Jump to content

fraulina

Members
  • Δημοσιεύσεις

    218
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fraulina

  1. ήταν πρόβλημα κεραίας τελικά!! τώρα όλα οκ.
  2. θα το κανω και θα σας ενημερωσω
  3. 3 φορες τα εψαξα, μονο μια φορα τα βρηκε ολα αλλα δεν ειχαν το σημα τους
  4. Καλησπέρα σας!! έχω το αποκωδικοποιητή f&u mpf3566hu, πρόσφατα γυρνώντας από τις καλοκαιρινες διακοπές είδα πως δεν πιάνει πια όλα τα κανάλια πχ το άλφα, έψαξα για να του κάνω ενημέρωση αλλά δεν βρίσκω update για αυτό το μοντέλο. μπορεί κάποιος να βοηθήσει;:(
  5. Καλησπέρα θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια βιντεοκάμερα μικρή με καλό ζουμ και ανάλυση στα 300 ευρώ.
  6. Καλησπέρα σας! Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με την αγορά εκτυπωτή με σκάνερ και φαξ Το χρειάζεται μια φίλη μου για την δουλειά της. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο έγχρωμο; Πως θα λειτούργει το φαξ μέσω υπολογιστή; Πως θα το συνδέσει;; Σας ευχαριστώ εκ το πρότερων.
  7. καλησπερα. σκεφτομαι να αγορασω το Kindle Paperwhite και θα ηθελα την γνωμη σας. γεινικα με ενδιαφερει εινα e-reader ξεκουραστο, touch οθονη. θα εχω προβλημα με το pdf αρχεια; μπορω μεσω του υπολογιστη να τα κανω μετατροπη στο format του kindle?
  8. Θέλω την βοήθεια σας.. Εχτες έκανα μια προσφορά σε ένα προϊόν ο πολίτης την δεκτικέ αλλά είδα τα μεταφορικά ήταν πολλά! Και δεν το πρόσεξα, τώρα μετάνιωσα, του έστειλα μην μήνυμα να ακύρωση την παραγγελία αλλά δεν το έχει κάνει. Τώρα τι να κάνω; Δεν ξέρω πώς να του δώσω να καταλάβει στα αγγλικά.
  9. μια ερώτηση... το εικονίδιο της (στην λίστα με τις αγορές) βαλίτσας όταν αλλάζει χρώμα και απο μπλε γίνεται χρυσό τι σημαίνει; :kitty:
  10. Καλησπέρα αγόρασα το κινητό και είναι η πρώτη φορά που αγοράζω Android όμως ήμουν άτυχη… έχω καρτοκινητη κοσμοτε whats up και δεν μπορώ να στείλω μηνύματα μόνο να λάβω .:(
  11. Είχα δυο λογαριασμούς διότι Ήθελα να έχω ένα για τους συγγενείς αδέλφια ξαδέλφια κλπ και ένα για τα παιχνίδια και πράγματα που δεν ήθελα να μοιραστώ .το θέμα είναι ότι ναι οκ τους έστειλα την ταυτότητα οπότε και εκεί είδαν ότι υπάρχει λογαριασμός με αυτό το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία όπως ημερομηνία γέννησης , έτσι το κατάλαβαν πριν τους το πω, το ζήτημα το πραγματικό είναι γιατί με απενεργοποίησαν σε πρώτη φάση;;; άγνωστο… Κάτι ακόμα.. θα ήθελα αν ξέρετε να μου πείτε πώς να μην δημοσιεύονται οι εφαρμογές και τα παιχνίδια στον τοίχο μου… και κάτι άλλο , ένα παιχνίδι που δεν παίζει ο άλλος όταν πηγαίνει στο προφίλ μου μπορεί και βλέπει σχετική δημοσίευση του παιχνιδιού;; σας μπέρδεψα;;
  12. αλλαξα παλι το ονομα μου ελπιζω να μην εχω προβληματα:wacko:
  13. Τους το είπα εγώ αφού με κάνανε ban , βέβαια ο πραγματικός λόγος είναι άγνωστος.. όμως!! Μου ενεργοποίησαν ξανά το profile μου με αντίτιμο να μου σβήσουν ένα άλλο που είχα αλλά δεν με πειράζει.. αυτό που με ενόχλησε είναι πως μου βάλανε το ονοματεπώνυμο μου στο profile μου .. αλλά οκ δεν πειράζει.. δεν έχω εχθρούς ούτε σκοπεύω να αποκτήσω.
  14. χθες το μεσημέρι πήρα ΑΠΑΝΤΗΣΗ από το fb team Hi, Our records indicate that you have more than one account on Facebook. For future reference, please note that maintaining multiple accounts is a violation of Facebook’s Statement of Rights and Responsibilities. Violations of this rule could result in all of your accounts being disabled. Unfortunately, Facebook does not allow you to merge accounts. Please respond to this email and specify which one of your accounts you would like to keep. Be sure to include: • A description of the profile picture • A rough estimate of when the account was created • Any other information that could help identify the account you want to keep Once we receive this information, we can take further steps to assist you. Thanks for contacting Facebook, Tia User Operations Facebook με λίγα λόγια λέει πως έχουν δει πως έχω κι άλλους λογαριασμούς (αλήθεια είναι αυτό) και πως πρέπει να διαλέξω ποιον θέλω να ναι ενεργός.. τους έστειλα και εγώ την απάντηση μου και ελπίζω σύντομα να πάνε όλα καλά:cool: .
  15. για το δεύτερο που λες, πως θα σου φαινόταν να σε διέγραφαν από δω;; εννοώ είσαι πάνω από τα 9χιλιαδες μηνύματα, σίγουρα δεν θα σου άρεσε, σκέψου το face που κάνεις πολλά περισσότερα από να γράφεις σε ένα fora.
  16. κατι θα γινει δεν μπορει
  17. Ο λογαριασμός μου απενεργοποιήθηκε πριν από τρεις μέρες.. Ο λογαριασμός αυτός ήταν γεμάτος μηνύματα παιχνίδια και εικόνες … backup δεν είχα πάρει ποτέ.. μόνο στο κανονικό μου λογαριασμό. Είχα πολλά που μοιραζόμουν με γνωστούς που τώρα τους έχασα γιατί το άλλο μου προφίλ είναι κλειστό μόνο ο στενός μου κύκλος το έχει. με είχε προειδοποιήσει πως έστελνα πολλά αιτήματα φιλίας φυσικά με το που μου το είπε το σύστημα εγώ αμέσως τα έκοψα… αυτό βέβαια το γεγονός έγινε πριν 1 χρόνο
  18. την έστειλα την ταυτότητα βεβαίως πειραγμένη σημαντικά για να μην έχουμε αλλά... ίδωμεν.:) μου στείλανε email προφανώς αυτοματοποιημένη απάντηση ... αλλά τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό. σας την παραθέτω: Hi, Facebook User Operations has received your inquiry. Stand by as we should be back with you soon. In the meantime, we encourage you to review our 'Help' page (http://www.facebook.com/help.php). You'll find lots of information about Facebook as well as many answers to your questions. Check out the FAQs on the Support page too. Thanks for contacting Facebook and enjoy the site! -Facebook User Operations
  19. Εγώ προσωπικά το δέχομαι ότι είμαι υπερβολική αλλά πραγματικά είναι μεγάλο σπάσιμο στα ξαφνικά να χάνεις την επαφή με τα παιχνίδια που παίζεις με φίλους τις σημειώσεις όλα . εγώ έτσι νιώθω λίγο στα χαμένα ξέρω τι θα πούνε πολλοί get life δεν είναι ότι δεν έχω προσωπική ζωή φίλους σχέση κλπ, είναι αυτές οι ώρες που περνάς μόνος σου .. :confused:
  20. αχ ποσο σε καταλαβαινω...
  21. Καλησπέρα!!! Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ εχθές!!! Έπαιζα το pet society όπως κάθε μέρα και ξαφνικά βγάζει πρόβλημα το παιχνίδι μπαίνω σε άλλο και με πέταξε το facebook !!! το θέμα είναι πως εγώ τον συγκεκριμένο λογαριασμό που τον έχω πιο πολύ για τα παιχνίδια τον έχω με ψευδώνυμο … οπότε δεν μπορώ να ανεβάσω την ταυτότητα μου για να πιστοποιηθεί. Τώρα τι κάνω;;; 3 χρόνια τον είχα τον λογαριασμό είμαι στενοχωρημένη αρκετά με αυτό το ζήτημα.
  22. έχω τρέλα με τα λογότυπα της google ! τα μαζεύω μόλις σκάσουν μύτη .. τώρα είμαι στο εξοχικό μου και δεν τα έχω μαζί μου όταν γυρίσω με το καλό θα ανεβάσω τα αγαπημένα μου.
  23. θα παρακαλουσα εαν υπαρχει υλικο ανεβασμενο καπου να μου στειλετε ενα pm i want my memories .. back!
×
×
  • Create New...