DjHoya Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Το έχει κανονικά κ στη miui 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis70 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Ξαναποσταρω παιδιά, το Weather Widget σας βγάζει φεγγάρι το βράδυ; Σε μένα μέρα νύχτα έχει μόνο ήλιο. Υπάρχει καμιά ρύθμιση γιαυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Ξαναποσταρω παιδιά, το Weather Widget σας βγάζει φεγγάρι το βράδυ; Σε μένα μέρα νύχτα έχει μόνο ήλιο. Υπάρχει καμιά ρύθμιση γιαυτό;Ποιο φεγγάρι; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Καλημέρα. Σας ενδιαφέρει, το καλό είναι ότι δεν θέλει root ή ξεκλείδωμα bootloader https://www.thecustomdroid.com/google-camera-port-xiaomi-poco-f1-mi-8-mi-mix-2s/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Καλημέρα, ενώ έχω Ινδία σαν region δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω θέματα από τρίτους. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Καλημέρα, ενώ έχω Ινδία σαν region δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω θέματα από τρίτους. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Reboot τη συσκευη & θα ανοιξει η εφαρμογη καλυτερα βαλε τουρκια γιατι εχουμε την ιδια ωρα.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Το δοκιμάσαμε δίπλα δίπλα και τα δύο τηλέφωνα 6/64 μαύρα.. Πέρασα και το δικό μου και στα δύο. Το ένα κατά την ανάγνωση διάβαζε ακαριαία απ όλες τις πλευρές χωρίς πίεση. Αυτο ξεκλειδώνει άμεσα. 10/10 φορές Το άλλο ήθελε πίεση όπως λες και διαβάζει μόνο υπο γωνία. ξεκλειδώνει με την 2η-3η προσπάθεια και θέλει πάντα λίγη πίεση Πες του να περάσει το ιδιο δάχτυλο δυο φορές. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Reboot τη συσκευη & θα ανοιξει η εφαρμογη καλυτερα βαλε τουρκια γιατι εχουμε την ιδια ωρα..Έχω κάνει και επανεκκίνηση δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω αλλά θέματα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Έχω το mi8 κινεζική έκδοση με ξεκλείδωτο bootloader και global rom περασμένη από το μαγαζί που το πήρα. Μου ήρθε μια αναβάθμιση στην αρχή και τέλος! Αν δεν κλειδώσει, δεν θα πάρω άλλο update? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Έχω το mi8 κινεζική έκδοση με ξεκλείδωτο bootloader και global rom περασμένη από το μαγαζί που το πήρα. Μου ήρθε μια αναβάθμιση στην αρχή και τέλος! Αν δεν κλειδώσει, δεν θα πάρω άλλο update? Ακολουθείς τα παρακάτω βήματα από το πρώτο post https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32874-%CE%95%CE%9D%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%95%CE%99%CE%95%CE%A3-%CE%A0%CE%9F%CE%A5-%CE%A0%CE%A1%CE%95%CE%A0%CE%95%CE%99-%CE%9D%CE%91-%CE%9A%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%95-%CE%91%CE%9D-%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%92%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%95-%CE%A4%CE%9F-%CE%9Ci-8-%CE%9C%CE%95-%CE%9E%CE%95%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%94%CE%A9%CE%A4%CE%9F-BOOTLOADER/?pageNo=1&92bf93ce ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ GLOBAL ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Έχω το mi8 κινεζική έκδοση με ξεκλείδωτο bootloader και global rom περασμένη από το μαγαζί που το πήρα. Μου ήρθε μια αναβάθμιση στην αρχή και τέλος! Αν δεν κλειδώσει, δεν θα πάρω άλλο update? Θα πάρεις κανονικά όλα τα updates Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 :)Θα πάρεις κανονικά όλα τα updatesεννοείς αν ακολουθήσω τα βήματα η όπως είμαι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arisasima Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Το κινητό υποστηρίζει quick charge 4+ αλλά νομίζω ο φορτιστής της συσκευασίας είναι για quick charge 3. Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω φορτιστή quick charge 4 και άμα χρησιμοποιει κάποιος αν έχει δει κάποια διαφορά στην ταχύτητα της φορτισης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Καλημέρα, ενώ έχω Ινδία σαν region δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω θέματα από τρίτους. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε μένα, όταν είχα βάλει χώρα Ινδία, είχα αλλάξει την γραμματοσειρά, σε roboto medium. Αλλά έχω εγγραφεί στο xiaomi ντιζαινερ , πριν χρόνια. Ψάξτο. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδία, σκέφτομαι να το τιμήσω και εγώ μετά απο ένα χρόνο και κάτι συμβίωσης με το LG G5. Το έχουν όμως δυο άτομα στον κύκλο μου και ενώ το ένα δουλεύει άψογα το άλλο δείχνει να μην διαβάζει το δαχτυλικό αποτύπωμα σωστά Δηλαδή μπορεί να χρειάστεί 3-4 προσπάθειες για να το διαβάσει και να ξεκλειδώσει. Ο αισθητήρας λειτουργεί πολυ χρήγορα στην κάμερα που έχει βάλει λειτουργία κλείστρου. Το πρόβλημα εμφανίζεται στο ξεκλείδωμα. Ειναι καποιο γνωστο bug? Το εχει συναντήσει κανένας αλλος? υπάρχει λύση σε περίπτωση που και το δικό μου κανει τέτοια νερά? Ξεκινάς με φλασαρισμα. Αν πάλι δεν δουλεύει,, είναι στιγμιαίο το ξεκλείδωμα,, τότε δεν είναι πρόβλημα software, ίσως πρόβλημα στο hardware, ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέχασα: κατέβασε από το play store, εφαρμογή, και ελέγξτε όλο το κινητό,, δεν θυμάμαι αν έχει και το αποτύπωμα (?,) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timlaza Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Καλημέρα είμαι κάτοχος του κινητού και θα ήθελα να ρωτήσω ποια εφαρμογή να βάλω στο κινητό για να βελτιωθεί η κάμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Σε μένα, όταν είχα βάλει χώρα Ινδία, είχα αλλάξει την γραμματοσειρά, σε roboto medium. Αλλά έχω εγγραφεί στο xiaomi ντιζαινερ , πριν χρόνια. Ψάξτο. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξεκινάς με φλασαρισμα. Αν πάλι δεν δουλεύει,, είναι στιγμιαίο το ξεκλείδωμα,, τότε δεν είναι πρόβλημα software, ίσως πρόβλημα στο hardware, ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέχασα: κατέβασε από το play store, εφαρμογή, και ελέγξτε όλο το κινητό,, δεν θυμάμαι αν έχει και το αποτύπωμα (?,) Με λίγο ψάξιμο βρήκα οτι φοράνε διαφορετικά modules. Το αργό ειναι fpc το γρήγορο ειναι goodix. Επιβεβαιώνω οτι όντως λιγη πίεση βοηθάει την κατάσταση αλλά και πάλι δεν έχουν καμία σχέση σε αμεσότητα και απόκριση. Βρηκα και το build in testing menu (about phone > kernel version > πολλαπλά taps > CIT menu > 31. Goodix / FPC fingerprint sensor) και στα δύο κινητά το αντίστοιχο τέστ τα βγάζει όλα οκ σχετικά με το δαχτυλικό αποτύπωμα. Εψαξα και ειδα οτι γενικά υπάρχει ενα θέμα με την απόκριση σε διάφορα μοντέλα κυρίως μετα απο αναβάθμιση οποτε μαλλον κατι με τα drivers θα παίζει. Θα περιμένω και αν διορθωθεί με το επόμενο update θα το τσιμπήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 :)εννοείς αν ακολουθήσω τα βήματα η όπως είμαι? Όχι όπως είσαι χωρίς να το πειράξεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Καλημέρα είμαι κάτοχος του κινητού και θα ήθελα να ρωτήσω ποια εφαρμογή να βάλω στο κινητό για να βελτιωθεί η κάμερα.. Καλησπέρα, εγώ χρησιμοποιώ αυτή γιατί οι νεότερες εκδόσεις μου έχουν ξεθωριασμένα χρώματα,https://drive.google.com/drive/folders/133h8Js_ni49KfDLBZ4fiV2DiER59imw9 Εννοώ την αριστερή,την 3.2.045 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Καλησπερα, ευχαριστημενος κάτοχος ενος Mi8 Global εδω και 2 βδομάδες. Πλην ομως εχω ενα θεματάκι. Εχω MIUI 9.6.7 (OEAMIFD) και ακομα δε με εχει πάει στην 10. Ελέγχω κανονικά για updates, τιποτα ομως. Security patches μου εχουν ερθει κανονικα. Φιλος επισης με Mi8 Global, εχει ηδη 10, και το παρελαβε εστησε πριν λιγες μερες. Κάτι μου διαφεύγει νομιζω.... Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Καλησπερα, ευχαριστημενος κάτοχος ενος Mi8 Global εδω και 2 βδομάδες. Πλην ομως εχω ενα θεματάκι. Εχω MIUI 9.6.7 (OEAMIFD) και ακομα δε με εχει πάει στην 10. Ελέγχω κανονικά για updates, τιποτα ομως. Security patches μου εχουν ερθει κανονικα. Φιλος επισης με Mi8 Global, εχει ηδη 10, και το παρελαβε εστησε πριν λιγες μερες. Κάτι μου διαφεύγει νομιζω.... Για δοκίμασε να βάλεις τοποθεσία Ελλάδα Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Για δοκίμασε να βάλεις τοποθεσία Ελλάδα Χμμμμ, σε χρωστάω ενα πιτογυρο στο meatup :lol: To ειχα Γαλλία για το face unlock. Με το που το γυρισα Ελλάδα επαιξε μπαλα. Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Χμμμμ, σε χρωστάω ενα πιτογυρο στο meatup :lol: To ειχα Γαλλία για το face unlock. Με το που το γυρισα Ελλάδα επαιξε μπαλα. Χαχα! ✌️✌️ Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosgia Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Με swipe up από το κάτω μέρος της οθόνης εκκινεί ο φυλομετρητης της xiaomi. Πώς απενεργοποιείται??? Μπορεί να αντικατασταθεί με τον chrome? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 παιδια εχει αλλος θεμα με συνδεση του ΜΙ8 με bluetooth αυτοκινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Με swipe up από το κάτω μέρος της οθόνης εκκινεί ο φυλομετρητης της xiaomi. Πώς απενεργοποιείται??? Μπορεί να αντικατασταθεί με τον chrome? πήγαινε ρυθμίσεις εφαρμογές συστήματος και κάνε εκκαθάριση δεδομένων στον φύλλο μετρητή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts