boss_13 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Πλέον με την 9.1 αυτόματη καταγραφή κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LORD_DRAKE Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 ποσες ωρες κραταει η μπαταρια του p20 pro με ανοικτη την οθονη? sot δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Πλέον με την 9.1 αυτόματη καταγραφή κλήσης. δλδ..? Αποθηκεύονται κάπου οι συνομιλίες μας αυτόματα? Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boss_13 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 δλδ..? Αποθηκεύονται κάπου οι συνομιλίες μας αυτόματα? Αν το επιλέξεις, ναι αποθηκεύονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Στην 9.1.311 δεν έχω βρει κάπου επιλογή για αυτόματη η μη εγγραφή των κλήσεων. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Αν το επιλέξεις, ναι αποθηκεύονται. μας υποδεικνύεις την διαδικασία ενεργοποίησης? Με ενδιαφέρει άμεσα.. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 μας υποδεικνύεις την διαδικασία ενεργοποίησης? Με ενδιαφέρει άμεσα..Θέλει να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή της huawei για να ενεργοποιηθεί. Θα τη βρεις εδώ https://www.xda-developers.com/huawei-honor-emui-9-call-recording/ ή εδώ https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/how-to/call-recorder-huawei-model-android-pie-t3926346 Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Θέλει να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή της huawei για να ενεργοποιηθεί. Θα τη βρεις εδώ https://www.xda-developers.com/huawei-honor-emui-9-call-recording/ ή εδώ https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/how-to/call-recorder-huawei-model-android-pie-t3926346 Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Σε ευχαριστώ, αρχικά κατέβασα την cube ACR απο playstore που δουλεύει άψογα, θα κοιτάξω κ το λινκ που μου έδωσες. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Ακομη η 311 ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου; Αλλοι βλεπω εφτασαν στην 326 και 328... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Ακομη η 311 ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου; Αλλοι βλεπω εφτασαν στην 326 και 328...Ποιοι άλλοι? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smakgr Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Ποιοι άλλοι? Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΓνωριζει καποιος ποτε θα ερθει το Emui10 στο p20 pro; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιοι άλλοι? Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΓνωριζει καποιος ποτε θα ερθει το Emui10 στο p20 pro; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueStelth1 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Με βάση το επίσημο χρονοδιάγραμμα της εταιρείας αρχές Σεπτέμβρη στις 8/9 θα πάρει το p30pro και p30 και τέλος Σεπτέμβρη η σειρά mate20 /pro/x/RS ενώ μέχρι τον Δεκέμβρη θα πάρει και το P20 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Είμαι ήδη εδώ και μια βδομάδα στην 328. Με otg USB μέθοδο. Όλα τέλεια όπως πριν. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Είμαι ήδη εδώ και μια βδομάδα στην 328. Με otg USB μέθοδο. Όλα τέλεια όπως πριν. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Κι εγώ σκέφτηκα να τη βάλω μέσω της εφαρμογής firmware finder αλλά δε βγάζω άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 (edited) Καλησπέρα! Από που μπορώ να κατεβάσω την τελευταία έκδοση (328) για εγκατάσταση μέσω OTG ? Edited September 4, 2019 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Καλησπέρα! Από που μπορώ να κατεβάσω την τελευταία έκδοση (328) για εγκατάσταση μέσω OTG ?Halabtech η από easy firmware. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Τι παραπάνω προσφέρει η 328 σε σχέση με την 311 που είμαι τώρα ξέρετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Security patch του Αυγούστου είναι. 4 GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Halabtech η από easy firmware. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Και στις 2 περιπτώσεις πρέπει να πληρώσω, σωστά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Είμαι ήδη εδώ και μια βδομάδα στην 328. Με otg USB μέθοδο. Όλα τέλεια όπως πριν. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Εμένα μου ήρθε μόνη της εχθές το απόγευμα. Πρώτη SIM vodafone, 2η SIM Cosmote. Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Security patch του Αυγούστου είναι. 4 GB. Το πως το patchακι ήταν 4,κάτι gb με κούφανε Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Στο δικό μου πάντως δεν ήρθε ακόμη η 328 με Vodafone στη sim 1 και Cosmote στη sim 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Ήρθε πριν λίγο η 328, με cosmote. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris4 Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Ελπίζω να έκαναν και με την μπαταρία κάτι γιατί με την 311 με κατέστρεψαν. Γύριζα σπίτι κάθε βράδυ με 40-50% και πλέον γυρνάω με 10-20% ή και κλειστό τελείως.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Ελπίζω να έκαναν και με την μπαταρία κάτι γιατί με την 311 με κατέστρεψαν. Γύριζα σπίτι κάθε βράδυ με 40-50% και πλέον γυρνάω με 10-20% ή και κλειστό τελείως.:mad:Και στο δικό μου κινητό παρατηρώ ότι η μπαταρία είναι κάπως χειρότερη. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts