Jump to content

Xristoste

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Xristoste

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Συσκευή

  • Συσκευή
    Iphone 13promax

Xristoste's Achievements

  1. Καλημέρα δυστυχώς που ράγισε το πίσω τζαμι. Επειδή το κινητό είναι εντός εγγύησης και δεν θέλω να χασω και την αδιαβροχοποιηση κλπ γνωρίζει κανεις κόστος στο επίσημο σέρβις; Ή κάποια άλλη πρόταση δεκτη για το που να το πάω..
  2. Δουλεύει κανονικότατα και με 100% επιτυχία, με γυαλιά σε συνδυασμό με μάσκα.
  3. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο με την 15.4 ως προς την μπαταρία.
  4. Εννοείται θα το αναλαμβάνουν. Εγγύηση δεν θα έχει για δωρεάν επισκευή.
  5. Κάτοχος του S22 ultra εδώ και 2 μέρες έχοντας και το 13 pro max. Ποιότητα κατασκευής εξαιρετική στο s22 όπως προφανώς εξαιρετική και στο iphone. Δεν έχω παρατηρήσει μέχρι ώρας το παραμικρό πρόβλημα στο s22 από αυτά που έχουν αναφερθεί. Οθόνη καταπληκτική ίσως ένα κλικ καλύτερη από του iPhone. Ήχος πάρα πολύ καλός αλλά του ipbone νομίζω λίγο καλύτερος. Μπαταρία δεν έχω ακόμα εικόνα αλλά εκεί το pro max έχει ξεφύγει τελείως. Κάμερα σε άλλες λήψεις καλύτερο το ένα σε άλλες το άλλο. Στο βίντεο πάρα πολύ βελτιωμένο το s22 σε σχέση με το note 20 ultra αλλά ακόμα πίσω από το iphone ξεκάθαρα. Στο zoom είναι αλλού το samsung. Είναι αστείο τι λεπτομέρειες πιάνει και σε τι αποστάσεις... Η μέχρι τώρα εικόνα στα μάτια μου πάντως είναι ότι το s22 ultra είναι τέρμα ολοκληρωμένο σε όλους τους τομείς αρκεί να μην παρουσιάζονται τα θεματα που έχουν αναφερθεί και ευτυχώς εγώ δεν έχω.
  6. Αν κρίνω από το δικό μου μάλλον εννοεί μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο. Είναι όντως αισθητή:D
  7. Το θέμα είναι να αποτυπώνεται σωστά από που βλέπει το μάτι. Όχι να τραβάς φωτογραφία να την κοιτάς και να μην έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπεις.
  8. Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση έχω συνδεδεμένη τη συσκευή με galaxy watch και buds+. Σήμερα το πρωί ενώ έχω κανονικά την ένταση του ήχου κλήσης χτυπάει μόνο το ρολόι και το κινητό είναι σαν να έχει αθόρυβο. Έχω ελέγξει ήχο κλήσης, έχω αλλάξει ήχο κλήσης , έχω κάνει διαγραφή cashe, ,έχω κάνει διαγραφή των συσκευών, έχω κλήσει Bluetooth τελείως αλλά δεν στρώνει. Τι φταίει μπορείτε να φανταστείτε?
  9. Ναι και ενώ ήταν άψογο έχει γίνει τέρμα σπαστικό:sorry:
  10. Ελληνικό την πέρασα και εγώ. :D:D Σε φάση αναζήτησης των διαφορών/βελτιώσεων.
  11. Για μένα από την άλλη σε συνδυασμό με την κατανάλωση μπαταρίας ήταν το πιο ανούσιο
  12. Σε μπαταρία αν και το note το θεωρώ από τις πολύ σταθερές ναυαρχίδες της samsung να το δεχτώ. Αλλα θες να πεις ότι το redmi έχει καλύτερη οθόνη από το note 10 plus?? Ή έχεις κάνα κλώνο note ή κάτι άλλο παίζει.
  13. Εννοείται! Και αν εννοείς ειδικά το 10 + θα δεις διαφορά μεγάλη στα πάντα!
  14. Eπίσης το spen είναι παρα πολύ χρήσιμο για διορθώσεις πάνω σε pdf και αποστολή , για επισήμανση λαθών και σημειώσεων σε σχέδια όταν σου στέλνουν κάτι και είσαι εκτός γραφείου. Επίσης δεν είναι καθόλου συχνό ,αλλά σώζει αυτές τις λίγες φορές που λες ''ένα στυλό να σημειώσω ρε παιδιά'' είτε πρόκειται για σκαρίφημα είτε για κάποια άλλη σημείωση που δεν γίνεται με πληκτρολόγηση. Δεν είναι ότι το χρησιμοποιείς όλη μέρα κάθε μέρα. Αλλά είναι αυτές οι λιγες φορές που χαίρεσαι που το έχεις και σε ξελασπώνει. Επίσης όπως το χρησιμοποιώ εγώ σαν μηχανικός θεωρώ ότι το μικρό note δεν θα με βόλευε...
  15. Έχει μεγαλη διαφορα υπέρ του s20. Ότι είπε ο προηγούμενος φίλος για την εξωτερική φώτο. Επίσης φαίνεται και η μεγαλη διαφορά στα καπέλα των επιτοίχιων φωτιστικών μέσα..
×
×
  • Create New...