J_F80 Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 On 5/3/2022 at 8:03 ΜΜ, bbbb said: Αν τώρα θες λιγότερα απο 12€/μηνα κοιτάς για frog που έχεις πακέτο 3.02€/60 ή 120 προς ολους με χρέωση ανα 1" απο το πρώτο δευτερόλεπτο (καθε 2η εβδομαδα περιπου έχει διπλασιασμο του πακέτου και τα λεπτά μεταφέρονται αν περισσέψουν και βάλεις νέο πακέτο τον άλλο μήνα) ή ή στην Q και την βγάζεις με 3-4€ countdown (χρέωση ανα 1" απο το πρώτο δευτερόλεπτο ενώ τα λεπτά δεν μεταφέρονται αν περισσέψουν) όταν έχει.. Στις 3 "μεγάλες" καρτοκινητές δεν υπάρχει πακέτο με 500-600' ανα μήνα με λιγότερα απο 10€ Expand Καλύτερα όχι αλλαγή εταιρίας. Αυτό με το Big Bang πως λειτουργεί; Είναι δύσκολο παιχνίδι; Γιατί αν πρέπει να ασχοληθώ ώρες με μια μαλάκια τότε γ**α τα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 Όχι είναι γελοίος ο τρόπος που παίζεις. επίσης πατάς ένα κουμπί μία φορά την ημέρα ανοίγοντας την εφαρμογή και κερδίζεις γύρω στους χίλιους πόντους και από κει. Περίπου 15'/εβδομάδα είναι η ασχολία με το παιχνίδι και αν παίζεις τις κατάλληλες ώρες κερδίζεις περισσότερους πόντους 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_F80 Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 On 5/3/2022 at 8:41 ΜΜ, bbbb said: Όχι είναι γελοίος ο τρόπος που παίζεις. επίσης πατάς ένα κουμπί μία φορά την ημέρα ανοίγοντας την εφαρμογή και κερδίζεις γύρω στους χίλιους πόντους και από κει. Περίπου 15'/εβδομάδα είναι η ασχολία με το παιχνίδι και αν παίζεις τις κατάλληλες ώρες κερδίζεις περισσότερους πόντους Expand Μάλλον προς CU με βλέπω. Να'σαι καλά φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Αρχές Ιανουαρίου μεταφέρθηκα στο δίκτυο της Vodafone. Έμεινα μέχρι χθες. Η περιοχή μου δεν είναι και ότι καλύτερο για Vodafone, δεν είναι καλή ούτε και για wind από όπου ήρθα. Πλέον είμαι στην cosmote. Αυτό που έχω να πω από την μικρή μου εμπειρία στην Vodafone είναι ότι έφυγα με βαριά καρδιά, φοβάμαι ότι τέτοια προσπάθεια από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών δε θα συναντήσω πουθενά και όχι μόνο σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Αν ήταν καλύτερο το δίκτυο της εδώ που βρίσκομαι δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω. Ευχαριστώ για την φιλοξενία. 4 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 On 9/4/2022 at 1:57 ΜΜ, andreasomageiras said: Αρχές Ιανουαρίου μεταφέρθηκα στο δίκτυο της Vodafone. Έμεινα μέχρι χθες. Η περιοχή μου δεν είναι και ότι καλύτερο για Vodafone, δεν είναι καλή ούτε και για wind από όπου ήρθα. Πλέον είμαι στην cosmote. Αυτό που έχω να πω από την μικρή μου εμπειρία στην Vodafone είναι ότι έφυγα με βαριά καρδιά, φοβάμαι ότι τέτοια προσπάθεια από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών δε θα συναντήσω πουθενά και όχι μόνο σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Αν ήταν καλύτερο το δίκτυο της εδώ που βρίσκομαι δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω. Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Expand Πραγματικά η εξυπηρέτηση πελατών είναι σε άλλο επίπεδο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 (edited) On 9/4/2022 at 1:57 ΜΜ, andreasomageiras said: Αρχές Ιανουαρίου μεταφέρθηκα στο δίκτυο της Vodafone. Έμεινα μέχρι χθες. Η περιοχή μου δεν είναι και ότι καλύτερο για Vodafone, δεν είναι καλή ούτε και για wind από όπου ήρθα. Πλέον είμαι στην cosmote. Αυτό που έχω να πω από την μικρή μου εμπειρία στην Vodafone είναι ότι έφυγα με βαριά καρδιά, φοβάμαι ότι τέτοια προσπάθεια από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών δε θα συναντήσω πουθενά και όχι μόνο σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Αν ήταν καλύτερο το δίκτυο της εδώ που βρίσκομαι δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω. Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Expand Όντως. Χθες απασχόλησα περίπου 40 λεπτά υπάλληλο μέσω του chat, προσπαθώντας να επιλύσουμε ένα πρόβλημα (VoLTE/Wi-Fi Calling), που εξαρχής φαινόταν ότι κατά 90% προέρχεται από την συσκευή μου. Αυτός έκανε ό,τι μπορούσε από μέρους του, μέχρι που βεβαιωθηκαμε για την συσκευή. Μου έκανε εντύπωση που έκανε τόση υπομονή, με περίμενε για δοκιμές και γενικά ήξερε τι του γινόταν (δεν ήταν άσχετος δηλαδή). Εννοείται ότι άφησα καλή κριτική στο ερωτηματολόγιο που μου ήρθε αργότερα με SMS. Η εξυπηρέτηση της Vodafone είναι κορυφαία. Μακάρι να ήταν και το δίκτυό της. 😁 Edited April 10, 2022 by MitsosDaBest13 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 https://sofokleous10.gr/2022/04/12/το-βρώμικο-παιχνίδι-της-vodafone-στο-ελληνικό/ Να μαθαινει ο κοσμος τι εστι βοδαφον, απ το πριν το μετα και το παντα. 2 2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 (edited) On 13/4/2022 at 11:42 ΠΜ, nikosp88 said: Έχει απόλυτο δίκιο η vodafone και εννοείτε ότι θα κερδίσει. Το δίκτυο του οτε (χάλκινο last mile) έγινε με τα χρήματα όλων μας και τώρα κάνει τον κουβαρντά με ξένα κόλλυβα . Θα φάει καλά.. Expand Και δέκα εταιρείες να έρθουν στην Ελλάδα, η βοδαφον θα είναι 10η. Με διαφορά. Ανύπαρκτη σε όλα. Αεριτζηδες με χρυσά γράμματα. Γιατί δεν απαντάς σε αυτά που λέει το άρθρο; Αφού είχαν λεφτά γιατί δε πήγαν να πάρουν καμπίνες; Edited April 13, 2022 by manosn2 1 1 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 On 13/4/2022 at 11:56 ΠΜ, nikosp88 said: Σε παράλληλο σύμπαν; Expand Σου είπα γιατί δε παραθέτεις τα επιχειρήματα σου σε αυτά που λέει το άρθρο; Τι μας λες μπαρουφες; Τρεις είναι τώρα και είναι τρίτη με διάφορα. Κ δέκα να είναι στο πάτο θα είναι πάλι. 2 1 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_F80 Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να μου πείτε λίγο οποίοι ξέρουν τα τέλη της πρόωρης λήξης συμβολαίου σταθερής και κινητής της Vodafone. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskor Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Ότι κ να γράψει ο κάθε τυχαίος για να υπερασπιστεί αυτή την κατάσταση, δεν κάνει τίποτε περισσότερο από το να πείθει για την δυσαρέσκεια προς τη βονταφον. Τα γεγονότα μιλάνε νικο, δε χρειάζεται να κουράζεσαι. Φαίνεσαι φαιδρος. 2 1 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 On 13/4/2022 at 11:04 ΠΜ, manosn2 said: https://sofokleous10.gr/2022/04/12/το-βρώμικο-παιχνίδι-της-vodafone-στο-ελληνικό/ Να μαθαινει ο κοσμος τι εστι βοδαφον, απ το πριν το μετα και το παντα.ότι να ναι!!!Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 https://xristika.gr/machi-mechri-teloys-paei-ton-ote-stin-komision-vodafone/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Φτάνει ρε Vodafone αλήθεια...Αν δεν σου δίνει χρηματοδότηση η μητρική εταιρία,δεν είναι ανάγκη να ζορίζεσαι τόσο και δεν σου φταίει κανένας ΟΤΕ. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 On 14/4/2022 at 6:39 ΠΜ, nikosp88 said: Ο ΟΤΕ φταίει, η vf ότι έφτιαξε το έκανε με τα λεφτά της και όχι με τα λεφτά του ελληνικού κράτους, οπότε καλά κάνει και εννοείτε θα μπει φρένο από Κομισιόν σε πρακτικές νταβατζή. Κακώς δεν έβαλε το φρένο η ΕΕΤΤ, εκτεθειμένη θα βγει με την απόφαση της. Expand Ωραία,εγώ να δεχτώ αυτό που λες ότι η Vodafone ότι έκανε το έκανε με δικά της λεφτά,αφού ο ΟΤΕ τα έκανε λοιπόν με τα λεφτά του ελληνικού κράτους,γιατί να μην επιτραπεί να προσφέρει την αναβάθμιση στους συνδρομητές και να δώσει πίσω κάποιες παροχές που έγιναν με κρατικά χρήματα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 On 14/4/2022 at 6:46 ΠΜ, nikosp88 said: Γιατί ο ΟΤΕ να το δίνει τσάμπα ενώ οι άλλοι να πληρώνουν τον ΟΤΕ? Είναι δυνατόν; Απαράδεκτη η απόφαση ΕΕΤΤ, ας τα λουστεί τώρα και να τους μαζέψει η ελληνική κυβέρνηση πριν φάμε και κανένα πρόστιμο Expand Δηλαδή μου λες ότι αντί να στηρίζεις μια τέτοια προσπάθεια που έχει θετικό αντίκτυπο σε εμάς τους καταναλωτές,είσαι με την γραμμή της εταιρίας ότι αφού δεν μου το δίνεις και σε μένα τζάμπα δεν θα το έχει κανείς;Είναι αυτό λογική ενός καταναλωτή που πληρώνει χρήματα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...Sent from my TCL 20 5G 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 On 14/4/2022 at 6:46 ΠΜ, nikosp88 said: Γιατί ο ΟΤΕ να το δίνει τσάμπα ενώ οι άλλοι να πληρώνουν τον ΟΤΕ? Είναι δυνατόν; Απαράδεκτη η απόφαση ΕΕΤΤ, ας τα λουστεί τώρα και να τους μαζέψει η ελληνική κυβέρνηση πριν φάμε και κανένα πρόστιμο Expand Τι τζάμπα ρε φίλε; Ποιος πλήρωσε για την κατασκευή του δικτύου; Ποιος πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα; Ωραία τότε να ανοίξουμε όλοι έναν δικό μας πάροχο και να πάρουμε τζάμπα γραμμές, καλό δεν ακούγεται; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 (edited) On 14/4/2022 at 11:37 ΠΜ, nikosp88 said: To ελληνικό κράτος. Και τώρα ο ΟΤΕ κάνει τον μάγκα (ως διαχειριστής) με ξένα κόλυβα. Και μη μου πεις ότι δεν περίμενε την αντίδραση της vodafone, καλά η wind/forthnet είναι ανύπαρκτη, θα αντιδράσει αφού βγάλει απόφαση η vodafone. Ας περιμένουμε την απάντηση της Κομισιόν να δούμε ποιος είχε δίκιο τελικά... Expand Άρα συμφωνείς στο να κάνουμε όλοι από ένα δικό μας πάροχο και να ζητήσουμε δωρεάν γραμμές σαν Έλληνες πολίτες που έχουμε πληρώσει από την τσέπη μας το δίκτυο της χώρας. Επιπλέον, συγνώμη που στο χαλάω αλλά ο ΟΤΕ άρχισε να επενδύει μετά το 2015 σε δίκτυα σταθερής VDSL σε όλη την Ελλάδα, και δυστυχώς τότε το μεγαλύτερο μετοχικό κεφάλαιο το κατείχε η Deutshe Telekom, ενώ σήμερα το ελληνικό δημόσιο έχει μόνο το 1.1% των μετοχών. Edited April 14, 2022 by CaptainNickGR 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 On 14/4/2022 at 6:39 ΠΜ, nikosp88 said: Ο ΟΤΕ φταίει, η vf ότι έφτιαξε το έκανε με τα λεφτά της και όχι με τα λεφτά του ελληνικού κράτους, οπότε καλά κάνει και εννοείτε θα μπει φρένο από Κομισιόν σε πρακτικές νταβατζή. Κακώς δεν έβαλε το φρένο η ΕΕΤΤ, εκτεθειμένη θα βγει με την απόφαση της. Μη ξεχνάμε επίσης ότι η vf για χρόνια είχε το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, γτ πολύ απλά επένδυε, όπως επενδύει και τώρα με τεράστια έργα όπως το υποθαλάσσιο καλώδιο σε Αιγαίο και Ιόνιο Expand Πρόσεξε το φρένο που θα μπει να είναι από πρόσφατα αλλαγμένα τακάκια. Θα μπει φρένο επειδή οι αεριτζηδες δε είχαν ποτέ την παραμικρή υποδομή. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Απορρίφθηκε η ένσταση https://m.naftemporiki.gr/story/1854227 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 On 15/4/2022 at 11:53 ΠΜ, damierom said: Απορρίφθηκε η ένσταση https://m.naftemporiki.gr/story/1854227 Expand Και λογικό ήταν... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskor Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 On 15/4/2022 at 11:53 ΠΜ, damierom said: Απορρίφθηκε η ένσταση https://m.naftemporiki.gr/story/1854227 Expand Νικολάκη, πάρε να χεις. Άντε στη γωνιά σου τώρα. Και που' σαι αν σου προσφέρουν δωρεάν αναβάθμιση, μην την πάρεις, καν' τους μήνυση... 4 1 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 Με αυτό το σκεπτικό θα πάμε όλοι μπροστά Poco X3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. April 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2022 On 16/4/2022 at 10:46 ΜΜ, nikosp88 said: Μου αρέσει που κάποιοι κάνουν και χαρά όταν χωρίς να τους ρωτήσουν έσπασαν και ανανέωσαν τα συμβόλαια τους... σε νέα τιμή!!! Στη λήξη του συμβολαίου ζητήστε την τιμή ή το πακέτο που είχατε να δούμε τι θα λάβετε... 😂 Expand Όσο και να προσπαθείς δεν πείθεις. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts