filipsyros Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Καλορίζικο!! Κι εγώ από πλαίσιο αλλά ακόμη δεν έχει έρθει κάτι για αναβάθμιση. Οσοι κάνατε αναβάθμιση την κάνατε μέσω hicare ή από ενημέρωση συστήματος στις ρυθμίσεις; Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Απο την ενημερωση συστηματος μου την εβγαλε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 σήμερα ήρθε η 9 σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 (edited) σήμερα ήρθε η 9 σε μένα. Εγώ θα είμαι από τους τελευταίους το πιστεύω :P Όσον αφορά την μπαταρία είδατε κάποια διαφορά; Edited December 24, 2018 by filipsyros Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapentefree Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Εγώ θα είμαι από τους τελευταίους το πιστεύω :P Μπα είμαι και εγώ εδώ. Δεν έχει έρθει και σε μένα. Αγορά από Κωτσόβολος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Καλημέρα. Από you.gr το έχει αγοράσει κανείς; Θέλω να δω αν έχουν τη θήκη μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Καλημέρα. Από you.gr το έχει αγοράσει κανείς; Θέλω να δω αν έχουν τη θήκη μέσα. Καλήμερα! Εμένα από πλαίσιο δεν είχε. Απ'οτι έχω καταλάβει όσα είναι ελληνικής αντιπροσωπειας δεν έχουν θήκη μέσα δυστυχώς. Επίσης ούτε handsfree έχει αλλά αυτό ειναι γενικο Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 και εμενα απο Κωτσοβολο, ουτε θηκη, ουτε ακουστικα ουτε Android 9 ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 και εγώ από Κωτσοβολο και έχω πάρει την 9 θήκη και ακουστικά δεν έγραφε η συσκευασία ότι έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Η 800αρα όμως υπάρχει κανονικά έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Η 800αρα όμως υπάρχει κανονικά έτσι; https://www.kimovil.com/el/frequency-checker/GR/huawei-honor-play Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 καλησπέρα στην παρέα!! έχει ενεργοποιήσει κανείς volte, vowifi?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Μια ερώτηση σε αυτούς που έχουν ήδη πάρει emui 9 σε σχετικά βίντεο στο YouTube γράφουν στα σχόλια κάποιοι ότι μετά το update δεν υπάρχει επιλογή για ηλεκτρονικό σταθεροποιητη EIS στο βίντεο, ισχύει όντως;; Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Η έκδοση Player edition έχει κ;μια διαφορά?? Βλέπω Honor Play,και Honir Play Player Edition... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristoste Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Μια ερώτηση σε αυτούς που έχουν ήδη πάρει emui 9 σε σχετικά βίντεο στο YouTube γράφουν στα σχόλια κάποιοι ότι μετά το update δεν υπάρχει επιλογή για ηλεκτρονικό σταθεροποιητη EIS στο βίντεο, ισχύει όντως;; Nαι φίλε δεν έχει την επιλογή. Έκανα και γω την αναβάθμιση. Αλλά από ότι είδα και γω αλλά και κάποιοι άλλοι χρήστες ανέφεραν κατά πασα πιθανότητα ότι είναι μόνιμα ενεργοποιημένο στα 30 fps, δηλαδή στην επιλογή που σου έδινε τη δυνατότητα και πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Nαι φίλε δεν έχει την επιλογή. Έκανα και γω την αναβάθμιση. Αλλά από ότι είδα και γω αλλά και κάποιοι άλλοι χρήστες ανέφεραν κατά πασα πιθανότητα ότι είναι μόνιμα ενεργοποιημένο στα 30 fps, δηλαδή στην επιλογή που σου έδινε τη δυνατότητα και πριν. Κι εγώ αυτό πιστεύω, δε νομίζω να το κατήργησαν έτσι απλά! θα το τσεκάρω κι εγώ το βίντεο μόλις πάρω την ενημέρωση να δω αν άλλαξε κάτι. :!: Έχει τώρα crazy sundays στο e-shop το honor play στα 259€ για όσους ενδιαφερονται :!: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Μια ερώτηση σε αυτούς που έχουν ήδη πάρει emui 9 σε σχετικά βίντεο στο YouTube γράφουν στα σχόλια κάποιοι ότι μετά το update δεν υπάρχει επιλογή για ηλεκτρονικό σταθεροποιητη EIS στο βίντεο, ισχύει όντως;; There is an always-on electronic stabilization available in every mode but the 1080p/60fps https://www.gsmarena.com/huawei_mate_20_pro-review-1845p7.php Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Το έχει το eshop στα 259 ευρώ.Τι λέτε;Αξίζει η αγορά του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 ΝΑΙ......! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Είναι το πιο πλήρες κινητό σε αυτά τα λεφτά. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gergerman Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Hοnor Play ή Xiaomi Redmi Note 6 Pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Hοnor Play ή Xiaomi Redmi Note 6 Pro; Ρωτάς σε λάθος μέρος, απευθύνσου στο σωστό... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Hοnor Play ή Xiaomi Redmi Note 6 Pro; Κάμερα έχει λίγο καλύτερη το note 6 pro και μπαταρία αλλά δεν έχει quick charge και ο cpu του play είναι ο kirin 970 (ίδιος με του p20). Επίσης στο play έχει ξεκινήσει ήδη η αναβάθμιση σε android 9 Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Κάμερα έχει λίγο καλύτερη το note 6 pro και μπαταρία αλλά δεν έχει quick charge και ο cpu του play είναι ο kirin 970 (ίδιος με του p20). Επίσης στο play έχει ξεκινήσει ήδη η αναβάθμιση σε android 9 ούτε καλύτερη μπαταριά έχει ούτε κάμερα... επισεις σε εμφάνιση και σπεκ ούτε καν το ενα απο το αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 ούτε καλύτερη μπαταριά έχει ούτε κάμερα... επισεις σε εμφάνιση και σπεκ ούτε καν το ενα απο το αλλο Προσωπικά δεν το είχα το note 6 pro οπότε με βάση τα στοιχεία του gsmarena μίλησα. Όπως και να χει το Honor play προτείνεται φουλ σε αυτά τα λεφτά λόγω του 970 είναι γρήγορο δεν κολλάει καθόλου ειδικά για όσους παίζουν games όπως pubg. Για την κάμερα θα προτιμούσα να είχε διάφραγμα f1.8 για καλύτερες ληψεις το βράδυ (το note 6 pro έχει 1.9) αλλά δεν πειράζει και πάλι παραμένει μια πολύ συμπαθητική κάμερα Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts