Petros the Great Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Αυτό που με εκνευρίζει τρομερά στη Vodafone είναι που όταν καθυστερείς έστω και λίγες ημέρες να πληρώσεις το λογαριασμό, ακόμα και 20 ευρώ να είναι, σε ταράζουν στα τηλέφωνα. Αν πάλι εκδοθεί και τρίτος λογαριασμός ενώ έχεις ήδη δύο ανεξόφλητους, αρχίζουν οι επιστολές και οι διακριτικές "απειλές" για δικαστήρια κλπ κλπ :mad: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 το ειδα και στην διαφημιση αυτο το κολπακι..πολυ καλη κινηση απο μερια τους,γλιτωνεις και χρονο και κερδιζεις ομιλια και βαζεις οσες μοναδες θελεις.. αντε να δουμε και απο την ΤΙΜ τετοια κινηση Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 poly sosta ta les....peran toutou emena mu exei tyxei na exo plirosei ton logariasmo mu meso taxydromeiou k eno exo parie k apodeixi...h voda stelnei ena msg pu leei oti ean k kala dne exete plirosei na pate amesos k alla tetoia pragmata.... les k ftiame emeis pu ka8isterun na tus pane h pu den xerun ti tous ginetai se auto to 8ema...giati mu exei tyxei k auto k gyrizei meta k mu leei aaaa xilia sygnomi to eixe allos synadelfos... telos allo ena pu 8a h8ela ego prosopika na veltiosei einia stis diaofres epidotiseis ths na exei pio amesa tis nees syskeues;-) auta;-p Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Basika auto pou mou aresei polu,einai to gegonos oti mia tetoia uphresia epibrabeuei ton pelath me to 15-20% epipleon!!Auto einai kati POLU thetiko! Kai gia na leme tou strabou to dikaio edw sthn Italia gia kathe *ricarica*pou kaneis sou kratane ENA SWRO LEFTA!Px otan bazei 10 eurw sto thl sou ta 8 einai gia sena kai ta 2 gia thn etairia!APISTEUTO E??k omws etsi einai! Ara exw na pw to ekshs:BRAVO sth Vodafone gia thn protoporiakh*gia ta Ellhnika dedomena*yphresia ths kai panw ap ola trekste olh sta Vodafone-shops gia na baletai lefta SUMFEREI! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Συγνώμη, αλλά αν κατάλαβα καλά, απαιτήται ειδική συσκευή για την υπηρεσία αυτή; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Συνοπτικα οπως βεβαια ισχυει για ολα τα ελληνικα δικτυα στο κατα ποσο ειναι λειτουργικες καποιες απο τις υπηρεσιες. Επισης καποιες απο αυτες τις υπηρεσιες δεν ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ προς τον πελατη....Το κατα ποσο ψαχνει ο καθενας μας νομιζω πως οι περισσοτεροι/ες δεν τους απασχολει. Αναφερομαι παντα σε θεματα υπηρεσιων. Απλα επιλεγουν ή οχι. Επισης πρεπει καποια στιγμη να φτιαχτει το billing system της Vodafone και να λειτουργει ετσι ωστε να "" συνεργαζεται "" με καποιες απο τις υπηρεσιες του δικτυου που μεχρι τωρα κανει conflict.... Γενικα σε θεμα εξυπηρετησης τοσο στο CC οσο και απο κοντα, Vfone shops, δικτυο και roaming, Vfone passport ειμαι απολυτα satisfied. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Σου κανουν ακομα φραγη ΚΑΙ εισερχομενων κλησεων εαν δεν τους πληρωσεις ή εγιναν ανθρωποι; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Σου κανουν ακομα φραγη ΚΑΙ εισερχομενων κλησεων εαν δεν τους πληρωσεις ή εγιναν ανθρωποι; Όχι, παραμένουν όπως τους θυμάσαι! :mad: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Συγνώμη, αλλά αν κατάλαβα καλά, απαιτήται ειδική συσκευή για την υπηρεσία αυτή; Ναι, είναι δύο συσκευές πυ κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά και υποστηρίζουν την υπηρεσία... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 εγω αυτο που ξερω σχετικα με τις επιδοτησεις ειναι οτι εκει που υπογραφεις σε ενα προγραμμα 120' σου λεει οτι στο τελος του χρονου θα παρεις 100 ευρω με οτι λογαριασμο και να κανεις!! και μου το ειπε φιλος μου που ειχε πανω απο 150 ευρω τον μηνα και πηρε στο τελος 100 και του ειπαν αν παρει το 903 το sharp εχει κατι ψιλα παραπανω σαν μπονους! δεν ξερω αν εχει συμβει και σε αλλους. οσο για την φραγη που λετε ειναι για δεσιμο! γι'αυτο και χανει ενα μεγαλο ποσοστο συνδρομητων.. για τα καταστηματα..το ειχα αναφερει σε ενα αλλο ποστ μου..μη τα ξαναλαεω γιατι ειναι και πρωι..αλλα και δεν σε προσεχουν σαν πελατη..ειδικα οταν εχει κοσμο σε κοιτανε και με στραβο ματι! στο σημα ενω ηταν αρκετα καλυτερη απο τελεστετ και κοσμοτε πριν καιρο..μου φαινεται οτι εχει πεσει και στην ποιοτητα σηματος βεβαια αυτο ειναι υποκειμενικο,αλλα αφορμη ηταν μετα την καταρευση του δικτυου της..απο εκει και περα αρχισε να πεφτει.. τα πλεονεκτηματα που να τα πω?? :grin: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Σχετικά με τις επιδοτήσεις, γενικά είναι χαμηλές αλλά δεν νομίζω ότι διαφοροποιούνται σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αν πάρεις 3G (υποθέτω vf live) συσκευή σου δίνουν μεγαλύτερη επιδότηση. Σε συνδρομητές συμβολαίου να αναφέρουμε τη δωρεάν σύνδεση PSTN στο internet με λογαριασμούς >17 ευρώ, καθώς και το vodafone mail το οποίο στέλνει ειδοποίηση στο κινητό σου ( και η ΤΙΜ θα δώσει κάτι αντίστοιχο όταν (ξανα)πουληθεί και βρει ποιό όνομα θα έχει για να κλείσει το αντίστοιχο domain !!!)... Γενικά είναι μπροστά σε τεχνολογία λόγω και της μαμάς voda... Η ποιότητα ήχου λόγω EFR είναι πολύ καλή, και, τέλος, δεν θα έκανα σύγκριση με την ΤΙΜ σε κανένα τομέα. Ό,τι και να έχει κάνει, η voda είναι σαφώς πιο αξιόπιστη, ειδικά σε σύγκριση με την υπό τα νέα αφεντικά ΤΙΜ... Η κατάρρευση ήταν μια μεγάλη πατάτα, μην παίρνει θάρρος όμως και η ΤΙΜ και πάει να βγει και από πάνω σε θέματα που δεν την παίρνει !! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Να που σιγά σιγά και ενώ η vodafone είχε επαναπαυθεί ότι το δίκτυό της είναι ικανοποιητικό, το θέμα κάλυψη και ποιότητα δικτύου αρχίζει να αναδεικνύεται σε ένα από τα σοβαρότερα για την εταιρεία. Και ενώ η ΤΙΜ προσπαθεί απεγνωσμένα (και με αμφίβολα αποτελέσματα) να βελτιώσει την εικόνα της στον τομέα δικτύου, η vodafone έχει παραμελήσει τελείως την ανάπτυξη του δικτύου της και χάνει ραγδαία την αξιοπιστία της στα μάτια των καταναλωτών! Μόνο η Cosmote έχει απομείνει με τη φήμη (που είναι και πραγματικότητα) της πολύ καλής κάλυψης! Η Vodafone έχει πραγματικά, κατά την άποψή μου, μείνει στάσιμη για πάρα πολύ καιρό και δικαίως αυτό περνάει και στον απλό καταναλωτή! Ελπίζω οι ιθύνοντες της vodafone να το καταλάβουν αυτό και (τουλάχιστον με τον νέο νόμο) να κάνουν κάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Α μάλιστα.. Μια χαρά είναι το Vodafone Mail τότε. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Μα... έχει διανύσει τόσα χιλιόμετρα, μας έλεγε στις διαφημίσεις της! Γεγονός είναι ότι έχει εγκαταλείψει την επέκταση δικτύου και ασχολείται μόνο με μαρκετίστικα κόλπα προώθησης... Η ΤΙΜ από την άλλη έχει πολύ δρόμο... ειδικά σε θέματα αξιοπιστίας! Δεν θα τη σώσουν οι διαφημίσεις... Η καλύτερη διαφήμιση είναι ένα καλό δίκτυο! Η κοσμοτέ έχει μεν δίκτυο παντού, όμως τώρα που οι άλλοι έχουν EFR, η ακουστική της δεν φαίνεται τόσο καλή... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Σου κανουν ακομα φραγη ΚΑΙ εισερχομενων κλησεων εαν δεν τους πληρωσεις ή εγιναν ανθρωποι; μου εχουν κανει φραγη στο κινητο 4 η 5 φορες δεν θυμαμαι ακριβως επειδη ειχα καθυστερησει να πληρωσω τον λογαριασμο 2 εβδομαδες!! :wacko: αφου βεβαια πρωτα σε ταραζουν στα τηλεφωνα μια στο σπιτι μια στο κινητο μεχρι να το σηκωσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 προσεξε ομως οταν μια εταιρια αλλαζει πολιτικες οπως λες και δεν την εμπιστευεσαι...ενω εχει καποιους συνδρομητες που ειναι ηδη ευχαριστημενοι..καιι οταν βγαινουν καινουρια πακετα και τροποποιησεις μην εχεις την εντυπωση οτι ολοι σκεφτονται ετσι.. που θελω να καταληξω..οτι εγω σαν πελατης δεν με ενδιαφερει που αλλαξε η τιμ καποια πραγματα..(ειτε τιμολογια γιατι εχω δωρεαν χρονο,ειτε το 500-500 γιατι δεν μιλαω πολυ και ειναι και καλος αριθμος των sms)αλλα οταν θα ξεχασω ή δεν θα εχω λεφτα να πληρωσω εναν λογαριασμο μετα απο 1,5 μηνα θα μου στειλει ενα μηνυμα και θα με ενημερωσει για τυχον οφειλες! και οχι να με ζαλιζουν για 20-30-50 ευρω! λες και εχουν αναγκη τα δικα μου τα λεφτα!!! επισεις και η βοντα και κοσμοτε εχουν μεινει στασιμες! μηπως περιμενουν την ΤΙΜ? και τον κροτο εκκινησης να το δωσει η Q??(λεω εγω τωρα...) και εγω πηγα σε καταστημα βονταφον να μου πουνε για "την ιστορικη αλλαγη που πρωτη εφερε η βονταφον στα καρτοκινητα"και μου λεει ο υπαλληλος δεν διαβασα την ενημερωση καθολου!! αν ειναι δυνατον! αν θελει μια εταιρια οπως η βονταφον που εχει κυρος ας εκπαιδευει καλα τους υπαλληλους της και να ειναι ενημερωμενοι πριν απο εμας!ασε που εχουν και τουπε. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Και εμένα μου έσπασε τα νεύρα το κατάστημα Vodafone Ελληνικού της προάλλες! Τους έδωσα αίτηση για e-care και την έχασαν τα ζώα!!!!!!!!!!!! Και επειδή είχαν περάσει αρκετές μέρες είχε σβηστεί η αίτηση από το site της vodafone και έπρεπε να στείλουμε στο τεχνικό τμήμα εντολή διαγραφής αίτησης για να την κάνω από την αρχή.... Τελικά ξαναέκανα την αίτηση σε άλλο κατάστημα και φυσικά έστειλα ένα ωραίοτατο κόκκινο φάκελο παραπόνων εξηγώντας τι είχε γίνει σήμερα το πρωί... Αυτά!:) Όλα τα άλλα μου φαίνονται κανονικά... Μόνο μερικές τηλεφωνήτριες θέλουν επιγόντος μαθήματα κινητής τηλεφωνίας (αν και οι περισσότερες δεν επιμένουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Το μόνο που μ'εκνευρίζει απο τη βόντα είναι τα vshop οι οποίοι είναι άσχετοι παντελώς.Όσον αφορ΄ατο σήμα ναι μεν το έχουν αφήσει λίγο (η κοσμοτέ το έχουμε ξαναπεί έχει τον ΟΤΕ γι'αυτό έχει και το καλύτερο σήμα) η ΤΙΜ όμως ας μη μιλάει καλύτερα.Έβγαλε μια διαφήμιση ότι επιστρέφει ένα χ ποσό και έγινε κάτι τώρα. :X Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenic_sun Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 καθώς και το vodafone mail το οποίο στέλνει ειδοποίηση στο κινητό σου ( και η ΤΙΜ θα δώσει κάτι αντίστοιχο όταν (ξανα)πουληθεί και βρει ποιό όνομα θα έχει για να κλείσει το αντίστοιχο domain !!!)... Γενικά είναι μπροστά σε τεχνολογία λόγω και της μαμάς voda... Φίλε μου, εδώ έχεις λάθος και μάλιστα μεγάλο: η ΤΙΜ στέλνει ειδοποίηση για νεα e-mails στο κινητό σου, όταν είσαι συνδρομητής Β-Online, εδώ και πάρα πολύ καιρό, οπότε το σχόλιό σου είναι εντελώς λάθος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 den ksero ti ginete me tin ypiresia gia idiotes alla i corporate, mia xara paizei.. kanei afto pou ypotithete oti kanei, kai pros to paron i ypiresia einai arketa statheri den eixame problems... opos exo grapsei kai se alla posts i ypiresia afti den einai gia idiotes... tin vlepo axristi gia idiotes.. to mono meionektima pou vlepo einai oti den mporeis na grapseis ellinika pros to paron... alla diavazeis mia xara... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Φίλε μου, εδώ έχεις λάθος και μάλιστα μεγάλο: η ΤΙΜ στέλνει ειδοποίηση για νεα e-mails στο κινητό σου, όταν είσαι συνδρομητής Β-Online, εδώ και πάρα πολύ καιρό, οπότε το σχόλιό σου είναι εντελώς λάθος. ;) αυτό όμως δεν προϋποθέτει να πληρώνεις και συνδρόμη pstn/isdn από την TIM? οπότε δώρον άδωρον... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Σε σένα φίλε Bill αυτό που θαυμάζω πάντα σε όλο το Forum είναι η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΌΤΗΤΑ ΣΟΥ Κανονικά θα έπρεπε να υπογράφεις <<<<ΤΙΜ και ξερό ψωμί>>> Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα...... Το πρόσεξες και'συ,ε;; billako καλό θα ήταν να είσαι πιο διακριτικός :X :lol: ;) Και να πώ και κάτι άλλο που επίσης με εκνευρίζει από βόντα είναι τα μνμ εαν αργήσεις λίγο να εξοφλήσεις.Όντως τα στέλνουν πολύ γρήγορα.. :mad: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Ειμαι κατοχος CU και επειδη θα φυγω στο εξωτερικο και προκειμενου να γλιτωσω τις τρελες χρεωσεις roaming (ενδεικτικα 1,72 € / λεπτο:rocket: οι εξερχομενες κλησεις και 0,73 € / λεπτο :rocket: οι εισερχομενες συν ΦΠΑ) θέλησα να ενεργοποιήσω το vodafone passport. Αφου έλαβα το μήνυμα οτι η προσπάθεια δεν ήταν επιτυχής, επικοινώνησα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Η απάντηση ήταν (χρησιμοποιηθηκαν τεχνικοι οροι και οχι απλοι οροι και πολυ αμφιβαλω αν καποιος που δεν εχει σχεση με το χωρο θα καταλαβαινε τιποτα) με απλα λογια οτι επειδη εχω ενεργοποιησει cu a lot καρτα θα πρεπει να περιμενω να ληξει η καρτα και μετα να ενεργοποιησω το vodafone passport. :!: Αναρωτιεμαι εγω με το φτωχο μου το μυαλο (που λεει και ο πανουτσος) τι σχεση εχει η a lot αφου στο εξωτερικο δε μπορεις να τη χρησιμοποιησεις ! και που λεει στο site οτι για να ενεργοποιησεις το vodafone passport θα πρεπει να μην εχεις ενεργοποιησει a lot καρτα ? Το προβλημα ειναι τεχνικο αλλα το θεμα ειναι οτι ζημιωμενος βγαινει ο καταναλωτης. :!: Εγω ενεργοποιησα την a lot προχτες και φευγω στο εξωτερικο σε 10 μερες. Αρα θα χρεωνομαι με τον τροπο που ειπα παραπανω και να φανταστει κανεις οτι αυτες οι τιμες ισχυουν εφ'οσον θα εχω roaming σε δικτυο που συνεργαζεται με αυτο της vodafone. Συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα ισως φανει χρησιμο σε μερικους. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ Κ..... ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ? ΜΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ CU A LOT ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ :stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Kane tilefonimata 500 lepta se Cu. asto anoixto to kinito mexri na soy teleiwsei i a lot. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Κάποια μηνύματα σβήστηκαν γιατί εδώ συζητάμε σε ποιον τομέα υστερεί η vodafone και όχι ο billakosss... Θα παρακαλούσα να συνεχίσουμε στο θέμα μας... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts