Jump to content

g_gregory

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by g_gregory

  1. g_gregory

    LG G7

    ενδιαφέρεται ενας φιλος.τι τιμη να του πω?
  2. g_gregory

    LG G7

    Να το κανουμε το update αυτό που είναι security patch η να περιμενουμε την αναβαθμιση σε android 9?
  3. g_gregory

    LG G7

    ναι δικο μου λαθος ευχαριστω
  4. g_gregory

    LG G7

    Καλημέρα.ψαχνω το λογισμικο του lg bringe στο site της lg αλλα δεν μπορω να το βρω.γνωριζει καποιος να μου πει πως θα το κατεβασω να το κανω εγκατασταση στον υπολογιστη μου?ευχαριστω.
  5. g_gregory

    LG G7

    Καλησπέρα.ευχαρηστω για την διευκρινηση.το λεω αυτό σαν πρόβλημα γιατι το G2 επι 5 χρονια και 3 δουλευε συνεχως.η σε κανονικη λειτουργια η σε λειτουργια πτησης.δεν είναι θεμα μπαταριας αλλα θα ηθελα να μπορω να ξεκουραζω καποιες στιγμες και τον επεξεργαστη.περιπου 1900 μερες συνεχους λειτουργιας δεν είναι νομιζω και ότι καλυτερο στην συμπεριφορά μου απεναντη σε μια συσκευή.το μονο που αποφασισα να κανω ηταν να κανω κάθε βραδυ πριν κοιμηθώ μια επανεκινηση για να μειωσω και τις πιθανότητες για λαγκαρισματα.
  6. g_gregory

    LG G7

    Παντως όπως και στο G2 που ειχα όπως και τωρα στο g7 που πηγα το μονο που με χαλαει είναι πως το ξυπνητηρη δεν δουλευει με απενεργοποιημενη την συσκευή.ειναι το μονο ψεγαδι και στα 2 smartphone που εχω.δεν ξερω καν αν γινετε και σε αλλα smartphone της εταιριας η και σε άλλες εταιριες.για μενα είναι πολύ ασχημο για συσκευες τετοιου επιπεδου.
  7. g_gregory

    LG G7

    Σ ευχαριστω πολύ φιλε!
  8. g_gregory

    LG G7

    Καλησπέρα σας. Ειμαι κατοχος κι εγω το lg g7 εδώ και μια εβδομαδα. Όλα καλα με το κινητο. Το μονο που δεν μπορω να βρω ακομα είναι καποιον συμβατω wireless charger. Γνωριζει κανεις κατι?καποιο μοντελο να προτινει που να το εχει δουλεψει και να είναι αξιοπιστο? Ευχαριστω πολύ!!!!
  9. Μετα την αποσυνδεση από το fb είναι πολύ καλυτερη η συμπεριφορά της συσκευης κατά την συνδεση της στο διαδικτιο αφου δεν κολλαει πλεον για πολύ ωρα. τωρα οσο για τα κολληματα και τα λαγκαρισματα εν ωρα σερφαρισματος στο διαδικτιο εξακολουθουν να υπαρχουν. θα συνεχισω να το παρακολουθώ να δω πως παει οσο για τις μη χρησιμοποιούμενες εφαρμογες επειδή δεν μπορω να της απεγκαταστησω (κινητο δεν είναι root) είναι ολες σε κατασταση απενεργοποιημένες από δω και περα μπορω να τσεκαρω κατι άλλο?κυριως για να εξαφανισω τα λαγκαρισματα που παραμενουν? ευχαριστω για ακομα μια φορα
  10. Σ ευχαριστω πολύ για την αμεση ενημερωση. προ 2 μηνων εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων και σταδιακα το πρόβλημα επανηλθε σε σχετικα συντομο χρονικο διάστημα το κινητο εχει περιπου 40% ελευθερο αποθηκευτικο χωρο και ολες οι εφαρμογες είναι ενημερωμένες τωρα για το fb να το δοκιμασω κι αυτό και παλι σ ευχαριστω και επανέρχομαι μετα την δοκιμη με νεοτερα για το θεμα
  11. Καλημέρα.ειμαι κατοχος του τζι2 από τα τελει του 2013 που κυκλοφορησε.τελευταια αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ηθελα αν μπορει καποιος από σας να με βοηθησει. Όταν συνδεω τη συσκευή στο διαδικτιο ειτε με δεδομενα ειτε με γουαι φαι η συσκευή δεν ανταποκρινετε σε τιποτα απολυτος για περιπου 7 με 8 λεπτα ενώ μετα επανέρχεται σε λειτουργικη κατασταση αλλα και παλι όχι σο 100%.συνεχιζονται καποια μικρο κολληματα. Εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο πρόβλημα.γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει?μπορει καποιος να με βοηθησει να το αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αυτό? Ευχαριστω πολύ και αναμενω τις συμβουλες σας.
  12. καλημερα εκανα την αναβαθμιση λογισμικου σε lollipop εχει κανεις δει αν δουλεθει το plag and play? και αν οχι πως μπορω να το κανω να δουλεψει? γτ βαζω τ ακουστικα και δεν μπορω να ενεργοποιησω αμεσα το ραδιοφωνο ευχαριστω!
  13. Καλημερα οχι δεν ειμαι ροοτ δεν το εχω πειραξει καθολου το κινητο το ξερω πως εξω εχει τρελες ζεστες και ισως επιρεαζεται.αλλα πως γινετε να δουλευει μια χαρα 14 μερες κι ας εχει εξω καυσωνα και ξαφνικα την 15η να ανεβαινει η θερμοκρασια στο θεο? αν μπορεις στειλε οδηγιες για hard reset
  14. καλησπερα εχω απο τα χριστουγεννα το lg g2 η συσκυη ηταν αψογη απο ολες τις αποψεις και δεν ειχα απολυτος κανενα προβλημα, ισα ισα που μπορουσα και εκανα ταυτοχρονα παρα πολλα πραγματα. ομως απο την τελευταια αναβαθμηση σε kit kat 4.4.2 εχω προβλημα η συσκευη δουλευει κανονικα για 15 μερες την 15η μερα ομως ξαφνικα αρχιζει και ανεβαζει τρομερη θερμοκρασια (σε σημειο να μην μπορει καπιος να αγγιξει καλα την συσκευη) η μπαταρια ξεφορτιζει με τρελους ρυθμους (σε φαση 30% σε 10 λεπτα) και το κινητο δεν ανταποκρινετε σε καμια εντολη (ισως χρειαζοντε και 5 λεπτα για να 3εκλειδςσει η οθονη) η λυση που εχω βρει ως τωρα ειναι με την βοηθεια του pc suite να εχω κανει ενα back up στον υπολογιστη μου και μολις αρχιζει και κολλαει του κανω επαναφορα στο back up αυτο (να σημειωσω εδω πως το back up δεν ειναι ενα και μοναδικο γιατι καθε φορα αφαιρουσα και διαφορετικες εφαρμογες μηπως και εφταιγε καποια απο τις πολλες που ειχα εγκαταστησει και χρησημοποιουσα.ομως ολοκληροσα ενα κυκλο που εβγαλα ολες τις εφαρμογες και το προβλημα εξακολουθη να δημιουργητε σε σταθερη βαση 15 ημερων) εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος το προβλημα αυτο? μπορει καποιος να με βοηθησει? εχω διαβασει πως στην αμερικη βγηκε αναβαθμηση σε kit kat 4.4.4 εχει κανεις εικονα ποτε ερχετε ελλαδα? ισως λυθει το προβλημα μου. σας ευχαριστω πολυ ολους για την κατανοηση και την οποια βοηθεια! καλο καλοκαιρι σε ολους!:)
  15. καλημερα σας εχω ενα προβληματακι- απορια μικρης σημασιας αλλα αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ. το vodafone smart2 οπως ολα τα smartphones εχουν την επιλογη του tethering. η απορια μου ειναι η εξης:στο συγκεκριμενο κινητο η ενεργοποιηση του wifi και του tethering δεν μπορει να γινει ταυτοχρονα? αυτο που θα ηθελα να κανω ειναι να παιρνω ασυρματα internet στη συσκευη και απο κει να το μεταφερω επισεις ασυρματα σε αλλες συσκευες. στην συσκευη μου οταν ενεργοποιω το tethering αμεσως απενεργοποιητε το wifi εχει κανεις ιδεα αν κανω κατι λαθος στις απλες ρυθμισεις της συσκευης η αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να πετυχω αυτο που θελω? σας ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...