Jump to content

mphx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    319
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mphx

  • Ημ. Γέννησης 05/01/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

mphx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μην ταιζεις το τρολ. Ο ανθρωπος γραφει απλα για να γραφει. Και το κανει ακομα χειροτερο , μπαινοντας σε θεματα κινητων που δεν εχει ο ιδιος και απλα γραφει τα δικα του και μπερδευει αυτους που εχουν το κινητο του θεματος.
  2. Tιποτα απολυτως. Ειδα οτι λαγκαρει , λεω αστο , factory reset δεν παιζει να του κανω... ας κανει ο,τι θελει. Ε απο ενα σημειο και περα , ηρθε στα ισια του :)
  3. Παιζει , αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και απαραιτητο. Και εμενα την πρωτη μερα μετα το update , σαν να λαγκαριζε στα μενου. Τωρα παει το ιδιο ομαλα με πριν το update... Εστρωσε δηλ.
  4. Ριξε μια ματια εδω. Δευτερη στην λιστα. Επισης σπαμαρε το "check for updates" στο κινητο , γιατι ειναι λιγο βλαμενο. Δηλαδη εγω οταν πατησα "check for updates" μου εβγαλε οτι δεν υπαρχει τιποτα και μετα απο μισο δευτερολεπτο μου εβγαλε την ενημερωση. Ο,τι ναναι δηλ.
  5. Αν εννοεις global EU , επιβεβαιωνω και εγω , μου εσκασε σημερα το πρωι. MIUI V12.01.0.RJZEUXM (2.4gb). Eντυπωσεις στις επομενες ωρες :)
  6. Οποιος περναει miui 12.5 / android 11 , καλο ειναι να βαζει ενα σκρινσοτ απο τις πληροφοριες ή να αναγραφει την εκδοση. Αλλο global , αλλο global EU.
  7. Αυτη μαλλον ειναι η global (Εκδοση 12.0.1.0 (RJZMIXM)). Yπαρχουν και οι ευρωπαικες.. αντι για MI , εχουν EU εκει στην μεση ...
  8. Και ομως. Το τεσταρα τωρα μολις ετσι για το πειραμα :) Πατησα το πλαινο κουμπι του power. Βγηκε το μενου που λες , συνεχισα να εχω το κουμπι πατημενο , και μετα απο 4-5 δευτερολεπτα εκανε επανεκκινηση. Χωρις να κλικαρω οτιδηποτε στην οθονη. Αρα αν καποιος κατα λαθος πατησει το power button παρατεταμενα για περιπου 7-8 δευτερολεπτα στο συνολο ... κανει μια χαρα επανεκκινηση.
  9. Δεν αποκλειεται , μου εχει συμβει αλλα οχι κατα την διαρκεια κλησης. Οταν εχω στο χερι μου και αλλα πραγματα , και προσπαθω να κρατησω και το κινητο απο τις ακρες του , και βαζω παραπανω απο την συνηθισμενη πιεση για να μην μου πεσει , μου εχει τυχει αρκετες φορες να κλεινει...να κανει επανεκκινηση δηλ...
  10. Οταν ενα κινητο κανει επανεκκινηση , για τον οποιονδηποτε λογο , αν εχει ρυθμιστει να ζηταει pin , θα το ζητησει. Αν εχει ρυθμιστει να μην ζηταει pin , δεν θα το ζητησει. Συζηταμε τα αυτονοητα...
  11. Aν εχω καταλαβει καλα ναι. Εσυ δεν θες να ξεκλειδωνει με αποτυπωμα ? Ε ρυθμισε καποιο pin/pattern/password που ετσι και αλλιως κατι απο ολα αυτα ζηταει οταν ρυθμιζεις αποτυπωμα. Και ξεκλειδωνε την οθονη με ενα απο αυτα. Το αποτυπωμα ειναι ο πιο γρηγορος τροπος παντως , δεν βλεπω καποιον λογο να μην τον θες.
  12. Υποτιθεται οτι τετοιες εφαρμογες , οπως των τραπεζων , που χρησιμοποιουν το δαχτυλικο αποτυπωμα , το "τραβανε" απο το ηδη ρυθμισμενο αποτυπωμα της συσκευης. Δεν το ρυθμιζεις μεσα απο την εκαστοτε εφαρμογη. Αρα λογικο ειναι να μην σου δουλεψε. Ρυθμιζεις δαχτυλικο στο κινητο και ολες οι εφαρμογες που δουλευουν με αποτυπωμα το "τραβανε" απο τις ρυθμισεις της συσκευης...
  13. Kατα πασα πιθανοτητα ενημερωνει και τα apps της. 600mb ειναι μισο ανδροιδ :) Σε αλλες συσκευες που ειχα τα security patches ηταν το πολυ 100-200mb...
  14. Τι να σου πω αδελφε. Εμεις ειμαστε στην 12.0.4 (QJZEUXM) . Global EU υποθετω. Εσυ εισαι σε αλλη. Λιγες roms εβγαλε η xiaomi. Aς της πει καποιος να βγαλει μερικες ακομα.
  15. Πας στις επιλογες για προγραμματιστες και βρισκεις το "Reset to default values" . Δεν ξερω πως το εχουν μεταφρασει στα ελληνικα. Ειναι προς το τελος , στην κατηγορια "Autofill". Αρχιζεις και σπαμαρεις αυτην την επιλογη. Δεν υπαρχει συγκεκριμενος αριθμος ή συγκεκριμενος ρυθμος που πρεπει να την σπαμαρεις. Η επιλογη "Ενεργοποιηση βελτιστοποιησης MIUI" κανονικα εμφανιζεται μιση οθονη (και πολυ λεω) πιο κατω απο την επιλογη που σπαμαρεις , οποτε θα δεις ποτε και αν εμφανιστει καποια στιγμη. Μολις το εκανα και εμφανιστηκε.
×
×
  • Create New...