Nrg Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 mia erotisoula mias kai milame edo gia foritotita.. an paro ena noumero apo tin tim kai to fero sitn voda (i to antitheto ) otan me kaloune tha akoune kapio minima ? i kateuthian san na exo parei to noumero apo tin voda Τι εννοεις ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 mia erotisoula mias kai milame edo gia foritotita.. an paro ena noumero apo tin tim kai to fero sitn voda (i to antitheto ) otan me kaloune tha akoune kapio minima ? i kateuthian san na exo parei to noumero apo tin voda Kατευθειαν θα συνδεονται στο νεο σου δικτυο και αν το κινητο σου ειναι ανοιχτο και δε βγαινει κανενα μηνυμα του στυλ (vodafone ο συνδρομητης που καλεσατε εχει το τηλ. απενεργοποιημενο κλπ) δε θα καταλαβαινουν καν οτι παιρνουν σε voda, θα ειναι σα να παιρνουν ακομα σε ΤΙΜ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dakar Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 h 3g karta modile ksekinaei sta 45kbps k shma gsm kai ftanei sta 384kbps me shma 3g an uparxei ekei pou.ksekinaei apo 70e h aplh k paei 180 me 3g shma bale k ti katebazeis 200e tha paei.den sumferei to mono kalo einai oti einai asurmath tipote allo simfono apolita Παράθεση am i an alien or just crazy?????? :p :alien: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Μιας και ημουν ο αρχικος εμπνευστης αυτου του θεματος,ειπα επιτελους να το ξεκινησω για να μοιραστουμε τις..εμπειριες μας απο τα vodafone shops και την καταπληκτικη <<εξυπηρετηση>> πελατων!Δεκτες ολες οι εμπειριες που προσφερουν στην 7η τεχνη μεγαλες στιγμες κωμωδιας και δραματος.Δεκτες και απο αλλες εταιρειες.Εν συντομια 2 περιστατικα για να γελασει ο καθε πικραμενος..1)στο καταστημα της vodafone στο μαρουσι διπλα απο τo service της mobitel..αναφερω στον υπαλληλο το προβλημα που ειχα και εχω εν μερει με το wap..η συμβουλη του μετα απο βαθεια σκεψη,προβληματισμο και πειραματισμους ηταν..οτι πρεπει να ενεργοποιησω το...vodafone web!!!Πως δεν επεσα κατω απο τα γελια! 2)στο καταστημα της στουρναρη(απο τα μεγαλυτερα) σε φιλολογικη μου ερωτηση(γιατι φυσικα θα το αγοραζα απο αλλο μαγαζι) αν εχουν CARD READER και ποσο κανει...μου λεει χαμογελωντας η υπαλληλος ναι,150 ΕΥΡΩ.ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ..150 ΕΥΡΩ.Εξαγριωμενος της κανω παρατηρηση οτι αποκλειεται και οτι δε κανει πανω απο 15-20 ευρω,κοκκινησε,φωναξε καποια αλλη και μετα απο ενα 5 λεπτο αποφανθηκαν οτι εκανε λαθος η υπαλληλος κοιτωντας τα CAR KIT!!!ΕΛΕΟΣ..!Ενταξει μπορει εγω ή αλλοι να ξερουμε 2-3 πραγματα και να βρεθηκε ετσι το λαθος,αλλα φανταζεστε καποιον που εχει πανω του λεφτα και θελει να κανει ενα δωρο στη κοπελα του,στο παιδι του,καπου τελος παντως(υπαρχουν και μεγαλοι ανθρωποι που δεν ξερουν απο κινητα και τα αξεσουαρ τους),να θελει CARD READER και να φυγει με CAR KIT ή ακομα χειροτερα να παρει το CARD READER ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 150 ΕΥΡΩ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Στα καταστήματα της Vodafone υπάρχουν ΜΟΝΟ Vodafone Live συσκευές.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Στα καταστήματα της Vodafone υπάρχουν ΜΟΝΟ Vodafone Live συσκευές.. όχι υπάρχουν και άλλες συσκευές... :w00t: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Ρε παιδιά, τελικά υπάρχει αυτή η προσφορά; Δεν την έχω δει πουθενά. Την έχετε δει εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 όχι,ούτε εγώ την είδα,πήγα σήμερα να πάρω ένα ζελέ k θυμήθηκα αυτό το topic,έψαξα αλλα τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Όπως; Την τελευταία φορά που πήγα (πριν 2 εβδομάδες) ήταν όλα VF live.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 file mou auto den einai tipota.egw xereis ti epatha???otan ekana perisi sindesi tis eipa oti thelw to 6610 sto VD180.e auti mou ekane sindesi sto VD120 kai mou eipe oti den einai tipota apla prepei na kalesw to customer service se 3 ergasimes gia na kanw allagi programmatos dwrean.Am ela pou eprepe na perasei enas minas telika kai xrewnomai egw kai 5e gia tin allagi.gia tin ******* tis allinis.etsi apofasisa na to afisw se VD120(kai poli kala ekana telika).otan piga pisw sto magazi prospathise na dikaiologithei kai mou tin eipe kiolas.ε της τραβηξα 2 χριστοπαναγιες και σηκωθηκα και εφυγα γ..ω τα υπουργεια μου.!!!γενικα ειμαι πολι απογοητευμενοσ απο τα vodafone-shops.ειναι ολοι ασχετοι πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.ακουω συνεχως παραπονα απο πολλους.Δεν παταω ποτε πλεον σε κανενα vodafone-shop παρα μονο αναγκαστικα μια φορα τον χρονο οποτε και κανω ανανεωση συμβολαιου.................... ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Κι εμένα μου έχει τύχει να μου δώσουν λάθος απάντηση σε κατάστημα Vodafone (π.χ. ότι το Vodafone Refill είναι μόνο για à la Carte και όχι για CU, ενώ δουλεύει και στα δύο) αλλά σε γενικές γραμμές προτιμάω να ρωτάω μόνο συγκεκριμένα άτομα που ξέρω τον βαθμό γνώσεών τους και την ποιότητα εξυπηρέτησης. Βρείτε άτομα που να ξέρουν την δουλειά τους και προτιμήστε τους. Υ.Γ.: Το κάθε Vodafone-shop είναι ξεχωριστή, ιδιωτική επιχείρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos71 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Wirelessly posted (Vodafone/Sharp902SH/SHG001/1.0 Browser/UP.Browser/7.0.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 Ext-J-Profile/JSCL-1.2.2 Ext-V-Profile/VSCL-2.0.0) Παιδιά, δεν έχει νόημα να αναφέρουμε τα διάφορα ευτράπελα που μας έχουν συμβεί στα καταστήματα της Vodafone. Σίγουρα σε όλους θα έχει συμβεί να πέσει πάνω σε κάποιον άσχετο απ' αυτούς που στελεχώνουν αυτά τα καταστήματα. Το ερώτημα όμως είναι, φταίνε αυτοί ή οι εργοδότες τους; γιατί όπως είπε ο φίλος, ουσιαστικά πρόκειται για ξεχωριστές επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την εταιρεία. Ποια κριτήρια χρησιμοποιούν αυτοί οι εργοδότες όταν προσλαμβάνουν τους υπαλλήλους τους; εγώ υποθέτω το κόστος εργασίας. Από κει και πέρα οι οποίες γνώσεις, θεωρούνται προσόν. Δεν φταίνε λοιπόν τα παιδιά. Ένα μεροκάματο ζήτησαν και τους το έδωσαν. Σίγουρα η κατάσταση είναι απελπιστική κι αν τυχόν έχεις κάποιες μη συνηθισμένες απορίες, καλύτερα να αναζητήσεις αλλού τις απαντήσεις, γιατί το μόνο που κατά πάσα πιθανότητα θα καταφέρεις σ' αυτά τα καταστήματα, είναι να φύγεις τελείως μπερδεμένος ή και με περισσότερες απορίες. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που έχουν την ευσυνειδησία να σου πουν "δεν γνωρίζω, μισό λεπτό να ρωτήσω", αλλά πόσοι είναι αυτοί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Εγω παντως οταν πηγα σε καταστημα Vodafone (της Vodafone οχι franchise), ζητησα να αγορασω μια συσκευη. παρολο που ειχαν 5 κομματια, μου ειπαν οτι δεν εχουν. Προφανως δεν ηταν στον στοχο τους η την κραταγαν για συνδεση. Το θεμα ειναι οτι ο Γερμανος λιγο πιο κατω, εψαξε ολο το καταστημα για να την βρει, πηρε τηλ σε κοντινα καταστηματα και τελικα μου ειπε να την φερει το επομενο πρωι ο υπευθυνος του καταστηματος με μηχανη απο μακρινο καταστημα. Καμια σχεση με Vodafone. Τα καταστηματα και μαλιστα τα ιδιοκτητα εχω την εντυπωση οτι μας βλεπουν σαν συμβολαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Όπως; Την τελευταία φορά που πήγα (πριν 2 εβδομάδες) ήταν όλα VF live.. Στα καταστήματα της Vodafone υπάρχουν κανονικά συσκευές non-live αλλά οι συσκευές που τις βγάζει η εταιρία σε live, τα συγκεκριμένα καταστήματα δεν τις έχουν σε non live. Δηλαδή το Κ500 δεν υπάρχει στα vodafone shops από τη στιγμή που υπάρχει το F500. Επίσης το Κ700 θα το βρει κανείς μόνο σε live έκδοση. Εννοείται όμως ότι υπάρχουν κανονικά συσκευές όπως το Samsung D500 ή το Nokia 2650 ας πούμε που δεν έχουν βγει σε live version... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Wirelessly posted (Vodafone/Sharp902SH/SHG001/1.0 Browser/UP.Browser/7.0.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 Ext-J-Profile/JSCL-1.2.2 Ext-V-Profile/VSCL-2.0.0) Παιδιά, δεν έχει νόημα να αναφέρουμε τα διάφορα ευτράπελα που μας έχουν συμβεί στα καταστήματα της Vodafone. Σίγουρα σε όλους θα έχει συμβεί να πέσει πάνω σε κάποιον άσχετο απ' αυτούς που στελεχώνουν αυτά τα καταστήματα. Το ερώτημα όμως είναι, φταίνε αυτοί ή οι εργοδότες τους; γιατί όπως είπε ο φίλος, ουσιαστικά πρόκειται για ξεχωριστές επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την εταιρεία. Ποια κριτήρια χρησιμοποιούν αυτοί οι εργοδότες όταν προσλαμβάνουν τους υπαλλήλους τους; εγώ υποθέτω το κόστος εργασίας. Από κει και πέρα οι οποίες γνώσεις, θεωρούνται προσόν. Δεν φταίνε λοιπόν τα παιδιά. Ένα μεροκάματο ζήτησαν και τους το έδωσαν. Σίγουρα η κατάσταση είναι απελπιστική κι αν τυχόν έχεις κάποιες μη συνηθισμένες απορίες, καλύτερα να αναζητήσεις αλλού τις απαντήσεις, γιατί το μόνο που κατά πάσα πιθανότητα θα καταφέρεις σ' αυτά τα καταστήματα, είναι να φύγεις τελείως μπερδεμένος ή και με περισσότερες απορίες. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που έχουν την ευσυνειδησία να σου πουν "δεν γνωρίζω, μισό λεπτό να ρωτήσω", αλλά πόσοι είναι αυτοί; Δεν συμφωνω μαζι σου φιλε μου και θα σου πω γιατι....οταν δεν ξερεις κατι λες δεν ξερω και τελειωσε η ακομα καλυτερα προσπαθεις να το μαθεις.δεν πετας μια μπαρουφα και οποιον παρει ο χαρος.εγω εκτιμω πιο πολυ καποιον που θα μου πει με ειλικρινεια οτι δεν ξερει κατι αλλα ειναι προθυμος να μαθει παρα ενα βλακα που και ασχετος θα ειναι και ξερολας θα στο παιζει...Επισης δεν συμφωνω μαζι σου και στο οτι δεν θα πρεπει να αναφερουμε το τι μας εχει συμβει στα διαφορα vodafone-shops και ο λογος ειναι απλος...ετσι θα μαθεις ποιοι ειναι οι ασχετοι και θα τους αποφυγεις και ποιοι ειναι οι γνωστικοι και θα τους προτιμησεις.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Σωστος ο laios23!Συμφωνω και επαυξανω!Γι`αυτο και εγω ανεφερα σε ποια συγκεκριμενα εγιναν.Οταν δε ξερεις κατι,λες δε ξερω και θα ρωτησω και δε παραπλανεις τους πελατες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos71 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Wirelessly posted (Vodafone/Sharp902SH/SHG001/1.0 Browser/UP.Browser/7.0.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 Ext-J-Profile/JSCL-1.2.2 Ext-V-Profile/VSCL-2.0.0) Wirelessly posted (Vodafone/Sharp902SH/SHG001/1.0 Browser/UP.Browser/7.0.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 Ext-J-Profile/JSCL-1.2.2 Ext-V-Profile/VSCL-2.0.0) Παιδιά, δεν έχει νόημα να αναφέρουμε τα διάφορα ευτράπελα που μας έχουν συμβεί στα καταστήματα της Vodafone. Σίγουρα σε όλους θα έχει συμβεί να πέσει πάνω σε κάποιον άσχετο απ' αυτούς που στελεχώνουν αυτά τα καταστήματα. Το ερώτημα όμως είναι, φταίνε αυτοί ή οι εργοδότες τους; γιατί όπως είπε ο φίλος, ουσιαστικά πρόκειται για ξεχωριστές επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την εταιρεία. Ποια κριτήρια χρησιμοποιούν αυτοί οι εργοδότες όταν προσλαμβάνουν τους υπαλλήλους τους; εγώ υποθέτω το κόστος εργασίας. Από κει και πέρα οι οποίες γνώσεις, θεωρούνται προσόν. Δεν φταίνε λοιπόν τα παιδιά. Ένα μεροκάματο ζήτησαν και τους το έδωσαν. Σίγουρα η κατάσταση είναι απελπιστική κι αν τυχόν έχεις κάποιες μη συνηθισμένες απορίες, καλύτερα να αναζητήσεις αλλού τις απαντήσεις, γιατί το μόνο που κατά πάσα πιθανότητα θα καταφέρεις σ' αυτά τα καταστήματα, είναι να φύγεις τελείως μπερδεμένος ή και με περισσότερες απορίες. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που έχουν την ευσυνειδησία να σου πουν "δεν γνωρίζω, μισό λεπτό να ρωτήσω", αλλά πόσοι είναι αυτοί; Δεν συμφωνω μαζι σου φιλε μου και θα σου πω γιατι....οταν δεν ξερεις κατι λες δεν ξερω και τελειωσε η ακομα καλυτερα προσπαθεις να το μαθεις.δεν πετας μια μπαρουφα και οποιον παρει ο χαρος.εγω εκτιμω πιο πολυ καποιον που θα μου πει με ειλικρινεια οτι δεν ξερει κατι αλλα ειναι προθυμος να μαθει παρα ενα βλακα που και ασχετος θα ειναι και ξερολας θα στο παιζει...Επισης δεν συμφωνω μαζι σου και στο οτι δεν θα πρεπει να αναφερουμε το τι μας εχει συμβει στα διαφορα vodafone-shops και ο λογος ειναι απλος...ετσι θα μαθεις ποιοι ειναι οι ασχετοι και θα τους αποφυγεις και ποιοι ειναι οι γνωστικοι και θα τους προτιμησεις.... Νομίζω ότι στην ουσία λέμε τα ίδια πράγματα. Όσον αφορά για την αναγκαιότητα αυτού του θέματος, σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν κατακρίνω, θα μπορούσα να προτείνω κάτι πιο χρήσιμο πιστεύω. Όπως λες, το να αναφέρουμε τις "συμφορές" μας στα καταστήματα αυτά, θα βοηθήσει τον κόσμο να αποφύγει τους άσχετους. Αν και έχει κάποια λογική αυτό που λες, εντούτοις το βρίσκω λίγο ανεδαφικό. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των υπαλλήλων, είναι άσχετοι με το αντικείμενο. Άρα το να κατονομάζεις τους άσχετους δεν βοηθάει και τόσο. Θα ήταν όμως πολύτιμο πιστεύω να κατονομάζεις τους ελάχιστους γνώστες του αντικειμένου(αναφέροντας και το κατάστημα που ανήκουν), παρά να προσπαθείς να δημιουργήσεις μια λίστα ανεκδότων της Vodafone. Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει ένα παρόμοιο θέμα στο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroshi Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 oyte egw exw dei kamia tetia prosfora!!!!itan moyfa telika i prosfora i doyleyomaste Παράθεση o kosmos den paei kala telika Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Ας μας πει ο orfanidisd ο οποίος, από τα 4 τελευταία posts του, τα 3 είναι εδώ και το άλλο στο topic: "Hair Styling! Τι χρησιμοποιείτε;" Ρε μπας και είναι μεμαλομέτοχος της Wella?:rolleyes: Ας μας απαντήσει ότι έκανε λάθος, ή ότι δεν ξεκίνησε ακόμα η προσφορά, ή οτιδήποτε... Αν έκανε λάθος και το διαψεύσει, δεν θα τον φάμε. Αλλά μην κοιτάμε άδικα τα Wella στα ράφια των Super-Markets. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeechLess Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Εγω παντως οταν πηγα σε καταστημα Vodafone (της Vodafone οχι franchise), ζητησα να αγορασω μια συσκευη. παρολο που ειχαν 5 κομματια, μου ειπαν οτι δεν εχουν. Προφανως δεν ηταν στον στοχο τους η την κραταγαν για συνδεση. Το θεμα ειναι οτι ο Γερμανος λιγο πιο κατω, εψαξε ολο το καταστημα για να την βρει, πηρε τηλ σε κοντινα καταστηματα και τελικα μου ειπε να την φερει το επομενο πρωι ο υπευθυνος του καταστηματος με μηχανη απο μακρινο καταστημα. Καμια σχεση με Vodafone. Τα καταστηματα και μαλιστα τα ιδιοκτητα εχω την εντυπωση οτι μας βλεπουν σαν συμβολαια. Απο περιέργεια: Που το ξέρεις οτι είχαν 5 κομμάτια και δεν σου τα έδωσαν? Και αφού το γνώριζες γιατί δεν τους την είπες να τους προσβάλλεις κι όλας? :confused: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Το ηξερα γιατι εκει δουλευουν καποιοι γνωστοι. Για αυτο αλλωστε πηγα και σε αυτο το καταστημα. Αλλα πηγα σε ωρα που δεν ηταν εκει. Το οτι δεν εχουν μου το ειπε ο υπευθυνος του καταστηματος. Δεν μου αρεσει να κανω φασαρια. (Απλως δεν ξαναπαταω). Οπως επισης δεν μου αρεσει να βαζω μεσο για να τους δωσω 600 Ευρω. Ειναι τραγελαφυκο παντως. Την Vodafone την συμφερει να μου πουλησει τη συσκευη, αλλα η ομαδα του καταστηματος δεν εχει καποιο κερδος απο αυτο. Οποτε υπερσχυει το καταστημα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dakar Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Το ηξερα γιατι εκει δουλευουν καποιοι γνωστοι. Για αυτο αλλωστε πηγα και σε αυτο το καταστημα. Αλλα πηγα σε ωρα που δεν ηταν εκει. Το οτι δεν εχουν μου το ειπε ο υπευθυνος του καταστηματος. Δεν μου αρεσει να κανω φασαρια. (Απλως δεν ξαναπαταω). Οπως επισης δεν μου αρεσει να βαζω μεσο για να τους δωσω 600 Ευρω. Ειναι τραγελαφυκο παντως. Την Vodafone την συμφερει να μου πουλησει τη συσκευη, αλλα η ομαδα του καταστηματος δεν εχει καποιο κερδος απο αυτο. Οποτε υπερσχυει το καταστημα :O xaxaxaxaxaxaxaxaxa. gelao giati distixos ta poio polla mou exoun simbei kai ta exo pei se alla thread. tha ithela na do pou einai oloi osoi mou tin elegan giati apo oti blepo den eimai o monadikos pathountas tis etairias autis. :lol: Παράθεση am i an alien or just crazy?????? :p :alien: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Υ.Γ.: Το κάθε Vodafone-shop είναι ξεχωριστή, ιδιωτική επιχείρηση. Τί λές?? Εάν εννοείς ότι τα Vodafone Shops τα ανοίγουν ιδιώτες και απλά συνεργάζονται με την εταιρεία, κάνες μεγάλο λάθος. Τα Vodafone Shops ΕΙΝΑΙ Vodafone. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos71 Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Wirelessly posted (Vodafone/Sharp902SH/SHG001/1.0 Browser/UP.Browser/7.0.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 Ext-J-Profile/JSCL-1.2.2 Ext-V-Profile/VSCL-2.0.0) Μην είσαι τόσο κατηγορηματική. Τα "αυθεντικά" καταστήματα είναι σαφώς λιγότερα από τα "ιδιωτικά". Μπορείς να τα ξεχωρίσεις πολύ εύκολα. Αν πας σε ένα μη "αυθεντικό" κατάστημα, θα διαπιστώσεις ότι για παράδειγμα δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την οποία επιδότηση κινητού δικαιούσαι. Θα σε παραπέμψουν σε ένα πραγματικό κατάστημα της Vodafone για να κάνεις την δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pinky Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Eptitrepste mou ena sxolio. Simfono oti to kathe sxolio inai themito kai anagaio gia tin kaliterephsi ton pragmaton - alla min xexname oti o eironikos tropos perigraphis sas gia katastasis prosvali anthropous pou prospathisan na sas exipiretisoun kai na sas voithisoun. Min xexname episis oti i kiniti tilephonia den inai san na poulas rouxa i papoutsia. To na perimenete oti kathe thema asxetos katigorias oti tha apadithi pliros kai amesa inai kateme ligo ypervoliko. Kapia pragamata pos na to kanoume theloune ligo psaximo parapano kai ypomoni. Yparxoun vevaia kai kapia pragmata pou exete grapsi pou odos inai ypervolika na ginontai lathoi alla enas genikos kanonas inai na elegxoume ti ypografoume kai ti zitame. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pinky, Are You Pondering What I'm Pondering? Well, I think so Brain, but if we didn't have ears, we'd look like weasels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts