Jump to content

aris_12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aris_12

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 13

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

aris_12's Achievements

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποιος παρατηρήσει τυχόν πρόβλημα με το άνοιγμα της οθόνης, μετά από περιβάλλον σε πολύ σκόνη ή από άμμο στην παραλία ή κάτι παρόμοιο. Οι θήκες το προστατεύουν επαρκώς?? Μιας και είμαι noteακιας εδώ και χρόνια, σκέφτομαι να κάνω το επόμενο βήμα, που επιτέλους η εταιρία με το Fold 4 ΄΄ολοκλήρωσε΄΄ τα fortable.
  2. Καλημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω το ipad και να το χρησιμοποιώ κατά κόρον για διάβασμα. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία. Είναι εύκολο και "φιλικό" στα μάτια;;
  3. Η γρήγορη φόρτιση είναι απενεργοποιημένη. Ποτέ δεν την είχα ενεργή. Πάντως για καλο και για κακο την εφαρμογή camscan την απεγκατέστησα.
  4. Καλησπέρα!! Έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό ότι η συσκευή μου ζεσταίνεται πολύ κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Ακόμα όταν χρησιμοποιώ την εφαρμογή CamScan ζεσταίνεται πολύ και πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία του. Αλλά.και όταν δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή έχω την αόσθηση οτι πέφτει γρήγορα η μπαταρία του. Μήπως έχει παρατηρήσει κανείς άλλος θέμα με την μπαταρία;
  5. Θέλω να ρωτήσω εαν εχει κάποιος το Dex και εχει δοκιμάσει την εφαρφογή simplemind. Μπορείς να επεξεργαστείς τα αρχεία σου στον Η/Υ μέσω της εφαρμογής. Εαν κάποιος εχει το Dex μπορεί έστω να κατεβάσει την εφαρμογή free για να το δοκιμάσει. Ευχαριστώ!!
  6. Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Θέλω να ρωτήσω εαν εχει κάποιος το Dex και εχει δοκιμάσει την εφαρφογή simplemind. Μπορείς να επεξεργαστείς τα αρχεία σου στον Η/Υ μέσω της εφαρμογής. Εαν κάποιος εζει το Dex μπορεί έδτω να κατεβάσει την εφαρμογή free για να το δοκιμάσει;; Ετχαριστώ!!
  7. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω εαν έχει παρατηρήση κάποιος στην οθονη Edge του τηλεφώνου στο τέλος της (αριστερά ή δεξιά),να αντανακλά το λευκό χρώμα που έχει η κεντρική οθόνη;
  8. Αγαπητοί συμφορητες απο σημερα και εγω στο κλαμπ. Η συσκευή είναι φοβερη!!!Όσοι την εχουν και ξερουν να την αξιοποιουν σωστά, σίγουρα την ευχαριστιούνται!!!! Τρομερή αναβάθμιση των συσκευών της σειρά ΝΟΤΕ!! Οσοι πάλι συγκρίνουν το ΝΟΤΕ8 με τα υπόλοιπα της αγοράς, μάλλον δεν έχουν καταλάβει (η δεν θελουν να καταλάβουν) για το τι είναι ικανό να κάνει το SPEN και κατ επέκταση και το κινητό... Μακάρι να μπορούσαμε να βρεθούμε καπου και να τους δείξουμε τις δυνατοτητές του...
  9. Και εγώ έχω το TAB S3 και σκέφτομαι να το δώσω για να πάρω το NOTE 8. Αυτό που νε απασχολεί βεβαίως είναι εαν η μετάβαση σε οθόνη 9,7 σε 6,3 θα με ενοχλεί τόσο πολύ με την πολύωρη χρήση....
  10. Φοβερό μαγαζί!!! Φοβερές προσφορές!! Φοβερό κινητό!!!
  11. Πιστεύω πως το πενάκι ήταν μια καινοτομία της εταιρίας και προσωπικά δεν νομίζω να αγοράσω πάλι τηλέφωνο χωρίς αυτό. Εύχομαι να μην σταματήσει η κυκλοφορία του, αλλά να υπάρχει έστω σαν επιλογή για αγορά στον χρήστη.
  12. Καλή επιτυχία και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!
  13. Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω εαν κολλάει και το δικό σας edge όταν ανεβάζει θερμοκρασία. Συγκεκριμένα τώρα δεν μου αναγνωρίζει όταν κλείνω το καπάκι από την αυθεντική θήκη και δεν κλείνει την οθόνη.
  14. Να σας ρωτήσω για το μοντέλο FY ποιά rom να προτιμήσω; Πάντως και εγώ που ήρθα απο NOTE 4C βλέπω διαφορές στην μπαταρία (το edge αδειάζει πιο γρήγορα, λογικό) και νομίζω πως είνα λίγο πιο αργό απο το c. Ελπίζω με την αλλαγή της rom να γινότανε πιο σβέλτο.
  15. Καλημέρα! Πρόσφατα αγόρασα το edge, ερχόμενος από note 4. Εαν μπορούσατε να με βοηθήσετε για να μου προτείνετε πιο temper class θα ήταν καλύτερο να έβαζα.Θα ήθελα να έπιανε και την edge οθόνη. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...