alexgiak Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις καιρό, πάρε το μεγάλο να ξεννοιασεις. Εγώ έχω το μεγάλο πάντως και με 2 κάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Ναι δίκιο εχεται το μεγάλο είναι μονόδρομος, Ναι σκέφτομαι να το κρατήσω καιρό, αν και δεν θα το πάρω με μέτρημα δεν θα μου φανεί η χρηματική διαφορά που έχει από το μικρό 128gd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Ναι δίκιο εχεται το μεγάλο είναι μονόδρομος, Ναι σκέφτομαι να το κρατήσω καιρό, αν και δεν θα το πάρω με μέτρημα δεν θα μου φανεί η χρηματική διαφορά που έχει από το μικρό 128gd Τελικά αγόρασα το note 9 512gb :p το απόγευμα θα το παραλάβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solo7 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 To Samsung Notes κολλάει στο παρασκήνιο και ρουφάει την μπαταρία (καθαρή εγκατάσταση της 9). Υπάρχει τρόπος να ξαναεγκατασταθεί η εφαρμογή ή να αφαιρεθεί εντελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 To Samsung Notes κολλάει στο παρασκήνιο και ρουφάει την μπαταρία (καθαρή εγκατάσταση της 9). Υπάρχει τρόπος να ξαναεγκατασταθεί η εφαρμογή ή να αφαιρεθεί εντελώς.Μου το κάνει και μένα πολύ συχνά που είμαι στην 8. Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solo7 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Σε λάθος τόπικ το έγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Επιτέλους πηγα και το πήρα πριν από λίγο note 9 512gb 8ram :p και η τιμή σούπερ :w00t::w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Ποσο το πηρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Ποσο το πηρες; 1049ευρω το 512gb από κωτσοβολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 1049ευρω το 512gb από κωτσοβολο Χωρίς δώρο?? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Κοιτώντας σήμερα είδα ότι η τιμή έκανε μια σημαντική πτώση από τα 700 στα 677. Μεγάλη διαφορά! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Κοιτώντας σήμερα είδα ότι η τιμή έκανε μια σημαντική πτώση από τα 700 στα 677. Μεγάλη διαφορά!Κατόπιν παραγγελίας και απο καταστήματα που λειτουργούν "μόνο διαδικτυακά" Να δω που θα το στείλεις το κινητό σε περίπτωση που χρειαστείς DOA.. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 ...και μετα μια βδομαδα χρησης ιδιας χρησης οπως στην 8.1 ειναι ιδια τα πραγματα στη μπαταρια,οποτε οσοι το σκεφτεστε δεν υπαρχει θεμα να μεινετε στην 8.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 ...και μετα μια βδομαδα χρησης ιδιας χρησης οπως στην 8.1 ειναι ιδια τα πραγματα στη μπαταρια,οποτε οσοι το σκεφτεστε δεν υπαρχει θεμα να μεινετε στην 8.1. Ίσως και καλύτερη... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Παιδιά μια βοήθεια θα ήθελα! Στα μαγαζιά τύπου Kaiser που εχει 780 μπορώ να κόψω τιμολόγιο και να μου βγει 600 ευρώ ή έχει άλλη διαδικασία? Έχω φίλο με εταιρία που θα μπορούσε να κόψει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Παιδιά μια βοήθεια θα ήθελα! Στα μαγαζιά τύπου Kaiser που εχει 780 μπορώ να κόψω τιμολόγιο και να μου βγει 600 ευρώ ή έχει άλλη διαδικασία? Έχω φίλο με εταιρία που θα μπορούσε να κόψει. ΕυχαριστώΦυσικά και μπορείς Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Κατόπιν παραγγελίας και απο καταστήματα που λειτουργούν "μόνο διαδικτυακά" Να δω που θα το στείλεις το κινητό σε περίπτωση που χρειαστείς DOA.. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδή αν έχει πρόβλημα δεν στο αλλάζουν; Εγγύηση προφανώς υπάρχει, έτσι δεν είναι; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Δηλαδή αν έχει πρόβλημα δεν στο αλλάζουν; Εγγύηση προφανώς υπάρχει, έτσι δεν είναι; αν είναι ευρωπαϊκό ναι υπάρχει, αλλά εμπιστεύεσαι ενα κατάστημα που δεν έχει καν έδρα; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Δεν εμπιστευεσαι κανεναν! ΠΡΙΝ αγορασεις τη συσκευη, σου δινει το μαγαζι το ΙΜΕΙ και επικοινωνεις με τη Σαμσουνγκ Ελλας για επιβεβαιωση οτι προκειται για "ευρωπαϊκη" συσκευη. Αυτο πλεον πρεπει να γινει μπουσουλας για ολους μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Δεν εμπιστευεσαι κανεναν! ΠΡΙΝ αγορασεις τη συσκευη, σου δινει το μαγαζι το ΙΜΕΙ και επικοινωνεις με τη Σαμσουνγκ Ελλας για επιβεβαιωση οτι προκειται για "ευρωπαϊκη" συσκευη. Αυτο πλεον πρεπει να γινει μπουσουλας για ολους μας. σαφώς, εμένα η ένσταση μου έχει να κάνει με το doa που μπορεί να παρέχει ενα τέτοιο μαγαζί χωρίς φυσική παρουσία.. τα πρωτοκλασάτα δηλαδή τύπου κάιζερ κλπ. που το έχουν 750 είναι κορόιδα δηλαδή; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 σαφώς, εμένα η ένσταση μου έχει να κάνει με το doa που μπορεί να παρέχει ενα τέτοιο μαγαζί χωρίς φυσική παρουσία.. τα πρωτοκλασάτα δηλαδή τύπου κάιζερ κλπ. που το έχουν 750 είναι κορόιδα δηλαδή; Ο προηγουμενος μιλησε για αντικατασταση στα πλαισια της εγγυησης, οχι στο πλαισιο του doa. Αν και νομιζω οτι και το doa εχει να κανει με την εκαστοτε αντιπροσωπεια. Δεν μπορει δηλαδη ενα μαγαζι να προσφερει doa χωρις να στηριζεται στην αντιπροσωπεια. Δεν γινεται δηλαδη να "τρωει" το μαγαζι μια νεκρη συσκευη. Αρα και για το doa εικαζω (χωρις παντως να ξερω 100%) οτι μπορει να απευθυνθει κανεις απευθειας στην αντιπροσωπεια, αν εχει αγορασει ευρωπαϊκη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Ο προηγουμενος μιλησε για αντικατασταση στα πλαισια της εγγυησης, οχι στο πλαισιο του doa. Αν και νομιζω οτι και το doa εχει να κανει με την εκαστοτε αντιπροσωπεια. Δεν μπορει δηλαδη ενα μαγαζι να προσφερει doa χωρις να στηριζεται στην αντιπροσωπεια. Δεν γινεται δηλαδη να "τρωει" το μαγαζι μια νεκρη συσκευη. Αρα και για το doa εικαζω (χωρις παντως να ξερω 100%) οτι μπορει να απευθυνθει κανεις απευθειας στην αντιπροσωπεια, αν εχει αγορασει ευρωπαϊκη συσκευη. νομίζω οτι υπεύθυνο ειναι καθαρά και μόνο το κατάστημα για doa.. μπορεί να κάνω και λάθος αν ξέρει κάποιος με σιγουριά ας μας πει Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 νομίζω οτι υπεύθυνο ειναι καθαρά και μόνο το κατάστημα για doa.. μπορεί να κάνω και λάθος αν ξέρει κάποιος με σιγουριά ας μας πει Η διαδικασία DOA (dead or alive) που είναι υποχρεωμένος κάθε πωλητής να παράσχει σε εμπορεύματα που πουλάει για 14 μέρες, και όχι για 7 που αναφέρουν οι περισσότεροι, είναι οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο πωλητής αφού διαπιστώσει ότι το εμπόρευμα είχε κατασκευαστικό πρόβλημα πρέπει να προβεί σε αντικατάσταση και όχι επισκευή της συσκευής. Εάν δεν υπάρχει συσκευή προς αντικατάσταση πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα στον αγοραστή. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Η διαδικασία DOA (dead or alive) που είναι υποχρεωμένος κάθε πωλητής να παράσχει σε εμπορεύματα που πουλάει για 14 μέρες, και όχι για 7 που αναφέρουν οι περισσότεροι, είναι οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο πωλητής αφού διαπιστώσει ότι το εμπόρευμα είχε κατασκευαστικό πρόβλημα πρέπει να προβεί σε αντικατάσταση και όχι επισκευή της συσκευής. Εάν δεν υπάρχει συσκευή προς αντικατάσταση πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα στον αγοραστή. Νομίζω DOA σημαίνει dead on arrival , και όχι dead or alive, και το παρέχει ο έμπορος αν θέλει, χωρίς να είναι υποχρεωμένος από το νόμο, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Αυτό που έχει ως δικαίωμα ο καταναλωτής είναι να το επιστρέψει εντός 14 ημερών, αρκεί να το έχει αγοράσει εξ αποστάσεως. Το είχα ψάξει όταν αγόρασα τηλέφωνο από σκρουτζομάγαζο και είχε στραβή οθόνη και δεν μου το άλλαζε, παρά το έστειλε αντιπροσωπεία για σέρβις. Κατάλαβα ότι είχα κάνει βλακεία όταν επειδή βιαζόμουν πήγα στο κατάστημα και το πήρα, ενώ αν το είχα παραγγείλει θα μπορούσα απλά να το δώσω πίσω. Sent from my moto g(6) play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarlas Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Καλησπέρα... Μόλις πριν λίγο είδα ότι ο kotsovolos έχει το 512 σε προσφορά στα 949€...εκανα ηλεκτρονική παραγγελία σε 12 δόσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts