makap Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Δεν έγραψες αν ανανέωσες, με πόσα και πως. Θα είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Δεν ανανέωσα γιατί έχω και σε άλλη κάρτα δεδομένα που μου φτάνουν για την ώρα, και περίμενα να δω τελικά τι θα γίνει στην πράξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 (edited) Άμεσα δεν θα δεις κάτι. Αν συμβεί κάτι θα είναι μετά από 2 μήνες, στο χειρότερο σενάριο, που κανένας δεν θέλει. Αν ανανέωνες πριν τις 11/5, θα ήταν πιθανό να ισχύσει αυτό που θέλω να πιστεύω (και υποθέτω όλοι όσοι έχουν αυτή τη δωρεάν προσφορά), δηλαδή να μην εφαρμόζεται η 2μηνη ανανέωση στην περίπτωση της προσφοράς. Δεν θα σχολιάσω όσα σου είπαν οι υπάλληλοι της Wind γιατί έχω στο μυαλό μου αυτά που έλεγαν σ' εμένα όταν διακόπηκε την 1η φορά η προσφορά, επειδή δεν είχα ανανεώσει στο χρόνο, και μου έλεγαν ότι πρέπει να ανανεώνω κάθε 3 μήνες, όπως ίσχυε την εποχή εκείνη για τις τηλεφωνικές κάρτες. Edited April 30, 2019 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Τα 120 δωρεαν λεπτα τον μηνα πλεον κοστιζουν 5€ τον μηνα. Το 1GB δωρεαν τον μηνα, το βλεπω να κοστιζει αλλα 5€ τον μηνα. Το double play εχω την εντυπωση οτι πλεον δεν ειναι ανταγωνιστικο. Δυστυχως ανανεωσα τελευταια, αλλα θα ειναι και η τελευταια ανανεωση. Εδωσα πολλες ευκαιριες στην wind/q, δεν δινω αλλες. Ειναι κι αλλου πορτοκαλιες. Κι απ οτι φαινεται εχουν αντιστραφει οι οροι. Ο ανταγωνισμος ξυπνησε ενω η wind πηγε για υπνο. Sent from my LEX820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Εδωσα πολλες ευκαιριες στην wind/q, δεν δινω αλλες. Ειναι κι αλλου πορτοκαλιες. Κι απ οτι φαινεται εχουν αντιστραφει οι οροι. Ο ανταγωνισμος ξυπνησε ενω η wind πηγε για υπνο. Sent from my LEX820 using Tapatalk Γενικά το έχει παραξυλωσει η wind. Χάνει και αυτούς που είχε. Εμ το δίκτυο άρχισε να μπουκωνει άγρια εμ καβάλησε το καλάμι. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Παρόλα αυτά όμως, το simplefi on the go παραμένει πολύ πιο συμφέρον σε σχέση με άλλα, πχ. σου δίνει 30 gb με 25 €, εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Αναφέρομαι στο simplefi on the go με κάρτα. Τα 30 γίγα στοιχίζουν 25 € και μέχρι στιγμής ισχύουν για τρεις μήνες. Δεν υπάρχει αντίστοιχο πακέτο από όσο γνωρίζω, αλλά μπορεί και να μου διαφεύγει. Το 1 gb με 1 € την ημέρα, στοιχίζει 30 € τον μήνα. Επιπλέον, εσύ μπορεί να θέλεις μια μέρα να φας 100 mb και μια άλλη 5 gb. Δεν συγκρίνονται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Ναι εχεις δίκιο είναι πολυ μπερδεμένα και δεν βγάζω ακρη , ουτε καν βρίσκω την προσφορά που λες :) τελικά παραμένει 3μηνο αυτό δεν εγινε 2μηνο έτσι ? και αν τελειώσουν τα gb εχει απεριόριστη χρήση με χαμηλή ταχύτητα όπως κάποιο άλλο simplify ? Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μετά τις 11 Μαΐου, αν δηλαδή θα επηρεαστεί αυτό το τρίμηνο πακέτο. Αν τελειώσουν τα gb δεν συνεχίζεις με χαμηλή ταχύτητα. Πρέπει να βάλεις άλλα. Δεν είναι προσφορά αυτή που λέω, αλλά ένα από τα πακέτα του Simplefi On The Go με κάρτα. Υπάρχουν αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Wind. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 πολυ κριμα που το πακετο αυτο δεν μπορεις να το ενσωματωσεις σε καποιο καρτοκινητο τους ωστε να εχεις και χρονο ομιλιας σε μια σιμ. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 πολυ κριμα που το πακετο αυτο δεν μπορεις να το ενσωματωσεις σε καποιο καρτοκινητο τους ωστε να εχεις και χρονο ομιλιας σε μια σιμ. Καλά θα ήταν, βέβαια τη sim του Simplefi μπορείς να τη βάλεις κανονικά σε κινητό, χρησιμοποιώντας την εννοείται μόνο για δεδομένα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Ειχα καιρό να μπω στο τοπικ. γενικά συμφωνώ με όσα έγραψε ο Mark για τις sim γιατί κι εγώ έχω δύο λόγω σταθερών και έχουμε τις ίδιες μια και μια... Διάβασα και την ανακοίνωση για δίμηνη ανανέωση από 11/5 και άρχισα τα μπινελίκια. Συνεχίστε έτσι εκεί στην wind για να την κάνουμε και εμείς οι παλιοί. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 2, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Προσωπικά, μικρή διαφορά θα μου κάνει. Την κάρτα δεν την χρησιμοποιώ συστηματικά. Την έχω στην άκρη γνωρίζοντας πως έχω έναν μικρό όγκο δεδομένων που μπορεί να χρειαστεί κάποια στιγμή, ή για να κάνω που και που κάποια δοκιμή. Αλλά είναι κρίμα γιατί σου δείχνουν ότι προσπαθούν να βγάλουν κάτι από το δοχείο που περιείχε ότι είχε βγάλει η μύγα ως ξύγκι. Οκ, εννοείται πως δεν θα συντηρήσω μια τέτοια κάρτα ούτε στο ελάχιστο. Άλλωστε και το 1gb που θα πάρω δίνοντας 5€ δεν είναι κάτι που μου αλλάζει κάτι ή που το χρειάζομαι. Αν το χρειαστώ το καλοκαίρι θα πάω να πάρω ένα νέο πακέτο που σου δίνει και κάποια δεδομένα παραπάνω. Αλλά είναι για το ****το η όλη συζήτηση. Δηλαδή τι τους κοστίζει να σου έχουν μια κάρτα και να σου παίρνουν έστω ένα τάληρο το χρόνο. Οι data card ούτε καν τέλος κινητής δεν πληρώνουν (όχι ότι έχει διαφορά για αυτούς μιας και ο συνδρομητής το πληρώνει, αλλά δεν έχει κάποια πολυπλοκότητα εξαιτίας του). Κρίμα wind. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 (edited) Ειχα καιρό να μπω στο τοπικ. γενικά συμφωνώ με όσα έγραψε ο Mark για τις sim γιατί κι εγώ έχω δύο λόγω σταθερών και έχουμε τις ίδιες μια και μια... Διάβασα και την ανακοίνωση για δίμηνη ανανέωση από 11/5 και άρχισα τα μπινελίκια. Συνεχίστε έτσι εκεί στην wind για να την κάνουμε και εμείς οι παλιοί. Φίλε μου να πάνε να κάνουν κολοτουμπες εκεί στην Wind το έχουν παρακάνει σε όλα τα επίπεδα. Τους έχω γράψει 5 επιστολές. Δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι. Απλά έχασαν τους περισσοτέρους συνδρομητές. Νομίζουν ότι μοιράζοντας προνομιακά θα σταθούν στην αγορά αλλά το μόνο που έχουν κάνει είναι να τους σιχαθούμε ιδιαίτερα από τους εξωτερικούς ντίλερ που κοροϊδεύουν τον κόσμο. Σαν το περιστατικό που έγινε με τα 28gb και τελικά ήταν μουφα. Προσωπικά αν μου κλείσουν το simplefi on the go μετα τον Μάιο στο δίμηνο δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα. Αν το χρειαστώ ξανά θα πάω σε κατάστημα και θα βγάλω νέο. Εύχομαι μέχρι τότε να δώσουν απεριόριστα ή με μεγάλο όγκο δεδομένων οι άλλες να γλυτώσουμε μια και καλή από την wind γιατί αυτοί όπως το πάνε κάθε τρεις μήνες θα κάνουν αλλαγές στην καρτοκινητή. Edited May 2, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 να γλυτώσουμε μια και καλή από την wind γιατί αυτοί όπως το πάνε κάθε τρεις μήνες θα κάνουν αλλαγές στην καρτοκινητή. Mα εδώ είναι το θέμα. Οτι αλλαγές κάνει η wind προς το χειρότερο, σύντομα την ακολουθούν και οι άλλοι 2. Αλλά η wind ενώ παίρνει τα αρνητικά των άλλων 2 που της επιφέρουν πρόσκαιρο κέρδος ίσως, δεν καταλαβαίνουν ότι στο τέλος βγαίνουν χαμένοι. Προσωπικά στην αρχή χάρηκα που μου έφεραν επιτέλους το 4g στην περιοχή μου, πήρα ενα 4μηνο simplefi και ψάχνοντας το περισσότερο είδα πως τελικά άλλοι είναι φθηνότεροι για τις ανάγκες μου και η wind έμεινε στο συρτάρι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Ανανέωσα χθες τις δύο broadband sim που έχω (από δύο σταθερό). Η ανακοίνωση λέει από 11/5, οπότε, λογικά αυτή η ανανέωση θα ισχύει για ένα χρόνο. Αυτό υπάρχει τρόπος να το τσεκάρουμε κάπως ; Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Ανανέωσα χθες τις δύο broadband sim που έχω (από δύο σταθερό). Η ανακοίνωση λέει από 11/5, οπότε, λογικά αυτή η ανανέωση θα ισχύει για ένα χρόνο. Αυτό υπάρχει τρόπος να το τσεκάρουμε κάπως ; Αυτό που θεωρείς λογικό, το υποστηρίζω από καιρό, αλλά υπάρχουν συμφορουμίτες που υποστηρίζουν ότι η διάρκεια θα είναι δίμηνη. Θα το δούμε μετά από 2 μήνες, νωρίτερα δεν γίνεται να το τσεκάρεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Θα έπρεπε να υπάρχει ένας τρόπος, μέσω μηνύματος ή με κάποιον άλλον τρόπο, να ενημερώνεσαι για την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου, όπως γίνεται με την καρτοκινητή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Δεν υπάρχει υπολοιπο στη συγκεκριμένη sim. Βάζοντας λεφτά παίρνεις mb τα οποία λήγουν 1 ή 2 ή 3 μήνες μετά αναλογα με το πακέτο που ενεργοποιείται. Στο μήνυμα του υπολοίπου των mb δεν αναφέρεται η ημερομηνία λήξης τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Ναι, σωστά. Αυτό εννοούσα, αναφέρεται βέβαια στο sms πότε λήγουν τα mb που έχεις αγοράσει, δεν αναφέρεται όμως πότε λήγει η ισχύς της κάρτας, όπως γίνεται και με τον τρόπο που γνωρίζουμε στην καρτοκινητή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Χθες (11/5) έλαβα μήνυμα στη sim ("φοιτητικό") στην οποία μπαίνουν τα 120' της προσφοράς από το σταθερό και λέει: "Σας ενημερώνουμε πως χρειάζεται να ανανεώσετε το χρόνο ομιλίας σας για να συνεχίσετε να λαμβάνετε τα 120 λεπτά/μήνα προς όλα τα εθνικά δίκτυα λόγω της συνδυαστικής προσφοράς υπηρεσιών wind". Περίμενα να διαβάσω σ' αυτό το νήμα ότι έλαβε και άλλος παρόμοιο μήνυμα, αλλά δεν βλέπω άλλη ανάρτηση και, επομένως, συμπεραίνω ότι πρόκειται για το όμοιο μήνυμα που παίρνω κάθε 2 μήνες και αφορά στην υπενθύμιση για τη 2μηνη ανανέωση που κάνω συνήθως αυτή την περίοδο (λήγει 18/5) και όχι 1) στην ετήσια που κάνω κάθε 1η Νοεμβρίου και 2) στη νέα που ανακοινώθηκε ότι θα ισχύσει από 11/5. Θα περιμένω την 18/5 για την κανονική 2μηνη ανανέωση και θα δω τι θα γίνει. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Ε, ναι. Αυτό το στέλνει καιρό τώρα όταν λήγει το υπόλοιπο του κι καρτοκινητού στο οποίο έχει επιλεχθεί να μπαίνουν τα 120'. Δεν έχει σχέση με την κάρτα του θέματος. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Μία και είχε συζητηθεί παλαιότερα, στη σελίδα της Wind κανονικά φαίνεται το πακέτο των 30 GB με 25 ευρώ και διάρκεια 90 μέρες, τρεις μήνες δηλαδή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Μία και είχε συζητηθεί παλαιότερα, στη σελίδα της Wind κανονικά φαίνεται το πακέτο των 30 GB με 25 ευρώ και διάρκεια 90 μέρες, τρεις μήνες δηλαδή. Μην το λες αργούν να ανανεώσουν την σελίδα. Την άλλη φορά τους έκραζα επί τρεις ημέρες να αλλάξουν τα 6gb με 25€ στα 30gb με 25€. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Εγω απο περιέργεια τσεκαρα αν έχει μπει το 1γιγα λόγω σταθερου... βλέπω έχει μπει του Μαΐου μέχρι 31/5/19. Να δω πότε θα ζητήσει... τάισμα η κάρτα. Απο την αλλαγή του χρόνου έχω να βάλω 5ευρω. Εχω και άλλη μια sim πάλι λόγω σταθερου θα την τσεκάρω κάποια στιγμή και αυτή. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Εγω απο περιέργεια τσεκαρα αν έχει μπει το 1γιγα λόγω σταθερου... βλέπω έχει μπει του Μαΐου μέχρι 31/5/19. Να δω πότε θα ζητήσει... τάισμα η κάρτα. Απο την αλλαγή του χρόνου έχω να βάλω 5ευρω. Εχω και άλλη μια sim πάλι λόγω σταθερου θα την τσεκάρω κάποια στιγμή και αυτή. Θα δούμε αν μας ζητήσει την 11/7 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts