υπάρχει θέμα. Με τον ανταγωνισμό δεν συγκρίνεται αλλά χρησιμοποιείται. Sent from my iPhone using Tapatalk Μπορεί με την αναβάθμιση να λυθεί το θέμα αν είσαι σε cell edge. Το 99% των δικών μου περιπτώσεων έχει λυθεί χωρίς νέο σταθμό βάσης. Τώρα αν χρειαστεί κι άλλος δε νομίζω να τσιγγουνευτεί η κοσμοτε. Θα δούμε. Έχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη στην περιοχή σου. Keep us posted. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 19, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 15 ώρες πριν, Notus said: Υπάρχουν αρκετοί Σ/Β εκεί, και έχει και κάλυψη και απο λιγκιάδες Αν είναι ψηλά μπορεί να έχει παρεμβολή. Για αυτό ρώτησα για SNR/RSRP. Αν και από το uplink φαίνεται να είναι χάλια το σήμα γενικά. Μπορεί όμως να μη λειτουργεί καθόλου σωστά το PDCCH άρα πάει κουβά και το uplink... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 Πάρκο Νέας Ελβετίας Χαριλάου 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 (edited) 8 ώρες πριν, mixtri said: Αν είναι ψηλά μπορεί να έχει παρεμβολή. Για αυτό ρώτησα για SNR/RSRP. Αν και από το uplink φαίνεται να είναι χάλια το σήμα γενικά. Μπορεί όμως να μη λειτουργεί καθόλου σωστά το PDCCH άρα πάει κουβά και το uplink... Έτσι ακριβώς:) Αν δεν εχεις Upload ( χωρις πολλά λάθη) απο τη συσκευή προς τα ....πανω ΔΕΝ εχεις ουτε και Download 🙂 TCP protocol rules 🙂 PDCCH rules 🙂 Η Cosmote κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να επιβλεπει ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ το Upload Performance των συνδρομητών ΚΑΙ να κανει περισσότερες βόλτες με Network Gurus ΕΞΩ στους δρόμους. Πολλές παρεμβολές τελευταία. Μην ξεχναμε πως οι περισσότεροι συνδρομητές ΔΕΝ εχουν ακριβες συσκευές με ακριβα basebands για να " ξεκαθαριζουν " το χάος στο φασμα εκει εξω. Δεν θα ξεχάσω παλιά benchmarks με προηγούμενες γενιές Qualcomm 2018 vs MediaTek 2018 . ( Qualcomm 200 Mbps CA Mediatek 30 Mbps CA) Απο τοτε βέβαια η Mediatek βελτιώθηκε ομως ο κοσμος ακομα κυκλοφορεί με συσκευές " παλιές " Edited September 19, 2022 by HORGRAP 3 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 19, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 H mediatek είναι αρκετά μπροστά σε σχέση με Qualcomm σε κάποια πράγματα πλέον. Εκεί που χάνει είναι band combos... Από Κάλαμο Πηλίου. Snap888. Από Σωρό. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 https://www.speedtest.net/my-result/a/8694125286 Νέα Φιλαδέλφεια, Ν78, κοντά στο Fairytale 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 19, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 9 minutes ago, cuibono said: https://www.speedtest.net/my-result/a/8694125286 Νέα Φιλαδέλφεια, Ν78, κοντά στο Fairytale Πολύ ενδιαφέρον screenshot. -110dBm RSRP και μένουν αλλά 10dB στο SNR. Έχει καλό δέκτη η συσκευή σου και μάλλον καθαρό σήμα στην περιοχή σου. Ποια συσκευή έχεις; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 (edited) Μιχάλη, Snapdragon και πατεντες κεραιών Samsung ή Realme κανουν θαύματα. Εχει Galaxy S20 FE 5G ομως το ζουμί είναι ο Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 5G (7 nm+) με τον ομορφο χαλκό της Samsung 🙂 Για εμενα το Realme GT2 PRO ειναι η καλύτερη περίπτωση σωστης υλοποίησης πολλαπλών κεραιών σε συσκευή που ανταπεξέρχεται και σε χαμηλα SNR ( Μην ρωτήσεις που είμαι με SNR -8 !) https://www.realme.com/eu/realme-gt-2-pro Το θεμα είναι να παίζεις και με χαμηλα SNR εκει που άλλες συσκευές δεν τα βγάζουν πέρα . Edited September 19, 2022 by HORGRAP 6 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 37 minutes ago, mixtri said: Πολύ ενδιαφέρον screenshot. -110dBm RSRP και μένουν αλλά 10dB στο SNR. Έχει καλό δέκτη η συσκευή σου και μάλλον καθαρό σήμα στην περιοχή σου. Ποια συσκευή έχεις; Έχω το S20 FE 5g, δεν είμαι από την περιοχή, έχω έρθει για φαγητό και είπα να κάνω και εδώ μια δοκιμη 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 https://www.speedtest.net/my-result/a/8694385906 Και αυτό από το σπίτι μου στο Βύρωνα, σε εσωτερικό χώρο , με Ν78 και εδώ. Η κεραία είναι αρκετά κοντά , στο κτίριο του ΟΤΕ αλλά δεν έχουμε οπτική επαφή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 20, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 8 ώρες πριν, HORGRAP said: Μιχάλη, Snapdragon και πατεντες κεραιών Samsung ή Realme κανουν θαύματα. Εχει Galaxy S20 FE 5G ομως το ζουμί είναι ο Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 5G (7 nm+) με τον ομορφο χαλκό της Samsung 🙂 Για εμενα το Realme GT2 PRO ειναι η καλύτερη περίπτωση σωστης υλοποίησης πολλαπλών κεραιών σε συσκευή που ανταπεξέρχεται και σε χαμηλα SNR ( Μην ρωτήσεις που είμαι με SNR -8 !) https://www.realme.com/eu/realme-gt-2-pro Το θεμα είναι να παίζεις και με χαμηλα SNR εκει που άλλες συσκευές δεν τα βγάζουν πέρα . Έχουν καλές κεραίες τα realme. Βέβαια το ότι το χρησιμοποιείς dual SIM βαράει λίγο alarm στον εγκέφαλό μου... Ποτέ dual sim, μόνο σε περίπτωση ανάγκης, όπως εγώ... 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 5 minutes ago, mixtri said: Έχουν καλές κεραίες τα realme. Βέβαια το ότι το χρησιμοποιείς dual SIM βαράει λίγο alarm στον εγκέφαλό μου... Ποτέ dual sim, μόνο σε περίπτωση ανάγκης, όπως εγώ... απο θεμα ακτινοβολιας εννοεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 20, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 Just now, doganos said: απο θεμα ακτινοβολιας εννοεις; Από θέμα επίδοσης. Ο λόγος είναι ότι μοιράζεις το chipset μεταξύ δύο network configurations. 99% έχεις conflicts. Το iPhone απενεργοποιεί τη δεύτερη σιμ καθολικά όταν έχεις ενεργή κλήση σε μια σιμ κάνοντας τα πράγματα λίγο καλύτερα. Ωστόσο, ποτέ μην κάνετε μετρήσεις με dual sim, είμαι αλλεργικός. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 10 minutes ago, mixtri said: Από θέμα επίδοσης. Ο λόγος είναι ότι μοιράζεις το chipset μεταξύ δύο network configurations. 99% έχεις conflicts. Το iPhone απενεργοποιεί τη δεύτερη σιμ καθολικά όταν έχεις ενεργή κλήση σε μια σιμ κάνοντας τα πράγματα λίγο καλύτερα. Ωστόσο, ποτέ μην κάνετε μετρήσεις με dual sim, είμαι αλλεργικός. Δεν έχεις άδικο συμφωνώ αλλά από την άλλη τι να κάνουμε να έχουμε 2 ή 3 συσκευές ; Αυτό που παρατηρώ είναι ότι οποία εταιρία βάζω στο mifi της ΖΤΕ MU5001 (αγορασμένο από Vodafone) παίζει πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο που έχω κοντράρει είτε είναι iPhone 13 είτε είναι Xiaomi flagship είτε Samngung flagship στις δύσκολες περιοχές των δικτύων. Πάντα καλύτερο αποτέλεσμα παρότι τραβάς από wifi 6. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 1 ώρα πριν, cmvr said: Δεν έχεις άδικο συμφωνώ αλλά από την άλλη τι να κάνουμε να έχουμε 2 ή 3 συσκευές ; Αυτό που παρατηρώ είναι ότι οποία εταιρία βάζω στο mifi της ΖΤΕ MU5001 (αγορασμένο από Vodafone) παίζει πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο που έχω κοντράρει είτε είναι iPhone 13 είτε είναι Xiaomi flagship είτε Samngung flagship στις δύσκολες περιοχές των δικτύων. Πάντα καλύτερο αποτέλεσμα παρότι τραβάς από wifi 6. Μεγαλύτερες κεραίες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 12 ώρες πριν, cuibono said: https://www.speedtest.net/my-result/a/8694125286 Νέα Φιλαδέλφεια, Ν78, κοντά στο Fairytale Καινούργια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Καινούργια;; Αν εννοείς κεραία δεν το ξέρω, γράφω σε προηγούμενο ποστ ότι δεν είμαι από την περιοχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 (edited) Multipath Χάος. ( Στο Netmonster συνήθως βγαζει λαθος τα δευτερεύοντα CA απο Neighbor Cells. Αυτό βέβαια αποδεικνύεται ΠΟΛΎ ΧΡΉΣΙΜΟ διοτι ανακαλύπτεις εαν το δίκτυο ΕΠΙΜΕΝΕΙ να σε κραταει σε κυψελες με κατώτερο σημα απο τα Neighbors. Bug is a feature. Edited September 20, 2022 by HORGRAP 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 (edited) Κοντά στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη, Δήμος Μυστρά. Κάτι χωράφια είναι εδώ πέρα. Ήμουν περίπου 6 χιλιόμετρα μακριά από την κεραία της Cosmote στην Σπάρτη και η n78 παίζει κανονικά. Χωρίς την B7 όμως. Μετά από λίγη ώρα όμως, αποφάσισε να μου κάνει "οικονομία" στην μπαταρία και με γύρισε σε B3 + B3 + n28. Edited September 20, 2022 by MitsosDaBest13 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 11 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Κοντά στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη, Δήμος Μυστρά. Κάτι χωράφια είναι εδώ πέρα. Ήμουν περίπου 6 χιλιόμετρα μακριά από την κεραία της Cosmote στην Σπάρτη και η n78 παίζει κανονικά. Χωρίς την B7 όμως. Μετά από λίγη ώρα όμως, αποφάσισε να μου κάνει "οικονομία" στην μπαταρία και με γύρισε σε B3 + B3 + n28. Αυτό είναι απο την κεραία Αναβρυτής 'η απο αυτήν του κτηρίου ΟΤΕ στην Σπάρτη; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 (edited) 15 minutes ago, Nikos_96 said: Αυτό είναι απο την κεραία Αναβρυτής 'η απο αυτήν του κτηρίου ΟΤΕ στην Σπάρτη; Η 105114 είναι η κεραία στο κτίριο του ΟΤΕ στην Σπάρτη. Από αυτήν έπιασα πριν. Της Αναβρυτής είναι η 105522. Υπάρχει και στο Παρόρι μία, η 105143. Κοντά στην σχολή του ΟΑΕΔ νομίζω. 🙂 Edited September 20, 2022 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts