Jump to content

strange_thomas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    635
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About strange_thomas

  • Ημ. Γέννησης 22/11/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

strange_thomas's Achievements

  1. Το έχει ξαναγράψει κάποιος η εδώ η στο γειτονικό forum, ακριβώς ίδια φάση μιλούσε Ελληνικά ενώ δεν ήταν καν supported. Μήπως είναι κάποιο early access bug? Γιατί θεωρώ πως σίγουρα ήδη δουλεύει γλώσσες και διαλέκτους backstage που δεν έχουν βγει επίσημα.
  2. Για τσεκαρε εδώ https://www.sammobile.com/news/did-samsung-throttle-galaxy-s23-charging-speed-one-ui-6-1/
  3. Guys, είπα να δοκιμάσω λίγο το Samsung keyboard, να παίξω με τα AI. Θυμήθηκα γιατί το μισώ, η πάνω γραμμή (qwerty) όταν γράφεις ελληνικά μετατοπίζεται στα αριστερά. Υπάρχει κάποια επιλογή για αυτό? Κοίταξα στα settings στο layout αλλά δεν βρήκα κάτι.
  4. Κατέβηκε και εγκαταστάθηκε κανονικά. Δεν είδα κάποιο θέμα με lag η να μην έκατσε κάτι καλά. Μένει να φανεί αν επηρεάστηκε η απόδοση της μπαταρίας. Από features δεν μπορώ να πω ότι με συγκίνησε... Μόνο ΑΙ σε calls, notes, Samsung browser, Samsung keyboard και album έδωσε. Τα 4 πρώτα άχρηστα για εμένα προσωπικά. Το παιχνιδάκι με τις εικόνες που μετακινεις κάτι και στο γεμίζει με ΑΙ είναι καλό αλλά οκ πόσο συχνά θα το κάνεις πέρα απ' τις πρώτες μέρες ίσως? Έδωσε και το circle to search το οποίο δεν το "διαφημίζει" μετά το update στην λίστα με τα νέα features
  5. Είναι ένα σημείο στο οποίο παρατηρείται μια ασυνέχεια κατασκευαστικά, στο σχήμα κύκλου, που μοιάζει με τρύπα αλλά δεν είναι τρύπα, το νιώθεις με το δάχτυλο σαν τρύπα αλλά δεν είναι τρύπα. Είναι σαφές νομίζω
  6. Καλησπέρα, έχει τύχει σε κανέναν από εσάς να εμφανίζει τυχαία το μήνυμα "do you want to uninstall this app?" Για τυχαία apps? Μου το έχει κάνει 3-4 φορές τις τελευταίες μέρες.
  7. Το θέμα λύθηκε με clear data + cache σε camera app και camera assistant app
  8. Έχω και εγώ θέμα με moon photography. Φαίνεται να κόβει το φεγγάρι. Υποπτεύομαι ότι δε δουλεύει σωστά το digital stabilization. Άλλο δείχνει η οθόνη στο crop view και άλλο βγάζει Edit: το ίδιο κάνει γενικά σε μεγάλο digital zoom. Άλλο βλέπεις άλλο βγάζει.
  9. 0 κοντά 1 μακριά. Οπότε αν πας το slider στο 1 είσαι στο άπειρο
  10. Ανεστίαστη μου κάνει. Έβαλες focus στο άπειρο?
  11. Εδω να πω οτι παρατηρω επίσης μεγάλη διαφορα στο σήμα σε σχεση με poco f2 pro. Σε Vodafone εχει παντα λιγότερες μπάρες στα ίδια σήμεια που το Poco επιανε καμπάνα αλλα το εντυπωσιακό ειναι οτι σε Cosmote με το Poco έπιανα ιντερνετ σε μετρό κόκκινη γραμμή ενω με το s23 δεν δείχνει καν ένδειξη σήματος.
  12. Δεν έχει καμία απολύτως διαφορά. Μόνο η "κουρτίνα" των toggles άλλαξε. Για Α13 δεν νομίζω να πάρουμε ποτέ. Και αυτό το miui14 φαίνεται ότι έγινε απλά για να μην λέμε
  13. Μόλις έσκασε miui 14
  14. Έχει προεγκατεστημένη μεμβράνη out of the box?
×
×
  • Create New...