kampamarou Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 το εχω στον υπολογιστη το ντεξ αλλα οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστην δεν κανει τιποτα και στο κινητο απλα εμφανιζει μια ειδοποιηση να μαθω περισσοτερα για το ντεξ, εαν πατησω μου λεει να παω απο τον υπολογιστη να κατεβασω το ντεξ και οτι πρεπει να εχω το κινητο σε φαση transfer files. ολα σωστα τα εχω αλλα δεν ξεκιναει. εχω βγαλει το usb driver και το εβαλα παλι αλλα τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 το εχω στον υπολογιστη το ντεξ αλλα οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστην δεν κανει τιποτα και στο κινητο απλα εμφανιζει μια ειδοποιηση να μαθω περισσοτερα για το ντεξ, εαν πατησω μου λεει να παω απο τον υπολογιστη να κατεβασω το ντεξ και οτι πρεπει να εχω το κινητο σε φαση transfer files. ολα σωστα τα εχω αλλα δεν ξεκιναει. εχω βγαλει το usb driver και το εβαλα παλι αλλα τα ιδια. τελικα δουλεψε αφου εβαλα στον υπολογιστη και το smart switch. τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Σε εμένα μετα την αναβάθμιση παρα πολλές εφαρμογές κρασαρουν .δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε κανεναν;Ανοίγουν και ξαφνικά κλείνουν . Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Εγώ δεν έχω κανένα θέμα ούτε κάποιο crash μετά από 3 αναβαθμίσεις σε 10. Χωρίς wipe εννοείται, όπως και την 9. τελικα δουλεψε αφου εβαλα στον υπολογιστη και το smart switch. τι να πω... Μάλλον κάποιο θέμα είχαν οι drivers τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Μετά το τελευταίο update κρασάρει το πληκτρολόγιο όταν πάω να φράψω με το πενάκι. Έχει συμβεί σε άλλον αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Καλημέρα παιδιά. Σας ήρθε και εσάς notificatinαλο το find my mobile που έγραφε 1; Εν τω μεταξύ το συγκεκριμένο δεν το χρησιμοποιώ. Μου ήρθε σε δύο κινητά Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Καλημέρα ήρθε και σε μένα σήμερα πρωί σε s8 plus (android 9.0 official). Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Καλημέρα παιδιά. Σας ήρθε και εσάς notificatinαλο το find my mobile που έγραφε 1; Εν τω μεταξύ το συγκεκριμένο δεν το χρησιμοποιώ. Μου ήρθε σε δύο κινητά Samsung.Ναι και σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Και σε μένα ήρθε με A70 https://www.androidcentral.com/samsung-accidentally-sends-out-find-my-mobile-push-notification-galaxy-phones-worldwide Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Και σε μενα το πρωί ηρθε κ δεν κατάλαβα τι ήταν. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Υπάρχει ρύθμιση όταν γράφουμε με το spen να μην κάνει τον υποτιθέμενο θόρυβο που προσομοιάζει τον ήχο γραφής στο χαρτί; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Εννοείται. Settings- advanced features - spen - sound. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Εγώ με την 9 και ξαφνικά χάθηκε το κουμπί για να κάνω clean το storage και έχω χάσει 1-1,5 ώρα screentime.. επίτηδες το κάνουν ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Τι ήταν αυτό; και σε εμένα ήρθε! Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Σε όλους μας ήρθε χα χα χα Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 χαιρετισματα απο τη κορεα ειχαμε λολ, ΥΓ και στα oneplus ειχε γινει παλια Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Νωρίς θυμήθηκε η Κοσμοτε.... Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos123 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Κορέα ναμπα ουαν! https://news.sky.com/story/samsung-users-freaked-by-accidental-overnight-alert-11938722 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Το τόσο γίνεται ΤΟΣΟ ρε παιδί μου ώρες ώρες. Με την τσίμπλα στο μάτι ήμουν όταν το είδα και υπέθεσα ότι είναι κάποιο ping από τη Samsung. 3 δευτερόλεπτα μετά που το googlαρα, πήρα και την απάντηση. Φρίκες, άρθρα, χαμός, που να ήταν και τίποτα σοβαρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Θα συμφωνήσω Νίκο. Τρόμος, μούδιασμα στα χέρια και παγωμένα άκρα με αυτό που συνεβει χθες... Anyway, έγραψα και σε άλλο νήμα για κάτι σοβαρό που συνεβει σε φίλο σε δημόσιο WiFi καφετέριας και θεωρώ καλό να ενημερώσω. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7977694 Προσοχή λοιπόν σε δημόσια δίκτυα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Χτες ήρθε αναβάθμιση για τα cosmote 100mb .ενημέρωση ασφαλείας 1 Φεβρουαρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Εννοείται. Settings- advanced features - spen - sound. Ευχαριστώ πολύ! Θα έπρεπε όμως να το έχει ξεχωριστά από τον ήχο που κάνει όταν το βγάζεις από το τηλέφωνο!;) Θα συμφωνήσω Νίκο. Τρόμος, μούδιασμα στα χέρια και παγωμένα άκρα με αυτό που συνεβει χθες... Anyway, έγραψα και σε άλλο νήμα για κάτι σοβαρό που συνεβει σε φίλο σε δημόσιο WiFi καφετέριας και θεωρώ καλό να ενημερώσω. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7977694 Προσοχή λοιπόν σε δημόσια δίκτυα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου ήρθε και εμένα αυτή η ειδοποίηση (find my phone) χθες και απορούσα, αλλά δεν της έδωσα και πολύ σημασία να πω την αλήθεια!! Όσο για τα ελεύθερα wifi, το vpv adguard που έχει το κινητό μας δεν μας προστατεύει; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Όσο για τα ελεύθερα wifi, το vpv adguard που έχει το κινητό μας δεν μας προστατεύει; Από διαφημίσεις μόνο... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Προσωπικά σταμάτησα να μπαίνω γενικότερα σε δημόσια wifi χωρίς VPN από το 2010. Από τότε με 1-2 εφαρμογές στο android 2.1 ή στο maemo μπορούσες να σνιφάρεις πακέτα με το κινητό (man in the middle), χωρίς καν υπολογιστή και βασικές γνώσεις. Για κάποιον που δεν έχει vpn και χρειάζεται να συνδεθεί σε δημόσιο wifi, στο κινητό υπάρχει το secure wifi που είναι ο vpn της Samsung. Ενεργοποιείται αυτόματα σε κάθε σύνδεση σε wifi και μπορείς να επιλέξεις ποια δίκτυα είναι ασφαλή, έτσι ώστε να μην τρέχει όταν είσαι σε συνδεμένος σε αυτά. Είναι 250μβ δωρεάν το μήνα, σχετικά λίγα, αλλά είναι μια λύση για κάποιον που δεν έχει vpn. Η επιλογή υπάρχει στο biometrics and security, μέσα στις ρυθμίσεις της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Πολύ καλή πληροφορία....δεν είχα ανακατευτεί μ' αυτή την πλευρά του κινητού μας! Σ' ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts