NickFotopoulos Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 https://itechnews.gr/2022/03/to-mellon-einai-aperioristi-kiniti-tilefonia/ "Η Wind παρέχει το πακέτο W-Unlimited με το οποίο προσφέρει σε κάθε σύνδεση απεριόριστα data, απεριόριστη φωνή και απεριόριστα SMS. H τιμή του πακέτου ορίζεται στα 39 ευρώ, Στην προσφορά της Wind απάντησε η Vodafone η οποία προσφέρει το παρεμφερές πακέτο Vodafone Giga Unlimited Ultra, αλλά για 34 ευρώ το μήνα. Αντίστοιχα πακέτα έχει φέρει και η Cosmote, αλλά σε υψηλότερες τιμές. Για τις προσφορές αυτές οι εταιρείες κρατούν χαμηλούς τόνους καθώς φοβούνται μια μεγάλη μετακίνηση πελατών προς αυτή τη κατεύθυνση, που θα βάλει σε δοκιμασία τα δίκτυα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Δεν προσφέρονται πρακτικά για τους υφιστάμενους πελάτες που έχουν συμβόλαια και στόχο έχουν μόνον να «κλέψουν» πελάτες από τους ανταγωνιστές τους. Εντούτοις, τα πακέτα αυτά θεωρούνται «πρόβα τζενεράλε» για την αλλαγή μοντέλου χρέωσης στη ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας. Η τεχνολογία 5G προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, αφού διευρύνει ουσιαστικά τη χωρητικότητα των δικτύων κινητής και κυρίως των «ακραίων» δικτύων των εταιρειών, δηλαδή εκείνων που αφορούν στις κεραίες και τους σταθμούς βάσης. Έτσι είναι θέμα χρόνου να καθιερωθεί η οριζόντια χρέωση στην κατανάλωση δεδομένων, φωνής, SMS κινητού, όπως ακριβώς συμβαίνει στη σταθερή. Εκεί που θα διαφοροποιείται πλέον ο ανταγωνισμός θα είναι στο ύψος της παρεχόμενης ταχύτητας λήψης και αποστολής δεδομένων και πιθανώς στις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2022 Μόλις ξαναενεργοποιηθηκε το μενού esim στην εφαρμογή my Vodafone σε iphone μετά από τουλάχιστον 1+ μήνα.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolakhs15 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Ειχα υπογραψει σε καταστημα Cyta στην Κρητη 2χρονο συμβολαιο για τηλεφωνο/internet οταν πηγα φοιτητης ,την Cyta αγορασε η Vodafone πολυ πιο μετα απο τα 2 αυτα χρονια και τηλεφωνικα εγινε η αλλαγή γραμμης χωρις να ενημερωθω καν για νεο 2ετες συμβολαιο,απλα με ρωτησαν αν θελω να συνεχιστει η γραμμη,οταν ξενοικιασα μου ζητουσαν τελη διακοπης 100 ευρω ενω ειχαν περασει τα δυο χρονια.Απο καλη θεληση τους ζητησα να μετακινησουν την γραμμη σε φιλο στην Πατρα πραγμα που αρνηθηκαν γιατι ειχα γραμμη "πρωην Cyta" και δεν μπορουσαν παρα μονο σε συγκεκριμενεσ περιοχες στην Σπαρτη Κρητη και καπου αλλου δεν θυμαμαι.Αλλα συμβολαιο Vodafone τα εσκαγα κανονικα!Απλα τους εγραψα στα αρχιδια μου μετα απο αυτο το κεφαλοκλειδωμα Τωρα πε παιρνουν δικηγοροι 2 χρονια μετα και με τρομοκρατουν να πληρωσω τον λογαριασμο που συνεχιζει να αυξανει καθως και τα δικαστικα εξοδα εφοσον μου ειπαν οτι εγινε δικαστηριο χωρις να εχω λαβει κατι στο σπιτι μου,την 1η κατοικια,οχι αυτην που εχω ξενοικιασει χρονια τωρα!.Βασικα την μανα μου παιρνουν τηλεφωνο εμενα δεν εχουν καν τον αριθμο μου και φυσικα η μανα μου δεν ειναι υποχρεωμενη να με φερει σε επαφη,απλα με ζητανε και τους λεει τι με θελουν και αρνουνται να πουν,ε και αυτη τους γραφει στα παπαρια της.Ενηλικας ειμαι ας με βρουν αυτοι,το χαρτακι απο το δικαστηριο ειπαν στην μανα μου ειναι στην διευθηνση στην Κρητη,Κατα ποσο ισχυει αυτο δεν ξερω,αν λενε και ψεματα για εκφοβισμο,Πηγα σε καταστημα vodafone και ρωτησα ποσο ειναι ο λαγαριασμος και μου ειπαν 230 ευρω,προφανος χωρις την διακοπη.Αρνουμαι να τα δωσω πρωτον γιατι τα χρειαζομαι τα λεφτα και δευτερον δεν τα αξιζουν οι παλιοαπατεωνες.Μπορει το ποσο να μπει εφορια ή να μου κατασχεσουν περουσιακα στοιχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 Δεν μπαινει στην εφορια ενα ιδιωτικο χρεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. November 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2022 19 ώρες πριν, nikolakhs15 said: Ειχα υπογραψει σε καταστημα Cyta στην Κρητη 2χρονο συμβολαιο για τηλεφωνο/internet οταν πηγα φοιτητης ,την Cyta αγορασε η Vodafone πολυ πιο μετα απο τα 2 αυτα χρονια και τηλεφωνικα εγινε η αλλαγή γραμμης χωρις να ενημερωθω καν για νεο 2ετες συμβολαιο,απλα με ρωτησαν αν θελω να συνεχιστει η γραμμη,οταν ξενοικιασα μου ζητουσαν τελη διακοπης 100 ευρω ενω ειχαν περασει τα δυο χρονια.Απο καλη θεληση τους ζητησα να μετακινησουν την γραμμη σε φιλο στην Πατρα πραγμα που αρνηθηκαν γιατι ειχα γραμμη "πρωην Cyta" και δεν μπορουσαν παρα μονο σε συγκεκριμενεσ περιοχες στην Σπαρτη Κρητη και καπου αλλου δεν θυμαμαι.Αλλα συμβολαιο Vodafone τα εσκαγα κανονικα!Απλα τους εγραψα στα αρχιδια μου μετα απο αυτο το κεφαλοκλειδωμα Τωρα πε παιρνουν δικηγοροι 2 χρονια μετα και με τρομοκρατουν να πληρωσω τον λογαριασμο που συνεχιζει να αυξανει καθως και τα δικαστικα εξοδα εφοσον μου ειπαν οτι εγινε δικαστηριο χωρις να εχω λαβει κατι στο σπιτι μου,την 1η κατοικια,οχι αυτην που εχω ξενοικιασει χρονια τωρα!.Βασικα την μανα μου παιρνουν τηλεφωνο εμενα δεν εχουν καν τον αριθμο μου και φυσικα η μανα μου δεν ειναι υποχρεωμενη να με φερει σε επαφη,απλα με ζητανε και τους λεει τι με θελουν και αρνουνται να πουν,ε και αυτη τους γραφει στα παπαρια της.Ενηλικας ειμαι ας με βρουν αυτοι,το χαρτακι απο το δικαστηριο ειπαν στην μανα μου ειναι στην διευθηνση στην Κρητη,Κατα ποσο ισχυει αυτο δεν ξερω,αν λενε και ψεματα για εκφοβισμο,Πηγα σε καταστημα vodafone και ρωτησα ποσο ειναι ο λαγαριασμος και μου ειπαν 230 ευρω,προφανος χωρις την διακοπη.Αρνουμαι να τα δωσω πρωτον γιατι τα χρειαζομαι τα λεφτα και δευτερον δεν τα αξιζουν οι παλιοαπατεωνες.Μπορει το ποσο να μπει εφορια ή να μου κατασχεσουν περουσιακα στοιχεια? Θα σου προτεινα να ασχοληθεις λιγο περισσοτερο με την υποθεση για να μην εχεις ολα αυτα που περιγραφεις. ακομα και οι κλησεις ειναι ενοχλητικες. 1. Στειλε γραπτο μηνυμα στην εταιρια με την υποθεση σου και τα αιτηματα σου. Εάν σε 30 ημερες δεν απαντησει ή η απαντηση δεν σε καλύπτει προχώρησε στο 2. 2. Κανε γραπτη καταγγελια στην ΕΕΤΤ και κοινοποιηση στο συνηγορο του καταναλωτη με την υποθεση, το ιστορικο επικοινωνιας με την εταιρια και τα αιτηματα σου. Εάν το 2 δεν σε ικανοποιησει τοτε 3. 3. Προχωρησε δικαστικα η πληρωσε το ποσο. 1 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 https://www.protothema.gr/greece/article/1305069/vodafone-mikroprovlimata-sto-diktuo-tis/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Σε όλη την Ελλάδα δεν είχε από τις 3 το πρωί. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 53 minutes ago, damierom said: https://www.protothema.gr/greece/article/1305069/vodafone-mikroprovlimata-sto-diktuo-tis/ Αθηνα και θεσσαλονικη ο μισός πληθυσμός της χώρας και "μικροπροβληματα" γραφει το αρθρο... 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Just now, Mobileras said: Αθηνα και θεσσαλονικη ο μισός πληθυσμός της χώρας και "μικροπροβληματα" γραφει το αρθρο... Από τη συγκεκριμένη εφημερίδα τι περιμένεις φίλε μου... 3 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Από τη συγκεκριμένη εφημερίδα τι περιμένεις φίλε μου...Ρε παιδιά. Όντως η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι πολλές φορές εμετική. Αλλά μην τα τραγικοποιουμε όλα. Σιγά μη καθοντουσαν να έγραφαν και έκαναν ολόκληρη αναζήτηση για ρεπορτάζ. Μια είδηση έδωσαν μόνο στη δημοσιότητα στα γρήγορα και χωρίς πολύ μελέτη, απλά και μόνο για να κάνουν νούμερα. Άμα τράβαγε και άλλο η ταλαιπωρία, τότε ναι θα έπρεπε να κρίνουμε και να λέμε ότι οι άνθρωποι είναι τσαρλατανοι που συνεχίζουν να λένε αηδίες και δεν ενημερώνουν για τπτ (καλά κατά κόρον μόνο επιλεκτική ενημέρωση έχουμε έτσι και αλλιώς από όλους για αλλά θέματα θα πει κανείς) Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡε παιδιά. Όντως η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι πολλές φορές εμετική. Αλλά μην τα τραγικοποιουμε όλα. Σιγά μη καθοντουσαν να έγραφαν και έκαναν ολόκληρη αναζήτηση για ρεπορτάζ. Μια είδηση έδωσαν μόνο στη δημοσιότητα στα γρήγορα και χωρίς πολύ μελέτη, απλά και μόνο για να κάνουν νούμερα. Άμα τράβαγε και άλλο η ταλαιπωρία, τότε ναι θα έπρεπε να κρίνουμε και να λέμε ότι οι άνθρωποι είναι τσαρλατανοι που συνεχίζουν να λένε αηδίες και δεν ενημερώνουν για τπτ (καλά κατά κόρον μόνο επιλεκτική ενημέρωση έχουμε έτσι και αλλιώς από όλους για αλλά θέματα θα πει κανείς) Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠάνω κάτω θέλω να πω αν δείτε και άλλες εφημερίδες, σαιτ κλπ, παίζουν τα ίδια ακριβώς λόγια, κείμενα. Μεταξύ τους τα πασάρουν ή "κλέβουν" από κάποιο κεντρικό σαιτ ξέρω γωΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 52 minutes ago, Mobileras said: Αθηνα και θεσσαλονικη ο μισός πληθυσμός της χώρας και "μικροπροβληματα" γραφει το αρθρο... Για την εμπειρία που βίωσα αναφέρομαι και σε πληροφορία από την υποστήριξη της εταιρείας. Ανάφεραν όλη την Ελλάδα. Όπως να έχει, από το πρωί έχει επιλυθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 Η Vodafone συνάπτει νέα συμφωνία για το μερίδιο στην Vantage Towers https://www.infocom.gr/2022/11/10/vodafone-synaptei-nea-symfonia-gia-meridio-stin-vantage-towers/62207/ 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 Εχω καρτοκινητό, μπορώ να στέλνω ενημερώσεις μέσω SMS χωρίς να φαίνεται ο αριθμός μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Υπάρχουν ανώνυμοι servers που μπορείς να στείλεις WebSMS παντού..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 Λοιπον σε αυτο το θεμα βαλεται περιοχες που θα υποαθμηστουν σε 2G τι εννω ενω οτι υπαρχουν μερικες περιοχες που δυστυχος δεν υπαρχει 4G συγκεκριμενα θυμαμαι μια περιπτοση που στο ταξιδη προς αλβανια στα κοντα στα βουνα των ιωαννινων επιανα h+ σε CU δυστυχος απο τη φενεται η vodafone cosmote wind κοφει το 3G υποβαθμιζουντας περιπου το 20% των περιοχων περιμενω αντιστιχες εμπιριες Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 Μας βγήκαν τα μάτια για να καταλάβουμε τι γράφεις, όπως σε κάθε post σου εξάλλου. Έχεις το χρόνο να διορθώσεις το post και να γράφεις κανονικά ελληνικά όπως όλοι μας, αλλιώς θα κλειδώσει σύντομα και θα πάει στον κάδο. Και να μη γνωρίζει κάποιος σωστά ελληνικά, υπάρχουν πλέον τρόποι να γράψει σωστά. Για να μη σχολιάσω για άλλο post σου όπου αναφερόσουν στην φοιτητική σου σύνδεση. Ότι φοιτητής και να είσαι, ελάχιστα ελληνικά τα γνωρίζεις. Δεν είναι προσωπικό, αλλά προσπαθούμε τουλάχιστον να διατηρήσουμε το forum ευανάγνωστο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 Vodafone γενικά λοιπόν. 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Όσο για τη Vodafone που ρωτάω, έχω γνωριμίες μέσα στην εταιρεία και για αυτό ρωτάω για να προωθώ τα προβλήματα για να βελτιώνεται η εμπειρία χρήσης των συμφορουμιτών.@XP130TD Θα ρωτήσω μήπως και κατά λάθος έπεσε κάτι στην αντίληψη σου ή μπορείς να μάθεις. Τι σκοπό έχει η vodafone για την περιοχή του Αξιού ποταμού ς XP130TD απλά δεν μπορώ να σε σβήσω από την παράθεση. 🎼🎵🎶🎶Λίγα ψίχουλα, από σήμα σας γυρεύω... 🎶🎶🎵🎵 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2022 Μπρουμίδης – Vodafone: Αν δεν αυξηθούν οι χρεώσεις, μειώνουμε επενδύσεις ή προσωπικό 16 Δεκ 2022 Ιδιαίτερα απαισιόδοξος εμφανίστηκε χθες ο επικεφαλής του Ομίλου Vodafone, Χάρης Μπρουμίδης, για το λειτουργικό κόστος στις τηλεπικοινωνίες. Όπως ανέφερε, το ενεργειακό κόστος και οι πληθωριστικές πιέσεις έχουν κοστίσει στη Vodafone Ελλάδος πάνω από 60 εκατ. ευρώ μέσα στο 2022 και οι πιέσεις που υπάρχουν είναι ιδιαίτερα υψηλές. Αναφερόμενος στο ενεργειακό κόστος, υπογράμμισε ότι οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρες, καθώς κάθε εταιρεία του κλάδου «καίει» ρεύμα όσο μια μεσαία πόλη της χώρας. Καθώς μάλιστα η χρήση των δεδομένων από τους καταναλωτές καλπάζει, η απαιτούμενη ενέργεια αυξάνει, παρά τα όποια βήματα γίνονται στη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης και την αύξηση της χρήσης περισσότερο φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών. Από την άλλη πλευρά, αναφερόμενος στις επιπτώσεις του πληθωρισμού, ο κ. Μπρουμίδης είπε ότι το κόστος των υλικών έχει αυξηθεί υπέρμετρα. Ενδεικτικά αναφέρθηκε ότι τα υλικά των οπτικών ινών που φτάνουν στα σπίτια και τα οποία είναι ζωτικής σημασίας στα επενδυτικά προγράμματα των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών έχουν ανατιμηθεί τον τελευταίο χρόνο κατά 70%. «Δεν θέλω να αναφέρω ότι πρέπει να γίνουν αυξήσεις (στις χρεώσεις)», είπε χαρακτηριστικάμ αλλά χαρακτήρισε δυσβάσταχτο το κόστος που υπομένει η Vodafone, αλλά και οι άλλες τηλεπικοινωνιακές επιχειρήσεις. Μιλώντας, ωστόσο, σε πηγαδάκια δημοσιογράφων, σημείωσε ότι αν δεν υπάρξουν αυξήσεις στις χρεώσεις, οι εταιρείες ή θα περιορίσουν τα επενδυτικά τους προγράμματα ή θα αναγκαστούν να μειώσουν προσωπικό ή και τα δύο μαζί. Αναφερόμενος στο τηλεπικοινωνιακό κόστος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone είπε ότι ολόκληρο το 2022 ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή (ΔΤΚ) στις τηλεπικοινωνίες κινήθηκε σε αρνητικά επίπεδα, ενώ ο πληθωρισμός κινούνταν σε διψήφια μεγέθη. Ο ίδιος έδωσε στοιχεία της εταιρείας Efficient, η οποία δείχνει ότι ο ΔΤΚ στη χώρα μας την περίοδο Ιούλιος 2021 – Ιούνιος 2022 αυξήθηκε κατά 11,3% ενώ ο υποδείκτης τιμών καταναλωτή στις τηλεπικοινωνίες υποχώρησε 2%. Η τάση αυτή, ωστόσο, παρατηρήθηκε σε γενικές γραμμές στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι μόνον στην Ελλάδα. Ο κ. Μπρουμίδης, πάντως, αναφερόμενος στις επιπτώσεις του πληθωρισμού, είπε ότι ορθώς η κυβέρνηση στηρίζει τους οικονομικά ευάλωτους και αυτό πρόκειται να πράξει και η Vodafone. Η εταιρεία θα προσφέρει ένα δίχτυ προστασίας τη νέα χρονιά στους πιο χαμηλόμισθους, ακολουθώντας μια μισθολογική πολιτική εστιασμένη σε αυτούς. Με άλλα λόγια, άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν αυξήσεις μισθών των χαμηλόμισθων μεγαλύτερες απ’ ό,τι στους υπόλοιπους εργαζομένους. Παράλληλα, ο επικεφαλής της Vodafone υπογράμμισε την αύξηση της τηλεπικοινωνιακής κίνησης με παράλληλη μείωση του κόστους. Όπως ανέφερε, από το 2012, ενώ η κίνηση δεδομένων (data) στο δίκτυο κινητής έχει αυξηθεί κατά 6.500%, το μέσο έσοδο ανά χρήστη (ARPU) έχει μειωθεί κατά 57% στα συμβόλαια και σχεδόν κατά 40% συνολικά στο σύνολο των πελατών της Vodafone. Αναφερόμενος στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, ο κ. Μπρουμίδης ανακοίνωσε τη δημιουργία ξεχωριστής εταιρείας για τις οπτικές ίνες (Vodafone FiberCo), ο στόχος της οποίας θα είναι αφενός μεν να ελκύσει επενδυτικό ενδιαφέρον από τρίτους, αφετέρου δε να αποτελέσει ξεχωριστή μονάδα κόστους/οφέλους στον όμιλο της Vodafone Ελλάδος. Σε αντίστοιχη κίνηση έχει προχωρήσει και η Wind. Επιπλέον, όπως τονίστηκε, η νέα εταιρεία θα επιχειρήσει να χρηματοδοτηθεί από τα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης, προκειμένου να ολοκληρώσει τα επενδυτικά της σχέδια ή και να φέρει νέα σχέδια. Ο κ. Μπρουμίδης είπε ότι, παρά τη δυσμενή συγκυρία, το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας θα αυξηθεί, προκειμένου να φέρει οπτικές ίνες και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Εξάλλου, στο έργο των υποθαλάσσιων οπτικών ινών σε Αιγαίο και Ιόνιο φαίνεται ότι ολοκληρώνεται το μέρος της επένδυσης που αφορά το Αιγαίο. Το μέρος αυτό του δικτύου θα ενεργοποιηθεί μέσα στο α’ τρίμηνο του 2023, προσφέροντας απρόσκοπτη πρόσβαση στο δίκτυο της Vodafone σε εννέα νησιά του Αιγαίου. Εκκρεμεί, ωστόσο, η διασύνδεση της Κέρκυρας με την ηπειρωτική Ελλάδα. Η αδειοδότηση δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά η εταιρεία αισιοδοξεί ότι το θέμα θα κλείσει άμεσα, ώστε η τουριστική σεζόν του 2023 να βρει πλήρως διασυνδεμένα και τα 10 νησιά που βρίσκονται στις διαδρομές των καλωδίων. Τέλος, όπως είπε ο επικεφαλής της εταιρείας, η Vodafone Ελλάδος ανανέωσε τη σύμβαση συνεργασίας με την εταιρεία περιεχομένου HBO, ενώ υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία Warner. Πηγή :powergame.gr 1 2 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 https://gr.gizchina.com/2023/01/17/vodafone-prostimo-e60-000-apo-tin-adae-gia-paravasi-aporritoy-epikoinonion/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 18 minutes ago, damierom said: https://gr.gizchina.com/2023/01/17/vodafone-prostimo-e60-000-apo-tin-adae-gia-paravasi-aporritoy-epikoinonion/ Έτσι να αρχίσουν να πέφτουν τεριοιυε είδους πρόστιμα για να προσέχουν περισσότερο και να μην καταλήγουν σιμ σε άλλο όνομα σε άλλους ιδιοκτήτες. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 8 minutes ago, cmvr said: Έτσι να αρχίσουν να πέφτουν τεριοιυε είδους πρόστιμα για να προσέχουν περισσότερο και να μην καταλήγουν σιμ σε άλλο όνομα σε άλλους ιδιοκτήτες. Τα "πακιστανικά" νουμερα ζουν και βασιλεύουν. Αλλά εκτός αυτού, το gov έχει επίσης ευθύνη, από την στιγμή που δίνει την δυνατότητα σε οποιονδήποτε έχει κλεμμένους κωδικους taxis να παιρνει γνήσιες εξουσιοδοτήσεις αλλονών. 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 1 hour ago, damierom said: https://gr.gizchina.com/2023/01/17/vodafone-prostimo-e60-000-apo-tin-adae-gia-paravasi-aporritoy-epikoinonion/ Διαφωνώ κάθετα με το πρόστιμο. Το πρόβλημα ήταν ότι εκδόθηκε εξουσιοδότηση από το taxis ενώ δεν θα έπρεπε να εκδοθεί. Επίσης για να εκδοθεί έδωσε ο κάτοχος, OTP σε αυτόν που δημιούργησε την εξουσιοδότηση. Αν δεν ξέρουν τα συστήματα του taxis δεν τους φταίει καμία vodafone. H εξουσιοδότηση είναι εξουσιοδότηση και θα έπρεπε να έχει την ανάλογη ισχύ. Ανά πάσα στιγμή μπορούσε να κάνει ανάκλησή της. 2 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Κάποια πραγματα δεν θα έπρεπε να γίνονται ηλεκτρονικά, διότι αντί να διευκολύνουν, εκθέτουν. Η ηλεκτρονική μορφή διπλώματος οδηγησης πχ μεγαλη πατάτα. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 7 minutes ago, blizard said: Μόνο για τις εκλογές δεν πρέπει ψηφίζεις όπως το κάνουν στην αμερική , λόγο νοθείας... οταν ο άλλος πρέπει να πάει αυτοπροσώπως θα τον αναγνωρίσει κάποιος η θα πρέπει να τρέχει όλη μερα σε διαφορετικά κέντρα. Νου θυμίζει όταν έσπασε το κινητό μου στο δρόμο και το είχα ανάγκη πήρα ενα φτηνό android και μετά κατάλαβα οτι ήθελε μικρή κάρτα . Αλλά η voda απαιτούσε να κάνω test convid για να μπω στο κατάστημα να την αλλάξω !! Οι κανονες λένε αυτοπρόσωπη παρουσία (μέσα ) Πήρα και δευτερο κινητό (μικρο) αλλά επειδή δεν κατάφερα να κάνω την δουλειά μου στο 100% έκανα και το τεστ ... ο φαρμακοποιός μου έλεγε πως μόνο η voda κάνει τέτοια , και τώρα κατάλαβα το γιατί ... αν μου την έδιναν από έξω θα έτρωγαν 60.000 πρόστιμο , πάντως δεν μετάνιωσα που τους ψιλο έβρισα 🙂 Την περιοδο που έπρεπε να έχεις αρνητικό τεστ κοβιντ για να μπεις σε κατάστημα, ίσχυε για όλα τα εμπορικά καταστήματα. 4 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 2 ώρες πριν, stathis123 said: Διαφωνώ κάθετα με το πρόστιμο. Το πρόβλημα ήταν ότι εκδόθηκε εξουσιοδότηση από το taxis ενώ δεν θα έπρεπε να εκδοθεί. Επίσης για να εκδοθεί έδωσε ο κάτοχος, OTP σε αυτόν που δημιούργησε την εξουσιοδότηση. Αν δεν ξέρουν τα συστήματα του taxis δεν τους φταίει καμία vodafone. H εξουσιοδότηση είναι εξουσιοδότηση και θα έπρεπε να έχει την ανάλογη ισχύ. Ανά πάσα στιγμή μπορούσε να κάνει ανάκλησή της. Ο ιδιοκτήτης δε δήλωσε στο gov το κινητό του για την αποστόλη OTP ; Χωρίς να δώσεις νούμερο κινητού να σου έρθει το OTP δεν εκδίδει τίποτα πια. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts