Stratos Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Αν δεν εχει δηλωμενα στοιχεια ο αριθμος εισαι τυχερος. Πας σε ενα καταστημα, ζητας να δηλωσουν το νουμερο στο ονομα σου (δεν χρειαζεται κωδικος χρηστη, στον ανακοινωνει το καταστημα για μια και μονο φορα, εφοσον υπογραψεις υπευθυνη δηλωση οτι τον εχεις χασει και οτι ο αριθμος σου ανηκει) και μετα απο 2 εργασιμες παιρνεις την νεα sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Αν δεν εχει δηλωμενα στοιχεια ο αριθμος εισαι τυχερος. Πας σε ενα καταστημα, ζητας να δηλωσουν το νουμερο στο ονομα σου (δεν χρειαζεται κωδικος χρηστη, στον ανακοινωνει το καταστημα για μια και μονο φορα, εφοσον υπογραψεις υπευθυνη δηλωση οτι τον εχεις χασει και οτι ο αριθμος σου ανηκει) και μετα απο 2 εργασιμες παιρνεις την νεα sim... Είσαι σίγουρος γι αυτό? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Είσαι σίγουρος γι αυτό? :worry: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shirley Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 πρεπει να το εχουμε ξαναπει καπου.... δεν εχεις puk no problem .... κανεις υπευθυνη δηλωση κυριοτητας καρτοκινητου σε καταστημα voda... και σου δινουν αμεσως κωδικο χρηστη... οποτε παιρνεις τηλ. το cc και voila...τσακ μπαμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 :whistle: Νομίζω ότι το ποστ του Στράτου τα λέει όλα; Εμπιστευτείτε τον, κάτι ξέρει παραπάνω ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pinky Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Epidi to exo xanadi to episodio... an exis symbian/windows/series 60 kinito exe ipopsi sou oti bori na exis kolisi kanena io pou stelni ton euato tou se alla kinita me MMS. Auto tha exigouse tis xreosis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pinky, Are You Pondering What I'm Pondering? Well, I think so Brain, but if we didn't have ears, we'd look like weasels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrislll Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 οχι ρε παιδια το gx25 εχω... οσο για το ενδεχομενο να εγινε πιο μετα η χρεωση δεν το νομιζω γιατι μεσολαβησε ενα ολοκληρο βραδυ απο την τελευταια κληση αλλα και παλι την προυγουμενη μερα αποκλειεται να εκανα 4ε χρηση σε μην και κλησεις!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 επίσης χθες το παρατήρησα. κατά τις έξι και ενώ το κινητό ήταν πολύ ώρα εκτός δικτύου χωρίς να το κλείσω, δεν μου ερχονταν μηνύματα που μου είχαν στείλει νωρίτερα.έπρεπε να το κλείσω και να το ανοίξω ξανά για να μου έρθουν τα μηνύματα. και το τελευταίο, δεν ξέρω αν φταίει το δίκτυο ή το κινητό βέβαια αλλά πολλές φορές όταν ενεργοποιώ το κινητό δεν μου βγάζει την ένδειξη GPRS. τι εννοέις? οτι ήταν εκτός δικτυου για αρκετη ωρα και για να ξαναβρει το δικτυο επρεπε να το κλεισεις και να το ξανανοιξεις? αν λες παντως αυτο μου το κανει και μενα..και οχι με μια μονο συσκευη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Παιδιά, ακριβώς τα ίδια με τα μηνύματα έχω πάθει κι εγώ. Όμως, έχω και το άλλο κουλό, ενώ έχω το κινητό ανοιχτό και με full σήμα, όταν με παίρνουν τηλ. τους βγάζει (μερικές φορές) ότι είναι κλειστό. Πήρα σήμερα στο cc της vodefone και μου έκαναν "επαναφορά γραμμής" όμως τα ίδια. Μου είπαν να απενεργοποιείσω το 3G και μόλις τους είπα ότι το κάνει κυρίως σε GSM, μου έβγαλαν την συσκευή μου προβληματική λέγοντας πως το 6680 τα κάνει κάτι τετοια... Στο ερώτημα γιατί δεν τα έκανε τόσους μήνες με την Cosmote, μου απάντησαν να δοκιμάσω την κάρτα μου σε άλλο τηλ... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 τι εννοέις? οτι ήταν εκτός δικτυου για αρκετη ωρα και για να ξαναβρει το δικτυο επρεπε να το κλεισεις και να το ξανανοιξεις? αν λες παντως αυτο μου το κανει και μενα..και οχι με μια μονο συσκευη.... και αυτό αλλά όταν βρίσκει σήμα δεν έρχονται τα μυνήμτα που μου είχαν στείλει (όπως ειδοποίηση κλήσεων) και πρέπει να το κλείσω και να το ξανα ανοίξω για να έρθουν. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Εγώ μίλησα με υπάλληλο για να μου το κάνει...πήρα και δεύτερη φορά για να επιβεβαιώσω...μου 'ρθε ο λογαριασμός και εννοείται πως μου 'χουν βάλει να πληρώσω και τα λεπτά που είχαν μεταφερθεί από τον προηγούμενο μήνα σ' αυτόν και τα χρησιμοποίησα...μας δουλεύουν, έτσι;! ουφφφφ Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Εγώ μίλησα με υπάλληλο για να μου το κάνει...πήρα και δεύτερη φορά για να επιβεβαιώσω...μου 'ρθε ο λογαριασμός και εννοείται πως μου 'χουν βάλει να πληρώσω και τα λεπτά που είχαν μεταφερθεί από τον προηγούμενο μήνα σ' αυτόν και τα χρησιμοποίησα...μας δουλεύουν, έτσι;! ουφφφφ Ναι εχεις δίκιο .Τωρα πρέπει να μιλήσεις με υπάλληλο δεν ισχύει το πλήκτρο 1. Διάβασε και αυτό από τους όρους της υπηρεσίας .... Αν είστε συνδρομητές με συμβόλαιο με ενσωματωμένο δωρεάν χρόνο ομιλίας, και επιθυμείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα μεταφοράς υπολοίπου, θα πρέπει να καλέσετε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Vodafone στο 13830 και να ζητήσετε τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί από τον επόμενο ημερολογιακό μήνα. Δηλαδή όσα δωρεάν λεπτά εθνικών κλήσεων του βασικού προγράμματος δεν καταναλωθούν μέσα στον επόμενο ημερολογιακό μήνα θα μπορούν να "μεταφέρονται" στο μεθεπόμενο ημερολογιακό κ.ο.κ. Άρα δεν ισχύει για τον μήνα που το ζητάς αλλά από τον επόμενο.... Όποιος τυχόν δεν το εχει ζητήσει ας το ζητήσει σήμερα που έχει 31....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 I know...αυτό έκανα! Αλλά νομίζω με κλέψανε...το ζήτησα κανονικά στην ώρα του και τον επόμενο μήνα κατανάλωσα τα δωρεάν λεπτά που μου αντιστοιχούσαν...και κανονικά μετά από αυτά υπήρχαν και τα 10 λεπτά πχ που ήθελα να μεταφέρω...έλα όμως που δεν ίσχυαν! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Αν δεν εχει δηλωμενα στοιχεια ο αριθμος εισαι τυχερος. Πας σε ενα καταστημα, ζητας να δηλωσουν το νουμερο στο ονομα σου (δεν χρειαζεται κωδικος χρηστη, στον ανακοινωνει το καταστημα για μια και μονο φορα, εφοσον υπογραψεις υπευθυνη δηλωση οτι τον εχεις χασει και οτι ο αριθμος σου ανηκει) και μετα απο 2 εργασιμες παιρνεις την νεα sim... Πόσα πληρώνω; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Καλησπέρα!Επειδή όπου να'ναι θα πάρω laptop και ψάχνω να βρω μια εύκολη λύση για πρόσβαση στο Internet από οπουδήποτε,μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει κατά πόσο αποτελεί καλή και συμφέρουσα λύση αυτή η κάρτα;Θα προτείνατε την αγορά της;Αν κάποιος την έχει μπορεί να μου πει περιληπτικά δυο τρία πραγματάκια γιατί ομολογώ ότι δεν έχω καταλάβει απόλυτα ούτε πώς θα χρεώνομαι (με πάγιο ή όποτε την χρησιμοποιώ μόνο) ούτε πως εγκαθίσταται στο εκάστοτε σύστημα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Καλησπέρα!Επειδή όπου να'ναι θα πάρω laptop και ψάχνω να βρω μια εύκολη λύση για πρόσβαση στο Internet από οπουδήποτε,μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει κατά πόσο αποτελεί καλή και συμφέρουσα λύση αυτή η κάρτα;Θα προτείνατε την αγορά της;Αν κάποιος την έχει μπορεί να μου πει περιληπτικά δυο τρία πραγματάκια γιατί ομολογώ ότι δεν έχω καταλάβει απόλυτα ούτε πώς θα χρεώνομαι (με πάγιο ή όποτε την χρησιμοποιώ μόνο) ούτε πως εγκαθίσταται στο εκάστοτε σύστημα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:) Πρώτα απ' όλα η υπηρεσία είναι σχετικά ακριβή (ασύρματο dsl βλέπεις, στην περίπτωση που υπάρχει κάλυψη 3G). Δεύτερον έχει σημασία αν είσαι περιστασιακός χρήστης του ιντερνετ, όχι. Σε καμία περίπτωση δεν θα σου πρότεινα να πάρεις κάρτα με προπληρωμένο χρόνο, εκτός κι αν θες να διαβάζεις μόνο email. To συμβόλαιο είναι μονόδρομος κι εκτός αυτού παίρνεις δωρεάν την κάρτα (κοστίζει κάπου 200 ευρώ). Τα συμβόλαια που δίνει η Vodafone είναι: 1GB με 120 ευρώ(με ΦΠΑ). Αν υπερβείς το 1 GB, η επιπλέον χρέωση είναι 1.8ευρώ ανά ΜΒ (με ΦΠΑ). 150ΜΒ με 70 ευρώ(με ΦΠΑ). 60ΜΒ με 35 ευρώ (με ΦΠΑ). Οι τιμές είναι στο περίπου. Υπάρχουν και 1-2 μικρότερα προγράμματα ακόμη αλλά δεν τα θυμάμαι. Για ακόμα μεγαλύτερη χρήση, η ΤΙΜ δίνει 3GB με 150 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ). Η εγκατάσταση της κάρτας και του προγράμματος είναι εύκολη. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Το είδατε αυτό? σας κάνω copy-paste από τη σελίδα της εταιρίας: ----------------------------------- Η Vodafone πρώτη προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές του Vodafona a la Carte πακέτα χρόνου ομιλίας και μηνυμάτων με πιο οικονομικές χρεώσεις από ποτέ, καλώντας δωρεάν στο 1286. Πακέτα χρόνου ομιλίας για Εθνικές Κλήσεις 30 λεπτά αξίας 9,90€ για να μιλάτε 16% φθηνότερα 70 λεπτά αξίας 19,90€ για να μιλάτε 28% φθηνότερα 120 λεπτά αξίας 29,90€ για να μιλάτε 37% φθηνότερα Πακέτο χρόνου ομιλίας Weekends για τα Σαββατοκύριακα 200 λεπτά αξίας 10€ για να μιλάτε 87% φθηνότερα Πακέτα χρόνου ομιλίας International για Διεθνείς Κλήσεις 30 λεπτά αξίας 15€ προς όλες τις Ευρωπαικές χώρες (εκτός Αλβανίας) για να μιλάτε 42% φθηνότερα 30 λεπτά αξίας 10€ προς Αλβανία για να μιλάτε έως και 62% φθηνότερα Πακέτα SMS για Εθνικούς προορισμούς 50 SMS αξίας 5€ για να στέλνετε SMS 24% φθηνότερα 100 SMS αξίας 9€ για να στέλνετε SMS 31% φθηνότερα Πακέτα MMS για όλους του προορισμούς 10 MMS αξίας 2,32€ για να στέλνετε MMS 50% φθηνότερα ----------------------------------- Πολύ καλό!!! Άντε καιρός να αλλάξω πακέτο γιατί το CU μου πήγαινε ο κούκος αϊδόνι!!!!!:blink: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Το είδατε αυτό? σας κάνω copy-paste από τη σελίδα της εταιρίας: ----------------------------------- Η Vodafone πρώτη προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές του Vodafona a la Carte πακέτα χρόνου ομιλίας και μηνυμάτων με πιο οικονομικές χρεώσεις από ποτέ, καλώντας δωρεάν στο 1286. Πακέτα χρόνου ομιλίας για Εθνικές Κλήσεις 30 λεπτά αξίας 9,90€ για να μιλάτε 16% φθηνότερα 70 λεπτά αξίας 19,90€ για να μιλάτε 28% φθηνότερα 120 λεπτά αξίας 29,90€ για να μιλάτε 37% φθηνότερα Πακέτο χρόνου ομιλίας Weekends για τα Σαββατοκύριακα 200 λεπτά αξίας 10€ για να μιλάτε 87% φθηνότερα Πακέτα χρόνου ομιλίας International για Διεθνείς Κλήσεις 30 λεπτά αξίας 15€ προς όλες τις Ευρωπαικές χώρες (εκτός Αλβανίας) για να μιλάτε 42% φθηνότερα 30 λεπτά αξίας 10€ προς Αλβανία για να μιλάτε έως και 62% φθηνότερα Πακέτα SMS για Εθνικούς προορισμούς 50 SMS αξίας 5€ για να στέλνετε SMS 24% φθηνότερα 100 SMS αξίας 9€ για να στέλνετε SMS 31% φθηνότερα Πακέτα MMS για όλους του προορισμούς 10 MMS αξίας 2,32€ για να στέλνετε MMS 50% φθηνότερα ----------------------------------- Πολύ καλό!!! Άντε καιρός να αλλάξω πακέτο γιατί το CU μου πήγαινε ο κούκος αϊδόνι!!!!!:blink: Έχει βγεί εδώ και πολύ καιρό και έχουμε και εμείς (στο myphone) ενημερωθεί.. Yπάρχει αντίστοιχο θέμα στο forum της vodafone. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 tsampa xarika molis eida ton titlo nomiza oti einai tpt kainoyrgio!tepsa!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Πρώτα απ' όλα η υπηρεσία είναι σχετικά ακριβή (ασύρματο dsl βλέπεις, στην περίπτωση που υπάρχει κάλυψη 3G). Δεύτερον έχει σημασία αν είσαι περιστασιακός χρήστης του ιντερνετ, όχι. Σε καμία περίπτωση δεν θα σου πρότεινα να πάρεις κάρτα με προπληρωμένο χρόνο, εκτός κι αν θες να διαβάζεις μόνο email. To συμβόλαιο είναι μονόδρομος κι εκτός αυτού παίρνεις δωρεάν την κάρτα (κοστίζει κάπου 200 ευρώ). Τα συμβόλαια που δίνει η Vodafone είναι: 1GB με 120 ευρώ(με ΦΠΑ). Αν υπερβείς το 1 GB, η επιπλέον χρέωση είναι 1.8ευρώ ανά ΜΒ (με ΦΠΑ). 150ΜΒ με 70 ευρώ(με ΦΠΑ). 60ΜΒ με 35 ευρώ (με ΦΠΑ). Οι τιμές είναι στο περίπου. Υπάρχουν και 1-2 μικρότερα προγράμματα ακόμη αλλά δεν τα θυμάμαι. Για ακόμα μεγαλύτερη χρήση, η ΤΙΜ δίνει 3GB με 150 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ). Η εγκατάσταση της κάρτας και του προγράμματος είναι εύκολη. Σ'ευχαριστώ πολύ,τώρα τα κατάλαβα όλα,παραείναι ακριβή υπηρεσία έτσι;:blink: :X Και σίγουρα δεν με συμφέρει να πληρώνω ούτε καν τα 35 ευρώ για τις λίγες ώρες που θα θέλω να την χρησιμοποιώ,δεδομένου ότι από το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ έχω πρόσβαση σε κανονική γραμμή adsl.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Είδατε τις δηλωσεις του κ.Βουλγαράκη? Η Βόντα (η καλή μας εταιρία) είχε συστήματα που παρακολουθούσε κάποιους συγκεκριμένους αριθμούς! έλεος! τι κάνει το κράτος γι αυτό? τι σιγουριά θα μπορούμε πλέον να νιώθουμε εμέις???είναι λέει για συγκεκριμένα νούμερα που γινόταν αυτό.:mad: :mad: τα τηλέφωνα λεει που παρακολουθούσαν είχαν κάνει παράπονα στην εταιρία ότι δεν έχουν κλήσεις και μηνύματα (τις πλήρεις υπηρεσίες δηλαδή)....έλεος!!!!! είναι απατεώνες οι άνθρωποι!!!! από το κακό στο χειρότερο πάει αυτή η εταιρία!!!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 τέσπα εγώ τώρα το είδα :p Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 τι αυτό το έχασα εντελώς.τί είπε ο Βουλγαράκης?? Αυτό μπορεί να ήταν γερή μαμακία της βόντα αλλά δεν νομίζω να είπε κανείς φίλος σου ότι δεν έχει πλήρεις υπηρεσίες.. Υπάρχει εκδεχόμενο ο Βουλγαράκης να λέει μαμακίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 πρόεδρος και να λέει ********...η βόντα λέει ότι δεν ήξερε τίποτα (και καλά)!!! και ότι οι υποκλοπές γίνονταν κυρίως στα καρτοκινητά. Φταίει και η Ericsson γιατί όπως λένε τώρα βρέθηκαν ειδικοί κωδικοί που επέτρεπαν υποκλοπές. τα 100 νούμερα που παρακολουθούσαν τα παρακολουθούσαν 14 κρυφά νούμερα!!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 ΜΠΟΡΕΙ να μη φταίει η vodafone gr.Ενδεχωμένως είναι θέμα hacking από...απόσταση!!! Λες η vodafone η οποία έχει ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜ.ΕΥΡΩ στο marketing να ρισκάρει τη θέση της; Αν και όταν μου έρχονται οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι στο μυαλό τίποτα δεν αποκλείω... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts