Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tωρα τελευταια εχω παρατηρησει οτι εχω προβλημα burn in στην οθονη. Το θεμα ειναι οτι με δεν αφηνω την οθονη ανοιχτη και δεν το δικαιολογω για τοσο νεο κινητο. Απο το Νοεμβριο το εχω. Να το στειλω αντιπροσωπεια?

Tωρα τελευταια εχω παρατηρησει οτι εχω προβλημα burn in στην οθονη. Το θεμα ειναι οτι με δεν αφηνω την οθονη ανοιχτη και δεν το δικαιολογω για τοσο νεο κινητο. Απο το Νοεμβριο το εχω. Να το στειλω αντιπροσωπεια?

Δε παίζει (τόσο) ρόλο αν έχεις ανοιχτη την οθόνη ή όχι. Αν είναι ελαττωματική η οθόνη το βγάζει το πρόβλημα.

Ναι, φυσικά να το στείλεις να σου αλλάξουν οθόνη.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Η γρήγορη φόρτιση είναι απενεργοποιημένη. Ποτέ δεν την είχα ενεργή. Πάντως για καλο και για κακο την εφαρμογή camscan την απεγκατέστησα.

Η γρήγορη φόρτιση είναι απενεργοποιημένη. Ποτέ δεν την είχα ενεργή. Πάντως για καλο και για κακο την εφαρμογή camscan την απεγκατέστησα.

Δοκίμασε την office lens

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.officelens

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλησπερα στην ομαδα.το κινητο εδω και καιρο ειχε θεμα με τις πισω καμερες.το εστειλα στην σμαρτεκ μου αλλαξανε καμερες καπακι πισω μπαταρια και κατι ακομα που δεν καταλαβα στα χαρτια.αψογο σερβις τελικα.μου το εστειλαν στην κοζανη σε 2 εργασιμες μερες σαν καινουριο

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και ολα αυτα δωρεαν.

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εντωμεταξυ αγορασα το note 10+ απο κωτσοβολο το 256 και μου ειπαν θελει 2 βδομαδες να το παρω το χρωμα glow που γυαλιζει

Καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα ένα galaxy Note 9 ερχόμενος από note 8 και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ δυστυχώς το έβρεξε με νερό για να το καθαρίσω κάτι που έκανα τακτικά με το note 8 και παρατήρησα υγρασία στον φακό της κάμερας

Καλησπέρα παιδιά μόλις πήρα ένα galaxy Note 9 ερχόμενος από note 8 και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ δυστυχώς το έβρεξε με νερό για να το καθαρίσω κάτι που έκανα τακτικά με το note 8 και παρατήρησα υγρασία στον φακό της κάμερας

βγαλε το sim tray την υποδοχη δλδ της καρτας σιμ,αφησε το ετσι για αρκετες ωρες και στειλτο στη σμαρτεκ,αν μεσα στην υποδοχη της σιμ τα κοκκινα x x x γινουν εντελως κοκκινα και εξαφανιστουν δεν θα προχωρησει η εγγυηση,με ενα φακο κοιταξε μεσα στην υποδοχη

36a9db4b2d54b5c223a14e3f5708e199-full.png upload

Edited by MeteorX

Σε ευχαριστώ πολύ από ότι φαίνεται δεν μπήκε από εκεί

[/color]

εμενα τελευταιο διαστημα το βαζα στην τσεπη,και επιαναν υγρασια οι καμερες οπως εσυ.εβγαζα την υποδοχη μετα στεγνωναν οι καμερες,ξανα στην τσεπη ξανα το ιδιο το εστειλα στη σμαρτεκ και αλλαξανε καμερες καπακι μπαταρια κανουριο δλδ το κανανε απλα στο λεω να το προλαβεις μη προχωρησει εσωτερικα και παθει χειροτερα ,στειλτο στη σμαρτεκ

αν το πηρες αυτες τις μερες ζητησε αντικατασταση οχι επισκευη ,εχεις προθεσμια 7 ημερων νομιζω απο τη μερα της αγορας,7 εργασιμες μερες ,για μενα αυτο θα ηταν το σωστο μιας και δεν εχει στεγανοποιηθει καλα απο το εργοστασιο

Δυστυχώς το αγόρασα μεταχειρισμένο

συμβαινει το ιδιο με το δικο μου note 9 νομιζω,απλα στειλτο και θα στο φτιαξουν δωρεαν αφου δεν εχει γινει κοκκινο το water indicator.να εχεις την αποδειξη αγορας και το στελνεις.υπαρχει και ακομα ενα water indicator πισω απο το nfc βασικα αν επαιρνε εκει νερο δεν θα δουλευε οποτε θα στο φτιαξουν με την εγγυηση

,αφαιρεσε την υποδοχη σιμ και αφησε το να στεγνωσει ,μονο απο εκει μπορει να στεγνωσει.

Edited by MeteorX

Η είδηση της ημέρας για την συσκευή μας..... https://wccftech.com/android-q-to-bring-new-dex-features-to-galaxy-s9-and-other-support-devices/

για να μην αγοράσει κανείς το Note10/10+ (χώρια που τους βγήκε προβληματικό με κατασκευαστικές αστοχίες)

Edited by Guest74

Είναι ενεργοποιημενη η γρήγορη φόρτιση γι αυτό στο κάνει. καν την απενεργοποιηση και θα εισαι οκ

Πόση ώρα κάνει να φορτιστεί;Εγώ το έχω στη γρήγορη,τραβάει 0,7-0,8Α,είτε το φορτίζω με καλώδιο είτε ασύρματα,και κάνει άπειρες ώρες για να φορτιστεί..

Η πλάκα είναι ότι χθες στο σέρβις μου είπαν ότι ο ασύρματος φορτιστής που τους πήγα για να ελέγξουν,δεν συνεργάζεται με τη γρήγορη φόρτιση.Το Αμετρο όμως δε λέει ψέμματα.Τα ίδια Α τραβάει το τηλ. και με τους δύο τρόπους.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Πόση ώρα κάνει να φορτιστεί;Εγώ το έχω στη γρήγορη,τραβάει 0,7-0,8Α,είτε το φορτίζω με καλώδιο είτε ασύρματα,και κάνει άπειρες ώρες για να φορτιστεί..

Η πλάκα είναι ότι χθες στο σέρβις μου είπαν ότι ο ασύρματος φορτιστής που τους πήγα για να ελέγξουν,δεν συνεργάζεται με τη γρήγορη φόρτιση.Το Αμετρο όμως δε λέει ψέμματα.Τα ίδια Α τραβάει το τηλ. και με τους δύο τρόπους.

Το μέτρησες μήπως με ανοιχτή την οθόνη;

Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η είδηση της ημέρας για την συσκευή μας..... https://wccftech.com/android-q-to-bring-new-dex-features-to-galaxy-s9-and-other-support-devices/

για να μην αγοράσει κανείς το Note10/10+ (χώρια που τους βγήκε προβληματικό με κατασκευαστικές αστοχίες)

Πολύ καλή αυτό...

Για να δούμε πότε θα το κάνουν

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το μέτρησες μήπως με ανοιχτή την οθόνη;

Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι,πάντα με κλειστή φορτίζω.

Κοσμοτε,100Mbps.

Το θέμα είναι, αν το πήρες μεταχειρισμένο, μήπως έχει ανοιχτεί στο παρελθόν εκτός Samsung και οποτε δεν έχει στεγανοποιηθει. Σε αυτή την περίπτωση βγαίνει εκτός εγγύησης.

Χθες, το πήγα για να κοιτάξουν τη φόρτιση,και σήμερα βλέπω ότι ο αριθμός που δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας δεν υπάρχει παρά μόνον το εικονίδιο που αυξομειώνεται.

Εχει ξαναγίνει αυτό;

Κοσμοτε,100Mbps.

Χθες, το πήγα για να κοιτάξουν τη φόρτιση,και σήμερα βλέπω ότι ο αριθμός που δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας δεν υπάρχει παρά μόνον το εικονίδιο που αυξομειώνεται.

Εχει ξαναγίνει αυτό;

Αν αναφέρεσαι στο εικονίδιο πάνω δεξιά, τότε κατέβασε την κουρτίνα σε πλήρη ανάπτυξη, πάτησε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες, επίλεξε status bar και εκεί υπάρχει η επιλογή show battery percentage.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Άλλαξε καλώδιο. Τα Samsung καλώδια που έρχονται μαζί με τους φορτιστές είναι σκουπίδια.

Δοκίμασε ένα καλώδιο της προκοπής και θα δεις ότι θα φτάσει σχεδόν 1.7Α στα 9 βολτ.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Αν αναφέρεσαι στο εικονίδιο πάνω δεξιά, τότε κατέβασε την κουρτίνα σε πλήρη ανάπτυξη, πάτησε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες, επίλεξε status bar και εκεί υπάρχει η επιλογή show battery percentage.

Σ' ευχαριστώ πολύ,έγινε.Και μάλιστα διαπίστωσα ότι τελικά το σέρβις το διόρθωσε το θέμα του χρόνου φορτίσεως.Μεγάλη διαφορά βλέπω τώρα.Και μάλιστα φόρτισα ασύρματα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Παρέλαβα σήμερα εγώ από Smartec αλλαγή οθόνης για όποιον ενδιαφέρεται το κόστος αλλαγής!0f3a211a7aec1e2db1e7c23f4d69799f.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

συμβαινει το ιδιο με το δικο μου note 9 νομιζω,απλα στειλτο και θα στο φτιαξουν δωρεαν αφου δεν εχει γινει κοκκινο το water indicator.να εχεις την αποδειξη αγορας και το στελνεις.υπαρχει και ακομα ενα water indicator πισω απο το nfc βασικα αν επαιρνε εκει νερο δεν θα δουλευε οποτε θα στο φτιαξουν με την εγγυηση

,αφαιρεσε την υποδοχη σιμ και αφησε το να στεγνωσει ,μονο απο εκει μπορει να στεγνωσει.

τελικά το κάλυψε η εγγύηση το πήγα στο ηράκλειο γτ ειμαι κοντα και το απόγευμα μιλησα με τον τεχνικο και μου ειπε οτι πηρε υγρασια απο τη θυρα φορτησης αλλα θα αλλάξουν και την καμερα και θα το παραλάβω τετάρτη

ευχάριστο πολύ για τις συμβουλές meteorX

τελικά το κάλυψε η εγγύηση το πήγα στο ηράκλειο γτ ειμαι κοντα και το απόγευμα μιλησα με τον τεχνικο και μου ειπε οτι πηρε υγρασια απο τη θυρα φορτησης αλλα θα αλλάξουν και την καμερα και θα το παραλάβω τετάρτη

ευχάριστο πολύ για τις συμβουλές meteorX

Να σαι καλα να το χαρεις το τηλεφωνο μιας και θα γινει καινουριο.σε μενα αλλαξαν και τη μπαταρια και το πισω καπακι που ειχε γινει χαλια απο γρατζουνιες,απλα δεν αναγραφει το ιμει και μου ειπαν να κρατησω τα χαρτια επισκευης σε περιπτωση που παθει κατι και το στειλω σε σερβις,αψογη ομαδα στη σμαρτεκ οποτε πιστευω και εκει που πηγες το ιδιο ειναι

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9