Jump to content

LG G7

_NikitaS_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλήμερα γιωργαρα. Πότε πηγές σε pixel 2 xl ρε θηρίο?

Πω... Χαχα

Έχασα επεισόδια

Απο φίλο που το έχει βγάζει μέσο όρο 5 με 5.30 ώρες.

Mate the 10 pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 788
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έχω μπει σε frenzy mode Γιάννη άστα χαχαχα.

Κατάλαβα με τη δική μου χρήση δηλαδή κάνα τρίωρο με κόβω, όλη μέρα στο αυτοκίνητο 4g,GPS, χάρτες, ομιλία.

Καλήμερα γιωργαρα. Πότε πηγές σε pixel 2 xl ρε θηρίο?

Πω... Χαχα

Έχασα επεισόδια

Απο φίλο που το έχει βγάζει μέσο όρο 5 με 5.30 ώρες.

Mate the 10 pro be with you

Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιώργο έχω εκπλαγεί ευχάριστα από την μπαταρία του g7. Προερχόμενος από s8+ και OnePlus 5t θα σου πω ότι είναι ελαφρώς καλύτερο από το s8+ και λίγο χειρότερο από τον 5τ. Είμαι στην 6η φόρτιση βέβαια και ακόμη δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα.

Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιώργο έχω εκπλαγεί ευχάριστα από την μπαταρία του g7. Προερχόμενος από s8+ και OnePlus 5t θα σου πω ότι είναι ελαφρώς καλύτερο από το s8+ και λίγο χειρότερο από τον 5τ. Είμαι στην 6η φόρτιση βέβαια και ακόμη δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα.

Πόσο sot βγάζεις μέχρι τώρα;

Πόσο sot βγάζεις μέχρι τώρα;

Κατά μέσο όρο 5 ώρες+ μέσα στην μέρα. Τώρα ας πούμε το έχω μια μέρα εκτός φόρτισης με 2 ώρες οθόνη με τις μισές ώρες εκτός σπιτιού και όλα ανοιχτά και Bluetooth μονίμως ενεργό

Edit

Παρακάτω η χρήση της μπαταρίας. Εκτός φόρτισης από χθες το απόγευμα μέχρι τώρα που μιλάμε. Οι 10 ώρες εκτός σπιτιού, στη δουλειά με πολύ κακό σήμα με όλα ανοικτά μονίμως και always on ανοικτό. Μια ώρα κλήσεις από Bluetooth. Και καμιά ώρα ραδιόφωνο από το Greek radios...

b6ac43154f264808822ac23c676a0127.jpg0fe597dda7736c45b22c1b865234a987.jpg

Edited by Alex_alex

Μετα απο πολυ καιρο ανεβηκε review απο Dxomark.

Ενταξυ ξερω γενικα οτι το εν λογω site εχει ακουσει ανα καιρους διαφορα,αλλα πραγματικα τοσο χαλια score δεν το περιμενα με τιποτα το οποιο φαινεται να χανει αρκετους ποντους στο κομματι του video περισσοτερο,παρα στις φωτογραφιες.

https://www.dxomark.com/lg-g7-thinq-camera-review-lgs-artificial-intelligence-camera/

Ενταξυ ξερω γενικα οτι το εν λογω site εχει ακουσει ανα καιρους διαφορα,αλλα πραγματικα τοσο χαλια score δεν το περιμενα με τιποτα το οποιο φαινεται να χανει αρκετους ποντους στο κομματι του video περισσοτερο,παρα στις φωτογραφιες.

https://www.dxomark.com/lg-g7-thinq-camera-review-lgs-artificial-intelligence-camera/

Είναι το μόνο κινητό που έχει manual ρυθμίσεις στο βίντεο με επιλογές που τα υπόλοιπα κινητά ούτε στον ύπνο τους. Υποστήριξη hdr10, 4k 60fps και βίντεο και από την wide camera. Για να μην πω για τον στερεοφωνικό ήχο dts που καταγράφει. Γελάω απλά με το συγκεκριμένο site.

Κάνει μετρήσεις ΓΤΠ χωρίς παρεξήγηση. Βγάζει την κάτω του μετρίου κάμερα του scirocco (που είναι χειρότερη από το g5 που έχω) στα 84. Εκεί σταμάτησα να κοιτάω τις μετρήσεις τους. Δεν αμφιβάλω για τα τοπ κινητά από Huawei, Apple, Sammy κλπ αλλά προφανώς ο έχων να πληρώσει θα δει τα σκορ του ψηλά.

Συνεχίζοντας την κουβέντα για την μπαταρία, το τηλέφωνο κάθε μέρα και κάθε φόρτιση που περνά εξακολουθεί να με εντυπωσιάζει.211b151584a6abbef38db18850a9c44c.jpg2a16a93424a172bfbf7ae1e0af0bc369.jpg

Edit

Επισυνάπτω τα πλήρη στατιστικά της μπαταρίας πριν το βάλω για φόρτιση. Αν μου έλεγαν ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει 3500mah ή και παραπάνω θα το πίστευα για πλάκα κρίνοντας από το πόσο κρατά η μπαταρία με βαριά χρήση. Όλη την ώρα ανοιχτά τα πάντα και συνδεδεμένο μονίμως με Bluetooth. Αρκετές φωτογραφίες και αυτόματη φωτεινότητα μονίμως με πολύ χρήση κάτω από τον ήλιο. Μπράβο στην LG και κρίμα που πολλοί το φοβούνται ακριβώς λόγω της μικρής του μπαταρίας.

c338325c2aa9529ceebca0f057bfc869.jpgfa1847ab273cbcea1a75f9f8288c5370.jpg896ab9c9c35fad517df3bc71dee95c5a.jpg

Edited by Alex_alex

.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλημερα παιδια

σημερα και επισημα μας εθαψε το dxomark με βαθμολογια 83,

δηλαδη καμερα προ τριετιας και βαλε,

παντως δεν πιστευω οτι το g7 εχει χειροτερη καμερα απο 1+6 kai mi 8.(που ειναι στο ιδιο ευρος τιμης)

πιστευω εχει την καλυτερη καμερα μετα απο pixel 2 kai p20 pro.

αναμενω γνωμες απο ηδη αγοραστες

καλημερα!

το πιο αξιοπιστο site μακραν.

Με τετοιο hardware στην καμερα που εχει το lg...και 83 βαθμους που πηρε πολυ ειναι.

Η lg σταματησε να βγαζει καλες καμερες απο το g5 και μετα

Ερώτηση προς τους κατόχους..

Αξίζει στα 499ευρω η συσκευή?μ αρέσει Και θα ήθελα να την δοκιμάσω ποια είναι η γνώμη σας

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το πιο αξιοπιστο site μακραν.

Με τετοιο hardware στην καμερα που εχει το lg...και 83 βαθμους που πηρε πολυ ειναι.

Η lg σταματησε να βγαζει καλες καμερες απο το g5 και μετα

Συμφωνώ για την αξιοπιστία το site . Δεν είναι τυχαίο που έβγαλε με το ψηλότερο σκορ το p20 pro.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα φίλοι ! Αγόρασα από εξωτερικό ένα ,lg g7 lm-g710em . έχει όμως ευτυχής ,frp lock γνωρίζει κανείς κάποια διαδικασία που δουλεύει ??? Γιατί κλαίω τα λεφτά μου
sector:superman: ! Nubia M2 !

Καλησπέρα φίλοι ! Αγόρασα από εξωτερικό ένα ,lg g7 lm-g710em . έχει όμως ευτυχής ,frp lock γνωρίζει κανείς κάποια διαδικασία που δουλεύει ??? Γιατί κλαίω τα λεφτά μου

Καλημέρα, δοκίμασε τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.techeligible.com/2017/10/20/bypass-google-account-frp-lg-devices/. Το είχε δοκιμάσει γνωστός μου σε παλιό LG και είχε πιάσει.

Tο frp lock συνήθως γίνετε όταν είσαι root και μετα αμα κλησεις το oem unlock από τις υπηρεσίες για προγραμματιστές στις ρυθμισεις του κινητού σου πετάει αυτό το μήνυμα όταν κανεις restart. O μονος τρόπος να το παράκαμψης είναι ένας, εφόσον φαντάζομαι δεν μπορείς να μπεις στο κινητό και σου δείχνει μαύρη οθόνη. Kατεβάζεις κάποια official lg stock rom για το lg g7 κατά προτίμηση οποια έχει το κινητό σου. Kαι μεσω του pc και του lash tool κανεις flash το kdz. Kαι τότε θα είσαι ok. Υπάρχουν tutorials στο myphone πως κάνουμε flash kdz αρχεία θα σου πουν και τα παιδιά εδώ φαντάζομαι που να βρείς το kdz αρχείο που χρειάζεσαι. Λογικά στο site τις lg πρέπει να συνεχίζουν να υπάρχουν.

• Administrators
To FRP (Factory Reset Protection) είναι το Google Account Verification που σου ζητάει η συσκευή μετά από factory reset. Υπάρχουν κάποιοι οδηγοί στο Internet για να γίνει bypass. Δεν δουλεύουν όλοι σε όλες τις συσκευές και πρέπει να κάνει δοκιμές ο φίλος γιατί κάποιες μέθοδοι λειτουργούν με κάποιες συσκευές ενώ κάποιες άλλες μέθοδοι με άλλες και εξαρτάται από τα security patches που έχει η εκάστοτε συσκευή.

Modpic.gif

Μπορει να δοκιμασει κανεις την υπηρεσια wifi calling στην cosmote να μου πει αν δουλευει?

περισσοτερες πληροφοριες:

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σας.

Ειμαι κατοχος κι εγω το lg g7 εδώ και μια εβδομαδα.

Όλα καλα με το κινητο.

Το μονο που δεν μπορω να βρω ακομα είναι καποιον συμβατω wireless charger.

Γνωριζει κανεις κατι?καποιο μοντελο να προτινει που να το εχει δουλεψει και να είναι αξιοπιστο?

Ευχαριστω πολύ!!!!

GRIGORIS

Καλησπέρα σας.

Όλα καλα με το κινητο.

Γνωριζει κανεις κατι?καποιο μοντελο να προτινει που να το εχει δουλεψει και να είναι αξιοπιστο?

Ευχαριστω πολύ!!!!

Οποιοδήποτε wireless charger λειτουργεί φίλε μου. Εγώ έχω ένα φαντάσου no name από την εποχή του Nexus 5. Και δουλεύει κανονικά.

• Administrators
Καλησπέρα σας.

Όλα καλα με το κινητο.

Ευχαριστω πολύ!!!!

Όλοι οι wireless chargers της αγοράς υποστηρίζουν το Qi πρωτόκολλο όπως η συσκευή σου, συνεπώς όλοι κάνουν αν και θα σου συνιστούσα να πας σε κάποιον επώνυμο και να αποφύγεις no name κινέζικους.

Modpic.gif

Πάντως ρε παιδιά έχω περάσει από σχεδόν όλες τις ναυαρχίδες της αγοράς. Παλιές και νέες. Τόσο αμπαγκαριστο κινητό πρώτη φορά έχω. Δεν έχει ούτε ένα ψεγάδι. Καιρό είχε η LG να δώσει τέτοια συσκευή.

Παντως όπως και στο G2 που ειχα όπως και τωρα στο g7 που πηγα το μονο που με χαλαει είναι πως το ξυπνητηρη δεν δουλευει με απενεργοποιημενη την συσκευή.ειναι το μονο ψεγαδι και στα 2 smartphone που εχω.δεν ξερω καν αν γινετε και σε αλλα smartphone της εταιριας η και σε άλλες εταιριες.για μενα είναι πολύ ασχημο για συσκευες τετοιου επιπεδου.
GRIGORIS

Παντως όπως και στο G2 που ειχα όπως και τωρα στο g7 που πηγα το μονο που με χαλαει είναι πως το ξυπνητηρη δεν δουλευει με απενεργοποιημενη την συσκευή.ειναι το μονο ψεγαδι και στα 2 smartphone που εχω.δεν ξερω καν αν γινετε και σε αλλα smartphone της εταιριας η και σε άλλες εταιριες.για μενα είναι πολύ ασχημο για συσκευες τετοιου επιπεδου.

Φίλε μου Αν θυμάμαι καλά μόνο σε κινητά με mediatek επεξεργαστές μπορει να χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι απενεργοποιημένα.. αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί είναι τόσο δύσκολο να βάλει σε λειτουργία πτήσης στο κινητό και να το αφήσεις ανοιχτό για να χτυπήσει το ξυπνητήρι;; Όλο το βράδυ πάνω από 1 με 2% δεν πρόκειται να χάσεις από μπαταρία.. και να το κλείσεις και να το ανοίξεις μετά από 8 ώρες πάλι θα δεις μία πολύ μικρή διαφορά στην μπαταρία της τάξης του ενός με 2%.. ενα και το ίδιο είναι