taliban Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 26 minutes ago, blizard said: Ναι ... ή να το λέτε τουλάχιστον να καταλαβαίνει ο κόσμος οτι δεν είναι γενικό το πρόβλημα παρά μόνο για όσους έχουν κάποιες παλιές version. Προσπαθώ να καταλάβω τι στο καλό συμβαίνει μπας βοηθήσω ... πάντως αν βαριέστε να κατεβάσετε την νέα έκδοση μην ελπίζεται να σας το φτιάξουν σύντομα βασικά και προσωπικά εγώ δεν έχω παλιά έκδοση, την τελευταία έχω, σήμερα λειτούργησε...για αύριο δεν ξέρω ! 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Ποιά είναι η ¨εφαρμογή της vodafone που δεν δουλέυει" βρε παιδιά ? σε ποιά πακέτα δεν δουλέυει ? Οτι και να ειναι κάνατε τα βασικά ? καθαρισμό cashe και να το την ξαναβάλετε από το ggogle store ? αν δεν γίνουν αυτά δεν θα φτιάξει μόνη της.Και όμως σήμερα εμένα άρχισε να δουλεύει κανονικά χωρίς να κάνω τίποτα. Στην εφαρμογή My Vodafone αναφέρομαι, έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Προφανώς το πρόβλημα δεν ήταν μεμονωμένο για να έχουμε μόνο εδώ τόσα άτομα πρόβλημα τις προηγούμενες ημέρες. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Πολύ εκνευριστικό να ζητάει κάθε φορα σμς δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται ΤΟΣΟ συχνα 4 Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Πολύ εκνευριστικό να ζητάει κάθε φορα σμς δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται ΤΟΣΟ συχναΟύτε οι web banking εφαρμογες τα κάνουν αυτά. Ενα face id η touch και loggareis γρήγορα. Αυτοί και id και otp και σιγά μην χάσουμε τον λογαριασμό μας τον μηνιαίο σε pdf…καραγκιόζηδες!Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Εγώ αναφέρομαι στην my Vodafone στην android versionΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Γράψτε ρε παιδιά για τι μιλάτε να καταλάβουμε ... σταθερό, συμβόλαιο κάτι άλλο ? Γιατί οι εφαρμογές mycu και myvodafone με τις οποίες μπαίνεις στο cu καρτοκινητό δουλέυουν πανέυκολα με απλό login η δεδομένα και δεν ζητάνε τίποτα ... το ίδιο και οι ιστοσελίδες vodafone.gr και vodafonecu.gr είναι ότι πιο απλό σε αντίθεση με τους άλλους μάλιστα και μου κάνει εντύπωση My vodafone iOSΤο «απλό login» τελείωσε. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 1 ώρα πριν, zerokill said: My vodafone iOS Το «απλό login» τελείωσε. Sent from my iPhone using Tapatalk και σε εμένα το ιδιο…Για να μπω στην σταθερή πρέπει να πάρω τηλέφωνο πλέον.. τραγικό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 9 ώρες πριν, zerokill said: Το «απλό login» τελείωσε. Σε εμένα δουλεύει όπως πριν, κανονικά, με credentials, όχι otp. Η έκδοση της εφαρμογής είναι η: 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Αντιλαμβάνομαι την κίνηση τους ως έξτρα μέτρο ασφαλείας αλλά ουσία θα είχε να το περάσουν και στο My Vodafone Web, οχι μονο στην εφαρμογη και να μας βγαινει η πιστη καθε φορα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Και στο νέο my Vodafone web έχει εμφανιστεί. Αν συνδεθείς από πανω δεξιά, πας στο παλιό. Αν επιλέξεις my Vodafone από το μενού αριστερα (προγράμματα, υποστήριξη κλπ) τότε σε πάει στο νέο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 2 minutes ago, paanos said: Και στο νέο my Vodafone web έχει εμφανιστεί. Αν συνδεθείς από πανω δεξιά, πας στο παλιό. Αν επιλέξεις my Vodafone από το μενού αριστερα (προγράμματα, υποστήριξη κλπ) τότε σε πάει στο νέο. Τώρα το έμαθα από σένα πως βγήκε νέα έκδοση. Κάθε 3 χρόνια θα το αλλάζουν ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 3 minutes ago, CaptainNickGR said: Τώρα το έμαθα από σένα πως βγήκε νέα έκδοση. Κάθε 3 χρόνια θα το αλλάζουν ; Ναι. Αφού αναπτύσσουν το 2019 με τεχνολογίες του 2010 για συστήματα του 1995. Τώρα που αναγκάστηκαν να αλλάξουν σύστημα (provisioning της Hellas online) το My Vodafone άρχισε να κρεμάει, συν ότι οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί γενικά το Vodafone.gr το καθιστούν πολύ βαρύ και αργό. Άρχισαν να το εκσυγχρονίζουν κάπως… 2 minutes ago, blizard said: Βρε παιδιά σας λέμε ότι μπορείς να μπεις και πανευκολα με κωδικό Σε πρώτη φάση το OTP ζητείται σε συμβόλαια και σταθερή μόνο. Όσοι στο ΑΦΜ τους έχουν μόνο καρτοκινητο δεν επηρεαζονται 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 5 minutes ago, blizard said: Βρε παιδιά σας λέμε ότι μπορείς να μπεις και πανευκολα με κωδικό απλα όπως παλιά δεν αλλαξε κάτι στην εφαρμογη (καλα νέα εκδοση βγαίνει καθε μηνα αλλά δεν αλλαζει κάτι σοβαρο) ... Δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει και δεν μπορείτε να μπειτε με κωδικό, δείτε την εικόνα του JohnDouk μηπως πατατε στην λάθος επιλογή , ή κάθαρ'ηστε storage cashe και ξανακατεβάστε τηνς Δεν γίνεται να κλείνω την εφαρμογή και να μου ζητάει πάλι κωδικό. Επίσης να αναφέρω πως τις λειτουργίες φραγής δεν τις βρήκα πουθενά πέρα από το παλιό my Vodafone και δεν ειναι καθολου safe που μπορει καποιος να μπει στο παλιο my vf και πολυ απλα να μου κάνει φραγή ολες τις κινησεις τις sim. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Επιτέλους κατάλαβα ετσι έγινε ο χαμός,Ενω εχει login με face id σου βάζουν και otp ετσι γιατί είναι τετράποδα!Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 μιλάμε για ανείπωτη ξεφτίλα, δεν μπορώ να μπω με τίποτα στην εφαρμογή από android , δεν μου ερχεται sms και δεν λειτουργεί ούτε ο ΤΟΒΙ!! 2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Σας εμφανίζει την επιλογή για έκδοση eSIM? Θα ορκιζομουν ότι προχθές υπήρχε στο myVodafone app και τώρα έχει εξαφανιστεί από παντού - ακόμα και με δεδομένα και ο Tobi κάνει τον κινέζο όταν τον ρωτάω. 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 (edited) 13 ώρες πριν, ParafronGR said: ...και ο Tobi κάνει τον κινέζο όταν τον ρωτάω... Δε του ζητάς "σωστά" αυτό που θες. Κοίτα εμένα, ότι του ζητήσω μου το προσφέρει... Επεξεργασία μετά από 12+ ώρες: Σας άρεσε βλέπω... Edited March 29, 2023 by andreasomageiras 3 1 19 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 Σας εμφανίζει την επιλογή για έκδοση eSIM? Θα ορκιζομουν ότι προχθές υπήρχε στο myVodafone app και τώρα έχει εξαφανιστεί από παντού - ακόμα και με δεδομένα και ο Tobi κάνει τον κινέζο όταν τον ρωτάω.Δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Και που το είχαν σε πολλούς δεν δουλευεSent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokara4594 Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 Τι βλακείες είναι αυτές με το OTP. Έχω 2 MiFi κάρτες σε ρουτερ και μου ζητάει να στείλει sms για να μπω ενώ βάζω κανονικά τα στοιχεία με τους σωστούς κωδικούς. Δηλαδή εγώ θα πρέπει να μπω μέσα στο ρουτερ για να πάρω το Sms και να συνδεθώ. Και αντε εγώ έχω το ρουτερ κοντά μου αν δεν το είχα και ήταν αλλού πως θα έπαιρνα τον κωδικό? Δυστυχώς από το κακό στο χειρότερο πάει αυτή η εταιρεία. 8 minutes ago, paokara4594 said: Τι βλακείες είναι αυτές με το OTP. Έχω 2 MiFi κάρτες σε ρουτερ και μου ζητάει να στείλει sms για να μπω ενώ βάζω κανονικά τα στοιχεία με τους σωστούς κωδικούς. Δηλαδή εγώ θα πρέπει να μπω μέσα στο ρουτερ για να πάρω το Sms και να συνδεθώ. Και αντε εγώ έχω το ρουτερ κοντά μου αν δεν το είχα και ήταν αλλού πως θα έπαιρνα τον κωδικό? Δυστυχώς από το κακό στο χειρότερο πάει αυτή η εταιρεία. Και μόλις τώρα συνειδητοποίησα πως αν βγεις από την εφαρμογή και πας να ξαναμπείς σου ζητάει πάλι κωδικό μέσω SMS. Το μοναδικό πράγμα που δούλευε καλά ήταν το app το οποίο κατάφερε και αυτό να το καταστρέψει. Τραγικό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 Τι βλακείες είναι αυτές με το OTP. Έχω 2 MiFi κάρτες σε ρουτερ και μου ζητάει να στείλει sms για να μπω ενώ βάζω κανονικά τα στοιχεία με τους σωστούς κωδικούς. Δηλαδή εγώ θα πρέπει να μπω μέσα στο ρουτερ για να πάρω το Sms και να συνδεθώ. Και αντε εγώ έχω το ρουτερ κοντά μου αν δεν το είχα και ήταν αλλού πως θα έπαιρνα τον κωδικό? Δυστυχώς από το κακό στο χειρότερο πάει αυτή η εταιρεία. Και μόλις τώρα συνειδητοποίησα πως αν βγεις από την εφαρμογή και πας να ξαναμπείς σου ζητάει πάλι κωδικό μέσω SMS. Το μοναδικό πράγμα που δούλευε καλά ήταν το app το οποίο κατάφερε και αυτό να το καταστρέψει. Τραγικό.Εφόσον οι κάρτες ειναι στο ίδιο μητρώο συνδρομητή μπαίνεις με το κανονικό νούμερο και απο την εφαρμογή βλέπεις τους λογαριασμούς όλων των αριθμών και των καρτών sim.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 Δηλαδή αν δεν έχεις κινητή στη Vodafone και έχεις σε άλλη εταιρεία, δε μπορείς να μπεις στην εφαρμογή, π.χ για να πληρώσεις το σταθερό σου online; Ωραίο αυτογκόλ Vodafone. Είστε παράδειγμα προς αποφυγήν. 3 1 Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 36 minutes ago, Ilovemetal said: Δηλαδή αν δεν έχεις κινητή στη Vodafone και έχεις σε άλλη εταιρεία, δε μπορείς να μπεις στην εφαρμογή, π.χ για να πληρώσεις το σταθερό σου online; Ωραίο αυτογκόλ Vodafone. Είστε παράδειγμα προς αποφυγήν. Μπορεις https://www.vodafone.gr/ypostirixi/logariasmos/pliromi-logariasmou?m_source=homepage-strip&m_medium=quicklinks&m_content=position-01&m_owner=cr-ds&m_name=bill-payment Μην βιαζεστε να κρινετε τα πάντα από τον καναπε.. Ολα γινονται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokara4594 Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 1 hour ago, zerokill said: Εφόσον οι κάρτες ειναι στο ίδιο μητρώο συνδρομητή μπαίνεις με το κανονικό νούμερο και απο την εφαρμογή βλέπεις τους λογαριασμούς όλων των αριθμών και των καρτών sim. Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ είμαι από τους τυχερούς γιατί τυγχάνει να έχω ένα καρτοκινητό κάτω από το ίδιο ΑΦΜ και μπορώ να λάβω κωδικό και να μπω να διαχειριστώ τα 2 MiFi που έχω. Αν όμως για παράδειγμα δεν είχα θα έπρεπε απαραίτητα να έχω πρόσβαση στην 1 κάρτα MiFi την οποία μπορεί και να μην είχα δίπλα μου. Και γνωρίζω πολύ κόσμο που έχει κάνει κάτι παρόμοιο μόνο για Internet. Αυτοί που έχουν σταθερό και θέλουν να το διαχειριστούν γιατί να πρέπει να παιδεύονται. Κάτι που δουλεύει σωστά δεν το πειράζουμε ώστε να το χαλάσουμε εντελώς και να δυσκολέψουμε τη ζωή των άλλων ανθρώπων. Καλό είναι εκεί στη Vodafone να το καταλάβουν αυτό γιατί μόνο προβλήματα δημιουργούν αντί να λύνουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 25 minutes ago, babakos said: Μπορεις https://www.vodafone.gr/ypostirixi/logariasmos/pliromi-logariasmou?m_source=homepage-strip&m_medium=quicklinks&m_content=position-01&m_owner=cr-ds&m_name=bill-payment Μην βιαζεστε να κρινετε τα πάντα από τον καναπε.. Ολα γινονται Τι σχέση έχει ο σύνδεσμος με αυτό που έγραψα; Προφανώς αστειεύεσαι. Εσύ βιάστηκες να απαντήσεις. Ήμουν ξεκάθαρος. Η εφαρμογή μετά την αναβάθμιση, έγινε άχρηστη για μερίδα συνδρομητών και συγκεκριμένα για όσους δεν έχουν αριθμό κινητής στη Vodafone. Παραθέτοντας τον σύνδεσμο, επαληθεύεις όσα ανέφερα για το ατόπημα της Vodafone. 1 Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 η μόνη λύση που βλέπω μέχρι να λύσουν την μ@λ@κι@ που έκαναν με το update της εφαρμογής είναι να μπαίνει κάποιος από τον browser του κινητού του. 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts