villlis Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 (edited) Εχεις βαλει το Adguard? Νομιζω εμενα το εμφανισε οταν εγκατεστησα αυτο. Αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Το έχω βάλει, μάλλον αυτό είναι. Ευχαριστώ. Edited June 17, 2019 by villlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Με substratum αυτά; Οχι το sabstratum ειναι block απο την google στο android P για τους Non root users. Μονο με root πλεον το sabstratum. Το swift installer ειναι αλο app το οποιο κάνει καλή δουλειά σε Non root. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brit.swiftinstaller&hl=de_AT sorry για τα Γερμανικα ειμαι με vpn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koursaro Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Οκ θα το δω φιλε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Εγω εχω το AdGuard γυρω στον εναν χρονο, ποτε δεν ειχα τετοιο μηνυμα.. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 (edited) Νέο update με το patch Ιουνίου στα Γερμανικά. Άντε να δούμε τι αλλαγές έγιναν στην κάμερα. Υγ. Ήρθε το nigh mode απ ότι είδα. Μέχρι να πάει 11 το βράδυ βέβαια για να νυχτώσει εδώ, δεν ξέρω πώς θα τα πάει :lol: . Sent from my SM-N960F using Tapatalk Edited June 17, 2019 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Πρώτοι οι Γερμανοί, άντε να παίρνουμε σειρά. :) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 700ΜΒ!!!! πολλά δεν είναι; μα τι έχουν κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 700ΜΒ!!!! πολλά δεν είναι; μα τι έχουν κάνει; Κι εγω το ειδα. Reform ολο το apk της καμερας ισως? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Κάθε φορά που υπάρχει προσθήκη ή βελτίωση κάπου, το μέγεθος είναι συνήθως 500-700mb. Εκτός αν είναι μικρά bug fixes και security patch. Θυμίζει λίγο άλλη 10ετια αυτό το πράγμα, αλλά και τι να κάνεις! Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 GoodLock - Nice Lock συνέχεια: Χάρη στη βοήθεια του Nikos523 & Daitalos κατάφερα και το εγκατέστησα τόσο στο ΝΟΤΕ9 όσο και στο ΤΑΒ 4S. Εντάξει λειτουργούν δε μπορώ να πώ ... γιατί άμα αρχίσω πάλι έχω ένα σωρό να σούρω. Αλλα τουλάχιστον λειτουργούν και λειτουργούν καλά. Απλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο μου προτίμησα να αγοράσω το GoodLock. Η διαδικασία δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη (αφού πρώτα πρήξεις τα φιλαράκια που προθυμοποιούνται να σε βοηθήσουν) αλλά κα΄που αποδιωργανόνεσαι, μετά μπλέκεσαι στην προθυμία των developers, στις πολiτικές της google και σε αρκετή σπατάλη χρόνου να κατεβάζεις και να εγκαθιστάς ενα ενα τα modules Η αποζημίωση είναι ότι στο τέλος πέρνεις πολλά περισσότερα χωρίς απαραίτηατ αυτό να σημαίνει ότι όλα αυτά είναι χρήσιμα. Χμ μάλιστα ελάχιστα είναι χρήσιμα, Χμ τελικά καλύτερα να μην αφαιρούσαν options εξ αρχής (Τόσο δύσκολο είναι πια!!!!!) Τέλος, αυτό το αστείο με τη sammy να υποβαθμίζει την εμπειρία χρήσης συνολικά ή και επι μέρους και να μας κάνει να ψαχνόμαστε χωρίς λόγο πρέπει να σταματήσει. Έχουμε πολλά options σε πολλά apps που απλά αξαφανήστηκαν με κάποια αναβάθμιση χωρίς ενημέρωση ή και χωρίς εναλλακτική πολλές φορές. Αιντε κοφτε το επιτέλους. Θέλουμε τουλάχιστον όσα μας έχε υποσχεθεί εξ αρχής. Καθε + είναι καλό. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Η βελτίωση του bloatware είναι 600mb και τα bug fixies ουτε 100mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Νέο update με το patch Ιουνίου στα Γερμανικά. Άντε να δούμε τι αλλαγές έγιναν στην κάμερα. Υγ. Ήρθε το nigh mode απ ότι είδα. Μέχρι να πάει 11 το βράδυ βέβαια για να νυχτώσει εδώ, δεν ξέρω πώς θα τα πάει :lol: . Sent from my SM-N960F using Tapatalk Τελικά έχουμε κάποια αλλαγή στη κάμερα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasospap88 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Με το δικο μ τι παιζει κ χει κολλησει ακομα στου μαρτιου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Τελικά έχουμε κάποια αλλαγή στη κάμερα?Ναι, night sight... https://www.sammobile.com/2019/06/17/night-mode-for-galaxy-note-9-latest-update/ Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astra_21 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Να θυμίσω πως το έχω αγοράσει από Γερμανία. Και ναι η αναβάθμιση έχει νυχτερινή λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Να θυμίσω πως το έχω αγοράσει από Γερμανία. Και ναι η αναβάθμιση έχει νυχτερινή λειτουργία. Καμιά άλλη αλλαγή στην στην κάμερα παρατήρησες? Μη μας έβγαλαν τελειώς το Pro Mode τώρα που βάλανε night mode.:lol::lol: Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astra_21 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Τώρα πριν λίγο την κατέβασα, δείχνει να δουλεύει καλά (P30 pro δεν είναι) αλλά κάτι κάνει προς το καλύτερο. Από αύριο δείγματα... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Ωραίος, ευχαριστώ. Ήθελα να ζητήσω σκρίνσοτ αλλά είπα μη γίνω απαιτητικός. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astra_21 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Είχα λίγη όρεξη... Στο χέρι και οι δύο φωτο. Η πρώτη είναι η κανονική και η δεύτερη με τη νυχτερινή λειτουργία. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Προστέθηκε απλά το night mode και η δυνατότητα να διαβάζει QR codes μέσα από την κάμερα. Δεν είδα καμία άλλη διαφορά. Το night mode δεν έχει σχέση με pixel φυσικά και η ανάγνωση QR codes κατευθείαν από την κάμερα άργησε μια 5ετια, αλλά ήρθε τελικά! :lol: Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Πάντα είχε δυνατότητα να διαβάζει qr codes μέσα από το Bixby vision Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Άλλο το Bixby vision, google lens κλπ που στέλνεις τα δεδομένα σου στην εκάστοτε εταιρία, άλλο ανοίγω απλά την κάμερα και διαβάζει τα qr αυτόματα. Πλέον γίνεται όπως και στα iPhone εδώ και χρόνια. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Τιμές ακτινοβολίας SAR Android smartphone https://www.doctorandroid.gr/2019/06/android-smartphone-sar-value-2019.html ...απλά διαβάστε το και μην αρχίζεται πόλεμο για ηλίθιους..... γιατί δεν θα αντέξω να ξαναζήσω το ίδιο πολεμικό σενάριο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Τιμές ακτινοβολίας SAR Android smartphone https://www.doctorandroid.gr/2019/06/android-smartphone-sar-value-2019.html ...απλά διαβάστε το και μην αρχίζεται πόλεμο για ηλίθιους..... γιατί δεν θα αντέξω να ξαναζήσω το ίδιο πολεμικό σενάριο!!Επειδή ανέφερες τη λέξη "ηλίθιους", μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό το σχετικό βίντεο... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Επειδή ανέφερες τη λέξη "ηλίθιους", μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό το σχετικό βίντεο... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το SAR δεν το αψηφάς σε καμία περίπτωση αλλά η συγκεκριμένη συσκευή έχει 0,38 που σημαίνει ότι δεν κινδυνεύεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts