HORGRAP Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 (edited) Εχω βαρεθει να ανακαλύπτω " LTE Sleeping Cells " μέρα μεσημέρι . Εδω και εβδομάδες στα Μάταλα η καλυψη που έρχεται απο τον συγκεκριμένο σταθμό βασης ( στα μισά Μάταλα ) εχει βλαβη που δεν εντοπίζεται απο την Cosmote πιθανότατα και αν δεν τους το αναφέρει κάποιος δεν θα το λύσουν ) Sleeping Cells ΠΑΝΤΟΥ. ( Δεν κανει carrier aggregation και μάλλον έχουν βλαβη στα Radios ) ( Η Voda εχει ..5G εδω 😉 @Notus ?? Edited August 14, 2022 by HORGRAP 2 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 14, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 53 minutes ago, HORGRAP said: Εχω βαρεθει να ανακαλύπτω " LTE Sleeping Cells " μέρα μεσημέρι . Εδω και εβδομάδες στα Μάταλα η καλυψη που έρχεται απο τον συγκεκριμένο σταθμό βασης ( στα μισά Μάταλα ) εχει βλαβη που δεν εντοπίζεται απο την Cosmote πιθανότατα και αν δεν τους το αναφέρει κάποιος δεν θα το λύσουν ) Sleeping Cells ΠΑΝΤΟΥ. ( Δεν κανει carrier aggregation και μάλλον έχουν βλαβη στα Radios ) ( Η Voda εχει ..5G εδω 😉 @Notus ?? Φίλε μου, φυσικά το βλέπουν. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 https://www.speedtest.net/my-result/a/8603764376 Λουτράκι Ν1, δεν έχει εμφανιστεί Ν78 μέχρι στιγμής 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap 4 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 2 ώρες πριν, HORGRAP said: Εχω βαρεθει να ανακαλύπτω " LTE Sleeping Cells " μέρα μεσημέρι . Εδω και εβδομάδες στα Μάταλα η καλυψη που έρχεται απο τον συγκεκριμένο σταθμό βασης ( στα μισά Μάταλα ) εχει βλαβη που δεν εντοπίζεται απο την Cosmote πιθανότατα και αν δεν τους το αναφέρει κάποιος δεν θα το λύσουν ) Sleeping Cells ΠΑΝΤΟΥ. ( Δεν κανει carrier aggregation και μάλλον έχουν βλαβη στα Radios ) ( Η Voda εχει ..5G εδω 😉 @Notus ?? Θα αναβαθμιστούν αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 (edited) Ξέρει κανείς γιατί στο netmonster μου βγάζει επιπλέον λεπτομέρειες το κινητό για το 5g στην Vivacom ενώ όταν είμαι Ελλάδα δεν τους βγάζει; (Με την cosmote) Έχει να κάνει με τον εξοπλισμό του παρόχου; Edited August 14, 2022 by doganos 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 (edited) On 14/8/2022 at 8:50 ΜΜ, doganos said: Edited December 14, 2022 by CosMap 3 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 Βουλγαρία έπιασα Ν78 900mbps με Cosmote σε vivacom 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 Πάντως Βιέννη που πήγα με n78 ήμουν . Από 200-800mbps 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, CosMap said: Εγώ το ανάποδο έχω! Αν και n78 δεν έκανε ποτέ connect σε καμία γειτονική χώρα. Λίγο off topic ξέρω ότι εκεί έχει B1/n1+B3/n3+B7+n78 ΑΛΛΑ ακόμα δεν έχει n28 και επίσης δεν είχε ποτέ Β20 ΑΛΛΑ υπάρχουν πολύ ελάχιστες κεραίες πλέον ΜΟΝΟ με Β8 κι αυτό ΜΟΝΟ στην Yettel πρώην Telenor!!! Επίσης ούτε η Αλβανία ΔΕΝ χρησιμοποίησε ΠΟΤΕ Β20!!! Ενδιαφέρον ε; Στο τέλος μου φαίνεται θα γίνει μεταφορά το θέμα στα δίκτυα εξωτερικού. Εκεί έξω από το Σαντάνσκι πάνω ψηλά έχει μια κεραία της Α1 που δίνει ακόμα Β3 αλλά είναι υπερβολικά δυνατή πιάνει σε όλο το κάμπο των Σερρών αλλά το έχω δει μέχρι και σε χωριά του Κιλκίς και στα Κουφάλια!!! Τέλος πάντων. Στο θέμα μας τώρα ενώ η Cosmote έχει κάνει συμφωνία με πολλούς δυστυχώς ναι μεν δείχνει 5G αλλά εικονικό συνήθως Β1 και δεν έχω δει ούτε n28 ούτε n78. Και κάτι ακόμα μιας που είπα για Βουλγαρία όσο περιμένουμε εμείς σαν cosmote τέλη του 23 να μπει το SA, για την vivacom να περιμένετε λίγο μετά την Πρωτοχρονιά σιγά σιγά κεραίες κεραίες να γίνονται SA μείνετε συντονισμένοι. Και μέχρι τότε ίσως είσαι και από τους πρώτους που θα κάνεις επίσημα cellmapper με 5g sa mode. Edit: Κατά 99% αν θυμάμαι καλά Ericsson έχουν και οι 3 σχεδόν παντού έχει πολύ καιρό που ξηλωσαν τα Huawei. Εδώ προβλέπεται ξήλωμα;; Η Vivacom όπως και η Wind/Nova ανήκουν στον ίδιο όμιλο της United Group. Edited August 14, 2022 by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 1 ώρα πριν, CosMap said: Εγώ το ανάποδο έχω! Αν και n78 δεν έκανε ποτέ connect σε καμία γειτονική χώρα. Λίγο off topic ξέρω ότι εκεί έχει B1/n1+B3/n3+B7+n78 ΑΛΛΑ ακόμα δεν έχει n28 και επίσης δεν είχε ποτέ Β20 ΑΛΛΑ υπάρχουν πολύ ελάχιστες κεραίες πλέον ΜΟΝΟ με Β8 κι αυτό ΜΟΝΟ στην Yettel πρώην Telenor!!! Επίσης ούτε η Αλβανία ΔΕΝ χρησιμοποίησε ΠΟΤΕ Β20!!! Ενδιαφέρον ε; Στο τέλος μου φαίνεται θα γίνει μεταφορά το θέμα στα δίκτυα εξωτερικού. Εκεί έξω από το Σαντάνσκι πάνω ψηλά έχει μια κεραία της Α1 που δίνει ακόμα Β3 αλλά είναι υπερβολικά δυνατή πιάνει σε όλο το κάμπο των Σερρών αλλά το έχω δει μέχρι και σε χωριά του Κιλκίς και στα Κουφάλια!!! Τέλος πάντων. Στο θέμα μας τώρα ενώ η Cosmote έχει κάνει συμφωνία με πολλούς δυστυχώς ναι μεν δείχνει 5G αλλά εικονικό συνήθως Β1 και δεν έχω δει ούτε n28 ούτε n78. Και κάτι ακόμα μιας που είπα για Βουλγαρία όσο περιμένουμε εμείς σαν cosmote τέλη του 23 να μπει το SA, για την vivacom να περιμένετε λίγο μετά την Πρωτοχρονιά σιγά σιγά κεραίες κεραίες να γίνονται SA μείνετε συντονισμένοι. Και μέχρι τότε ίσως είσαι και από τους πρώτους που θα κάνεις επίσημα cellmapper με 5g sa mode. Edit: Κατά 99% αν θυμάμαι καλά Ericsson έχουν και οι 3 σχεδόν παντού έχει πολύ καιρό που ξηλωσαν τα Huawei. Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες φίλε, ευχαριστούμε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 (edited) 8 ώρες πριν, CosMap said: Εγώ το ανάποδο έχω! Αν και n78 δεν έκανε ποτέ connect σε καμία γειτονική χώρα. Λίγο off topic ξέρω ότι εκεί έχει B1/n1+B3/n3+B7+n78 ΑΛΛΑ ακόμα δεν έχει n28 και επίσης δεν είχε ποτέ Β20 ΑΛΛΑ υπάρχουν πολύ ελάχιστες κεραίες πλέον ΜΟΝΟ με Β8 κι αυτό ΜΟΝΟ στην Yettel πρώην Telenor!!! Επίσης ούτε η Αλβανία ΔΕΝ χρησιμοποίησε ΠΟΤΕ Β20!!! Ενδιαφέρον ε; Στο τέλος μου φαίνεται θα γίνει μεταφορά το θέμα στα δίκτυα εξωτερικού. Εκεί έξω από το Σαντάνσκι πάνω ψηλά έχει μια κεραία της Α1 που δίνει ακόμα Β3 αλλά είναι υπερβολικά δυνατή πιάνει σε όλο το κάμπο των Σερρών αλλά το έχω δει μέχρι και σε χωριά του Κιλκίς και στα Κουφάλια!!! Τέλος πάντων. Στο θέμα μας τώρα ενώ η Cosmote έχει κάνει συμφωνία με πολλούς δυστυχώς ναι μεν δείχνει 5G αλλά εικονικό συνήθως Β1 και δεν έχω δει ούτε n28 ούτε n78. Και κάτι ακόμα μιας που είπα για Βουλγαρία όσο περιμένουμε εμείς σαν cosmote τέλη του 23 να μπει το SA, για την vivacom να περιμένετε λίγο μετά την Πρωτοχρονιά σιγά σιγά κεραίες κεραίες να γίνονται SA μείνετε συντονισμένοι. Και μέχρι τότε ίσως είσαι και από τους πρώτους που θα κάνεις επίσημα cellmapper με 5g sa mode. Edit: Κατά 99% αν θυμάμαι καλά Ericsson έχουν και οι 3 σχεδόν παντού έχει πολύ καιρό που ξηλωσαν τα Huawei. Όντως με cosmote γράφει disconnected. Ενώ παλιά ήμουν σίγουρος πως έπιανε Ν78. Λες να το άλλαξαν; (Η πρώτη φωτό είναι με Vivacom αριθμό συμβόλαιο απεριόριστα όλα) Edited August 15, 2022 by doganos 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 (edited) On 15/8/2022 at 12:28 ΠΜ, p_k said: Edited December 14, 2022 by CosMap 1 1 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 10 ώρες πριν, georgebad said: Πάντως Βιέννη που πήγα με n78 ήμουν . Από 200-800mbps Προσωπικό ρεκόρ 4 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 On 12/8/2022 at 1:27 ΜΜ, HORGRAP said: Μιχάλη , με κίνηση download και upload μετράω παντα ( χωρις να ζοριζω τα paxkets per second με πολλαπλα downloads. ) Το εχω δει σε πολλές συσκευές. Ενω η συσκευή εχει " κλειδωσει" με Carrier Aggregation σε Downloading οι δευτερεύουσες συχνότητες ΔΥΝΑΜΙΚΑ βγαίνουν " null " δηλαδη στα .. .Samsung - 44 dbm RSRP στο Sevice Menu. ( Qualcomm 750/778 και 888 / 8 gen 1 tested ) Για να σε βοηθήσω , το εχω δει και στο Παρισι σε επίγειους σταθμούς μετρο ( κάλυψη απο έξω) που " μπλέκουν" με υπόγειες κυψέλες ( καλυψη απο ....κατω) Όπου υπάρχει " ASYNCHRONIZED " κατάσταση το δίκτυο τα παίζει και κόβει εναν εναν τους συνδρομητές δυναμικά ( ειτε την δεύτερη CA band -44 ειτε την τρίτη ειτε την τέταρτη αν υπάρχει, ειτε και ολες μαζι. ( Μονο που στην Ελλαδα συμβαίνει ....ΠΑΝΤΟΥ) Κάτι τέτοιο λες? Ειμαι στη Μαρίνα Φλοίσβου και το βλέπω πρώτη φορα, από ταχύτητες δεν έχει θέμα όμως οπότε τι σημασία έχει? https://www.speedtest.net/my-result/a/8606645219 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 15, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 (edited) 1 hour ago, cuibono said: Κάτι τέτοιο λες? Ειμαι στη Μαρίνα Φλοίσβου και το βλέπω πρώτη φορα, από ταχύτητες δεν έχει θέμα όμως οπότε τι σημασία έχει? https://www.speedtest.net/my-result/a/8606645219 Έκανες κίνηση τότε που έβγαλες το screenshot ? Edited August 15, 2022 by mixtri 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 2 minutes ago, mixtri said: Έκανες κίνηση τότε που έτρεξες το Speedtest? Εκείνη την ώρα δεν έκανα κάτι άλλο, μόνο τα τεστ και απλά το πρόσεξα. Το άλλο που είδα είναι ότι δεν έμεναν σταθερά -44, ήμουν με τα πόδια και σταδιακά ανέβηκε μέχρι -65 Τώρα που απομακρύνομαι προς την αντίθετη κατευθυνση ξαναδοκιμασα και τρέχοντας speedtest είναι κολλημένο στο -44 (όπως στο προηγούμενο screenshot) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 15, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 11 minutes ago, cuibono said: Εκείνη την ώρα δεν έκανα κάτι άλλο, μόνο τα τεστ και απλά το πρόσεξα. Το άλλο που είδα είναι ότι δεν έμεναν σταθερά -44, ήμουν με τα πόδια και σταδιακά ανέβηκε μέχρι -65 Τώρα που απομακρύνομαι προς την αντίθετη κατευθυνση ξαναδοκιμασα και τρέχοντας speedtest είναι κολλημένο στο -44 (όπως στο προηγούμενο screenshot) Μείνε εκεί που σου δείχνει -44 και άρχισε speedtest και πήγαινε άμεσα σε αυτό το view. Αν συνεχίσει να δείχνει -44 τότε έχει κόψει το aggregation. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 26 minutes ago, mixtri said: Μείνε εκεί που σου δείχνει -44 και άρχισε speedtest και πήγαινε άμεσα σε αυτό το view. Αν συνεχίσει να δείχνει -44 τότε έχει κόψει το aggregation. Το δοκίμασα τρεις φορές με τεστ να τρέχει και πήγα στο service mode,δεν άλλαξε κάτι ήταν σταθερά -44. Θα ξαναπερασω από εκεί τις επόμενες μέρες και θα το δω πάλι για να προσέξω περισσότερες λεπτομέρειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 15, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 2 minutes ago, cuibono said: Το δοκίμασα τρεις φορές με τεστ να τρέχει και πήγα στο service mode,δεν άλλαξε κάτι ήταν σταθερά -44. Θα ξαναπερασω από εκεί τις επόμενες μέρες και θα το δω πάλι για να προσέξω περισσότερες λεπτομέρειες Επιστημονικά μιλώντας, φαίνεται να αποτυγχάνει το activation των scells. Όταν είσαι σε αδράνεια απενεργοποιούνται αυτόματα και ξανά ενεργοποιούνται όταν έχει κίνηση. Τώρα αυτό μάλλον είναι bug του exynos αλλά δεν αποκλείεται να είναι και bug στα Ericsson. Αν βάλεις flight mode και πίσω τι γίνεται; 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 11 minutes ago, mixtri said: Επιστημονικά μιλώντας, φαίνεται να αποτυγχάνει το activation των scells. Όταν είσαι σε αδράνεια απενεργοποιούνται αυτόματα και ξανά ενεργοποιούνται όταν έχει κίνηση. Τώρα αυτό μάλλον είναι bug του exynos αλλά δεν αποκλείεται να είναι και bug στα Ericsson. Αν βάλεις flight mode και πίσω τι γίνεται; Δεν το έχω συναντήσει πουθενά αλλού και το θυμήθηκα επειδή είχε αναφερθεί ξανά. Το flight mode θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά που θα περάσω από εκεί εκτός αν το πετύχω και πουθενά αλλού, το S20 FE έχω με Snapdragon 865 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 (edited) https://www.speedtest.net/my-result/i/5237388264 5G Ammos Resturant-Coctail Bar στο Αργοστολι πάνω στην παραλιακή. Πανηγύρι Αγίου Γερασιμου στα Ομαλά https://www.speedtest.net/my-result/i/5237116082 Ταβέρνα Μποτσολος Φραγκάτα https://www.speedtest.net/my-result/i/5237220341 Edited August 15, 2022 by Nikolas14 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 16, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 8 ώρες πριν, cuibono said: Δεν το έχω συναντήσει πουθενά αλλού και το θυμήθηκα επειδή είχε αναφερθεί ξανά. Το flight mode θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά που θα περάσω από εκεί εκτός αν το πετύχω και πουθενά αλλού, το S20 FE έχω με Snapdragon 865 Δύσκολο να φταίνε τα Qualcomm. Είναι πολύ προσεκτικοί σε αυτά. Δεν το αποκλείω βέβαια. Βέβαια μπορεί να λέει και βλακείες το service mode και να πας σε activated mode. Εκεί θες logs να δεις τι γίνεται. Αν το flight mode and back λύσει το πρόβλημα δε θα έχουμε εικόνα για το τι φταίει. Είτε κάποιο status για τη συσκευή σου στο σταθμό βάσης είναι λανθασμένο είτε το service mode κάνει reset. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 η έχω τωρα δώσει βάση... η κατι εκανα στο τηλέφωνο (realme gt2 888 android 12) ενω τον 3παιζα με τις συντομεύσεις του nova launcher είναι λογικα τα παρακάτω στο ίδιο σημείο την ιδια στιγμή . Το πρώτο με Lte only και το δεύτερο 5g/lte κλπ.. σε σχέση με ενα realme gt master edition ( 778 android 12) βλέπω λιγότερο CA οταν το εχω σε 5g οπουδήποτε τις περισσότερες φορές που θα τσεκαρω. (Νεα χώρα Χανιά τα speed test.. 10 το πρωί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 (edited) 10 ώρες πριν, mixtri said: Επιστημονικά μιλώντας, φαίνεται να αποτυγχάνει το activation των scells. Όταν είσαι σε αδράνεια απενεργοποιούνται αυτόματα και ξανά ενεργοποιούνται όταν έχει κίνηση. Τώρα αυτό μάλλον είναι bug του exynos αλλά δεν αποκλείεται να είναι και bug στα Ericsson. Αν βάλεις flight mode και πίσω τι γίνεται; ( Ακόμα και μεγαλη κίνηση να κάνει η συσκευή σου τη στιγμή εκείνη) ....Ειναι feature στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για να αφηνει γειτονικες κυψέλες ( και ΟΧΙ της δικής σου κυψέλης) να αξιοποιούν το φασμα εκει που πραγματικά χρειάζεται λογω πολυ περισσότερων συνδεδεμενων συσκευών νομιζω ( δεν ειναι bug.) Απλα το Samsung secret service mode αντι να δειξει " Carrier aggregation BAND SUSPENDED" ( εκτάκτως ) δείχνει " -44 " Σαν να λεμε " null ," Το εχω δει και στη Γαλλια/ Γερμανία σε περιοχες που εχεις πολλα overlappings με κυψέλες σε " πολυ διαφορετική κατάσταση κινησης" ( η μια κυψέλη πιτα η αλλη άδεια overlapped, ....κατα τη γνωμη μου αυτο το " feature " στα δίκτυα είναι πρωτόγονο για τις μέρες μας. Να το κανουν .... αλλιώς 🙂 Edited August 16, 2022 by HORGRAP Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts