zananiro Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Επίσημη ανακοίνωση της huawei ότι το P20 pro θα πάρει emui 10 το Μάρτιο του 2020. Και μιλάμε Μάρτη θα ξεκινήσει η beta διάθεση του emui για το P20 pro. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι... https://techmaniacs.gr/epiteloys-i-huawei-anakoinonei-episima-to-chronodiagramma-anavathmisis-se-emui-10/ Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Λογικό... Θέλουν να προμοταρουν το p30 μέχρι την έλευση του p40 Μάρτιο Απρίλιο του 2020. Αλλιώς αγοράζεις p20 pro αντί p30 άνετα τώρα... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 Λογικό... Θέλουν να προμοταρουν το p30 μέχρι την έλευση του p40 Μάρτιο Απρίλιο του 2020. Αλλιώς αγοράζεις p20 pro αντί p30 άνετα τώρα... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλά ναι, απλά περίμενα κάτι πιο γρήγορο ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να προλάβει καταστάσεις μετά τα πρόσφατα γεγονότα αποκλεισμού κλπ. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2019 εγώ βλέπω οτι απο τοτε που η συσκευή πηρε το 9.1 αλλα και πιο πριν μονο στο performance mode δουλεύει σωστά... χωρίς performance mode πολυ χαμηλές επιδόσεις και lag έχει άραγε πρόβλημα η συσκευή μου? επίσης οταν ζεστενεται κολλάει.... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 επανερχομαι για να σημειωσω το προβλημα στην εστιαση που εχω στις φωτογραφιες στην επιλογη Photo και να προσθεσω πλεον και την αυτοματη αυξομειωση της φωτεινοτητας που διαπιστωσα στο βιντεο. κανω ενα back up για να επαναφερω τις εργοστασιακες ρυθμισεις οπως μου ειπαν απο το Support και αν συνεχιστουν τα προβληματα θα το παω στο service μεσα στο επομενο δεκαημερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 (edited) εγώ βλέπω οτι απο τοτε που η συσκευή πηρε το 9.1 αλλα και πιο πριν μονο στο performance mode δουλεύει σωστά... χωρίς performance mode πολυ χαμηλές επιδόσεις και lag έχει άραγε πρόβλημα η συσκευή μου? επίσης οταν ζεστενεται κολλάει.... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οταν λες χαμηλές επιδόσεις και lag τι εννοείς? Στο performance mode η αλήθεια είναι ότι υπάρχει διαφορά σε ορισμένες εφαρμογές (πχ Tapatalk), το scrolling είναι βούτυρο. Αλλά και χωρίς performance mode που το δουλεύω κυρίως, δεν έχω παρατηρήσει ούτε κολλήματα ούτε υψηλές θερμοκρασίες. Όλα τρέχουν ΟΚ και γρήγορα. Η μόνη περίπτωση που το αισθάνθηκα να ζεσταίνεται ήταν το καλοκαίρι όταν τραβούσα αρκετά συνεχόμενα βίντεο για αρκετή ώρα, αλλά κολλήματα δεν είχε. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited September 8, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Οταν λες χαμηλές επιδόσεις και lag τι εννοείς? Στο performance mode η αλήθεια είναι ότι υπάρχει διαφορά σε ορισμένες εφαρμογές (πχ Tapatalk), το scrolling είναι βούτυρο. Αλλά και χωρίς performance mode που το δουλεύω κυρίως, δεν έχω παρατηρήσει ούτε κολλήματα ούτε υψηλές θερμοκρασίες. Όλα τρέχουν ΟΚ και γρήγορα. Η μόνη περίπτωση που το αισθάνθηκα να ζεσταίνεται ήταν το καλοκαίρι όταν τραβούσα αρκετά συνεχόμενα βίντεο για αρκετή ώρα, αλλά κολλήματα δεν είχε. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Φίλε μην ασχολείσαι. Δεν έχει κανένα πρόβλημα το κινητό του. Δεν θα έλεγα όμως το ίδιο και για το κεφάλι του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 επανερχομαι για να σημειωσω το προβλημα στην εστιαση που εχω στις φωτογραφιες στην επιλογη Photo και να προσθεσω πλεον και την αυτοματη αυξομειωση της φωτεινοτητας που διαπιστωσα στο βιντεο. κανω ενα back up για να επαναφερω τις εργοστασιακες ρυθμισεις οπως μου ειπαν απο το Support και αν συνεχιστουν τα προβληματα θα το παω στο service μεσα στο επομενο δεκαημερο.Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Προφανώς είναι θέμα software, τι να κάνει το service? Επανήλθε με το hard reset? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγώ βλέπω οτι απο τοτε που η συσκευή πηρε το 9.1 αλλα και πιο πριν μονο στο performance mode δουλεύει σωστά... χωρίς performance mode πολυ χαμηλές επιδόσεις και lag έχει άραγε πρόβλημα η συσκευή μου? επίσης οταν ζεστενεται κολλάει.... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk♿ Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 εγώ βλέπω οτι απο τοτε που η συσκευή πηρε το 9.1 αλλα και πιο πριν μονο στο performance mode δουλεύει σωστά... χωρίς performance mode πολυ χαμηλές επιδόσεις και lag έχει άραγε πρόβλημα η συσκευή μου? επίσης οταν ζεστενεται κολλάει.... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βρε καλώς τον!!! :lol: Χρόνια και ζαμάνια!!! Μετά από τόσο καιρό και τόσα, μα τόσα προβλήματα, εκπλήσσομαι που το έχεις ακόμη! :blink: Κάτι πρέπει να παίζεται! :rolleyes: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Καλά κι εγώ δε θα έλεγα ότι είναι το πιο smooth κινητό που περασε απ τα χέρια μου. Στο κομμάτι multitasking ειδικά έχω απογοητευθεί. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Βρε καλώς τον!!! :lol: Χρόνια και ζαμάνια!!! Μετά από τόσο καιρό και τόσα, μα τόσα προβλήματα, εκπλήσσομαι που το έχεις ακόμη! :blink: Κάτι πρέπει να παίζεται! :rolleyes: χαχα δεν το λες προβλημα αλλα ουτε και φυσιολογικο..... ολο αυτο... παρολαυτα το εχω μονιμα σε performance mode και ειμαι οκ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Τελικά πρέπει να είμαι από τους τυχερούς, γιατί το δικό μου πετάει και από μπαταρία και από ταχύτητα, δε μιλάω σε performance mod γιατί εκεί απλά δε παίζετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Οταν λες χαμηλές επιδόσεις και lag τι εννοείς? Στο performance mode η αλήθεια είναι ότι υπάρχει διαφορά σε ορισμένες εφαρμογές (πχ Tapatalk), το scrolling είναι βούτυρο. Αλλά και χωρίς performance mode που το δουλεύω κυρίως, δεν έχω παρατηρήσει ούτε κολλήματα ούτε υψηλές θερμοκρασίες. Όλα τρέχουν ΟΚ και γρήγορα. Η μόνη περίπτωση που το αισθάνθηκα να ζεσταίνεται ήταν το καλοκαίρι όταν τραβούσα αρκετά συνεχόμενα βίντεο για αρκετή ώρα, αλλά κολλήματα δεν είχε. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΘα συμφωνήσω απόλυτα. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά πρέπει να είμαι από τους τυχερούς, γιατί το δικό μου πετάει και από μπαταρία και από ταχύτητα, δε μιλάω σε performance mod γιατί εκεί απλά δε παίζετεΘα συμφωνήσω και. Εγώ. Ούτε ένα πρόβλημα απολύτως. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 θα κανω ενα factory reset και θα δω... αλιως θα παει service... επισης και εγω παρατηρω οπως τους αλλους πιο πανω θεμα με το focus στην camera.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Τελικά πρέπει να είμαι από τους τυχερούς, γιατί το δικό μου πετάει και από μπαταρία και από ταχύτητα, δε μιλάω σε performance mod γιατί εκεί απλά δε παίζετε Θα συμφωνήσω απόλυτα. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα συμφωνήσω και. Εγώ. Ούτε ένα πρόβλημα απολύτως. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Σε όλα αυτά θα συν υπογράψω. Κανένα απολύτως πρόβλημα, με εξαιρετική μπαταρία. Δεν μου κάνει αίσθηση να πάω σε κάποιο mate (ας πούμε) και να χάσω και τον ασπρόμαυρο φακό. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Παιδιά, μήπως υπάρχει κάποιο ενεργό link του hwcallrecorder apk? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Παιδιά, μήπως υπάρχει κάποιο ενεργό link του hwcallrecorder apk? Ευχαριστώ https://www.xda-developers.com/huawei-honor-emui-9-call-recording/ https://huaweiadvices.com/download-call-recorder-apk-huawei-honor-emui-9/ https://www.huaweicentral.com/how-to-add-native-call-recording-feature-on-huawei-mate-20-p30-and-other-emui-9-devices/ Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 https://www.xda-developers.com/huawei-honor-emui-9-call-recording/ https://huaweiadvices.com/download-call-recorder-apk-huawei-honor-emui-9/ https://www.huaweicentral.com/how-to-add-native-call-recording-feature-on-huawei-mate-20-p30-and-other-emui-9-devices/ Είσαι θεός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Είσαι θεός.. Το ξερω μου το λενε πολλοι/ες. Καλες ηχογραφησεις. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Εγώ δουλεύω το acr αλλά όταν έχω συνδεδεμένο το ΒΤ ηχογραφείται μόνο η δική μου φωνή και όχι του συνομιλητή μου.Ξερει κάνεις γιατι γίνεται αυτό η πως λύνεται? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2019 Εγώ δουλεύω το acr αλλά όταν έχω συνδεδεμένο το ΒΤ ηχογραφείται μόνο η δική μου φωνή και όχι του συνομιλητή μου.Ξερει κάνεις γιατι γίνεται αυτό η πως λύνεται? Ευχαριστώ Με το android 9 σταμάτησε να λειτουργεί. Υπάρχει apk της ίδια της Huawei που λειτουργεί σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdim1 Δημ. September 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 Καλησπέρα κι από μένα. Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να αλλάξουμε με κάποιο τρόπο το default όνομα των φωτό από IMG_XXXXX.img σε κάτι άλλο? Εννοώ να το ορίζουμε εξ αρχής, όχι με rename εκ των υστέρων. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Παιδιά ποιος dialer είναι καλός για το κινητό μας? Ο exDialer κάνει κάτι κολπάκια (αν πατήσω κόκκινο κουμπί και αποκλείσω κλήση δεν μου τη δείχνει στις αναπάντητες - ξέρει κανείς πως διορθώνεται) ή άλλο καλύτερο dialer? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Ο δικός του δεν σε βολεύει? Έχει και Ελληνικό Τ9. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Εγώ χρησιμοποιώ μόνο τον default χωρίς κανένα πρόβλημα και δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξω. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts