Jump to content

solo7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About solo7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

solo7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δυστυχώς σε εμένα ισχύει από τη στιγμή που πέρασα την 9 (καθαρή εγκατάσταση). Με συγχρονισμό, χωρίς συγχρονισμό, όχι μόνο ρουφούσε μπαταρία, αλλά ζεσταινόταν και η συσκευή. Απαράδεκτο. Αναγκάστηκα να την παγώσω με το package disabler, αφού είναι γκριζαρισμένη η σχετική επιλογή στην καρτέλα της εφαρμογής, και να χρησιμοποιώ το S Note, που δεν είναι τόσο χρηστικό, αλλά κάνει τη δουλειά.
  2. Γνωρίζει κανείς αν το Package disabler pro λειτουργεί σε Pie; Γιατί δεν είναι δωρεάν.
  3. To Samsung Notes κολλάει στο παρασκήνιο και ρουφάει την μπαταρία (καθαρή εγκατάσταση της 9). Υπάρχει τρόπος να ξαναεγκατασταθεί η εφαρμογή ή να αφαιρεθεί εντελώς.
  4. solo7

    Huawei Mate 20 Pro

    Καλό θα ήταν να διαβάζετε τα άρθρα πριν τα επικαλεστείτε, έτσι ώστε να μην μεταφέρετε ανακρίβειες.
  5. solo7

    Huawei Mate 20 Pro

    Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να πουλήσω τη δική μου συσκευή και να πάρω το mate 20 pro, κυρίως λόγω κάμερας και μπαταρίας. Αλλά το λογισμικό εξακολουθεί να με προβληματίζει. Ενώ αρχικά ανοίγει τα πάντα ακαριαία, στην πορεία εμφανίζει πολλά κοψίματα και γενικά, όλο το ui δείχνει πολύ πρόχειρο και προβληματικό σε ένα βαθμό, παρόλο που η συσκευή είναι πολύ δυνατή. Θέλει οπωσδήποτε μια σοβαρή αναβάθμιση. Μου θυμίζει Samsung πριν από πολλά χρόνια. Για την ώρα, σε αυτά τα λεφτά και με το θέμα της οθόνης να μην έχει ακόμα ξεκαθαρίσει, δεν θα προχωρήσω σε αγορά.
  6. solo7

    Huawei Mate 20 Pro

    Δεν μπορείς να καταλάβεις καμία διαφορά υπέρ της μιας ή της άλλης συσκευής, με τον έντονο φωτισμό ή τον ήλιο να μπαίνει από την είσοδο.
  7. solo7

    Huawei Mate 20 Pro

    Αυτό ήταν software bug και διορθώθηκε στο επόμενο update. Δεν νομίζω ότι έχει κάποια σχέση με το hardware πρόβλημα του Mate.
  8. solo7

    Huawei Mate 20 Pro

    Εκτός από την τέλεια κάμερα, εγώ είδα μια premium συσκευή με κακό sw και ένα αρκετά άσχημο για τα γούστα μου skin. Θεωρώ ότι η Huawei χρειάζεται λίγο χρόνο για να βρει μια σχεδιαστική ταυτότητα συνολικά, γιατί αυτή η συσκευή, όσο καλή και αν είναι στα χαρτιά, δεν έχει δική της προσωπικότητα και χρήζει σοβαρών βελτιώσεων.
  9. 20 ευρώ.... ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από 1 χρόνο και 2 μήνες. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εξαρτάται από τη χρήση. Εγώ τα έχω όλα ανοιχτά και μιλάω (αρκετές ώρες) αποκλειστικά με bt. Αν αράξω σπίτι το ΣΚ και απλώς χαζεύω στα σκοτεινά, θα βγάλω 8 ώρες.
  10. Άλλαξα τελικά μπαταρία και οι 3.40 άντε 3.50 ώρες SOT, έγιναν αμέσως 5! Μου είπαν ότι η παλιά μπαταρία είχε πέσει στο 80% της αρχικής της απόδοσης. Και στις 4.30 SOT να φτάνω, είμαι οκ, βγάζω μια μέρα χαλαρά, ενώ πριν ξέμενα στις 8 το βράδυ, μπορεί και 7. Στη smartec η νο 1 λέξη που ακουγόταν ήταν η λέξη "οξείδωση"...
  11. Το firmware της Cosmote έχει wifi calling;
  12. Οι εφαρμογές των τραπεζών παίζουν σε ρουταρισμένες συσκευές;
  13. Σημαίνει ότι δεν έχεις το σωστό firmware. Πρέπει να έχεις το firmware της Cosmote (και φυσικά να έχεις στείλεις το sms ενεργοποίησης). Προσωπικά, με έχει σώσει το Wifi Calling λόγω κακού σήματος στο σπίτι, ενώ το Volte δίνει αρκετά καλύτερο ήχο όπου υπάρχει.
×
×
  • Create New...