elkons Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 1 minute ago, cocu said: https://lefteria.blogspot.com/2026/03/blog-post_19.html?m=1 https://lefteria.blogspot.com/2026/03/sos-35.html?m=1 https://lefteria.blogspot.com/2026/03/blog-post_23.html?m=1 Ωραίο πλάνο για CellMapper..:) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου Η κεραία αυτή είναι κοσμοτε? Θα φτάνει άραγε μέχρι τα μπαράκια πριν τον Κορινό? Γιατι πέρυσι δεν είχαν σταθερό σήμα ακόμα κ έξω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου (edited) Είναι να μπει και εκεί micro, και Vodafone/nova ψηλό ιστο Edited 2 Μαρτίου by cocu 6 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου KFC The mall Athens! Πάρτε πρώτα από το ταπεινό Α15 και μετά με το poco. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου (edited) 3 ώρες πριν, elkons said: KFC The mall Athens! Πάρτε πρώτα από το ταπεινό Α15 και μετά με το poco. Πρώτη φορά βλέπω σχεδόν 200 mbps upload και σχεδόν 2 Gbps εντυπωσιακό Edited 3 Μαρτίου by Dimitris_15 4 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου (edited) ΟΑΚΑ απέναντι Με μια καλύτερη συσκευή θα μπορούσε να δείξει Gbps πιστεύω, όπως είδαμε και στο The Mall. Πιο κάτω στη καινούργια κεραία που είχε ανεβάσει ο @Chrischal1908 1 hour ago, Dimitris_15 said: Πρώτη φορά βλέπω σχεδόν 200 mbps upload και σχεδόν 2 Gbps εντυπωσιακό Θεωρώ χωρίς κόσμο με ένα καλό κινητό φτάνεις εκεί τα 2Gbps. Πιο πίσω από Village στα τραπέζια. Upload έχω δει με το A15 5G.. απορώ με το Poco F7 πόσο θα έβλεπα! (Δεν είναι σε mall ούτε αερδρομιο) https://www.speedtest.net/my-result/a/10400559939 4 ώρες πριν, elkons said: Να σημειώσω ότι έγινε η μέτρηση με καρτοκινητό What's Up! Edited 3 Μαρτίου by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, elkons said: ΟΑΚΑ απέναντι Με μια καλύτερη συσκευή θα μπορούσε να δείξει Gbps πιστεύω, όπως είδαμε και στο The Mall. Πιο κάτω στη καινούργια κεραία που είχε ανεβάσει ο @Chrischal1908 Θεωρώ χωρίς κόσμο με ένα καλό κινητό φτάνεις εκεί τα 2Gbps. Πιο πίσω από Village στα τραπέζια. Upload έχω δει με το A15 5G.. απορώ με το Poco F7 πόσο θα έβλεπα! (Δεν είναι σε mall ούτε αερδρομιο) https://www.speedtest.net/my-result/a/10400559939 Να σημειώσω ότι έγινε η μέτρηση με καρτοκινητό What's Up! Ωραίος και είναι εντυπωσιακά καλά και η δύο συσκευές ομβς πιάνουν εξαιρετικά καλές ταχύτητες Edited 3 Μαρτίου by Dimitris_15 4 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, elkons said: Να σημειώσω ότι έγινε η μέτρηση με καρτοκινητό What's Up! Γιατί το τονίζεις αυτό; Η Cosmote έχει deprioritized τα καρτοκινητά της; Δίνει χαμηλότερο qos weight σε καρτοκινητά απ’ οτι σε συμβόλαια; Edited 3 Μαρτίου by evang.t 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 2 minutes ago, evang.t said: Γιατί η Cosmote έχει deprioritized τα καρτοκινητά της; Δίνει χαμηλότερο qos weight σε καρτοκινητά απ’ οτι σε συμβόλαια; Δεν ξέρω, απλώς το ανέφερα 🙂 Πιθανό θα έλεγα όταν υπάρχει κίνηση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 33 minutes ago, elkons said: Δεν ξέρω, απλώς το ανέφερα 🙂 Πιθανό θα έλεγα όταν υπάρχει κίνηση. Θα ήταν ενδιαφέρον να μας απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Η "παράνοια" συνεχίζεται https://lefteria.blogspot.com/2026/03/blog-post_10.html?m=1 6 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 17 minutes ago, cocu said: Η "παράνοια" συνεχίζεται https://lefteria.blogspot.com/2026/03/blog-post_10.html?m=1 Πολύ δυνατό το blog πάντως. Κάθε μέρα και μια νέα επιστολή αναγνώστη για την ίδια κεραία. Σε λίγο θα γράψει και ο παππούς, η θεία, ο γείτονας και η κατσίκα του γείτονα για να ολοκληρωθεί η έρευνα. Απορία μόνο, τόσοι πολλοί αναγνώστες έχουν τον ίδιο καημό ή ένας γράφει και αλλάζει υπογραφή; Μέχρι τότε πάντως, πιο πολύ σίριαλ "Η Κεραία και οι Δακρυσμένοι Αναγνώστες - 1ος κύκλος" θυμίζει παρά ενημέρωση. Περιμένω το επόμενο επεισόδιο. Πολύ πιθανό να βρεθεί και μάρτυρας να πει ότι η κεραία του έκαψε τις ντομάτες στο μπαλκόνι. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 2 ώρες πριν, elkons said: Πολύ δυνατό το blog πάντως. Κάθε μέρα και μια νέα επιστολή αναγνώστη για την ίδια κεραία. Σε λίγο θα γράψει και ο παππούς, η θεία, ο γείτονας και η κατσίκα του γείτονα για να ολοκληρωθεί η έρευνα. Απορία μόνο, τόσοι πολλοί αναγνώστες έχουν τον ίδιο καημό ή ένας γράφει και αλλάζει υπογραφή; Μέχρι τότε πάντως, πιο πολύ σίριαλ "Η Κεραία και οι Δακρυσμένοι Αναγνώστες - 1ος κύκλος" θυμίζει παρά ενημέρωση. Περιμένω το επόμενο επεισόδιο. Πολύ πιθανό να βρεθεί και μάρτυρας να πει ότι η κεραία του έκαψε τις ντομάτες στο μπαλκόνι. Εντωμεταξύ οι εγχώριοι και ξένοι τουρίστες θα κάτσουν να σκρολάρουν στο Instagram και δεν θα πολύ νοιάξει το τι γράφει στο top visited ιστολόγιο της κυρά Μαρίκας Αλουμινοχαρτού 😆 3 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου (edited) 3 ώρες πριν, cocu said: Η "παράνοια" συνεχίζεται https://lefteria.blogspot.com/2026/03/blog-post_10.html?m=1 Πολύ προχώ η Πιερία βλέπω! Η υγρή ξυλοκαΐνη πρέπει να κατεβαίνει κάργα μαζί με τον πρωινό καφέ... * Στην Θεσσαλονίκη (Αγίου Δημητρίου προς Κασσάνδρου) σε φανάρι σε ανηφόρα, πετυχαίνω μπροστά μου έναν ουκρανό (ναι αυτοί οι κακόμοιροι που έχουν πόλεμο σε αυτή την φτωχή χώρα) με μια αυτοκινητάρα BMW (που εμείς ούτε στα όνειρα μας δε θα έχουμε ποτέ), να πηγαίνει με το πάσο του χωρίς να έχει αυτοκίνητο μπροστά του, και με κίνδυνο να κοκκινίσει το φανάρι. Του πατάω κανά 2 κορναρισιές, μπας και ξυπνήσει και προλάβουμε το φανάρι και μου απαντάει ευγενικά και ταπεινά, με προβολή του μεσαίου δαχτύλου 🖕. Του απαντώ και εγώ επίσης ταπεινά με κάτι γ@μω✝️δια, και στο τελείωμα έπιασα και τον Ιεζεκιήλ του, την Ρεβέκκα του και όλο του το ✡️ μέσα. ** Με την Κύπρο, άποψη μου, νομίζω ότι το μόνο κοινό που έχουμε για ανάγκη παροχής βοήθειας, είναι το σίγουρο 12άρι στην Eurovision κάθε φορά... Συγχωρέστε με τον κοινό θνητό για τα 2 οφτόπικ. Edited 3 Μαρτίου by memoriesradio 2 1 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 1 minute ago, memoriesradio said: Πολύ προχώ η Πιερία βλέπω! Η υγρή ξυλοκαΐνη πρέπει να κατεβαίνει κάργα μαζί με τον πρωινό καφέ... Έτσι! Να βουλώσουν όλα μ’ αυτά που κατεβάζουν… αλλά η κεραία τους πείραξε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου (edited) On 2/3/2026 at 8:34 ΜΜ, elkons said: Cosmote Telekom: Συνεργασία με την Starlink για κάλυψη παντού στην Ευρώπη – Δορυφορική σύνδεση απευθείας στα κινητά Πιστεύεις ότι είναι κάτι που αφορά την Ελλάδα σε μαζικό βαθμό; Πόσοι θα είναι διατεθημένοι να πληρώσουν το επιπλέον για τη χρήση; Εδώ γίνεται αλλαγή παρόχου για 1 ευρώ διαφορά…. Πόσοι άραγε χρησιμοποιούν το priority pass για το 5G SA της Cosmote? Edited 4 Μαρτίου by TakeOverNet 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 18 minutes ago, TakeOverNet said: Πιστεύεις ότι είναι κάτι που αφορά την Ελλάδα σε μαζικό βαθμό; Πόσοι θα είναι διατεθημένοι να πληρώσουν το επιπλέον για τη χρήση; Εδώ γίνεται αλλαγή παρόχου για 1 ευρώ διαφορά…. Πόσοι άραγε χρησιμοποιούν το priority pass για το 5G SA της Cosmote? Εγώ νομίζω πως υπάρχουν επαγγελματίες που θα το πληρώσουν. Και φυσικά δεν αφορά αυτούς που ψάχνουν το φθηνότερο.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου (edited) . Edited 4 Μαρτίου by evang.t 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Πρέπει να άναψαν Ν78 στις Λιγκιαδες 💀 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 8 ώρες πριν, TakeOverNet said: Πιστεύεις ότι είναι κάτι που αφορά την Ελλάδα σε μαζικό βαθμό; Πόσοι θα είναι διατεθημένοι να πληρώσουν το επιπλέον για τη χρήση; Εδώ γίνεται αλλαγή παρόχου για 1 ευρώ διαφορά…. Πόσοι άραγε χρησιμοποιούν το priority pass για το 5G SA της Cosmote? Εντωμεταξυ στο συμβολαιο του gigamax unlimited (οχι το business) αναγραφεται ως υπηρεσια το priority pass χωρις να το παρεχει ωστοσο 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzoump Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Παιδιά έχω εδώ και 2 βδομάδες το OnePlus 13 και μου κάνει νερά (packet loss και χαμηλές ταχύτητες). Στο Galaxy A54 δεν είχα θέμα σε ίδιες SIM κ περιοχή. Προσπαθώ να δω αν είναι θέμα ασυμβατότητας με το δίκτυο ή έχει θέμα η ίδια η συσκευή. DUAL SIM Cosmote, μια FROG Unlimited eSIM και μια WhatsUp φυσική. Στο κινητό έκανα όλα τα upgrades τη πρώτη μέρα και μετά Wipe Data από το recovery για να αρχίσω φρέσκος. Έχω κάνει δοκιμές με 4G only και 5G/4G NSA mode. Έχει σχεδόν ίδιες ταχύτητες και στις 2 περιπτώσεις. Δοκιμή στον 1ο σταθμό (στο ίδιο σημείο το A54 έδινε 300-500Mbps με n78): Δοκιμή σε 2ο σταθμό: Η COSMOTE δεν το έχει στην λίστα με τις 5G συσκευές που υποστηρίζει, ενώ αν στείλεις το 5G στο 1333 τρώς πόρτα. Εδώ στη συχνότητα λέει UNKNOWN ενώ στο A54 μου έβγαζε HIGH/LOW. Τα φώτα σας παρακαλώ. Φταίει η συσκευή; Λείπει κανα profile εφοσον δεν ειναι πιστοποιημένη; Δε καταλαβαίνω καν αν κάνει χρήση της n78 που εμφανίζει, ενώ επίσης στα speedtests κάνει απότομα drops ταχύτητας, κάτι που έβλεπα παλιά όταν δεν σήκωνε CA το Samsung. Μίλησα και με 1+ support αλλα μου λένε ότι λόγω ΕΕ και GDPR δε μπορούν καν να εξάγουν logs... 1 Παράθεση OnePlus 13 - COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) Όσοι έχετε δύο κάρτες SIM or ESIM or whatever σε συσκευές με Qualcomm και ΕΙΔΙΚΆ ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ αλλαγή που και που Data απο την μια καρτα σε Data στην άλλη καρτα , μπλέξατε 😉 Ειδικά εαν η μια SIM ή ακόμα χειρότερα και οι 2 είναι Cosmote συνήθως ή Cosmote αναγκάζει την συσκευή να κάνει " νευρικα " και επίμονα χρήση στο φάσμα και από τις δυο κάρτες ταυτόχρονα " σε 5 minute KPI Storms... " με αποτέλεσμα να έχετε " κενά " απόκρισης στα δεδομένα λόγω " Zapping στην Baseband απο το ενα IMSI στο άλλο" Το είπα όσο πιο απλά μπορούσα 😉 Μακριά απο Dual χρήση διότι η Cosmote είναι " out of the standards " σε αυτό το κομμάτι γιατί θέλει να παίζει με τα KPIs της. Αν και πιστεύω οτι ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι "παίζουν " 😉 ΑΝΤΙΘΈΤΩΣ στην Vodafone οταν κανείς Disconnect τα DATA το δίκτυο " ησυχάζει " μαζι σού και δεν " ξαναζητα " τοσο συχνά την Baseband ( RRC DISCONNECTED ) της συσκευής σου αν δεν είσαι σε data apn. Edited 5 Μαρτίου by HORGRAP 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Εγώ προσωπικά από σήμερα το γυρνάω σε 4g. Κουράστηκα όλοι να μου λένε ότι το έχω απενεργοποιημένο, σπίτι έχω πολύ καλό σήμα και είναι πάντα σε sa αλλά τι να το κάνω όταν το κινητό δεν μπορεί να λειτουργεί ως τηλέφωνο το 2026. Πέρσι δεν είχα τέτοιο θέμα είμαι από τους πρώτους που χρησιμοποιώ το sa με galaxy s23 δεν έχω αλλάξει κάτι από μεριάς μου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 10 minutes ago, HORGRAP said: Όσοι έχετε δύο κάρτες SIM or ESIM or whatever σε συσκευές με Qualcomm και ΕΙΔΙΚΆ ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ αλλαγή που και που Data απο την μια καρτα σε Data στην άλλη καρτα , μπλέξατε 😉 Ειδικά εαν η μια SIM ή ακόμα χειρότερα και οι 2 είναι Cosmote συνήθως ή Cosmote αναγκάζει την συσκευή να κάνει " νευρικα " και επίμονα χρήση στο φάσμα και από τις δυο κάρτες ταυτόχρονα " σε 5 minute KPI Storms... " με αποτέλεσμα να έχετε " κενά " απόκρισης στα δεδομένα λόγω " Zapping στην Baseband απο το ενα IMSI στο άλλο" Το είπα όσο πιο απλά μπορούσα 😉 Μακριά απο Dual χρήση διότι η Cosmote είναι " out of the standards " σε αυτό το κόμμα γιατί θέλει να παίζει τα KPIs της. Αν και πιστεύω οτι ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι "παίζουν " ΑΝΤΙΘΈΤΩΣ στην Vodafone οταν κανείς Disconnect τα DATA το δίκτυο " ησυχάζει " μαζι σού και δεν " ξαναζητα " τοσο συχνά την Baseband ( RRC DISCONNECTED ) της συσκευής σου αν δεν είσαι σε data apn. Νομίζω το έχουμε αναφέρει από παλιά αυτό. Η δική μου εμπειρία δεν έχει ιδιαίτερα συχνά κενά απόκρισης, αλλά η αυξημένη χρήσης της κεραίας έχει μικρή πλην αισθητή διαφορά στη μπαταρία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 17 minutes ago, VasilisSam said: Εγώ προσωπικά από σήμερα το γυρνάω σε 4g. Κουράστηκα όλοι να μου λένε ότι το έχω απενεργοποιημένο, σπίτι έχω πολύ καλό σήμα και είναι πάντα σε sa αλλά τι να το κάνω όταν το κινητό δεν μπορεί να λειτουργεί ως τηλέφωνο το 2026. Πέρσι δεν είχα τέτοιο θέμα είμαι από τους πρώτους που χρησιμοποιώ το sa με galaxy s23 δεν έχω αλλάξει κάτι από μεριάς μου. Μπορείς πάντως να κλείσεις το SA τελείως μέσω του Service mode. *#0011# < επέλεξε την SIM της Cosmote < τρεις τελείες πάνω δεξιά < key input< Q<Back (στις 3 τέλειες πάνω δεξιά)< key input <0000 < UE SETTING & INFO < SETTING< PROTOCOL <NR CONFIGURATION < NR5G SA/NSA MODE CONTROL< SA DISABLE 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts