DJ_TEO Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 εγω βονταφον δεν εχω και δεν την εχω και πολυ πολυ σε εκτιμηση. αλλα και με τιμ που εχω μιλαω κανονικα και τα λεω ολα χυμα! και με το νον στοπ που εχω μιλαω και 8 ωρες παραπανω. Εισαι τελειως off topic ! Δε μας ενδιαφερουν εδω οι υπηρεσιες της ΤΙΜ και το ποσες ωρες μιλας αλλα πως συμπεριφερεσαι εσυ κατα τη διαρκεια μιας κλησης με ολα αυτα που ακουγονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Κούλαρε φίλε δεν είναι ανάγκη να είσαι τόσο επιθετικός.. Αυτο που δεν έχω καταλάβει την "ΞΕΦΤΙΛΑ" όπως λές που την είδες. Αφού όπως κατάλαβες υπάρχει για όλα μια εξήγηση.. Δεν ειναι ξεφτιλα να ενεργοποιηται μονος του ο τηλεφωνητης? Ειμαι συνδρομητης κινητης τηλεφωνιας απο το 1997 και κατι τετοιο δεν μου εχει ξανατυχει... Και τελος φυσικα υπαρχει για ολα μια εξηγηση. Μια επιφανιακη και μια ποιο βαθεια. Εκει ειναι η ξεφτιλα. Με το ετσι θελω ενεργοποιουμε τηλεφωνητες κλπ ολο και κατι θα κερδισει η εταιρια. Παρε το 1251 φαε εκει κανενα ευρω ή αν δεν παρεις και τον αφησεις θα στα παρουν απο την ακροαση των μηνυματων. Θεωρω ξεφτιλα την προσπαθεια να μας τα παιρνουν οπως μπορουνε. Αν σου αρεσει εσενα, καλως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Πάρα πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά!Σας ευχαριστώ πολύ!Λογικά θα κάνω σύνδεση στα 60 MB.Χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς Firefox οπότε θα κάνω αυτό που προτείνετε με τη φραγή εικόνων.Κι αυτό με τα forums είναι καλή ιδέα!Fraulina αυτό πρέπει να εννοεί ο Aisopos:http://www.admuncher.com/ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 εγω λεω οτι ελεγα και παλια, αν και ποτε δεν μηλησα σε κινητο πανω απο 30' (και τοτε λαλακιες λεγαμε). Σοβαρα θεματα παντα απο κοντα, αλλα στην ηλικια μου δεν ειχα και ποτε... ;) τόσο πολύ μιλάς κάθε φορά????? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Είναι τυχαίο που όσοι είστε κάτω των 20 ή 20 δεν σας νοιάζει καθόλου να σας παρακολουθούν στις συνομιλίες σας ? Νομίζω έπιασε το σχέδιο τους να είμαστε πλέον "αναίσθητοι" ( δεν είναι βρισιά η λέξη ) :p :) σε κάθε είδους παρακολούθηση Εγώ πάντως να νιώθω ότι ζω λες και είμαι εγκληματίας και είμαι έξω σε άδεια με αναστολή δε μ'αρέσει Οταν λέω "σαγαπώ" είναι προσωπική μου στιγμή και αναφαίρετο δικαίωμά μου να το μοιράζομαι ΜΟΝΟ με αυτόν/ή που θέλω και όχι με την ΚΥΠ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Είναι τυχαίο που όσοι είστε κάτω των 20 ή 20 δεν σας νοιάζει καθόλου να σας παρακολουθούν στις συνομιλίες σας ? Νομίζω έπιασε το σχέδιο τους να είμαστε πλέον "αναίσθητοι" ( δεν είναι βρισιά η λέξη ) :p :) σε κάθε είδους παρακολούθηση Εγώ πάντως να νιώθω ότι ζω λες και είμαι εγκληματίας και είμαι έξω σε άδεια με αναστολή δε μ'αρέσει Οταν λέω "σαγαπώ" είναι προσωπική μου στιγμή και αναφαίρετο δικαίωμά μου να το μοιράζομαι ΜΟΝΟ με αυτόν/ή που θέλω και όχι με την ΚΥΠ Δεν νομίζω ότι ασχολείται η ΚΥΠ και η κάθε ΚΥΠ (αν και είναι ΕΥΠ εδώ και αρκετά χρόνια) με μας που έχουμε το τηλέφωνο για να λέμε σ' αγαπώ κλπ... Επίσης, σ' ευχαριστώ που με την κατηγοριοποίηση που έκανες, με έκανες 20 χρονών :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Δεν με πειράζει και τόσο, μιας και στην περίπτωση που με παρακολουθούν δεν έχω και τίποτα να κρύψω:D και στο κάτω κάτω κατα 99.99% δεν θα μάθω ποτε αν με παρακολουθούσε κάποιος:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Στους κινηματογράφους οι διαφημήσεις της παίζονται κανονικά πάντως... Είδα έτσι ολόκληρη την διαφήμηση με την πεταλούδα. Πρόκειται πραγματικά για ό,τι πιο γελοίο έχω δει. Χαίρομαι που στην τηλεόραση την παίζουν συντομευμένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Είναι τυχαίο που όσοι είστε κάτω των 20 ή 20 δεν σας νοιάζει καθόλου να σας παρακολουθούν στις συνομιλίες σας ? Νομίζω έπιασε το σχέδιο τους να είμαστε πλέον "αναίσθητοι" ( δεν είναι βρισιά η λέξη ) :p :) σε κάθε είδους παρακολούθηση Εγώ πάντως να νιώθω ότι ζω λες και είμαι εγκληματίας και είμαι έξω σε άδεια με αναστολή δε μ'αρέσει Οταν λέω "σαγαπώ" είναι προσωπική μου στιγμή και αναφαίρετο δικαίωμά μου να το μοιράζομαι ΜΟΝΟ με αυτόν/ή που θέλω και όχι με την ΚΥΠ Oπα ρε φίλε cool Για μένα πρεπει να ανυσηχείς μονο αν έχεις να κρύψεις κάτι. Και να με παρακολουθούν τι έγινε?? αυτοι χάνουν τον καιρό τους... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 oikonomia:!: eipame tora prepi na kanoyn oikonomia gia to prostimo !!:lol: ektos an den iparksi prostimo :blink: Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Εντάξει τα είπα λίγο υπερβολικά για να ταρακουνηθούμε , αλλά το "δεν έχω τίποτα να κρύψω" είναι η απόλυτη παγίδα Οπότε να θεωρήσουμε πως εγώ είμαι επικίνδυνος τρομοκράτης μιας και δεν θέλω να έχω την αίσθηση ότι καταγράφονται όλες μου οι συνομιλίες οι προσωπικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ούτε πρόστιμο θα υπάρξει ούτε κυρώσεις ούτε τίποτα Η Vodafone σύντομα κοντά σας σε νέες περιπέτειες Τελικά ............... μήπως αυτός που είναι ο αρχηγός της σπείρας στο σήριαλ "παρά πέντε " έχει κάποια σχέση με το marketing της Vodafone ? :p Εδώ ρε σεις ξεχάσαμε το "Ευχαριστώ τους αμερικανούς" στο ρεζιλίκι με τα ΙΜΙΑ και δεν θα ξεχάσουμε μια vodafone ? Θέμα να'χουν τα δελτία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Έγώ ρε μάγκες , δεν τα λέω όλα, ούτε του παππά, στο τηλάφωνο θα τα πω; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Λέτε να μας παρακολουθούν; Ωχ.. πρέπει να κόψω το phone sex δηλαδή;;:lol: :p :O :shifty: :D Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ωχ.. πρέπει να κόψω το phone sex δηλαδή;;:lol: :p :O :shifty: :D ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! Ίσα - ίσα, πρέπει να μου δώσεις τον αριθμό σου... ;) (Παλιο-κόριτσο, μας έφτιαξες μεσημεριάτικα). :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ακριβώς :) Καλό θα είναι επίσης η αρχική σελίδα να είναι ορισμένη στο blank, για να μην χρεώνεστε με το καλημέρα, ιδιαίτερα όταν δεν θέλετε να ανοίξετε καθόλου την συγκεκριμένη σελίδα, ή ανοιγοκλείνετε αρκετές φορές τον Firefox. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 oikonomia:!: eipame tora prepi na kanoyn oikonomia gia to prostimo !!:lol: ektos an den iparksi prostimo :blink: σιγά μην υπάρξει πρόστιμο...:mad: :mad: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι που αφορά την διακοπή ενός συμβολαίου. Έχω σε Vodafone 2gether μία σύνδεση και μία CU. Σε περίπτωση που θελήσω να κάνω διακοπή συμβολαίου και μετατροπή της σύνδεσης σε κάρτα, πρέπει να γίνει ξανά η διαδικασία για το 2gether ώστε να έχω και πάλι και τα δύο νούμερα μαζί; Μέχρι τώρα ρώτησα σε 4 vodafone shops και πήρα 4 διαφορετικές απαντήσεις (όσο αφορά την διαδικασία και την χρέωση) :blink: :wacko: :X Μήπως μπορεί να μου απαντήσει κανείς υπεύθυνα; Ποια είναι η διαδικασία και τι θα πληρώσω; Ευχαριστώ προκαταβολικά :) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 γιατί δεν παίρνεις στο 13830 να ρωτήσεις να σου πουν? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reg Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Υποθέτω ότι θα σου δώσουν μία καινούρια κάρτα sim Vf 2gether που θα περιλαμβάνει και τους δύο αριθμούς και δεν θα πληρώσεις τίποτα εφ' όσον έχεις ήδη ενεργοποιημένη την υπηρεσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Δεν ειναι ξεφτιλα να ενεργοποιηται μονος του ο τηλεφωνητης? Ειμαι συνδρομητης κινητης τηλεφωνιας απο το 1997 και κατι τετοιο δεν μου εχει ξανατυχει... Και τελος φυσικα υπαρχει για ολα μια εξηγηση. Μια επιφανιακη και μια ποιο βαθεια. Εκει ειναι η ξεφτιλα. Με το ετσι θελω ενεργοποιουμε τηλεφωνητες κλπ ολο και κατι θα κερδισει η εταιρια. Παρε το 1251 φαε εκει κανενα ευρω ή αν δεν παρεις και τον αφησεις θα στα παρουν απο την ακροαση των μηνυματων. Θεωρω ξεφτιλα την προσπαθεια να μας τα παιρνουν οπως μπορουνε. Αν σου αρεσει εσενα, καλως... Όπως σου είπε και ο Κώστας,με ενεργοποίηση του 3G παράλληλα ενεργοποιήται και ο τηλεφωνητής.Η ενεργοποίηση του τηλεφωνητή δεν χρεώνεται..παρά μόνο η ακρόαση όπου είναι δική σου επιλογή εαν θέλεις ή όχι να ακούσεις τα ηχητικά σου μνμ.. Α! και η χρέωση στο 1251 είναι:0,1190 (μαζι με το ΦΠΑ) από κινητό Vodafone. Απο΄κει και πέρα πληκτρολόγησε ##002# και το πλήκτρο της κλήσης να απενεργοποιηθούν όλες οι προωθήσεις απο τη γραμμή σου.. Δεν είναι ανάγκη να γίνεσαι τόοοοοοοσο υπερβολικός..;) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Εφόσον έχει ήδη περάσει το 12μηνο μπορείς να αιτηθείς την αποσύνδεση του συμβολαίου σου και παράλληλη μετατροπή σε καρτοκινητό. Η μετατροπή έτσι κι αλλιώς δεν χρεώνεται οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι να σου δωθεί μια νέα κρτα 2Gether με τα 2 καρτοκινητά πλεόν. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Να είστε καλά Valeria και aisope . Φυσικά η αρχική σελίδα πρέπει να είναι blank . το μόνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν είναι ασφαλή η χρήση του Ad Muncher και πόσο μέγεθος έχει. τωρα το ειδα και οταν βαλω καρτα στανταρ θα το κατεβασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 oikonomia:!: eipame tora prepi na kanoyn oikonomia gia to prostimo !!:lol: ektos an den iparksi prostimo :blink: Πρόστιμο???Ας γελάσω:lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 σιγά μην υπάρξει πρόστιμο...:mad: :mad: Γιατί, και να υπάρξει πρόστιμο, θα έχουν πρόβλημα να το πληρώσουν; Λίγα έχουν; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts