doganos Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 10 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Αν το 5g έχει ping πάνω από 10 με 15 ms για μένα είναι άχρηστο ότι ταχύτητα και να δίνει. Το μόνο επιπλέον που κάνει σε σχέση με το 4g είναι να ζεσταίνει και να καταναλώνει την μπαταρία. Το NSA με απογοήτευσε, ελπίζω το SA να είναι καλύτερο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Ξάνθη θα πάει να μετρήσει κάποιος κάτω από το κτήριο του ΟΤΕ να δούμε τι ψάρια έπιασαν ; Θα προσπαθήσω να στείλω τον φίλο μου αν μπορέσει να πάει. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 21, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 1 ώρα πριν, empeiros said: Αν το 5g έχει ping πάνω από 10 με 15 ms για μένα είναι άχρηστο ότι ταχύτητα και να δίνει. Το μόνο επιπλέον που κάνει σε σχέση με το 4g είναι να ζεσταίνει και να καταναλώνει την μπαταρία. Το NSA με απογοήτευσε, ελπίζω το SA να είναι καλύτερο Το ping περιλαμβάνει πολλά πράγματα, ακόμη και την εφαρμογή, απόσταση κτλ… το SA core είναι όντως πιο γρήγορο. Ο scheduler SA NSA στα /// basebands έχουν ελάχιστη διαφορά και είναι κοντά στο θεωρητικό ελάχιστο (2-3ms). Το υπόλοιπο είναι από άλλη πηγή. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Ξάνθη θα πάει να μετρήσει κάποιος κάτω από το κτήριο του ΟΤΕ να δούμε τι ψάρια έπιασαν ; Θα προσπαθήσω να στείλω τον φίλο μου αν μπορέσει να πάει.Μην τον στείλεις ακριβώς από κάτω. Καλύτερα στη δημοτική αγορά, θα φτάνει καλύτερο σήμα. Εγώ, ξερετε, δεν έχω 5g κινητό ακόμα... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 2 ώρες πριν, doganos said: Ανοιγμένα τα πετρέλαια βλέπω... 19 ώρες πριν, Nickchris36 said: Απολαυση!!!! Ψςςςςςς🤣🥳🥖 Απόλυτα συμμετρικό όμως το down με το up, δεν μπορείς να πεις... 4 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 21 ώρες πριν, georgeavl3 said: Καλώς τα δεχτηκαμε. Ακόμα στην τοποθέτηση είναι, είναι άνθρωπος πάνω στην κεραία αυτή την ώρα. 3156 Ξάνθη ΟΤΕ, n78! Ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι για την ώρα. Και υπό άλλη οπτική γωνία Είναι τα καινούργια AIR 3239 ? Γιατί μέχρι και πρόσφατα βάζαν 3227 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Αυτό πώς μπορώ να το ξέρω; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 (edited) On 21/10/2023 at 12:59 ΜΜ, georgeavl3 said: Αυτό πώς μπορώ να το ξέρω; On 21/10/2023 at 12:59 ΜΜ, georgeavl3 said: Αυτό πώς μπορώ να το ξέρω; Edited January 12, 2024 by georgebad 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Τα 3227 είναι 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 1 ώρα πριν, georgeavl3 said: 2 ώρες πριν, cmvr said: Ξάνθη θα πάει να μετρήσει κάποιος κάτω από το κτήριο του ΟΤΕ να δούμε τι ψάρια έπιασαν ; Θα προσπαθήσω να στείλω τον φίλο μου αν μπορέσει να πάει. Μην τον στείλεις ακριβώς από κάτω. Καλύτερα στη δημοτική αγορά, θα φτάνει καλύτερο σήμα. Εγώ, ξερετε, δεν έχω 5g κινητό ακόμα... Ναι, του είπα να μετρήσει πλατεία, παζάρι όπως το λέει και δημοτική αγορά. Ποιος ξέρει το κοτέτσι στο βουνό θα το φτιάξουν κάποτε ; 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 4 ώρες πριν, empeiros said: Αν το 5g έχει ping πάνω από 10 με 15 ms για μένα είναι άχρηστο ότι ταχύτητα και να δίνει. Το μόνο επιπλέον που κάνει σε σχέση με το 4g είναι να ζεσταίνει και να καταναλώνει την μπαταρία. Το NSA με απογοήτευσε, ελπίζω το SA να είναι καλύτερο Σε Cosmote σε εξαιρετικο σημειο και με δυνατη ενταση το πετυχαινεις αυτο στις αλλες ειναι coinflip. Επισης ζεσταινει ελαχιστα δεν ξερω τι κινητο διαθετεις και μπαταρια ναι καταναλωνει παραπανω απολυτα λογικο. Επισης το Powerbank οταν εισαι ολη την ωρα εξω και πρεπει να εισαι απασχολημενος με το κινητο ειναι τερμα απαραιτητο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 2 ώρες πριν, georgebad said: Είναι τα καινούργια AIR 3239 ? Γιατί μέχρι και πρόσφατα βάζαν 3227 Της στατιστικής υπηρεσίας είσαι και ρωτάς; 😄 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 1 ώρα πριν, memoriesradio said: Της στατιστικής υπηρεσίας είσαι και ρωτάς; 😄 Απλά ήθελα να δω αν τα έφερε τλκ και η cosmote 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Στη 1260 φαίνεται να άλλαξε το enb και μπήκαν κάποιες μπάντες ακόμα 1+7 ενώ είχε μόνο 3.Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 103953 Micro Ξάνθη 28ης Οκτωβρίου 54. Αναβαθμίστηκε και αυτό. Η 3155 ακόμα Β3 only. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Τι να συγκρίνουμε τώρα... Να συνυπολογιστει και ο μισθός που παίρνει ο μέσος έποικος των ΗΠΑ, διότι Αμερικανοί είναι μόνο οι Ινδιάνοι. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 (edited) 57 minutes ago, georgeavl3 said: 103953 Micro Ξάνθη 28ης Οκτωβρίου 54. Αναβαθμίστηκε και αυτό. Η 3155 ακόμα Β3 only. Πάντως έχουν πάθει ντελίριο Γερμανίδα και Space mobile με τις αναβαθμίσεις στην πόλη σας. Για nond δεν έχω μάθει κάτι ακόμα. Φυσικά η cosmote αν δεν αναβαθμίσει τον σταθμό στο βουνό το κοτέτσι 3155 μια τρύπα στο νερό θα κάνει. Μίλησα πάλι με τον φίλο μου θα περάσει να κάνει ένα scan λίγο αργότερα να δει τι παίζει. Μόλις μου στείλει info θα τα ανεβάσω. Edited October 21, 2023 by cmvr 8 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Είναι εδώ, πιστεύω το έχουν στα πλάνα τους. Ντελίριο δεν θα το έλεγα να σου πω την αλήθεια. Η Nova λίγο πέρα βρέχει. Προσέθεσε 2 Micro, το ένα με B3 μόνο (15332) και σπάνια συνδέεται, λόγω καλής κάλυψης απο άλλους σταθμούς, και το άλλο με B7 (12196) που εκεί που βρίσκεται κάνει δουλειά. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 (edited) 10 minutes ago, georgeavl3 said: Είναι εδώ, πιστεύω το έχουν στα πλάνα τους. Ντελίριο δεν θα το έλεγα να σου πω την αλήθεια. Η Nova λίγο πέρα βρέχει. Προσέθεσε 2 Micro, το ένα με B3 μόνο (15332) και σπάνια συνδέεται, λόγω καλής κάλυψης απο άλλους σταθμούς, και το άλλο με B7 (12196) που εκεί που βρίσκεται κάνει δουλειά. Κοίτα το να μπει n78 στο κέντρο από την cosmote είναι μεγάλη υπόθεση στο κέντρο από το χαλί που είχε. Αναβάθμισε την micro που είπες αν αναβαθμίσει και την 3155 και βάλει n78 θα βοηθήσει πολύ. Νότια της πόλης ο σταθμός είναι 2100 δεν πρόκειται να αναβαθμίσει άμεσα και δεν χρειάζεται από ότι θυμάμαι την τελευταία φορά που ήρθα έδινε από 100 έως 150 down και 30 up. Το space mobile που ήδη έβαλε σε 4 n78 και θα μπει άλλη μια μέσα στο επόμενο 10ημερο στην πόλη προς τον φόρο και ψάχνουν και μια ακόμα θέση τότε θα είναι η κάλυψη και οι ταχύτητες από τις δύο εταιρίες τουλάχιστον μια χαρά. Δεν είναι λίγο αυτό για αυτήν την πόλη οι αναβαθμίσεις που γίνονται αν και λείπουν και άλλοι σταθμοί από Περικλέους και αριστερά στον αστικό συνοικισμό και από τις δύο εταιρίες. Edited October 21, 2023 by cmvr 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 56 minutes ago, cmvr said: Κοίτα το να μπει n78 στο κέντρο από την cosmote είναι μεγάλη υπόθεση στο κέντρο από το χαλί που είχε. Αναβάθμισε την micro που είπες αν αναβαθμίσει και την 3155 και βάλει n78 θα βοηθήσει πολύ. Νότια της πόλης ο σταθμός είναι 2100 δεν πρόκειται να αναβαθμίσει άμεσα και δεν χρειάζεται από ότι θυμάμαι την τελευταία φορά που ήρθα έδινε από 100 έως 150 down και 30 up. Το space mobile που ήδη έβαλε σε 4 n78 και θα μπει άλλη μια μέσα στο επόμενο 10ημερο στην πόλη προς τον φόρο και ψάχνουν και μια ακόμα θέση τότε θα είναι η κάλυψη και οι ταχύτητες από τις δύο εταιρίες τουλάχιστον μια χαρά. Δεν είναι λίγο αυτό για αυτήν την πόλη οι αναβαθμίσεις που γίνονται αν και λείπουν και άλλοι σταθμοί από Περικλέους και αριστερά στον αστικό συνοικισμό και από τις δύο εταιρίες. Και η συνεργάτιδα 4 έχει; Ίδιο δίκτυο; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Και η συνεργάτιδα 4 έχει; Ίδιο δίκτυο; Όχι σε n78 την τελευταία φορά που πήγα είχε στο βουνό αλλά ήταν συνέχεια disconnected. Η νοντ έχει βάλει b7. Λοιπόν πρώτες μετρήσεις που έλαβα από τον φίλο μου στην Ξανθάρα. Σε ένα σημείο έπιασε το παρακάτω μια φορα κοντά στο κτήριο του ΟΤΕ Πλατεία ηρώων Τσιμισκή Στρατόπεδο Στεφανίδη από το κοτέτσι Προς το Ξενία στο κέντρο παιζει 300 με 340 με upload 10 με 30. Στην εφορία έπιανε γύρω στο 60 όπως και στην Μιαούλη. Με αυτά που βλέπω και μίλησα με τον άνθρωπο δεν τρελάθηκαμε αλλά σίγουρα πολύ καλύτερα από το παρελθόν. Δεν είναι η πιο γρήγορη όμως αλλά είναι για άλλο θέμα τα συγκριτικά. Αν φτιάξει το βουνό θα βοηθήσει πολύ αλλά αν ανοίξει ο ανταγωνισμός όλες τις n78 δεν νομίζω να τα καταφέρει. Να δούμε μέχρι τέλος του μήνα μήπως αλλάξει κάτι και στο βουνό και από τον ανταγωνισμό που τρέχουν αναβαθμίσεις μέσα στο επόμενο 20 ήμερο. Όταν ανέβω στην περιοχή θα σας τα μετρήσω όλα εξονυχιστικά ο ίδιος αλλά μέχρι τότε υπομονή. Edited October 21, 2023 by cmvr 8 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Είναι ενδεικτικό του πόση κίνηση μαζεύει ο σταθμός. Θέλει και άλλο backhaul και μάλλον δεν το αναβάθμισαν. Στο 4G δεν έχει αλλάξει τίποτα. 4 το πρωί έπιανα 200αρες και σε ώρες αιχμής ούτε 20. 6 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 (edited) https://techmaniacs.gr/des-tin-eyryzoniki-kalypsi-olis-tis-choras-meso-gov-gr/ "Με την παρούσα εφαρμογή μπορείτε να δείτε την ευρυζωνική κάλυψη σε όλη την επικράτεια καθώς και να υποβάλετε σχόλια για την ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνετε Εισάγετε τη διεύθυνσή σας για να πλοηγηθείτε στο σημείο που θέλετε." Edited October 22, 2023 by nick.76 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Όχι σε n78 την τελευταία φορά που πήγα είχε στο βουνό αλλά ήταν συνέχεια disconnected. Η νοντ έχει βάλει b7. Λοιπόν πρώτες μετρήσεις που έλαβα από τον φίλο μου στην Ξανθάρα. Σε ένα σημείο έπιασε το παρακάτω μια φορα κοντά στο κτήριο του ΟΤΕ Πλατεία ηρώων Τσιμισκή Στρατόπεδο Στεφανίδη από το κοτέτσι Προς το Ξενία στο κέντρο παιζει 300 με 340 με upload 10 με 30. Στην εφορία έπιανε γύρω στο 60 όπως και στην Μιαούλη. Με αυτά που βλέπω και μίλησα με τον άνθρωπο δεν τρελάθηκαμε αλλά σίγουρα πολύ καλύτερα από το παρελθόν. Δεν είναι η πιο γρήγορη όμως αλλά είναι για άλλο θέμα τα συγκριτικά. Αν φτιάξει το βουνό θα βοηθήσει πολύ αλλά αν ανοίξει ο ανταγωνισμός όλες τις n78 δεν νομίζω να τα καταφέρει. Να δούμε μέχρι τέλος του μήνα μήπως αλλάξει κάτι και στο βουνό και από τον ανταγωνισμό που τρέχουν αναβαθμίσεις μέσα στο επόμενο 20 ήμερο. Όταν ανέβω στην περιοχή θα σας τα μετρήσω όλα εξονυχιστικά ο ίδιος αλλά μέχρι τότε υπομονή. Θέλει n78 στο βουνό και εκείνη που είναι στα νότια η 3152 και θα γίνει τούμπανο η πόλη. Απο το κτίριο του ΟΤΕ, μάλλον πρέπει να ξανά περάσει τις επόμενες μέρες, λογικά θα δούμε ανεβασμένα γκάζια Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts