cmvr Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 (edited) 1 ώρα πριν, georgebad said: Είμαι σε εσωτερικό χώρο . Δίνει ανετα και 700 . Γενικά παιδιά υπέχει load στην n78 στην Θεσσαλονίκη . Σίγουρα υπάρχει καμία 200 άρια μείον σε ώρες αιχμής . Τα 12 άρια μας την κάνουν την δουλειά Μια χαρά είναι τότε. Έξω πάντως έσπερνε όταν είχα περάσει. Τώρα αν βάρυνε λίγο λογικό είναι σιγά σιγά μπαίνουν περισσότερες 5G συσκευές στην αγορά. Απλά θαλω να δω τι θα γίνει μόλις γυρίσει το μεγαλύτερο ποσοστό σε 5G συσκευές τι θα γίνει αφού δεν έχουν κάνει σοβαρή πύκνωση δικτύου όλα τα δίκτυα κάτι που κρατάει και τις τιμές των παροχών ποιο ψηλά για να αντιμετωπιστεί η αυξημένη κίνηση. Αυτό για το load που λες φαίνεται περισσότερο στην Αριστοτέλους. Edited November 27, 2021 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7931050144 5G στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης περιοχή Αγ. Μαρίνης... Σούπερ ντουπερ.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 54 minutes ago, damierom said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7931050144 5G στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης περιοχή Αγ. Μαρίνης... Σούπερ ντουπερ.... Παντού δεν μπορεί να είναι έτσι ; Είναι εσωτερική κάλυψη ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 1 hour ago, cmvr said: Παντού δεν μπορεί να είναι έτσι ; Είναι εσωτερική κάλυψη ; Σε εσωτερικό χώρο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rascal1974 Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 Χθεσινή μέτρηση σε κλειστό χώρο σε σπίτι ,περιοχή Χαριλάου θεσσαλονικηSent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 Εβροστίνα (Ζάχολη) Ξυλοκάστρου Κορινθία https://www.speedtest.net/my-result/a/7928276018 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 Αναβαθμίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα η κεραία στην ΑΚ ΡΟΣΤΑΝ επιτέλους! (Θεσσαλονίκη)Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 Καλή φάση. Εκεί κοντά μένω περίπου... Καλοδεχούμενο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 Καλησπέρα σε όλους,σκέφτομαι να αντικαταστησω το Wind fiber 100 (fiber μέχρι το καφαω) στο σπίτι και να βάλω cosmote απεριόριστα και ένα 5g modem. Προς το παρόν το 5g δεν πιάνει μέσα στο σπίτι (ισόγειο, Καλλιθέα Αττικής), οπότε περιμένω πρώτα για εξελίξεις πριν κάνω κάτι. Έχω όμως μια απορία. Θα έχω κάποια διαφορά στην ποιότητα δικτύου μέσα στο σπίτι; ειναι το δίκτυο της cosmote φτιαγμένο για να αντικαταστησει τα πατροπαραδοτα vdsl και fiber στο θέμα της σταθερότητας και ανταποκρισιμοτητας?Μέσα στο lan έχω πάνω από 60 συσκευές, με κάμερες και servers (nas) που πρέπει να φαίνονται και από έξω. Μπορούν τα 5g modems να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο; Θα έχω θέμα όταν από την ίδια σύνδεση cosmote ζητάνε ταυτόχρονα 3 sim από διαφορετικές γεωγραφικες περιοχές? Πχ η μία θα είναι σπίτι Αθήνα και η άλλη εξωτερικό.Ίσως είναι αφελής οι ερωτήσεις αλλά είναι μεγάλο εγχείρημα!Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 41 minutes ago, maden123456 said: Καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι να αντικαταστησω το Wind fiber 100 (fiber μέχρι το καφαω) στο σπίτι και να βάλω cosmote απεριόριστα και ένα 5g modem. Προς το παρόν το 5g δεν πιάνει μέσα στο σπίτι (ισόγειο, Καλλιθέα Αττικής), οπότε περιμένω πρώτα για εξελίξεις πριν κάνω κάτι. Έχω όμως μια απορία. Θα έχω κάποια διαφορά στην ποιότητα δικτύου μέσα στο σπίτι; ειναι το δίκτυο της cosmote φτιαγμένο για να αντικαταστησει τα πατροπαραδοτα vdsl και fiber στο θέμα της σταθερότητας και ανταποκρισιμοτητας? Μέσα στο lan έχω πάνω από 60 συσκευές, με κάμερες και servers (nas) που πρέπει να φαίνονται και από έξω. Μπορούν τα 5g modems να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο; Θα έχω θέμα όταν από την ίδια σύνδεση cosmote ζητάνε ταυτόχρονα 3 sim από διαφορετικές γεωγραφικες περιοχές? Πχ η μία θα είναι σπίτι Αθήνα και η άλλη εξωτερικό. Ίσως είναι αφελής οι ερωτήσεις αλλά είναι μεγάλο εγχείρημα! Sent from my iPhone using Tapatalk Εάν είχα την επιλογή μεταξύ ενσύρματου 100Mbps και ασύρματου, θα διάλεγα 9 στις 10 φορές το ενσύρματο. Προφανώς οι λεπτομέρειες έχουν σημασία, αλλά ήδη ξεκινάς από μη ιδανική κατάσταση, δεδομένου ότι δεν πιάνει καλά στον χώρο που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να βρεις καλό 5G modem/router που να σηκώσει τον αριθμό συνδέσεων που σε ενδιαφέρει, αλλά σχεδόν πάντα η εμπειρία χρήσης θα είναι καλύτερη σε μία γρήγορη σταθερή γραμμή. Με δύο κάρτες που μοιράζονται δεδομένα σε διαφορετική κεραία δεν έχω συναντήσει πρόβλημα. Ταυτόχρονα και εξωτερικό δεν έχω εμπειρία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 10 ώρες πριν, minast said: Εάν είχα την επιλογή μεταξύ ενσύρματου 100Mbps και ασύρματου, θα διάλεγα 9 στις 10 φορές το ενσύρματο. Προφανώς οι λεπτομέρειες έχουν σημασία, αλλά ήδη ξεκινάς από μη ιδανική κατάσταση, δεδομένου ότι δεν πιάνει καλά στον χώρο που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να βρεις καλό 5G modem/router που να σηκώσει τον αριθμό συνδέσεων που σε ενδιαφέρει, αλλά σχεδόν πάντα η εμπειρία χρήσης θα είναι καλύτερη σε μία γρήγορη σταθερή γραμμή. Με δύο κάρτες που μοιράζονται δεδομένα σε διαφορετική κεραία δεν έχω συναντήσει πρόβλημα. Ταυτόχρονα και εξωτερικό δεν έχω εμπειρία. Θα πρόσθετα ότι υπάρχει διαφορά (στην σταθερότητα και στο upload) και μεταξύ μίας αποκλειστικής γραμμής FΤΤΗ (π.χ 100αράς) και μίας VDSL 100αρας ανεξάρτητα από την ποιότητα του modem που χρησιμοποιείται κατά περίπτωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. November 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2021 (edited) 3G OFF . Με ενα κλικ έκλεισαν χιλιάδες κεραιες σε Κρητη+ Τοσο ρεύμα. Τοση κίνηση Συγκίνηση ...και τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας απο Cosmote για χαρη των ιδιοκτητών που φιλοξενουν πολλες απ αυτες τις κεραιες. ( πανω ακριβώς στη στιγμή που θα αρχιζαν την επανασταση....) Αντε τωρα δωστε τα MHz spectrum στο 4G 5G Edited November 30, 2021 by HORGRAP 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rascal1974 Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/i/4882161261Μέτρηση στο κέντρο του Βόλου σε εσωτερικό χώρο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexBG Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 Μέσα στο σπίτι μου στο κέντρο της Καλαμάτας. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 Ηγουμενίτσα, παραλιακή Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 Δεν φαίνεται τίποταΣτάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 On 1/12/2021 at 11:19 ΠΜ, AlexBG said: Μέσα στο σπίτι μου στο κέντρο της Καλαμάτας. Τυχερέ. Κατά προσέγγιση γεωγραφικά μέσα στην πόλη από που έως που πιάνει με αυτές τις ταχύτητες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. December 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 Αραχωβα https://i.imgur.com/AanoASc.jpg 4 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 1 minute ago, Nickchris36 said: Αραχωβα https://i.imgur.com/AanoASc.jpg τέλεια! Σε τι έκταση καλύπτει με αυτή την ταχύτητα ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. December 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 43 minutes ago, cmvr said: τέλεια! Σε τι έκταση καλύπτει με αυτή την ταχύτητα ; Κατεβαινοντας απο Λιβαδι μεχρι τα πρωτα σπιτια της Αραχωβας,μετα εγινε 4g 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 Ηγουμενίτσα παραλιακηΣτάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2021 1 ώρα πριν, bardull said: Ηγουμενίτσα παραλιακη Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί δεν το αφήνεις να τελειώσει και να ανεβάζεις το link που βοηθάει να δούμε και άλλα πράγματα ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 5G στην αριστοτελους έξω από το παραδοσιακό https://www.speedtest.net/my-result/i/4885014615 Λαδαδικα n1 dss https://www.speedtest.net/my-result/i/4884925509 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 3, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 4 ώρες πριν, georgebad said: 5G στην αριστοτελους έξω από το παραδοσιακό https://www.speedtest.net/my-result/i/4885014615 Λαδαδικα n1 dss https://www.speedtest.net/my-result/i/4884925509 Το packet loss έτσι ήταν πάντα; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 Ναι και πολλές φορές είναι παραπάνω, κυρίως όταν έχει κίνηση.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts