Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παραλία Πάου Μαγνησίας.

Από 13.5κμ απόσταση με DSS N1.

Screenshot_2022-09-12-17-34-49-371_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2022-09-12-17-35-02-603_cz.mroczis.netmonster.jpg

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάπου στα άνω Πατήσια κοντά στον Ησαπ, εσωτερικός χώρος

Screenshot-2022-09-13-10-49-38-88-79d0ff

IMG-20220913-110436.jpg

1 hour ago, CosMap said:

Όσο μπήκε 1gbps στο ftth στην Έδεσσα αλλά τόσα πρέπει να φτιάξει και στην κινητή επειγόντως γιατί τα νούμερα έπεσαν αρκετά! Πριν αναφέρω για την πόλη ξεκινώ από το Σ.Σ.Ναουσας όπου απλά internet γιοκScreenshot_20220913-134929_NetMonster.thumb.png.ba226f6df726865c598a0631bd32d88e.pngScreenshot_20220913-134934_Opera_Mini.thumb.png.5bc25d7f7c7a52c2e64aa51bef8679c0.png408187679_Screenshot_20220913-134939_.thumb.png.785723688c0c8c4b5ecb3cc71d0a4a56.png

Και γενικά όλο το σιδηροδρομικό κομμάτι πρέπει να αναβαθμιστεί άμεσα! Πρέπει να μπουν και σε 3 τούνελ micro με φωτοβολταϊκά (ρεύμα δεν υπάρχει στην μέση του πουθενά) γιατί ούτε 2G δεν έχεις στην διαδρομή.

Οι κεραίες 3341, 3813, 3158 για την Σκύδρα και τα τριγύρω χωρια είναι υπερφορτωμένα με μονοψήφια τα μόνα που βαράνε πολύ καλό speed είναι το κέντρο της Σκύδρας 3743 και την πετριά 3342 ειδικά αυτή είναι σχεδόν άδεια.

Η Έδεσσα αποτελείται από το βουνό 3098 είναι αρκετά υπερφορτωμένη ακόμα και το κτίριο 3107!

Όπου δει 3341, 3813 και 3158 είναι έτσι ακριβώς:

Screenshot_20220913-142611_Opera_Mini.thumb.png.f5b381a16c3ee15b0452be56eb455c5b.png

3342:

Screenshot_20220913-142728_Opera_Mini.thumb.png.3cbb5de29ebca49b52474aa4b9a8b043.png

3743:

Screenshot_20220913-142827_Opera_Mini.thumb.png.63a25be723df16d456f51581221f0573.png

Έδεσσα:

3098:

Screenshot_20220913-145035_Opera_Mini.thumb.png.4bb26f704c0e04cdbb6b14e850fa99af.png

3107:

Screenshot_20220913-150113_Opera_Mini.thumb.png.6026de2293d94b8f61af01882da50591.png

Και γενικά κάτι περίεργα σκαμπανεβάσματα που το backbone δε φταίει σίγουρα. Απλά είναι πίτα. Το περίεργο με την Σκύδρα 3743 είναι ότι έχει link με το 3158 και τερματίζει πολύ καλά ενώ οι άλλες κεραίες είναι με μονοψήφια!

Είναι και αλλού δυστυχώς δεν είναι μόνο εκεί σε πολύ μεγάλες περιοχές. Η δυτική Μακεδονία σε πάρα πολλές περιοχές έχει το χαλί της Θράκης.  Απαράδεκτη και αυτό με επιείκεια. Σε αυτές τις περιοχές το 3G δεν έπρεπε να κλείσει ακόμα.

Αμφιβάλω αν γίνει και σωστή δουλειά σε αυτά τα σημεία λόγο χαμηλού πληθυσμιακού αποτυπώματος και δεξαμενής συνδρομητών. Ευτυχώς το space mobile είναι στον δρόμο στα επόμενα δυο χρόνια.

Edited by cmvr

Powered by Vodafone RED Unlimited + VDSL 100, Cosmote Unlimited, F2G, CU, WU

Λιβαδειά στο κτίριο της Cosmote (Κεντρο)

https://i.imgur.com/UHoAlo1.jpg

https://i.imgur.com/ayIw3E0.jpg

https://i.imgur.com/pCBjGNR.jpg

https://i.imgur.com/Jz5nplv.jpg

https://i.imgur.com/BliHfML.jpg

Edited by Nickchris36
Pocophone F3 5G

Ή κάποια μαμά περιστέρι βρήκε ζεστασιά από τα πάνελς και έφτιαξε φωλιά για τα μικρά ή της έχουν φορέσει στεφάνι, ένα από τα δύο Νούμερα φυσικά που ζηλεύουν οι άλλοι δύο

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1 minute ago, johnny_htc said:

Ή κάποια μαμά περιστέρι βρήκε ζεστασιά από τα πάνελς και έφτιαξε φωλιά για τα μικρά ή της έχουν φορέσει στεφάνι, ένα από τα δύο emoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.png Νούμερα φυσικά που ζηλεύουν οι άλλοι δύο emoji41.png

Σιγά τα νούμερα έχουμε δει και καλύτερα 🤣🤣🤣🤣🤣

Σοκ. Από το μπαλκόνι μου στο Πήλιο στην Αργαλαστή βλέπω 5g DSS από...Τρίκερι.

Μια χαρά!

Screenshot_2022-09-14-19-59-35-389_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

11 ώρες πριν, Nickchris36 said:

Εντυπωσιακό για DSS

5 ώρες πριν, johnny_htc said:

Ή κάποια μαμά περιστέρι βρήκε ζεστασιά από τα πάνελς και έφτιαξε φωλιά για τα μικρά ή της έχουν φορέσει στεφάνι, ένα από τα δύο emoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.png Νούμερα φυσικά που ζηλεύουν οι άλλοι δύο emoji41.png

Έχω δει και πιο πολλά γκάζια μέσα στη Πόλη.Ενταξει και τα μισά να έχει καλά είναι δεν έχουμε παραπονο.

Είναι Φωλιά χρόνια τώρα πουλιών εκεί!😄

Edited by Nickchris36
Pocophone F3 5G

2 ώρες πριν, mixtri said:

Σοκ. Από το μπαλκόνι μου στο Πήλιο στην Αργαλαστή βλέπω 5g DSS από...Τρίκερι.

Μια χαρά!

Screenshot_2022-09-14-19-59-35-389_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Αυτό είναι πολύ παραπάνω από μια χαρά. Μέσα στο σπίτι πες μας πόσο έχει.

28 minutes ago, Nickchris36 said:

Έχω δει και πιο πολλά γκάζια μέσα στη Πόλη.Ενταξει και τα μισά να έχει καλά είναι δεν έχουμε παραπονο.

Είναι Φωλιά χρόνια τώρα πουλιών εκεί!😄

Εκπληκτικό που δεν την άγγιξαν στην αναβάθμιση. Ξέρεις τι πουλιά είναι; Γιατί αν είναι πελαργοί είναι πολύ ευαίσθητο...

Λογικά με το 5g θα "πετάει".

Τα πουλιά αγαπούν τους ιστούς κινητής λόγω θέας 360.

[sIGPIC][/sIGPIC]

2 ώρες πριν, mixtri said:

Εκπληκτικό που δεν την άγγιξαν στην αναβάθμιση. Ξέρεις τι πουλιά είναι; Γιατί αν είναι πελαργοί είναι πολύ ευαίσθητο...

Λογικά με το 5g θα "πετάει".

Τα πουλιά αγαπούν τους ιστούς κινητής λόγω θέας 360.

Nομιζω είναι πελαργοί.

Pocophone F3 5G

Στο Χωριό σε εξωτερικό χώρο.

Είναι ένα δύο σημεία που έχει τέτοια ταχύτητα.

https://i.imgur.com/WGAL8F4.jpg

https://i.imgur.com/w8I4zT1.jpg

Pocophone F3 5G

Κέντρο Καρδίτσας επί της Καραϊσκάκη

Screenshot_2022-09-15-19-13-52-056_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καρδίτσα Πεζόδρομος. Μια κεραία 5g σε όλη την πόλη... ωστόσο...

Screenshot_2022-09-15-19-19-42-117_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω φρικτά θέματα με το internet του 5G καθώς με το poco f3 υπάρχουν μέρες που δεν πιάνω internet ενώ περπατάω μισή ώρα (μέσα στη Λάρισα στην περιοχή της Νεράιδας) και ενώ συνδέομαι σε 5g δίκτυο (είμαι Cosmote) και ενώ έχω κάνει και 5 reboot.

Υπάρχει περίπτωση να μην φταίει το κινητό;

Ρωτάω επειδή το χρησιμοποιώ και για επαγγελματικούς λόγους και είμαι στο τσακ να αφήσω πίσω τα κινέζικα και να πάω σε samsung/apple.

Edited by skiabox
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις αν δεν δοκιμάσεις και άλλο κινητό. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μην φταίει το κινητό.
Poco X3 Pro

3 minutes ago, georgeavl3 said:

Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις αν δεν δοκιμάσεις και άλλο κινητό. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μην φταίει το κινητό.
Poco X3 Pro

Αν υπήρχε test drive για κινητά θα το έκανα σίγουρα.

Αλλά τώρα δεν βλέπω άλλη λύση.

Δεν μιλάμε για πρόβλημα στην ύπαιθρο.

Για μέσα στη Λάρισα μιλάω.

Edited by skiabox
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Ε ναι, σου λέω ότι μπορεί να είναι πρόβλημα του δικτύου και τελικά να ξοδευτείς τζάμπα.

Poco X3 Pro

Αγαπημενος σταθμός βάσης με 3 κατευθύνσεις 3 Sectors 3  n78 🙂

( Ηράκλειο Κρητη.  Μεταγωγικό κεντρο Κυκλαδων και Κρητης " Αριάδνη " Οδός Αριάδνης 🙂

Τα μεσημέρια τα Basebands σε αυτο το σταθμο σίγουρα κανουν download 5 GBps με τοσο κόσμο. 

( Φτάνει RSRQ -18 ακομα και με καλο σημα οταν εχει κίνηση και η n78 απο τα 1300 Mbps πέφτει στα 400 MBps ( Αρκετά καλα για φέτος ) στο ίδιο σημείο τα απογεύματα.

Το 1 Sector ειναι UP TILTED ομως χωρις λόγο.  Δεν υπαρχει λόφος, βουνό εκει που κοιτάει.

Ποιος ο λόγος ? ( βλεπει αεροδρόμιο )

🙂

IMG20220915173334.thumb.jpg.850aad0dd55e87f2907d05b3112e82c8.jpg

Edited by HORGRAP

Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst -  Gravitational Lensing in SPACE will always be there and  quantum coherence in Photosynthesis always makes our mind blown.🙂

- Consciousness happens on the quantum state of our neurons  -

...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ??

Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉

( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉

1 ώρα πριν, skiabox said:

Αν υπήρχε test drive για κινητά θα το έκανα σίγουρα.

Αλλά τώρα δεν βλέπω άλλη λύση.

Δεν μιλάμε για πρόβλημα στην ύπαιθρο.

Για μέσα στη Λάρισα μιλάω.

Πήγαινε πλατεία και κέντρο να δοκιμάσεις γιατί το giga speed network μπορει να έχει 2000 στο κέντρο και εκτός κέντρου να μην πήγαινει καλά  η μπες σε ένα καταστημα Γερμανού και Cosmote και πες του να κάνει speedtest με δική τους συσκευή. Συνήθως οι τεχνικοί στα καταστήματα είναι ψιλό νερντ και έχουν καλουτσικες συσκευές οπότε θα σου πιστεύω θα σου μετρήσουν.