montoya_42 Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 οποτε η υπαλληλος που με πήρε απο το 13800 η ηταν ασχετη εντελως η προσπαθουσε να με κοροιδεψει λέγοντας μου οτι θελει 12ε καθε 2μηνο. Ερωτηση,τα 5ε πως μπορω να τα βαλω?υπαρχει online φορμα αγορας η απο μαγαζι μονο? Εχει δοκιμασει καποιος να βαλει τετοιο 5ευρο τελευταια? Πήγαινε σε κατάστημα να ξεμπερδεύεις Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 οποτε η υπαλληλος που με πήρε απο το 13800 η ηταν ασχετη εντελως η προσπαθουσε να με κοροιδεψει λέγοντας μου οτι θελει 12ε καθε 2μηνο. Ερωτηση,τα 5ε πως μπορω να τα βαλω?υπαρχει online φορμα αγορας η απο μαγαζι μονο? Εχει δοκιμασει καποιος να βαλει τετοιο 5ευρο τελευταια? Από το site της wind : https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/fast-topup/?d=null&locale=el_GR Θα πάρεις 2gb με πέντε ευρώ και θα ανανεωθεί για ένα χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 σε αφηνει να βαλεις 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 (edited) Την τελευταία φορά που ανανέωσα το έκανα από το pc, στο προηγούμενο interface της εφαρμογής και στο τωρινό δεν το βρίσκω. Edit Είναι το link που έγραψε ο panosss567 Edited August 30, 2019 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Κανονικά μπορείς να βάλεις 5 ευρώ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/simplefi/wind-mobile-broadband-pre-top-ups/?d=null&locale=el_GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Κανονικά μπορείς να βάλεις 5 ευρώ.Πως βάζεις 5 ευρώ; Αφού αφήνει από 10 έως 50 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Πως βάζεις 5 ευρώ; Αφού αφήνει από 10 έως 50 ευρώ. Στο link που έγραψε ο Panoss567 βάζεις 5€ για να πάρεις 2GB και έτσι ανανεώνεται η κάρτα για 1 χρόνο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Πως βάζεις 5 ευρώ; Αφού αφήνει από 10 έως 50 ευρώ. Οι ανανεώσεις του Simple File On The Go με κάρτα δεν έχουν σχέση με τις ανανεώσεις του F2g. Δες το παραπάνω link και θα βρεις όλα τα ποσά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Από δύο σιμ που έχω λόγω σταθερών τηλεφωνικών συνδέσεων η μία ξαφνικά λέει no service. H άλλη ακόμα λειτουργεί. να δω τι θα γίνει από 1 Σεπτεμβρίου και θα ενημερώσω. Μπήκαν κανονικά και στις 2 σιμ το 1γιγα. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Το 1GB μπαίνει κανονικά κάθε μήνα, χωρίς να χρειάζεται ανανέωση κάθε 2 μήνες, όπως λέγανε. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Έχω χάσει τον αριθμό της σύνδεσης του Simplefi, υπάρχει τρόπος να τον βρω κάπως; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Αν είναι στο όνομα σου ή στην ταυτότητα σου θα στον βρεί η εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 αν εχεις την κάρτα sim στα χέρια σου,στελνεις μηνυμα στο 1280 (με τη λέξη ΑΡΙΘΜΟΣ αλλά απανταει και με οτιδηποτε απ'οτι εχω δοκιμάσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 αν εχεις την κάρτα sim στα χέρια σου,στελνεις μηνυμα στο 1280 (με τη λέξη ΑΡΙΘΜΟΣ αλλά απανταει και με οτιδηποτε απ'οτι εχω δοκιμάσει)Άψογος, ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 (edited) Μόλις γύρισα από κατάστημα Wind και μου επιβεβαίωσε ο πωλητής πως πλέον είναι 5€ το δίμηνο Επίσης μετα από μερικά λεπτά μου ήρθε μηνυμα: "Επιτυχής ανανέωση ,έχετε 2GB για 2 μηνες" Ότι ναναι;;;;; Edited September 4, 2019 by DarthStergius Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Ετσι λένε αλλά τουλάχιστον για τις δωρεάν καρτούλες που δίνουν σε συνδυασμό με τη σταθερή προς το παρόν δεν ισχύει. Το ερώτημα είναι αν αλλάζει κάτι όταν τολμήσει κάποιος και βάλει στη συγκεκριμένη κάρτα 5 ευρώ,μήπως μπαίνει σε αυτό το καθεστώς της υποχρεωτικής ανανέωσης ανα 2μηνο και αυτή η κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 (edited) Λέγανε ότι θα γίνει δίμηνο και αυτοί από τις 11/6. Προσωπικά, ανανέωσα στις 6/6, οπότε ισχύει για ένα χρόνο. Δε ρισκάρω να ανανεώσω πριν περάσει αυτός ο χρόνος, αν κάποιος έχει κάνει ανανεωση μετα τις 11/6 και έχει περάσει το δίμηνο, μπορεί να απαντήσει πιο σωστά. Edited September 4, 2019 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Μόλις γύρισα από κατάστημα Wind και μου επιβεβαίωσε ο πωλητής πως πλέον είναι 5€ το δίμηνο Επίσης μετα από μερικά λεπτά μου ήρθε μηνυμα: "Επιτυχής ανανέωση ,έχετε 2GB για 2 μηνες" Ότι ναναι;;;;; Γιατί ότι να ναι, σε αυτή την κάρτα δεν μπαίνουν λεφτά βάζεις 5 ευρώ και παίρνεις 2 giga Βέβαια αν θυμάμαι καλά τα 2GB ήταν για 30 μέρες μέχρι πρότινος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Πόσες φορές θα συζητάμε πάλι, για τις κάρτες της δωρεάν παροχής του 1 GB λόγω σταθερού στην Wind; Η ανανέωση γίνεται μια φορά το χρόνο με 5€. Τελευταία ανανέωση ήταν το ΝΟΕ 2018, δεν έχω ξαναβάλει χρήματα, τα data μπαίνουν την 1η κάθε μήνα και σκοπεύω να ανανεώσω στις αρχές ΝΟΕ 2019. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Δεν συζητάμε επειδή έτσι μας κάπνισε ή δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε. Η ίδια η εταιρεία ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές, οι οποίες τροφοδοτούν αυτήν την κουβέντα. Το ότι δεν ακολουθεί αυτά που ανακοινώνει, είναι δικό της θέμα. Από εκεί και πέρα αν ρωτήσει κανείς, η μόνη σωστή απάντηση είναι "επίσημα" θέλει κάθε δίμηνο, αλλά στην πράξη ανεπίσημα κάθε χρόνο(προς το παρόν). Αν και η δικιά μου κάρτα είχε πρόβλημα πριν περάσει ο χρόνος. Έχω μια θεωρία, που θα δω αν επιβεβαιωθεί σε 2,5 μήνες περίπου (έχω αγοράσει πρόσφατα πακέτο διάρκειας 60 ημερών σε αυτήν την κάρτα). Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Μόλις γύρισα από κατάστημα Wind και μου επιβεβαίωσε ο πωλητής πως πλέον είναι 5€ το δίμηνο Επίσης μετα από μερικά λεπτά μου ήρθε μηνυμα: "Επιτυχής ανανέωση ,έχετε 2GB για 2 μηνες" Ότι ναναι;;;;;Εμενα μου ειπαν 12ε για 6 μηνες..οτι ναναι. Εβαλα τελικα απο το site 5ε. Τα 2gb που πηρες ειναι γιατι σου περασε ο υπαλληλος το πακετο 2gb με 5ε.Κι εγω αυτο αγορασα απο το site,ειναι το φθηνοτερο που εχει. Οσο για το διμηνο θα δουμε σε 2 μηνες.. Αν το εφαρμοσουν εγω το σταθερο το παιρνω απο την wind,ηταν βασικο κινητρο για μενα το δωρεαν 1 gb το μηνα λογω σταθερου. Μετα το "τσαμπα" γινεται 2.5ε το gb,μας περνανε για χαζους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 επιβεβαιώνω και εγώ πως η δικη μου data καρτα του δωρεάν 1gb λόγω σταθερού εγινε 2μηνη απο την τελευταία ανανέωση της. Καλά κρασιά wind . Στον πάτο θα μείνεις οπως σου αξίζει. Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 28, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Γελοία πράγματα. Τουλάχιστον να παραμείνει η ισχύς της κάρτας για ένα χρόνο. Έτσι κι αλλιώς 1Gb δεν είναι τίποτα. Αν θες να το χρησιμοποιήσεις μια φορά το χρόνο πχ, να μην πρέπει να αλλάζεις sim. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 επιβεβαιώνω και εγώ πως η δικη μου data καρτα του δωρεάν 1gb λόγω σταθερού εγινε 2μηνη απο την τελευταία ανανέωση της. Καλά κρασιά wind . Στον πάτο θα μείνεις οπως σου αξίζει. Sent from my MI 8 using Tapatalk Εννοείς οτι ένω έπαιρνες το 1gb δωρεάν, οταν έβαλες άλλα πέντε ευρώ αρχισε να σου ζητάει ανά δίμηνο ανανέωση? Πιστεύω ότι ισχύει αυτό το οποίο έγραψα στο post #599. Ότι δηλαδή αν δεν κάνεις καθόλου ανανεώσεις σε αυτή τη δωρεάν κάρτα θα συνεχίσει να ισχύει χωρίς να ζητάει λεφτά για ένα χρόνο. Αν κάποια στιγμή όμως από μόνος σου βάλεις 5 ευρώ τότε μπαίνει στο καθεστώς της δίμηνης ανανέωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts