Gv2008 Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου Just now, cmvr said: Πληθυσμιακά εννοείς γιατί γεωγραφικά λείπουν σταθμοί για να κλείσουν οι τρύπες. Εννοείται πληθυσμιακά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου (edited) Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9941159064 The Mall Και με fast.com Edited 27 Φεβρουαρίου by cocu 12 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 27 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 21 minutes ago, cocu said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9941159064 The Mall Και με fast.com Shock! 4 layers MIMO. 256qam, 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 1 hour ago, cocu said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9941159064 The Mall Και με fast.com Μην βαράς άλλο φίλε 😅😅😅😅. Πλέον η εταιρεία μπορεί άνετα να διαφημίζει ταχύτητες που ξεπερνούν τα 2 Gbps 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 58 minutes ago, mixtri said: Shock! 4 layers MIMO. 256qam, Καθόλου σοκ με αυτά που με πληροφόρησαν εκ των έσω 😉 18 minutes ago, aektzhs 1 said: Μην βαράς άλλο φίλε 😅😅😅😅. Πλέον η εταιρεία μπορεί άνετα να διαφημίζει ταχύτητες που ξεπερνούν τα 2 Gbps Στο mall γιατί στην περιφέρεια είναι gtp.chat σε πολλά σημεία ακόμα 🤣 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, cmvr said: Καθόλου σοκ με αυτά που με πληροφόρησαν εκ των έσω 😉 Στο mall γιατί στην περιφέρεια είναι gtp.chat σε πολλά σημεία ακόμα 🤣 Θεσσαλονίκη χτυπάμε και 1500-1800Mbps… το 1Gbps σε 5G το έχει η κοσμοτε. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Η νέα 101308 πάντως ακόμα δεν παίζει όπως αναμένετε φαντάζομαι γιατί την μία μου δίνει 20mbps την άλλη 100 γενικά μία αστάθεια και τίποτα ουαου. Πάντως έχει σε όγκο καμουφλάζ από τα μεγαλύτερα που έχω δει ως τώρα οπότε αναρωτιέμαι τι θα βάλουν μέσα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 1 hour ago, VasilisSam said: Η νέα 101308 πάντως ακόμα δεν παίζει όπως αναμένετε φαντάζομαι γιατί την μία μου δίνει 20mbps την άλλη 100 γενικά μία αστάθεια και τίποτα ουαου. Πάντως έχει σε όγκο καμουφλάζ από τα μεγαλύτερα που έχω δει ως τώρα οπότε αναρωτιέμαι τι θα βάλουν μέσα. Φαίνεται να χτυπάει και προς πολίχνη !! Ελπίζω να τον τουμπανιάσουν με n78 και 90mhz lte 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, cocu said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9941159064 The Mall Και με fast.com Δίνει πόνο! 3 ώρες πριν, VasilisSam said: Η νέα 101308 πάντως ακόμα δεν παίζει όπως αναμένετε φαντάζομαι γιατί την μία μου δίνει 20mbps την άλλη 100 γενικά μία αστάθεια και τίποτα ουαου. Πάντως έχει σε όγκο καμουφλάζ από τα μεγαλύτερα που έχω δει ως τώρα οπότε αναρωτιέμαι τι θα βάλουν μέσα. Φαντάσου τώρα να βγει κοσμάκης για να τη κατεβάσουν όπως και σε άλλες περιοχές που έχουν αναφερθεί στο topic μερικές μέρες/εβδομάδες πριν lol 5 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Ευτυχώς Θεσσαλονίκη σε αυτά δεν τρελαίνονται πολύ τα τελευταία χρόνια. Βέβαια πρόσφατα κυρία δεν άφησε να προχωρήσει εγκατάσταση οπτικών ινών σε οικοδομή λόγω φόβου για την υγεία της. Η ίδια έβαλε ένα "μαγικό" πλέγμα για να προστατέψει το σπίτι της από την ακτινοβολία της κεραίας στη δίπλα οικοδομή. (enb 11821 nova) 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 37 minutes ago, VasilisSam said: Ευτυχώς Θεσσαλονίκη σε αυτά δεν τρελαίνονται πολύ τα τελευταία χρόνια. Βέβαια πρόσφατα κυρία δεν άφησε να προχωρήσει εγκατάσταση οπτικών ινών σε οικοδομή λόγω φόβου για την υγεία της. Η ίδια έβαλε ένα "μαγικό" πλέγμα για να προστατέψει το σπίτι της από την ακτινοβολία της κεραίας στη δίπλα οικοδομή. (enb 11821 nova) Για γέλια ή για κλάματα;; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, Chrischal1908 said: Για γέλια ή για κλάματα;; Για κλάματα είναι και αυτοί και ο Δήμος που επιτρέπει τέτοια γελοία φαινόμενα. Ας ελπίσουμε ότι το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα κάνει αυτό που είπε χτες ο Υπουργός ότι θα πιέσει τους παρόχους για επιτάχυνση του FTTH και θα υποχρεώσει τους παρόχους να δώσουν σαφές χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης του δικτύου FTTH. Έτσι δεν θα έχουμε ανάγκη τον κάθε "ψεκασμένο" που δεν θέλει κεραία 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) 47 minutes ago, VasilisSam said: Ευτυχώς Θεσσαλονίκη σε αυτά δεν τρελαίνονται πολύ τα τελευταία χρόνια. Βέβαια πρόσφατα κυρία δεν άφησε να προχωρήσει εγκατάσταση οπτικών ινών σε οικοδομή λόγω φόβου για την υγεία της. Η ίδια έβαλε ένα "μαγικό" πλέγμα για να προστατέψει το σπίτι της από την ακτινοβολία της κεραίας στη δίπλα οικοδομή. (enb 11821 nova) Να ρωτήσω κάτι.. γιατί τις βάζουν καμουφλαρισμένες τις κεραίες αν δεν προκαλούν κακό; Δεν είμαι ψεκ, καταλαβαίνω ότι είναι καλύτερο να έχουμε πολλές κεραίες. Απλώς μου κάνει εντύπωση το καμουφλάρισμα. Και μην μου πείτε για την αισθητική του κτηρίου.. οι ταράτσες είναι για φτύσιμο, δεν τους πείραξε η κεραία κινητής. Edited 28 Φεβρουαρίου by kalitexnis_g 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) Μεσημέρι έξω από τον Ωνάσειο. Tragic 36 minutes ago, kalitexnis_g said: Να ρωτήσω κάτι.. γιατί τις βάζουν καμουφλαρισμένες τις κεραίες αν δεν προκαλούν κακό; Δεν είμαι ψεκ, καταλαβαίνω ότι είναι καλύτερο να έχουμε πολλές κεραίες. Απλώς μου κάνει εντύπωση το καμουφλάρισμα. Και μην μου πείτε για την αισθητική του κτηρίου.. οι ταράτσες είναι για φτύσιμο, δεν τους πείραξε η κεραία κινητής. Για λόγους καλαισθησίας και αισθητικής αρμονίας με το εκάστοτε περιβάλλον. Οι κεραίες εν γένει είναι άσχημες στο μάτι. Τις πολυκατοικιες τις έχουμε συνηθίσει (εννοώ την ασχήμια τους) Edited 28 Φεβρουαρίου by ppkmoby 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) 6 minutes ago, ppkmoby said: Για λόγους καλαισθησίας και αισθητικής αρμονίας με το εκάστοτε περιβάλλον. Και στο κέντρο των πόλεων που είναι το κτήριο του ΟΤΕ και έχει το θηρίο από πάνω δεν υπάρχει αυτό το ωραίο που περιγράφεις; Edited 28 Φεβρουαρίου by kalitexnis_g 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) 6 minutes ago, kalitexnis_g said: Και στο κέντρο των πόλεων που είναι το κτήριο του ΟΤΕ και έχει το θηρίο από πάνω δεν υπάρχει αυτό το ωραίο που περιγράφεις; Συμφωνώ αλλά είναι εξαίρεση όπως καταλαβαίνεις όπως και πολλές άλλες παλιές κεραίες της vodafone και της παλιάς τελεστετ. Όλες θα πρέπει να.. καλλωπισθούν Edited 28 Φεβρουαρίου by ppkmoby 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, ppkmoby said: Συμφωνώ αλλά είναι εξαίρεση όπως καταλαβαίνεις όπως και πολλές άλλες παλιές κεραίες της vodafone και της παλιάς τελεστετ Πάντως θεωρώ πως οι ψεκ νομίζουν πως είναι κακό και γι'αυτό τις κρύβουν. Τεσπα.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, kalitexnis_g said: Πάντως θεωρώ πως οι ψεκ νομίζουν πως είναι κακό και γι'αυτό τις κρύβουν. Τεσπα.. Με τους ψεκ δεν τα βάζεις (στου κουφού την πόρτα..) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 1 hour ago, kalitexnis_g said: Να ρωτήσω κάτι.. γιατί τις βάζουν καμουφλαρισμένες τις κεραίες αν δεν προκαλούν κακό; Δεν είμαι ψεκ, καταλαβαίνω ότι είναι καλύτερο να έχουμε πολλές κεραίες. Απλώς μου κάνει εντύπωση το καμουφλάρισμα. Και μην μου πείτε για την αισθητική του κτηρίου.. οι ταράτσες είναι για φτύσιμο, δεν τους πείραξε η κεραία κινητής. Για να μην υπάρχουν αντιδράσεις (περισσότερες από όσες συνήθως) λόγω φόβου… στο εξωτερικό κεντρική Ευρώπη που έχω πάει μου έκανε εντύπωση πως έβλεπα παντού χωρίς καμουφλάρισμα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, waeo said: Για να μην υπάρχουν αντιδράσεις (περισσότερες από όσες συνήθως) λόγω φόβου… στο εξωτερικό κεντρική Ευρώπη που έχω πάει μου έκανε εντύπωση πως έβλεπα παντού χωρίς καμουφλάρισμα. Άσε που το καμουφλάρισμα είναι και ένα φυσικό εμπόδιο που ρίχνει μερικά Mbps στο speedtest.. 😉😂😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Το micro στην Συνδικά ΔΕΝ έχει μπει . @csmt η κατάσταση στην Μαρτίου είναι βελτιωμένη . Από τοτε που άλλαξαν τα πάνελ στον 1022 δεν τον πιάνω σχεδόν ποτέ με αποτέλεσμα στα σημεία που είχε οριακές b3 να μην κάνει overlap η 800αρα της 1022 . Πλέον το πρόβλημα περιορίζεται σε αυτό το σημείο https://drive.google.com/file/d/1GbWTNuZQEpnqcNo8W3PklC6Q-q1XAT2Q/view?usp=drivesdk Να πούμε ότι σε σημεία πχ στην φιλελλήνων και η τουρμπο ουλτρα νοβα έχει θέμα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csmt Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) . Edited 18 Απριλίου by csmt 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) 4 ώρες πριν, VasilisSam said: Ευτυχώς Θεσσαλονίκη σε αυτά δεν τρελαίνονται πολύ τα τελευταία χρόνια. Βέβαια πρόσφατα κυρία δεν άφησε να προχωρήσει εγκατάσταση οπτικών ινών σε οικοδομή λόγω φόβου για την υγεία της. Η ίδια έβαλε ένα "μαγικό" πλέγμα για να προστατέψει το σπίτι της από την ακτινοβολία της κεραίας στη δίπλα οικοδομή. (enb 11821 nova) Εγώ πήγα να βάλω οπτική ίνα, και η σπιτονοικοκυρά μας έβαλε τις φωνές, σε βαθμό που χάλασε το ακουστικό του τηλεφώνου. «το σπίτι εξ ημισίας με συγγενή είναι..,» «δεν θέλουμε να βάλουμε άλλες τρύπες» «ααααα ουουου αααααα» «σιγά μη πληρώσω για αυτά» … Δεν ξέρω τι παίζει βέβαια, έχει και γαμπρό πολίσμαν (λες και θα κάνει κάτι), δημόσια υπάλληλος είναι. Ένα καλό πήγα να κάνω και τις άκουσα και από πάνω. Λες και την έβρισα ένα πράγμα. Περιμένω εκείνη την ημέρα πάντως όταν πλέον ο χαλκός δεν θα υπάρχει και θα αναγκαστεί να βάλει και να χώσει πολλά φράγκα για την εγκατάσταση. Χαχαχαχα Edited 28 Φεβρουαρίου by zurabi_97 11 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Αστυνομία Δράμας εσωτερικός χώρος...... Cosmote 2G... 1 2 7 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) On 27/2/2024 at 11:16 ΠΜ, csmt said: Είναι μέσα στο πλάνο του Μάρτη. Η Πυλαία φαίνεται για Μάιο τουλάχιστον. 41xxx είναι το μόνο σίγουρο ότι αποφασίσει το κέντρο. Η Καρακάση είναι έτοιμη. Καμιά πρόβλεψη για τις αναβαθμίσεις με Ν78 στην Πιερία έχεις να μοιραστείς; Στον Κορινό παρόλο που βάλανε νέο σταθμό πάνω από 200mbps ούτε τον χειμώνα δεν πιάνει! Έχουν βγει οι άδειες από ότι είδα στην ΕΕΤΤ. Edited 28 Φεβρουαρίου by Cris4524 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts