Jump to content

BlueStelth1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About BlueStelth1

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

BlueStelth1's Achievements

  1. Και εγώ το ίδιο θέμα έχω.... οπως τα λες... κάρτα vodafone για ομιλία και κάρτα cosmote για δεδομένα με τα ίδια προβλήματα... δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η εφαρμογή της Samsung - τηλέφωνο για τις κλήσεις μήπως να αλλάξουμε σε Google app τηλέφωνο?
  2. Για μένα προσωπική μου άποψη είναι λάθος να φύγεις και να πας στο f3. Τι κερδίζεις σε σύγκριση με το Mate?
  3. Καλημέρα σας. Πράσφατα αγοράστηκαν τα ακουστικά bluetooth Huawei Freelace CM70 και υπάρχει πρόβλημα συνδεσιμότητας με την συσκευή. Αρχικά συνδέεται κανονικά τα αναγνωρίζει η συσκευή μιλάς για κάποιο χρονικό διάστημα και μόλις ξανακαλείς κάποιον χάνει την συνδεσιμότητα.Όταν κλείνει η κλήση ξανασυνδέεται ή χρειάζεται χειροκίνητη ενέργεια για να ξανασυνδεθεί. Επίσης στις περισσότερες κλήσεις ενώ ακούς τους άλλους δεν σε ακούνε όπως επίσης δεν ανταποκρίνεται από τις εντολές του ακουστικού (απάντηση κλήσεις,αυξομείωση έντασης). Σε δοκιμή Samsung δουλεύει κανονικότατα. Παρατηρώ μη συμβατότητα με την συσκευή.Γνωρίζει κανείς κάτι αν μπορεί να επιλυθεί ή του έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό? Ευχαριστώ.
  4. Καλημέρα.Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Το πρόβλημα λύθηκε καθώς χρειαζόταν τις απαραίτητες αναβαθμίσεις του.Να υπενθυμίσω πως η συσκευή προτεινόμενη από εμένα σε συγγενικό μου πρόσωπο αντιμετώπιζε διακοπές στην ομιλία με συνομιλητές (κλειστά δεδομένα και wifi) και πολλές φορές εδειχνε όταν καλούσες την συσκευή ότι είναι εκτός σύνδεσης. Πλέον δουλεύει απροβλημάτιστα με τις κλήσεις. Επίσης αυτό που με γέμισε ικανοποίηση σε σχέση με πριν, είναι η μεγάλη βελτίωση στις κάμερες που αρχικά όταν είδα την κύρια κάμερα με την αρχική μορφή χωρίς τα update, δεν φαινόταν ποιοτικά να αντιστοιχεί σε 48Mp ενώ πλέον μετά τις αναβαθμίσεις η κάμερα είναι αρκετά καλή.Πλέον μετά και το αίσιο τέλος το πρότεινα και σε φιλικό μου πρόσωπο και το αγόρασε ενώ τις αναβαθμίσεις και τις όποιες ρυθμίσεις τις έχω κάνει εγώ και στα δυο.Οπότε θεωρώ πως είναι ένα καλό τηλέφωνο και αξίζει για τα λεφτά του.
  5. Αν και μου έχει αναφερθεί πως τα έχει όλα κλειστά και συνεχίζονται οι διακοπές αύριο θα το έχω στα χέρια μου για να βγάλω ακριβώς τα συμπεράσματα μου και θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ.
  6. Καλημέρα σας. Προτεινόμενο τηλέφωνο σε οικογενειακό μου μέλος. Σχετικά καλό τηλέφωνο, όμορφο εμφανισιακά, μεγάλη οθόνη η οποία χρειαζόταν λίγο περισσότερη φωτεινότητα, η κάμερα του καλή αλλά δεν δείχνει να είναι ποιοτικά 48Mp. Δυνατό ηχείο στα συν, ράδιο που παίζει χωρίς ακουστικά και μεγάλη μπαταρία με ταχείας φόρτιση.Αντιμετωπίζω ένα θέμα... στις κλήσεις καθώς επικοινωνείς κάνει συχνά διακοπές σαν να μην έχει καλό σήμα... υπάρχει κανείς που να έχει παρόμοιο πρόβλημα? Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει ή αν πέσαμε σε ελαττωματικό μοντέλο?
  7. Όταν εννοείς media oriented εννοείς για να είναι πιο φιλική η φωτο στα social? Έχει διαβάσει κανένας, κανένα άρθρο για παράπονα στο εξωτερικό και τι αναφέρουν?
  8. Ευχαριστω παιδιά ίσως το προσπαθήσω....
  9. Δοκίμασε για τις φωτογραφίες το : DiskDigger Pro Με αυτό θα κάνεις δουλειά εάν δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα που έχουν σβηστεί. Για τα sms από όσο γνωρίζω δεν μπορείς να κάνεις ανάκτηση μόνο αν ήταν root.
  10. Καλημέρα. Μέρα με την μέρα βλέπω πως η κάμερα είναι άθλια μετά την 10.1 Τόσο από χρηστικότητα όπου πρέπει να πας από κάμερα σε περισσότερα και στην συνέχεια υψηλή ανάλυση για να βγάλεις μια φωτογραφία αλλά και από απόδοση ανάλυσης που δεν είναι όπως ήταν. Οι βραδυνές λήψεις απαράδεκτες....που είναι αυτές οι εντυπωσιακές εικόνες που βγάζαμε? Λογικά ίσως να έχει ξανααναφερθεί γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να περάσουμε την 10 ή την 9?
  11. Χάλασαν όντως την camera.... χθες έκανα την αναβάθμιση και τράβηξα ως συνήθως φώτο σε μια βάφτιση.... όταν σήμερα πήγα να δω τι τράβηξα η ανάλυση δεν ήταν καλή.... γιατί τράβαγε με την 10Mp και διαπίστωσα πως κάθε φορά που θες να τραβήξεις με την 40Mp πρέπει να πας επιλογές-περισσότερα και υψηλή ανάλυση.... απορώ το σκεπτικό τους.... Τα ίδια με την selfie.... ως προεπιλογή εμφανίζεται το πορτραίτο σε άνοιγμα και όχι απλή camera.... απλά πρέπει να το γυρίσεις.... οι selfie επίσης που τράβηξα τραγικές.....
  12. Λάθος μου συγνώμη 5Χ εννοούσα.Κοίτα φίλε μου....να στε καλά να χαίρεστε τις κινητάρες σας.Το τηλέφωνο δεν πάω να το βγάλω σκάρτο καθώς αν δεν είχα το mate 20 pro θα το επερνα και εγώ.Εγώ εδώ μίλησα για κάποια τεχνικά στοιχεία που υπάρχουν γιατί και εγώ είμαι τεχνικός... και μίλησα για το θέμα συγκρίσεων που έγινε και πετάχτηκα.Το θέμα είναι να μιλάμε με χειροπιαστα στοιχεία και όχι αερολογίες.Για να απαντάω εδω σημαινει ότι μου αρεσει το κινητό.Απλά προσπαθώ να πω κάποια πράγματα αλλά δεν μπορώ οκ.Όταν με το καλό βγει το P40 Pro θα σου δώσουν την απάντηση τι βελτίωσαν στο zoom σε σχέση με το P30 Pro για να καταλάβεις τι εννοώ.Καλή συνέχεια.
  13. Μα εγώ δεν είπα ότι τα σπάει....!! Ανέφερα ότι για να λύσουν κάποια θέματα που παρουσιαστηκαν στο P3O Pro και που αναφέρουν και τα άλλα παιδιά πιο πάνω με το Zoom και τον θόρυβο, στο Mate 30 Pro μειωσαν σε 3Χ και αυξησαν το υβδικό zoom. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια από τα ίδια και εγώ που προσπαθώ να σου πω κάποια πράγματα αλλά δεν και εσύ:lol::lol:....οπότε συμφωνώ μαζί σου, πάω πάσο και σου ζητώ συγνώμη αν σου αύξησα του παλμούς σου...εξάλλου κάτι ξέρω και εγώ....:shifty: ίσως περισσοτερο αλλά δεν μπορώ να πω...και σταματάω.Καλή συνέχεια και σε εσένα.
  14. Τότε Φίλε αφού αφού δεν θες πίστευε και μην ερεύνα! Άντε Καλημέρες! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό αναφέρω σε προηγούμενα post ότι διορθώθηκε στο Mate 30 Pro και το έναναν σε 3X οπτικό για διορθώσουν τον θόρυβο και χ10 υβριδικό και ο aenaos15 μου το αναφέρει ως μειονέκτημα....θεωρώντας ότι υστερεί το Mate 30 Pro.
  15. Είναι θέμα software μην σε ανησυχεί δες τι έχουν οι άλλες και αν είναι περίμενε θα παρεις αναβάθμιση.Να έχεις στα υπόψιν σου καθαρισμός καλό στους φακούς με πανακι μικροινων για καλές φωτό και όχι προστατευτικά καμερών αλλοιώνουν το αποτέλεσμα. Δεν το έχω δοκιμάσει άλλα σίγουρα είναι καλύτερο από το P20 Pro.
×
×
  • Create New...