PapaDarxon Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Αυτό δε σημαίνει πως έχεις VoLTE. Στα λέω γιατί τα ίδια μου ανέφεραν και στη Vodafone. Αν δεν εμφανίζεται VoLTE εικονίδιο, VoLTE δεν έχεις. επίσης όλοι οι κάτοχοι Vodafone για να τους λειτουργεί το VoLTE πρέπει να τους έρθει αναβάθμιση συσκευής απ την Vodafone. Τα καλά νέα είναι πως στην αναβάθμιση που έστειλαν μέχρι τώρα ήταν η beta μορφή του και τώρα που έγινε εμπορικά διαθέσιμο το VoLTE τους αναμένουμε την final. Α να μη ξεχάσω, στο Mate 20 pro έχουν στείλει την αναβάθμιση εδώ και 15 μέρες όπως και στο p30 pro. είναι οι μόνες συσκευές που στηρίζει προς το παρόν η Vodafone. Το αστείο της υπόθεσης ειναι πως υποστηρίζουν το P20 lite αλλά οχι το pro https://www.vodafone.gr/files/1490671557520-pou-ypostirizoun-tin-technologia-volte-Syskeues_pou_yposthrizoun_thn_texnologia_VoLTE.pdf Καταρχην αυτο το βρηκες μετα απο site digging γιατι στο site τους δεν βρισκω καποιο link; Το wificall πριν το βγαλουν επισημα υπηρχε η σελιδα με τις συσκευες αλλα δεν υπηρχε πουθενα το link στο site τους. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 (edited) Αυτό μου το έστειλε η Vodafone και μου είπε πως υπάρχει και στο site της, μπορείς να το βρεις όμως και σε Google απο αναζήτηση Το VoWi-Fi πάλι δε το βρίσκεις στο επίσημο site της Vodafone γιατί κάτι έχουν αλλάξει, αλλά υπάρχει στο cu site τους. https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/wifi-calling/ Edit: Μιας που το έψαξα Το πρόβλημα με το site της Vodafone είναι πως αυτά τα link τα έχει σε κατηγορία παλιά που δεν υπάρχει και τα έχει μεταφέρει όλα σε Live site στην κατηγορία Giga-Network Για το Wifi calling https://www.vodafone.gr/giga-network/giga-home/giga-wifi-calling/ Edited January 6, 2020 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Για το WiFicall το ξέρω ότι έχει μεταφερθεί στο giga network αφού μαζί με του το διαφημίζει αλλά για το volte στο site ούτε μέσω αναζήτησης δεν το βρήκα. Τεσπα είμαστε εκτός θέματος, εσύ δες αν έχεις ενεργό και τον διακόπτη στο: Settings - wireless & networks - mobile network - more - lte high speed mode. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Για το WiFicall το ξέρω ότι έχει μεταφερθεί στο giga network αφού μαζί με του το διαφημίζει αλλά για το volte στο site ούτε μέσω αναζήτησης δεν το βρήκα. Τεσπα είμαστε εκτός θέματος, εσύ δες αν έχεις ενεργό και τον διακόπτη στο: Settings - wireless & networks - mobile network - more - lte high speed mode. Δεξέρω απο που άντλησες τη διαδρομή, αλλά more δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Δεξέρω απο που άντλησες τη διαδρομή, αλλά more δεν υπάρχει. Ειναι κατω-κατω, αν δεν το βρισκεις δοκιμασε με αναζητηση της ρυθμιση LTE. Αν εχεις 2 sim μεσα νομιζω την εξαφανιζει. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Ναι το εξαφανίζει με 2 σιμ. Και ναι είναι ενεργοποημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Μου ήρθε ενημέρωση, πρωι πρωί. Έκδοση 371, ενημέρωση ασφαλείας 1 Δεκεμβρίου. Sent from my Huawei P20 Pro using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Αυτή θα είναι η τελευταία μας ενημερώση πριν πάρουμε το 10 συμφωνά με τα γραφόμενα στο inet. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Επειδή, σήμερα θα κάνω μετάβαση από Mate 10 pro σε p20pro, μπορεί κάποιος να προτείνει ένα καλό τζαμακι.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Από το πρωί μου εμφανίζει το huawei mobile services Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Και στο δικό μου. Μόνον που έτσι όπως είναι, δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα. Άσπρα γράμματα σε άσπρο φόντο! Φοβερό όποιος το σκέφτηκε! Εσένα σου τα δείχνει κανονικά? Sent from my Huawei P20 Pro using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Και στο δικό μου. Μόνον που έτσι όπως είναι, δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα. Άσπρα γράμματα σε άσπρο φόντο! Φοβερό όποιος το σκέφτηκε! Εσένα σου τα δείχνει κανονικά? Sent from my Huawei P20 Pro using Tapatalk Ασπρο και μενα,με εκνευρισε,το εσβυσα δεν συνεχισα:lol: Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Αν απενεργοποιήσετε τα "σκουρότερα χρώματα διεπαφής", θα φαίνονται μαύρα γράμματα σε άσπρο φόντο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Το θέμα είναι ότι δε κάνει και κάτι, δεν έχει και κάποια επιλογή, απλά το εμφανίζει ενημερωτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Το θέμα είναι ότι δε κάνει και κάτι, δεν έχει και κάποια επιλογή, απλά το εμφανίζει ενημερωτικάΈχει κάποιες επιλογές, σχετικά με τη συλλογή και αποστολή των δεδομένων. Δεν νομίζω να κάνει κάτι στη δική μας συσκευή, μιας και υποστηρίζονται κανονικά τα google services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Πήρα την 371 Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 (edited) Αν απενεργοποιήσετε τα "σκουρότερα χρώματα διεπαφής", θα φαίνονται μαύρα γράμματα σε άσπρο φόντο.Επίσης μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις, εφαρμογές, να βρείτε το Huawei mobile services, κλικ πάνω δεξιά στο γρανάζι και πλέον εκεί θα μπορείτε να δείτε αναλυτικά, σωστά τις ρυθμίσεις και το τι κάνουν. Sent from my Huawei P20 Pro using Tapatalk Edited January 8, 2020 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Ιδέα μου είναι ή αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε +1 στην αρίθμηση από το προηγούμενο update? .370 -> .371 Βρε μπας και όντως το επόμενο update είναι η 10αρα; Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Καλησπέρα Θα μου θυμίσει κάποιος πως βρίσκω τις εφαρμογές συστήματος Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Καλησπέρα Θα μου θυμίσει κάποιος πως βρίσκω τις εφαρμογές συστήματοςΡυθμίσεις, εφαρμογές, εφαρμογές, στις 3 τελείες, διεργασίες συστήματος.Ιδέα μου είναι ή αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε +1 στην αρίθμηση από το προηγούμενο update? .370 -> .371 Βρε μπας και όντως το επόμενο update είναι η 10αρα;Νομίζω ότι δεν έχει ξαναγίνει. Συνήθως υπάρχει κάποια απόσταση αριθμητικά, μιας που όλο και κάτι ψιλοφτιαχνουν. Εδώ τώρα μάλλον είναι καθαρά security update και τίποτα περισσότερο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Συν ότι και τα δύο updates είχαν μια πολύ μικρή χρονική διαφορά μεταξύ τους, και απ ότι φαίνεται( με βάση αυτά που γράφονται στο ινετ) η επόμενη θα είναι η 10. Ούτως ή άλλως το pro θα την έχει πάρει μέχρι τον Μάρτιο. Οπότε είναι θέμα δύο μηνών. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Έχει κάποιες επιλογές, σχετικά με τη συλλογή και αποστολή των δεδομένων. Δεν νομίζω να κάνει κάτι στη δική μας συσκευή, μιας και υποστηρίζονται κανονικά τα google services. Τα huawei services υπήρχαν ανέκαθεν στα κινητά της huawei και σχετίζονται με υπηρεσίες και εφαρμογές της huawei οι οποίες δεν λειτουργούν χωρίς τα huawei services. Δεν έχουν σχέση με τα Google services. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Τα huawei services υπήρχαν ανέκαθεν στα κινητά της huawei και σχετίζονται με υπηρεσίες και εφαρμογές της huawei οι οποίες δεν λειτουργούν χωρίς τα huawei services. Δεν έχουν σχέση με τα Google services. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΤο γνωρίζω αυτό, αλλά αν θυμάμαι καλά, στην ενημέρωση έγραφε κάτι περί υποστήριξη χαρτών, μηνυμάτων κλπ, και θεώρησα ότι είναι update κυρίως για την υποστήριξη συσκευών που είναι υπό το καθεστώς του ban. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 (edited) Το γνωρίζω αυτό, αλλά αν θυμάμαι καλά, στην ενημέρωση έγραφε κάτι περί υποστήριξη χαρτών, μηνυμάτων κλπ, και θεώρησα ότι είναι update κυρίως για την υποστήριξη συσκευών που είναι υπό το καθεστώς του ban.Α ΟΚ, δεν είχα παρατηρήσει καν την αναβάθμιση. Λογικά θα αναβαθμίζονται συχνά από εδώ και πέρα για να υποστηρίζουν περισσότερες εφαρμογές και υπηρεσίες αν έχει σκοπό να σταθεί στην Ευρώπη η huawei. Edit: σήμερα μου εμφανίστηκε και εμένα η ενημέρωση, είναι ενημέρωση για συλλογή προσωπικών δεδομένων και διαφημίσεις. Μπορείτε να δείτε τις επιλογές αυτές επίσης από εδω: ρυθμίσεις - >ασφάλεια και απόρρητο - >πρόσθετες ρυθμίσεις - >αναγνωριστικό συσκευής. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited January 11, 2020 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Κι όμως...... Εδώ https://www.facebook.com/groups/142848553068128/permalink/469524740400506/ Λέει για αναβάθμιση του softwareτης κάμερας στην 371 που πήραμε πριν λίγες μέρες. Η αλήθεια είναι ότι δεν τράβηξα από τότε καμιά φωτό. Λέει για βελτίωση του night mode. Λες? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts