kountoura Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Βγάζω από 5 έως 6 ώρες συνήθως με μεικτή χρήση WiFi data. Αυτόματο φωτεινότητα. 2κ ανάλυση. Κλειστά Aod τοποθεσία Bluetooth (δεν μου χρειάζονται). Συγχρονισμός ανοιχτός έχω 2 Gmail. Αλλά χθες που και ήμουν σχεδόν μόνιμα σε Wi-Fi και το άφησα να πέσει κάτω από 15% κόντεψε 7 ωρο. Εξαιρετική η μπαταρία! https://www.dropbox.com/s/tp6qmm31i20pkjp/Screenshot_20181121-001716_Settings.jpg?dl=0 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 (edited) Ρε παιδιά πως γίνεται και πιάνεται τέτοια νούμερα sot με 2η 17ω ; Τι στήσιμο έχετε κάνει, τι έχετε κλειστο; Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η χρηση που κανω εγω όπως εχω ξανα αναφερει δεν είναι power user...Είναι με 2κ αναλυση, 1 καρτα σιμ & memory 256g, 5 λογαριασμούς mail με συγχρωνισμους όπως και όλα τα γνωστα Social να τρεχουν συνεχως αλλα 95% wifi & 5% data με κλειστα bluetooth, Nfc, Gps (τα ανοιγω μονο όταν τα χρειαζομαι), κλειστη η AOD (χρησιμοποιω glimpe notification) χωρις αυτόματα back up σε clouds και απενεργοποιημένες ολες τις εφαρμογες που δεν χρειαζομαι...Υποψη δεν εχω χρησιμοποιηση ποτε καποιο package disabler Η φορτιση γινετε παντα με κλειστη την συσκευη (βραδυ) σχεδόν ποτε κατω από υπολοιπο 20% και μενει πανω στον φορτιστη λιγο περισσοτερο από 1 ωρα ενώ εχει πιασει το 100% Για να καταλάβεις με το ιδιο στισιμο στο p20 pro ειχα ακριβως τους ιδιους χρονους..... Edited November 21, 2018 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Τώρα που αναφέρθηκε το package disabler. Υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο για το N9; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Η χρηση που κανω εγω όπως εχω ξανα αναφερει δεν είναι power user...Είναι με 2κ αναλυση, 1 καρτα σιμ & memory 256g, 5 λογαριασμούς mail με συγχρωνισμους όπως και όλα τα γνωστα Social να τρεχουν συνεχως αλλα 95% wifi & 5% data με κλειστα bluetooth, Nfc, Gps (τα ανοιγω μονο όταν τα χρειαζομαι), κλειστη η AOD (χρησιμοποιω glimpe notification) χωρις αυτόματα back up σε clouds και απενεργοποιημένες ολες τις εφαρμογες που δεν χρειαζομαι...Υποψη δεν εχω χρησιμοποιηση ποτε καποιο package disabler Η φορτιση γινετε παντα με κλειστη την συσκευη (βραδυ) σχεδόν ποτε κατω από υπολοιπο 20% και μενει πανω στον φορτιστη λιγο περισσοτερο από 1 ωρα ενώ εχει πιασει το 100% Για να καταλάβεις με το ιδιο στισιμο στο p20 pro ειχα ακριβως τους ιδιους χρονους..... παρομοια χρηση κανουμε εκτος glimse και παραπανω data εγω που τα εχω παντα ανοιχτα και δουλευουν πιο πολυ. και αναλυση 1080 βεβαια. Σε μια εβδομαδα θα εχω αποψη για μπαταρια. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 (edited) Και μετά από λίγες μέρες, διαπιστώνω ότι είναι υπέρ αρκετή η μπαταρία του... Πραγματικά άριστη συμπεριφορά και μου κάνει εντύπωση γιατί μέχρι το 50-60 πέφτει οκ κανονικά αλλά από εκεί και κάτω δεν πέφτει με τίποτα.. Χρήση 2 ημερών με κλειστό το βράδυ, ανοιχτά δεδομένα συνέχεια, σύνδεση με ρολόι αρκετά κλπ Note 9 battery by Nikos Bletas, on Flickr Note 9 battery by Nikos Bletas, on Flickr Edited December 9, 2018 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Πραγματικά απίστευτη μπαταρία. Σχεδόν όλα ανοιχτά και αν το αφήσω να σβήσει θα πιάσει σίγουρα 7ωρο....... Ότι καλύτερο είχα μετά το Nokia 6110...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Όντως πολύ καλύτερο τελικά από s9 plus Note 9 battery by Nikos Bletas, on Flickr Note 9 battery by Nikos Bletas, on Flickr Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 με την 8αρα ή την 9αρα είναι αυτα τα στατιστικά παιδιά; εγω το πήρα πριν 12 μέρες καινούριο, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, βγάζω κανα 7ωρο οθόνη με χρήση λίγο απ όλα που λένε.. σκέφτομαι να βάλω την 9αρα beta2 που λέτε όλοι καλά λόγια αλλά στην ουσία το κινητό τώρα αρχίζει να στρώνει και λέω να το αφήσω στην ησυχία του και να μην το ξαναστήνω απο την αρχή κλπ (πάντα κάνω στήσιμο ως νέα συσκευή στα μεγάλα updates) εσείς τι λέτε; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Όντως πολύ καλύτερο τελικά από s9 plus Όπως στα έλεγα;):wink::) Η καλύτερη αυτονομία σε Sammy ναυαρχίδα Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 με την 8αρα ή την 9αρα είναι αυτα τα στατιστικά παιδιά; εγω το πήρα πριν 12 μέρες καινούριο, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, βγάζω κανα 7ωρο οθόνη με χρήση λίγο απ όλα που λένε.. σκέφτομαι να βάλω την 9αρα beta2 που λέτε όλοι καλά λόγια αλλά στην ουσία το κινητό τώρα αρχίζει να στρώνει και λέω να το αφήσω στην ησυχία του και να μην το ξαναστήνω απο την αρχή κλπ (πάντα κάνω στήσιμο ως νέα συσκευή στα μεγάλα updates) εσείς τι λέτε; Εγώ με 8αρα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Το battery είναι της μπαταρίας. Το ac είναι του φορτιστή, στην πρίζα; Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Όπως στα έλεγα;):wink::) Η καλύτερη αυτονομία σε Sammy ναυαρχίδα Όντως Αλεξ. Και εγώ με 8άρα είμαι, 9 θα βάλω όταν έρθει επίσημα και θα έχω χρόνο για στήσιμο, δε βιάζομαι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 (edited) Εξαιρετική μπαταρία. Pie beta2. Σήμα κινητής κακό-Wifi μόνο, που ψιλοσέρνεται-AOD on-sync on-FHD ανάλυση-30 λεπτά κλήσεις-Adhell3-Απενεργοποίηση bixby κ.α. Έχω να ενθουσιαστώ έτσι για διάρκεια μπαταρίας από το LG-G2! Εντάξει, και άλλες (λίγες) συσκευές έχουν παρόμοια ή και καλύτερη μπαταρία, αλλά μιλάω για ολοκληρωμένες συσκευές όπως το Ν9 νομίζω..χχχχμμμ... μόνο με το mate 20 θα ενθουσιαζομουν έτσι. Edited December 17, 2018 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Εξαιρετική μπαταρία. Pie beta2. Σήμα κινητής κακό-Wifi μόνο, που ψιλοσέρνεται-AOD on-sync on-FHD ανάλυση-30 λεπτά κλήσεις-Adhell3-Απενεργοποίηση bixby κ.α. Έχω να ενθουσιαστώ έτσι για διάρκεια μπαταρίας από το LG-G2! Εντάξει, και άλλες (λίγες) συσκευές έχουν παρόμοια ή και καλύτερη μπαταρία, αλλά μιλάω για ολοκληρωμένες συσκευές όπως το Ν9 νομίζω..χχχχμμμ... μόνο με το mate 20 θα ενθουσιαζομουν έτσι. Μήπως μπορείς να μου πεις τι εφαρμογές και service έχεις κλείσει με το adhell? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 (edited) Μήπως μπορείς να μου πεις τι εφαρμογές και service έχεις κλείσει με το adhell? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkServices δεν έχω πειράξει. Από εφαρμογές τους παρακάτω. Sent from Note 9 while ruling the world from my toilet. Edited December 17, 2018 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Ρε Ηλία δολοφόνε.. Όλες τις σκότωσες χαχ Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Ρε Ηλία δολοφόνε.. Όλες τις σκότωσες χαχ Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑχιλλέα είχα σκοτωμένα περισσότερα στην oreo! Αφού δε τα χρησιμοποιώ, γιατί να τα έχω; Εντωμεταξύ έχω παγώσει και κάποιες εφαρμογές που ΜΠΟΡΕΙ να χρησιμοποιήσω, όπως πχ το Nova launcher που τον άφησα λίγο στην άκρη. Μπορεί να μην έτρωγε μπαταρία στο περιθώριο, αλλά τα mb του τα κρατούσε καβάτζα. Θέλω να βρω και λίγο χρόνο να ψαχτω με τα services γιατί κι εκεί έχει πολύ ζουμί. Sent from Note 9 while ruling the world from my toilet. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 (edited) Πάρτε και την δικιά μου λιστα να εχετε ενα 10ημερο που το ειχα και πρόλαβα μονο αυτες να σουτάρω:lol: Απλα υπόψη απο τις τελευταίες 5-6 επηρέασε το NFC toggle σε notification και δεν το εμφάνιζε καθόλου(δεν πρόλαβα να το εξετάσω περαιτέρω διοτι το έδωσα το κινητό:p) Ολα τα άλλα καμιά επίπτωση η δυσλειτουργεί πουθενά. crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.video Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.facebook.system Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.microsoft.office.excel Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.google.android.youtube Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.svoice.sync Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.android.chrome Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.app.notes Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.samsungpass Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.sec.android.service.health Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.microsoft.skydrive Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.bixby.wakeup Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.bixby.agent.dummy Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.knox.analytics.uploader Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.app.settings.bixby Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.enhance.gameservice Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.microsoft.office.word Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.bixbyvision.framework Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.samsungpassautofill Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.linkedin.android Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.google.vr.vrcore Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.scloud Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.app.soundpicker Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.google.android.backuptransport Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.sec.enterprise.knox.cloudmdm.smdms Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.google.android.googlequicksearchbox Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.calendar Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.sec.android.mimage.gear360editor Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.knox.containercore Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.sec.android.app.billing Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.google.android.music Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.facebook.services Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.systemui.bixby2 Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.game.gamehome Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.daydream.customization Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.facebook.appmanager Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.photos Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.google.android.printservice.recommendation Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.google.android.feedback Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.microsoft.office.powerpoint Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.sec.android.gallery3d.panorama360view Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.docs Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.facebook.katana Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.maihe.sandbeach.gallery3d Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.widgetapp.yahooedge.finance Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.bixbyvision.skincare Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.app.mirrorlink Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.bixby.agent Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.sec.android.gallery3d Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.app.talkback Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.game.gametools Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.clipboarduiservice Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 flipboard.boxer.app Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.sec.android.app.launcher Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.clipboardsaveservice Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.maihe.sandbeach.gametools Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.sec.enterprise.knox.attestation Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.knox.containeragent Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.knox.keychain Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.knox.securefolder Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.bixby.service Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.widgetapp.yahooedge.sport Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.app.ledcoverdream Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.sec.android.app.chromecustomizations Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.universalswitch Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.android.messaging Success crownlte:/ $ pm uninstall -k --user 0 com.samsung.knox.securefolder.setuppage Success Edited December 18, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Off topic Αλήθεια ρε Άλεξ.... Είναι τηλέφωνο που αλλάζεις στην εβδομάδα;; Στα γούστα σου είναι και απορώ τι δε σου άρεσε! Αυτή τη στιγμή μαζί με το mate 20 είναι ότι καλύτερο υπάρχει αντικειμενικά. Μη μου πεις ότι έχεις κανένα Vivo πάλι...:p Sent from Note 9 while ruling the world from my toilet. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Off topic Αλήθεια ρε Άλεξ.... Είναι τηλέφωνο που αλλάζεις στην εβδομάδα;; Στα γούστα σου είναι και απορώ τι δε σου άρεσε! Αυτή τη στιγμή μαζί με το mate 20 είναι ότι καλύτερο υπάρχει αντικειμενικά. Μη μου πεις ότι έχεις κανένα Vivo πάλι...:p Sent from Note 9 while ruling the world from my toilet.Είναι Κινεζολάγνος. :p :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 (edited) Off topic Αλήθεια ρε Άλεξ.... Είναι τηλέφωνο που αλλάζεις στην εβδομάδα;; Στα γούστα σου είναι και απορώ τι δε σου άρεσε! Αυτή τη στιγμή μαζί με το mate 20 είναι ότι καλύτερο υπάρχει αντικειμενικά. Μη μου πεις ότι έχεις κανένα Vivo πάλι...:p Sent from Note 9 while ruling the world from my toilet. Ηλία κοιτα εξ αρχης αναγνώριζα οτι για έμενα το πιο ολοκληρωμένο για το 2018. Απλα απο την μια δεν με ενδιαφέρουν ουτε κάνω χρήση κάποια feature που εχει(γραφίδα,ασύρματη φόρτιση,micro sd) άρα για ποιο λόγο να εχω συσκευή που ουτε το 30% θα εκμεταλλευτώ των προτερημάτων του. Απο την άλλη βέβαια ενα βασικό μείον για εμένα την θέση του αποτυπώματος(σε καμία συσκευή στην πλάτη δεν με βόλευε και στην ουσία ουδέποτε την χρησιμοποιησα) Και σαν συμπλήρωμα με ενοχλούν αφάνταστα κάποιες επιλογές στο λογισμικό της Sammy. Θελω να εχω πληθωρα και σε ποικιλία off screen και on screen gestures.(να ξυπνάω-κλείνω απο lock screen,να ανοίγω κάμερα η browser η dailer η email να κάνω διαχείριση μουσικής) Εξίσου θέλω να έχω dynamic lock screen. Επίσης κάποια feature δεν δουλεύουν οπως πρέπει πχ edge lighting δεν δουλεύουν με τριτα app(κατάφερα να δουλέψουν εν μερη με χρηση τριτου app παραλληλα αλλα με μειονέκτημα οτι για ολες τις εφαρμογές edge notification ειχα το ιδιο χρώμα ενω εγω θέλω διαφορετικό χρωμα σε notification και ανα εφαρμογή.) Άλλο μείον που με ενοχλούσε δεν βρήκα edge player app να συνεργάζεται με έναν εκ των 3 αγαπημένων μου Music player(Player Pro,Power Amp,N7 Player) Ειχε εναν που έπαιζε μεχρι s8 που βγήκε σε xda για s7 edge αλλά το παράτησε ο developer μετά λίγους μήνες. Sammy music ειναι για τα μπάζα μπροστά στα 3 που ανέφερα. Επίσης ενα σπαστικό για εμενα δεν εμφανιζεται σε Lock screen το μενού της διαχείρισης ήχων(πρεπει να μπω home screen αναγκαστικά) Επίσης ενα σπαστικό που το ειχα και σε s9+ η Lock screen εσβηνε απο μονη της ανεξάρτητα που εγω ειχα αλληλεπιδραση μαζί της. Πχ οταν άλλαζα κομμάτι μουσική η ηθελα να απαντήσω σε viber/whatsapp εκει που έγραφα εσβηνε η οθόνη απο μόνη της) Έπρεπε να βαλω glimpse notification να ορίσω να κλείνει πχ σε 1 λεπτό αλλιώς δεν γινόταν δουλειά. Ενα μόλις σπαστικό που ενοχλούσε λύθηκε βλέπω με Pie και αφορά AOD να μην είναι συνέχεια ανοιχτή τα υπόλοιπα όμως δεν βλέπω να λύνονται.) ΥΓ:Mate 20 Pro ουτε ζωγραφιστό να το βλέπω Ηλια :lol: Απεγχθανομαι και EMIU και δρακουλοδοντες και ουτε χωνεύω που στην ουσία είναι κόπια s8+ με iphone X. Δεν μου εκανε απολύτως καμια αίσθηση οταν το επιασα παρα ενα ξαναζεσταμενο φαγητό και μάλιστα άγευστο,άοσμο,άχρωμο, αποκρουστικό :p Edited December 18, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Off topic Αλήθεια ρε Άλεξ.... Είναι τηλέφωνο που αλλάζεις στην εβδομάδα;; Στα γούστα σου είναι και απορώ τι δε σου άρεσε! Αυτή τη στιγμή μαζί με το mate 20 είναι ότι καλύτερο υπάρχει αντικειμενικά. Μη μου πεις ότι έχεις κανένα Vivo πάλι...:p Sent from Note 9 while ruling the world from my toilet. Οταν εχεις το μικροβιο της αλλαγης,αναγκαστικα εχεις δεν εχεις πραγματικο θεμα θα το σουταρεις το κινητο. Γιαυτο και αν τυχει να ρωτησεις καποιον(γενικα μιλωντας παντα)με αυτο το μικροβιο,και τους πεις να σου αναφερει απο ολες τις ναυαρχιδες του 2018 πχ ποια τον καλυπτει,θα τον δεις για ολες κυριολεκτικα να σου βρει καποια αρνητικα. Ο ενας εχει 4gb ram,ο αλλος εχει δρακουλοδοντο,ο παραλλος εχει κακο skin και παει λεγοντας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Παίδες μιλάμε η μπαταρία του Note 9 τα σπάει! Από το Note 3 και μετά έχω πάρει όλη τη σειρά και ο μόνος λόγος που δεν τα κρατούσα πολύ ήταν η μπαταρία! Τα ίδια και με το Note 8, από το πρωί που το έβγαζα από τη πρίζα με άφηνε από μπαταρία μέχρι το απόγευμα (έτσι όπως το χρησιμοποιώ εγώ φυσικά)!! Με το Note 9 όμως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχουν αλλάξει όλα από θέμα μπαταρίας, το τηλέφωνο το λιώνεις όλη μέρα και δεν αγχώνεσαι! Και είμαι ακόμα με Android 8! Με την αναβάθμιση λέγεται ότι η μπαταρία του είναι ακόμα καλύτερη!! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 2, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Πολύ πεσμένη η μπαταρία σου για 1ωρα fb,instagra κτλ... Kανε debloat το κινητό από σαβούρες και βάλε μαύρα themes. Βαλε adhell. Πρόσθεσε και μερικές εφαρμογές για deepsleep και wakelocks. Και θα δεις μεγάλη διαφορα. Για τόσο λίγο χρήση είναι πολύ κακό sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts