zerokill Δημ. December 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2021 Σε εμπορική συμφωνία κατέληξαν η Vodafone Ελλάδος και o Όμιλος Volton αναφορικά με τη δραστηριοποίηση του δεύτερου στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας ως εικονικού παρόχου (Mobile Virtual Network Operator - MVNO). Σύμφωνα με πληροφορίες, απομένουν μόνο οι τυπικές διαδικασίες για την υπογραφή της συμφωνίας. Ο Όμιλος Volton ανακοίνωσε την πρόθεσή του να εισέλθει στις τηλεπικοινωνίες τον περασμένο Φεβρουάριο, με τη διοίκησή του να σημειώνει ότι η κίνηση αυτή είναι το επόμενο στρατηγικό βήμα και έρχεται σε συνέχεια της πορείας του στην προμήθεια και εμπορία ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και της εισόδου του στην αγορά φυσικού αερίου. Στη συνέχεια απέστειλε επίσημο αίτημα για λειτουργία ως MVNO προς όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, με στόχο την πρόσβαση σε ραδιοδίκτυο και τη σύναψη συμφωνίας και ενημέρωσε αντίστοιχα την ΕΕΤΤ. Τον Οκτώβριο οι συζητήσεις μεταξύ της Volton και των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών (Cosmote, Vodafone και Wind) είχαν φθάσει σε αδιέξοδο, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η διαμεσολάβηση της ΕΕΤΤ. Εν τέλει βρέθηκε η κατάλληλη τιμή που θα αγοράζει η Volton τις υπηρεσίες δικτύου από τη Vodafone και η συμφωνία κλείστηκε. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη και μένει να δούμε την τύχη του όλου εγχειρήματος. Σε άλλες χώρες το μοντέλο του εικονικού παρόχου έχει πετύχει, στην Ελλάδα μέχρι στιγμής όχι. Εικονικός πάροχος κινητής υπήρξε μόνον η Cyta (θυγατρική του ομώνυμου κυπριακού τηλεπικοινωνιακού οργανισμού) με συνεργάτη και πάλι τη Vodafone (η οποία στη συνέχεια την εξαγόρασε) με φτωχά αποτελέσματα στην προσέλκυση συνδρομητών. O Όμιλος Volton το 2020 είχε κύκλο εργασιών 169,1 εκατ. ευρώ έναντι 69,1 εκατ. το 2019, κέρδη προ φόρων 8 εκατ. (έναντι 2,2 εκατ.) και κέρδη μετά φόρων 7,1 εκατ. (έναντι 1,5 εκατ.). Πηγή:Ναυτεμπορική Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 Εγώ θέλω να αλλάξει επιτέλους αυτό το απαίσιο λογότυπο στα iPhone vf-GR.... Έλεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 Στα πρόσφατα iPhone δεν φαίνεται έτσι κ αλλιώς συνέχεια αρα τι σημασία έχει; 😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 (edited) 1 hour ago, damierom said: Εγώ θέλω να αλλάξει επιτέλους αυτό το απαίσιο λογότυπο στα iPhone vf-GR.... Έλεος! Μια χαρά Compact είναι,εμένα με ενοχλεί που γράφει Vodafone WiFi Calling… Η Cosmote βάζει WiFi δίπλα και τέλος. Διότι στο iPhone SE που έχω φαίνεται κάπως. Edited December 28, 2021 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskor Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 Θετικό βήμα για τους καταναλωτές. Μένει να δούμε τι θα πουλάει και σε τι τιμή. Εγώ πάντως αν έμπαινε ως MVNO , θα έκανα αποκλειστικά και μόνο καρτοκινητα! Όχι συμβόλαια. Εκεί είναι το μόνο σημείο που μπορείς να χτυπήσεις τις μεγάλες αδελφές... Στην καρτοκινητή. Θα την ονόμαζα η εταιρεία για τους μη έχοντες. Την πλειοψηφία των Ελλήνων δηλαδή. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 Συμφωνώ απόλυτα.Η γνώμη μου όπως το είχα πεί και με την cyta αν δεν κάνουν μπάμ σε λιγότερο απο 12 μήνες θα έχουν τελειώσει.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 Η ιστορία επαναλαμβανεται Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 Γνωστό το κόλπο... Να τραβήξει κάποιους λίγους πελάτες, και στο τέλος να εξαγοραστεί. Μην περιμένετε να κάνει κανένα μπαμ, ούτε σε τιμές ούτε σε υπηρεσίες. Δεν γίνεται να δίνει ενοίκιο στη Vodafone και να είναι και πιο φτηνή... Ούτε η Cyta είχε καταφέρει κάτι το τρομερό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 (edited) Καλησπέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα, καλή χρονιά. Σήμερα, πριν από λίγο συνδέθηκα στο unlimited που έδωσε η Vodafone τις ημέρες πριν την Black friday. Ηρθα μετά από τις 20 χρόνια στην wind. Έχω κάτι ερωτήσεις, θα ξεκινήσω με την ποιο άμεση και απλή: Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις λόγο της αλλαγής εταιρείας για να έχω δεδομένα ή πρέπει να μιλήσω με Vodafone για ενεργοποίηση των υπηρεσιών; Ευχαριστώ! Edited January 3, 2022 by andreasomageiras Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 Έγινε επαναφορά στις προεπιλογές και έστρωσε. Καλός ήλθα στο δίκτυο. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 Οι εντυπώσεις σου; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2022 Οι εντυπώσεις μου, δεν θα μπορούσαν να είναι αντικειμενικά ορθές, στις λίγες ώρες που είμαι στο δίκτυο, θα πω ότι η εντύπωση που έχω είναι ένα κλικ καλύτερη η Vodafone κάτι που δεν θα έπαιζε ρόλο στην επιλογή εάν δεν υπήρχε η προσφορά unlimited. Σε γενικές γραμμές "μια η άλλη" που λέει ο λόγος. Μετά από την "έντονη" αντιπαράθεση με την Wind διορθώθηκε το πρόβλημα του να μην έχω σήμα οπότε είναι κοντά. Καλύτερη η Vodafone αλλά κοντά. 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2022 11 ώρες πριν, andreasomageiras said: Καλησπέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα, καλή χρονιά. Σήμερα, πριν από λίγο συνδέθηκα στο unlimited που έδωσε η Vodafone τις ημέρες πριν την Black friday. Ηρθα μετά από τις 20 χρόνια στην wind. Έχω κάτι ερωτήσεις, θα ξεκινήσω με την ποιο άμεση και απλή: Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις λόγο της αλλαγής εταιρείας για να έχω δεδομένα ή πρέπει να μιλήσω με Vodafone για ενεργοποίηση των υπηρεσιών; Ευχαριστώ! Οχι, απλά στέλνεις τα εξής sms. 4G ναι στο 1285, WiFi Calling στο 1339 για VoLTE+WiFi Calling και για προώθηση κλησεων,αναμονή καλείς στο 1285. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, andreasomageiras said: Οι εντυπώσεις μου, δεν θα μπορούσαν να είναι αντικειμενικά ορθές, στις λίγες ώρες που είμαι στο δίκτυο, θα πω ότι η εντύπωση που έχω είναι ένα κλικ καλύτερη η Vodafone κάτι που δεν θα έπαιζε ρόλο στην επιλογή εάν δεν υπήρχε η προσφορά unlimited. Σε γενικές γραμμές "μια η άλλη" που λέει ο λόγος. Μετά από την "έντονη" αντιπαράθεση με την Wind διορθώθηκε το πρόβλημα του να μην έχω σήμα οπότε είναι κοντά. Καλύτερη η Vodafone αλλά κοντά. Εγώ πάντως θέμα δεν μπορώ να πω ότι έχει,στον Άσπρο Κιλκίς που ήμουν την Παρασκευή όμως πολύ ψηλό ping. Αυτό μόνο να μην είχε και θα πήγαινε σφαίρα. Edited January 4, 2022 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. January 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2022 Ο Άσπρος είναι ακριβώς απέναντι από το ποτάμι. Εδώ όμως βλέπουμε διάφορες στην μπροστά με την πίσω αυλή... Οπότε θα "διξει"! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. January 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2022 Πριν 2 μηνες αλλαξα προγραμμα στο σταθερο Βονταφον. Για τον Δεκ ομως ξεπερασα τα δωρεαν λεπτα προς κινητα με αποτελεσμα να με χτυπησει με εναν μεγαλο λογαριασμο. Στο προηγουμενο προγραμμα μου εστελνε ενα SMS στο κινητο οταν ειχα φτασει το 80% των δωρεαν λεπτων που ειχα στο προγραμμα μου. Στο τωρινο προγραμμα δεν μου εστειλε το SMS αρα δεν ηξερα οτι καταναλωσα τα δωρεαν λεπτα μου. Εγω νομιζα οτι τα SMS τα στελνει σε ολα τα προγραμματα αλλα σε επικοινωνια με το customer service μου ειπαν οτι πρεπει να υπαρχει η υπηρεσια αυτη στο προγραμμα σου. Στο τωρινο ειπαν δεν υπαρχει στο προηγουμενο υπηρχε. Γνωριζει καποιος τι ισχυει; Μηπως μου εστησαν παγιδα με την αλλαγη του προγραμματος; Οταν μου προσφεραν το προγραμμα αυτο και το προηγουμενο δεν θυμαμαι ποτε να μου ανεφερε ο υπαλληλος την υπηρεσια αυτη τουλαχιστον να ξερω οτι την ειχα ή δεν την ειχα. Το μονο που ειπαν ειναι ποσα λεπτα ειναι μεσα στο προγραμμα δωρεαν. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 So.. Στο θέμα απευθείας. Είχα/έχω Vodafone σταθερό κ άλλα 4 κινητά( οικογένεια) στην ίδια εταιρεία. Αλλά μετακόμισα κ πήρα κ το σταθερό μαζί. Το σπίτι που άφησα( δικό μου) έχει μέσα συναγερμό με τηλεειδοποιηση και δύο κάμερες WiFi. Μέχρι πρότινος το εξυπηρετούμουν με wi-fi γειτονος που τώρα δεν.. Εν πάσει περίπτωσει. Σκέφτηκα το wi-fi Vodafone on the go ( ή κάπως έτσι). Γνωρίζει κανείς αν με τη συσκευή που δίνουν ,κάνει να είναι στη πρίζα συνέχεια; Επίσης δίνουν 200ΜΒ το μήνα, αρκετά για συναγερμό κτλ.. Αλλά θα πρέπει να βάζω κάρτα κάθε πόσο;κ πόσο κοστίζει, θα μπορώ να βάλω με το app. Τέλος. Καμμία ΆΛΛΗ ΙΔΈΑ please..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2022 On 13/12/2021 at 8:19 ΜΜ, Theodore41 said: Aπό ό,τι βλέπω,η κοσμοτε έχει ενεργοποιήσει το eSIM μόνον σε Apple.Τόσο ΄δυσκολο είναι να ενεργοποιηθούν και τα Samsung Note 20 Ultra πχ; Είσαι στον τομέα της Vodafone και ρωτάς για eSIM Cosmote. Θα έπαιρνες πιο γρήγορη απάντηση αν ήσουν στο σωστό μέρος. Για την ιστορία, δουλεύει με όλες τις μάρκες κινητών η eSIM της Cosmote, δε γνωρίζω από που κατέληξες στο συμπέρασμα ότι δουλεύει μόνο με Apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2022 1 ώρα πριν, georgemv said: Είσαι στον τομέα της Vodafone και ρωτάς για eSIM Cosmote. Θα έπαιρνες πιο γρήγορη απάντηση αν ήσουν στο σωστό μέρος. Για την ιστορία, δουλεύει με όλες τις μάρκες κινητών η eSIM της Cosmote, δε γνωρίζω από που κατέληξες στο συμπέρασμα ότι δουλεύει μόνο με Apple. offtopic συνέχεια; σε pixel 6 μια χαρά πέρασε η cosmote eSim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_F80 Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 Καλησπέρα παιδιά! Ποιο πρόγραμμα καρτοκινητης Vodafone συμφέρει πιο πολύ για ομιλία και μόνο; Έχω μια κάρτα Vodafone International η οποία όμως δεν έχει καθόλου προσφορές. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 Πόση ομιλία χρειάζεσαι και πόσα χρήματα θες να δίνεις? Εντος των ημερών πάντως (έτσι ακούγεται) αναμένεται και το cu να ανακοινώσει απεριόριστη ομιλία προς όλους αλλά λογικά θα θέλει κανα 15αρι κάρτα.. 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_F80 Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 3 ώρες πριν, bbbb said: Πόση ομιλία χρειάζεσαι και πόσα χρήματα θες να δίνεις? Εντος των ημερών πάντως (έτσι ακούγεται) αναμένεται και το cu να ανακοινώσει απεριόριστη ομιλία προς όλους αλλά λογικά θα θέλει κανα 15αρι κάρτα.. Απεριόριστη ομιλία μάλλον όχι αλλά όσο πιο FVM τόσο καλύτερα. Γιατί βλέπω οι άλλες εταιρείες έχουν ένα σωρό προσφορές. Άμα είναι 500 - 600 λεπτά και πάνω καλά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 (edited) Στο cu με 10€ (12€ κάρτα) παίρνεις 600 προς όλους απο το combo μαζί με 300sms και 500mb. Αν δε θες sms αλλά περισσότερα gb μπορεις να πας μέσω του παιχνιδιού bigbang oπου με 10€ και μερικούς πόντους μπορεις να παιρνεις με 2€ 100 προς ολους και 1gb για μια εβδομάδα οπότε βγαινει 500 προς ολους και 5gb (τα λεπτά και τα gb μεταφέρονται αν ανανεώνεις πριν λήξει το 7ημερο) για 35 ημέρες με 12€ κάρτα Edited March 5, 2022 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_F80 Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 (edited) 10 minutes ago, bbbb said: Στο cu με 10€ (12€ κάρτα) παίρνεις 600 προς όλους απο το combo μαζί με 300sms και 500mb. Αν δε θες sms αλλά περισσότερα gb μπορεις να πας μέσω του παιχνιδιού bigbang oπου με 10€ και μερικούς πόντους μπορεις να παιρνεις με 2€ 100 προς ολους και 1gb για μια εβδομάδα οπότε βγαινει 500 προς ολους και 5gb (τα λεπτά και τα gb μεταφέρονται αν ανανεώνεις πριν λήξει το 7ημερο) για 35 ημέρες με 12€ κάρτα Ευχαριστώ για την απάντηση! Όχι μ'ενδιαφέρουν μονα τα λεπτά ομιλίας και τίποτα άλλο γιατί έχω το Vodafone Giga on the Spot. Αλλά βλέπω η Vodafone σχετικά με τις άλλες εταιρίες δεν έχει ποικιλία προσφορών. Edited March 5, 2022 by J_F80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 (edited) Αν τώρα θες λιγότερα απο 12€/μηνα κοιτάς για frog που έχεις πακέτο 3.02€/60 ή 120 προς ολους με χρέωση ανα 1" απο το πρώτο δευτερόλεπτο (καθε 2η εβδομαδα περιπου έχει διπλασιασμο του πακέτου και τα λεπτά μεταφέρονται αν περισσέψουν και βάλεις νέο πακέτο τον άλλο μήνα) ή ή στην Q και την βγάζεις με 3-4€ countdown (χρέωση ανα 1" απο το πρώτο δευτερόλεπτο ενώ τα λεπτά δεν μεταφέρονται αν περισσέψουν) όταν έχει.. Στις 3 "μεγάλες" καρτοκινητές δεν υπάρχει πακέτο με 500-600' ανα μήνα με λιγότερα απο 10€ Edited March 5, 2022 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts