t0lias Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Το παρατήρησα κι εγώ.. Αυτο που εχω καταλαβει εγω τοσο καιρο ειναι οτι με το που κλειδωνω το κινητο ειναι σαν να απενεργοποιει το viber και γι αυτο δεν ερχονται οι ειδοποιησεις...ενω με το που ανοιγω το κινητο και μπω στην εφαρμογη ερχονται αμεσα + αν τρεχω καποια αλλη εφαρμογη (παιχνιδι πχ) ερχονται αμεσα τα μηνυματα στο viber Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Αυτο που εχω καταλαβει εγω τοσο καιρο ειναι οτι με το που κλειδωνω το κινητο ειναι σαν να απενεργοποιει το viber και γι αυτο δεν ερχονται οι ειδοποιησεις...ενω με το που ανοιγω το κινητο και μπω στην εφαρμογη ερχονται αμεσα + αν τρεχω καποια αλλη εφαρμογη (παιχνιδι πχ) ερχονται αμεσα τα μηνυματα στο viber Νομιζω εχεις δικιο διοτι παρατηρησα και το εξης με το whatsapp. Οταν κανω εκκαθαριση ανοιχτων εφαρμογων και κλειδωσω την οθονη, το whatsapp για windows μερικες φορες δεν συνδεεται καν (βγαζει μηνυμα πως δεν μπορει να συνδεθει με το whatsapp του κινητου). Το θεμα ειναι πως εμενα δεν το κανει παντα ειναι με την ωρα του. Αρα υποψιαζομαι πως προκειται για καποιο κολλημα. Επισης με το P9 Lite δεν εχω θεμα κανενα αρα δεν φταιει η εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Καλησπέρα, tempered glass που να κάθεται κάπως καλά; Έβαλα nillkin αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος λόγω 2.5d δεν κολλάει στα πλάγια. Οπότε πάμε σε full screen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Καλησπέρα, tempered glass που να κάθεται κάπως καλά; Έβαλα nillkin αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος λόγω 2.5d δεν κολλάει στα πλάγια. Οπότε πάμε σε full screen? Το full screen σπαει αρκετα ευκολα από την άλλη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 9.1 εχει παρει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Δε νομίζω Να έχει δωθει στα p20 το emui 9.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Δε νομίζω Να έχει δωθει στα p20 το emui 9.1 Δεν εχει δωθει ακομα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δουλευει κανεις χωρις ζελατινα κ χωρις γυαλι? Κανει γρατζουνιες η οθονη; Με εχει κουρασει το γυαλι που παιρνει αερα συνεχεια κ λεω να το βγαλω. Καθε μηνα αλλαζω κι απο ενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Δεν εχει δωθει ακομα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δουλευει κανεις χωρις ζελατινα κ χωρις γυαλι? Κανει γρατζουνιες η οθονη; Με εχει κουρασει το γυαλι που παιρνει αερα συνεχεια κ λεω να το βγαλω. Καθε μηνα αλλαζω κι απο ενα...Εγώ, και μετά από καμιά 10ρια πεσίματα απλά αγρατζουνιστη, δεν πρόκειται να ξανά βάλω τζαμάκι Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Εγώ, και μετά από καμιά 10ρια πεσίματα απλά αγρατζουνιστη, δεν πρόκειται να ξανά βάλω τζαμάκι Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω! Μαλλον αυτο θα κανω κι εγω. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρατηρησα πως στα 20MP η καμερα δεν ζουμαρει; Χανω κατι ή πρεπει να το ρυθμισεις στα 12MP αν θες ζουμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Ευχαριστω! Μαλλον αυτο θα κανω κι εγω. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρατηρησα πως στα 20MP η καμερα δεν ζουμαρει; Χανω κατι ή πρεπει να το ρυθμισεις στα 12MP αν θες ζουμ; Δεν χανεις κατι,ετσι ειναι....αν θελεις ζουμ το βαζεις στα 12mpx Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Δεν μπορώ να καταλάβω την πολιτική των εταιρειών στο θέμα ανάλυσης κάμερας. Πας να ρυθμίσεις την ανάλυση σε fullscreen και βλέπεις ότι πέφτεις στα 8mp ανάλυση την οποία την είχε το προηγούμενο κινητό μου (Α5 '16). Υποτίθεται έκανα αναβάθμιση κινητού, πήρα καλύτερο. Ειλικρινά όλα αυτά τα κόλπα που κάνουν με νευριάζουν! Θες ζουμ; Πέσε στα 12mp. Θες fullscreen; Πέσε στα 8. Προσωπικά θεωρώ ότι οι φώτο πρέπει να είναι fullscreen, αλλιώς χάνουμε το όφελος της μεγάλης οθόνης στο συγκεκριμένο κομμάτι. Εσείς που το έχετε ρυθμισμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Δεν μπορώ να καταλάβω την πολιτική των εταιρειών στο θέμα ανάλυσης κάμερας. Πας να ρυθμίσεις την ανάλυση σε fullscreen και βλέπεις ότι πέφτεις στα 8mp ανάλυση την οποία την είχε το προηγούμενο κινητό μου (Α5 '16). Υποτίθεται έκανα αναβάθμιση κινητού, πήρα καλύτερο. Ειλικρινά όλα αυτά τα κόλπα που κάνουν με νευριάζουν! Θες ζουμ; Πέσε στα 12mp. Θες fullscreen; Πέσε στα 8. Προσωπικά θεωρώ ότι οι φώτο πρέπει να είναι fullscreen, αλλιώς χάνουμε το όφελος της μεγάλης οθόνης στο συγκεκριμένο κομμάτι. Εσείς που το έχετε ρυθμισμένο; Το εχω στα 20MP αφου σπανιως δουλευω με ζουμ. Ομως αν το κατεβασω στα 12ΜΠ για να ζουμαρω καμια φορα το ξεχναω εκει. Οντως κι εμενα μου φανηκε πολυ κουφο αυτο που δεν μπορει να ζουμαρει στα 20MP.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Πρέπει να είναι ψηφιακό το zoom και όχι οπτικό, και έχει να κάνει με τον αισθητήρα μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 EMUI 9.1 ξερουμε ποτε περιπου θα παρουμε; Πρεπει να βελτιωνει σημαντικα την αποδοση του Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 EMUI 9.1 ξερουμε ποτε περιπου θα παρουμε; Πρεπει να βελτιωνει σημαντικα την αποδοση του Android. Ειναι σε Beta σε ολες τις συσκευες αυτη την στιγμη, μεσα στο καλοκαιρι σιγουρα θα ερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stouri Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Καλησπέρα Στο instagram έχω boomerang εστίαση κλπ αλλά δεν μου εμφανίζει πουθενά την «αναπαραγωγή βίντεο αντίστροφα» καμία βοήθεια ???? Παράθεση Stouri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Τι είναι αυτό VoWiFi??? Πρώτη φορά το βλέπω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Τελικά είναι για κλήσεις το VoWiFi γιατί μου έβγαλε και VoLTE σήμερα πρέπει να έκανε αναβάθμιση η cosmote Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 (edited) Τελικά είναι για κλήσεις το VoWiFi γιατί μου έβγαλε και VoLTE σήμερα πρέπει να έκανε αναβάθμιση η cosmote Κι εμενα το εβγαλε. Ειναι για βελτιωση επικοινωνιας σε HD. Βεβαια παρατηρησα πως τρωει μπαταρια και το απενεργοποιησα. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στους 3 μηνες μου κανει κατι νερα η μπαταρια, παρομοια με αυτα που εκανε το P9 Lite μετα τον 1.5 χρονο! Γενικα προσπαθω να το φορτιζω οταν πεσει στο 15-20%. Χθες ημουν εξω και μου εκλεισε απο μπαταρια, βαζω να φορτισω και ξεκιναει η φορτιση απο το 10%! Το ανοιγω και το βγαζω απο τη φορτιση (για να δω αν η λαθος ενδειξη ηταν το 0% ή το 10%) και μετα απο 15-20 λεπτα λειτουργιας πεφτει παλι στο 0% (αρα μαλλον είχα 10% ή και περισσοτερο). Προσπαθω να το ανοιξω δεν ανοιγε καν. Ξαναβαζω φορτιστη παλι ξεκιναει απο το 10%. Το ανοιγω το ξαναβγαζω απο φορτιση και μετα απο 10-15 λεπτα χρησης πεφτει στο 0%. Βαζω φορτιστη, παλι 10% και τελικα αυτη τη φορα μολις πηγε στο 5% το εβαλα να φορτισει κανονικα.... Δεν ξερω αν ειναι προβλημα της μπαταριας ή λογισμικου. Ισως να παω για εναν ελεγχο τη μπαταρια τωρα που ακομα ειναι μεσα στην εγγυηση. Edited June 29, 2019 by Georgio81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Παιδιά υπάρχει διαφορά όσον αφορά την ταχύτητα που λαμβάνει τις αναβαθμίσεις το single sim σε σχέση με το dual sim? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Παιδιά υπάρχει διαφορά όσον αφορά την ταχύτητα που λαμβάνει τις αναβαθμίσεις το single sim σε σχέση με το dual sim? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Οι αναβαθμισεις κυριως πανε αναλογα με το region και τον παροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Θα περιμένουμε νομίζω κι εμείς την αναβάθμιση, αν και θα έπρεπε να γίνονται πιο συχνά κάποιες ενημερώσεις ασφαλείας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Μπορούμε από κάπου να μειώσουμε το μέγεθος των εικονιδίων ή πάνε πακέτο με το θέμα που έχουμε επιλέξει; Δεν αναφέρομαι σε nova κτλ. Μίλαν πάντα για τον μαμά launcher. Στάλθηκε από το Huawei P20 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Είμαι 99% σίγουρος πως είναι θέμα icon pack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Μάλιστα. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Στάλθηκε από το Huawei P20 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts